Farmacie Online
      Total: 0.00 lei

Cosul este gol.
Livrare Gratuita in toata tara pentru orice comanda mai mare de 250 de lei
.
    Catalog Produse     Oferte!    Cadouri!    Intreaba Farmacistul      Retete Cosmetice    Articole    Prospecte    Analize Medicale

Index medicamente: A B C D E F G H I J K L M N O P

Q R S T U V W X Y Z


Cauta prospecte medicamente ...

Prospect - DISTONOCALM, comprimate filmate


    NU comercializam DISTONOCALM, comprimate filmate!

    In schimb, puteti comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE prezentate in aceasta pagina.
    Cititi cu atentie prospectul inainte de achizitionarea produsului!


    Denumirea comerciala: DISTONOCALM, comprimate filmate
    DCI: COMBINATII


Produs Naturist Complementar:
Sedocalm

Producator: Plantavorel
Recomandat: Agitatie, anxietate
Sedocalm Recomandari: Inlatura efectele ce apar in cazul tulburarilor psihice ( anxietate, hiperexcitabilitate), dis ... tot prospectul
21 lei

   Buc
Indicatii: Distonii neuro-vegetative cu manifestari digestive (dureri abdominale, difuze sau localizate, senzatie de balonare sau greutate epigastrica, arsuri epigastrice, greturi, varsaturi, tulburari ale tranzitului intestinal),
AUTORIZATIE DE PUNERE PE PIATĂ NR. 4419/2003/01

Rezumatul caracteristicilor produsului

REZUMATUL CARACTERISTICILOR PRODUSULUI

1. DENUMIREA COMERCIALĂ A PRODUSULUI MEDICAMENTOS

DISTONOCALM®

2. COMPOZIŢIA CALITATIVĂ ŞI CANTITATIVĂ

Un comprimat filmat contine sulfat de atropina 0,20 mg, ergoton în cantitate echivalentă la alcaloizi totali din corn de secară 0,30 mg, clorhidrat de propranolol 15 mg, amobarbital sodic 25 mg.

3. FORMA FARMACEUTICĂ

Comprimate filmate

4. DATE CLINICE

4.1 Indicaţii terapeutice

Distonii neurovegetative insotite de:

- tulburari digestive: dureri abdominale difuze sau localizate, varsaturi, tranzit intestinal accelerat;

- tulburari cardiovasculare: tahicardie, extrasistole, creşteri usoare ale tensiunii arteriale;

- tulburari neuropsihice: ameteli, parestezii, nevroza anxioasa; Alte indicatii: ca adjuvant în simptome din climacteriu (de exemplu bufeuri), hipertiroidism.

4.2 Doze şi mod de administrare

Adulti: doza recomandata este1 comprimat filmat Distonocalm de 2-4 ori pe zi, cu 30-60 minute inainte sau la 2-3 ore dupa masa, in functie de indicatie. In cazul administrarii cronice se recomanda serii de tratament de 15-20 de zile pe luna.

4.3 Contraindicaţii

Glaucom, sarcina, alaptare, astm bronsic, bronhopneumonie cronica obstructiva, afectiuni vasculare obliterante si spastice, blocuri atrioventriculare, bradicardie sinusala, boala de nod sinusal, angina Prinzmetal, cardiopatie ischemica, hipertensiune arteriala moderat-severa, hipotensiune arteriala, copii sub 10 ani, adenom de prostata, stenoza pilorica sau ileus paralitic, insuficienta hepatica, insuficienta renala severa, insuficienta respiratorie severa, porfirie hepatica, hipersensibilitate la oricare dintre componentii produsului.

4.4 Atenţionări şi precauţii speciale

Atropina: se administreaza cu prudenta la copii si varstnici care sunt susceptibili la reactii adverse, iar la pacientii cu miastenia gravis numai daca este necesara reducerea reactiilor adverse muscarinice ale unui agent anticolinesterazic. La pacientii cu colita ulcerativa administrarea de atropina poate duce la ileus sau megacolon. Se administreaza cu prudenta (in special la copii) cand temperatura mediului este mare (risc de hiperpirexie). Medicamentul trebuie administrat cu prudenta la pacientii cu sindrom Down si la cei cu albinism.

