Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » PERMIXON® 160 mg

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - PERMIXON® 160 mg

Prospect - PERMIXON® 160 mg


NU comercializăm PERMIXON® 160 mg!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: PERMIXON® 160 mg    DCI:


  Produs complementar recomandat
Indicatii: Acest medicament este conceput pentru tratamentul anumitor tulburari de mictiune (urinare) legate de hipertrofia (cresterea volumului) prostatei.
Forma de prezentare: Gelule: fiecare cutie de Permixon 160 mg contine 60 gelule (4 folii a cate 15 gelule).

Compozitie:
Extract lipidosterolic de Serenoa repens 160 mg/gelula 9,6/cutie. Constituit in proportie de 97% din acizi liberi si/sau esterificati si 3% din insaponificabili. Excipient: Polyoxyethylenglycol 290 mg. Compozitia gelulei: gelatina, oxid de fier galben, indigotina si dioxid de titan.

Posologie si mod de administrare: 2 gelule pe zi in timpul meselor. In toate cazurile respectati cu strictete indicatiile medicului dvs.

Contraindicatii: Nu este cunoscuta nici o contraindicatie.

Precautii: Administrarea medicamentului pe stomacul gol poate cauza ameteli. Pentru nemultumiri cereti sfatul medicului sau farmacistului. Pentru evitarea eventualelor interactiuni cu alte medicamente, trebuie sa informati medicul sau farmacistul, de cate ori este cazul, despre orice alt tratament urmat. A nu se lasa la indemana copiilor.

Interactiunea cu alte medicamente: Nici un fel de interactiune nu este cunoscuta.
Sarcina si alaptare: Fara obiect.
Efecte asupra aptitudinilor de a conduce autovehicule si a utiliza masini: Nici unul.
Efecte nedorite: Nu se cunosc nici un fel de efecte nedorite daca gelulele sunt luate corect, in timpul meselor.
Supradozare: Nu exista date disponibile.
Farmacodinamica: Experimentele, realizate pe animale sau in vitro pe celulele prostatice au aratat ca extractul de Serenoa repens are urmatoarele proprietati: prezinta proprietati de inhibitie non-competitiva a enzimei 5 reductaza (tip 1 si 2), enzima care transforma testosteronul in metabolitul sauactiv, dihidrotestosteronul; inhiba formarea prostaglandinei si a leucotrienei (puse in evidenta pe polinucleare); franeaza poliferarea de celule provenind din hiperplazia benigna a prostatei, si stimulare de factori de crestere.

Farmacocinetica: Datele referitoare la om nu sunt disponibile. Studiul farmacocinetic la cobai, cu principiul activ h3 administrat pe cale orala, a demonstrat ca resorbtia produsului este lenta (varf plasmatic la 7 ore dupa ingestie), injumatatire plasmatica prelungita (56 ore si 115 ore dupa fractionare), eliminarea renala este slaba (30%) si eliminarea prin fecale preponderenta (70%), prin intermediul unui ciclu entero-hepatic. La administrari repetate se observa o fixare a produsului la nivelul prostatei.

Date de securitate preclinica: Studiile de toxicologie cronica efectuate asupra cobailor la doza zilnica de 400 mg/kg si la caine la doza zilnica de 200 mg/kg nu au aratat semne de toxicitate. Studiul potentialului mutagen s-a relevat negativ. Studiul toxicitatii supra reproductiei la animal masculin este de asemenea negativa.

Producator: Pierre Fabre


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

Despre supozitoarele Proxelan
Mod de utilizare a supozitoarelor Proxelan. ...
↳ Buna ziua! Daca diagnosticul este prostatia acuta, se face o cura de 10 zile cu cate un supozitor pe zi, apoi inca 20 de zile se aplica un supozitor ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandate



Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Nidoflor intravaginal
Nidoflor intravaginal

Bunã ziua, am folosit odatã nidoflor crema intravaginal (nu foarte mul ... Buna ziua! Nu est eindicat sa mai folositi Nidoflor intravaginal! Cel ...



Sfatul farmcistului Logest
Logest

Sunt deja la cea de a doua folie de logest,trebuie sã mã mai protejez? ... Buna ziua! Nu mai este cazul de protectie suplimentara. O abatere de ...


Sfatul farmcistului Yasmin si Serlift
Yasmin si Serlift

Buna ziua! Iau Yasmin la recomandarea medicului ginecolog. Initial mi ... Buna ziua! Cele doua medicamente pot fi asociate, insa va atrag atent ...


Sfatul farmcistului Despre Colilen ibs Aboca
Despre Colilen ibs Aboca

Va rog să-mi spuneți dacă aceste pastile mă pot aj ... Buna ziua! Da, puteti folosi Colilen IBS intrucat este indicat in sin ...