1

Ergotonul se administreaza cu prudenta la pacientii cu anemie sau hipertiroidism sever datorita agravarii simptomelor cardiovasculare. Poate sa apara dependenta si dupa doze obisnuite. Ergotonul poate produce crize acute la pacientii cu porfirie. Propranololul se administreaza cu prudenta in acidoza metabolica, insuficienta cardiaca, blocuri partiale si nu se administreaza la pacientii cu feocromocitom fara administrarea concomitenta de blocante ale alfa-adrenoreceptorilor. Poate masca simptomele din hipertiroidism si simptomele de avertizare ale hipoglicemiei. Poate evidentia simptomele din miastenia gravis si agrava psoriazisul. Pacientii varstnici nu raspund la fel de bine la tratament ca cei tineri. Doza trebuie redusa la pacientii cu boli renale si hepatice. Scade secretia lacrimala, iar varstnicii au risc de anestezie corneana.

Amobarbitalul se va evita la pacienti varstnici si debilitati, la copii si la cei cu depresie. Se administreaza cu prudenta la pacienti cu insuficienta renala sau hepatica, forme moderate. Se administreaza cu prudenta la pacientii cu durere si numai daca se administreaza concomitent un analgezic (poate produce o reactie excitatorie paradoxala). Indexul terapeutic scade dupa administrarea indelungata,Siguran datorita dezvoltarii tolerantei. Nu se administreaza la pacientii cu porfirie acuta, deoarece a fost asociat cu crizele acute.

Siguranta si eficacitatea produsului nu au fost studiate la copii. Prin urmare, nu se recomanda administrarea produsului la aceasta grupa de populatie.

4.5 Interacţiuni cu alte produse medicamentoase, alte interacţiuni

Atropina

Efectul atropinei poate fi crescut prin administrarea concomitenta a unor medicamente cu proprietati antimuscarinice de tipul amantadinei, unele
antihistaminice, butirofenone, fenotiazine si antidepresive triciclice. Scaderea motilitatii gastrice produsa de atropina afecteaza absorbtia altor medicamente.

Ergoton

Efectul vasoconstrictor al ergotonului este potentat de agenti simpatomimetici de tipul adrenalinei.

Administrarea concomitenta de propranolol sau oxprenolol creste efectul
vasoconstrictor periferic si este necesara utilizarea cu precautie a acestora. Cafeina accelereaza absorbtia din tractul gastro-intestinal. Eritromicina, troleandomicina si dopamina potenteaza efectul ergotonului.

Prpopranolol

Interactiunile farmacodinamice ale propranololului sint reprezentate de modificarea actiunii terapeutice (efectul hipotensiv este antagonizat de antiinflamatoarele nesteroidiene) sau de cresterea toxicitatii produsului (in cazul administrarii concomitente cu blocante de calciu).

Interactiunile farmacocinetice ale propranololului nu sunt clinic semnificative datorita diferentelor mari intre indivizi si lipsei asocierii dintre concentratia plasmatica si efectul terapeutic si toxicitate. In cazul administrarii concomitente de adrenalina creste tensiunea arteriala datorita vasoconstrictiei alfa-mediate, urmata de bradicardie reflexa si uneori aritmie. Este inhibat si efectul bronhodilatator al adrenalinei. Propranololul inhiba raspunsul favorabil presor si bronhodilatator al adrenalinei daca este administrat in socul anafilactic. Eliminarea de propranolol este crescuta in cazul ingestiei de alcool etilic cu 8-12 ore inainte de administrare.

Biodisponibilitatea dupa administrarea orala a propranololului este variabila in cazul administrarii concomitente de hidroxid de aluminiu.

In cazul administrarii de warfarina efectul este potentat, prin inhibitia metabolizarii in ficat.

Concentratia plasmatica de propranolol este scazuta de barbiturice, rifampicina.

Poate inhiba metabolizarea diazepamului si a bromazepamului si poate scadea absorbtia alprazolamului.

Pot sa apara bradicardie, stop cardiac si fibrilatie ventriculara la pacientii care primesc amiodarona.

Diabeticii sub tratament cu insulina sau antidiabetice orale trebuie supravegheati datorita riscului crescut de reactii hipoglicemice.

Creste concentratia propranololui in cazul administrarii concomitente de blocante de calciu (diltiazem, verapamil, nicardipina), clorpromazina, cimetidina,
dextropropoxifen, flecainida, hidralazina, izoniazida, lidocaina, propafenona,chinidina.

Potenteaza bradicardia produsa de digoxin.

Creste efectul vasoconstrictor al alcaloizilor din ergot. Nicergolina creste efectul cardioinhibitor. Concentratia plasmatica de teofilina creste in cazul administrarii

concomitente. Scade concentratia de triiodotironina in cazul administrarii concomitente de agenti tiroidieni.

Amobarbital

Efectul sedativ si deprimarea respiratorie produse de amobarbital pot fi crescute de administrarea concomitenta a altor medicamente cu proprietati antidepresive (in special trebuie evitat alcoolul etilic). Produce inductie enzimatica hepatica (si deci, creste rata de metabolizare si scade activitatea multor medicamente si substante endogene). Folosirea indelungata duce la inductia propriei metabolizari. Inhibitorii de monoaminooxidaza prelungesc efectul barbituricelor, probabil prin inhibitia propriei metabolizari.

4.6 Sarcina şi alăptarea

Administrarea produsului este strict contraindicata in cursul sarcinii si alaptarii datorita numeroaselor reactii adverse ale componentelor produsului:

-atropina traverseaza bariera fetoplacentara;

-propranololul se excreta in lapte si poate produce la nou-nascut bradicardie,

detresa respiratorie, hipoglicemie;

-ergotamina are actiune ocitocica marcata, de tip spastic si exista risc de ergotism si

de influentare a secretiei lactate;

-amobarbitalul produce intoxicatie la nou-nascut, dependenta si simptome similare

deficitului de vitamina K si determina risc de malformatii congenitale.

4.7 Efecte asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje

Avand in vedere ca amobarbitalul produce somnolenta, iar atropina poate determina tulburari de vedere si mers impleticit, nu se recomanda conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor in timpul tratamentului cu acest medicament.

4.8 Reacţii adverse

Atropina: produce uscaciunea gurii si dificultati de deglutitie si mers, sete, reducerea secretiilor bronsice, midriaza cu cicloplegie si fotofobie, roseata si uscaciunea pielii, bradicardie tranzitorie urmata de tahicardie, cu palpitatii si aritmii si dificultati de mictiune, precum si reducerea tonusului si motilitatii gastrointestinale urmata de constipatie. Ocazional pot sa apara confuzie, varsaturi, ameteli. Hipersensibilitatea la atropina nu este rara si poate sa apara sub forma de conjunctivita sau eruptii cutanate.

Ergoton: produce la doze terapeutice cel mai frecvent, greata si varsaturi, slabiciune si dureri musculare, parestezii la nivelul membrelor care semnaleaza necesitatea intreruperii medicamentului. La pacientii cu hipersensibilitate la ergot se poate sa apara edem localizat si prurit. Pacientii susceptibili, in special cei cu infectii severe, boli cardiace sau renale sau boli vasculare periferice ocluzive pot prezenta simptome de intoxicatie acuta sau cronica si la doze terapeutice.

Propranolol: produce oboseala, extremitati reci, parestezii, neuropatie periferica si miopatii, depresie, halucinatii, confuzie, tulburari de somn, greata si varsaturi, diaree, constipatie, crampe abdominale, eruptii cutanate, prurit, alopecie reversibila, scaderea secretiei lacrimale, tulburari de vedere, purpura nontrombocitopenica, trombocitopenie si rar agranulocitoza. Pot sa apara eozinofilie tranzitorie, sindrom lupus-like, impotenta sexuala. In cazul administrarii cronice pentru boli asimptomatice cum ar fi hipertensiunea arteriala, reactiile adverse subiective sunt cele care determina complianta pacientului. Reactiile adverse apar cel mai frecvent la pacientii cu boli cardiace (a caror activitate cardiaca depinde de stimularea simpatica pentru mentinerea ritmului cardiac si a debitului). Utilizarea betablocantelor produce hipoglicemie, cresterea concentratiei de lipoproteine cu densitate foarte mica si trigliceride, scaderea concentratiei de lipoproteine cu densitate mare. La intreruperea brusca a tratamentului cu propranolol pot sa apara hipertensiune arteriala de rebound sau hipertensiune arteriala cu valori ce depasesc nivelul avut inaintea administrarii.

Amobarbital: produce somnolenta, sedare si ataxie cel mai frecvent. Alte reactii adverse sunt deprimare respiratorie, tulburari gastro-intestinale, reactii cutanate (eritem multiform, dermatita exfoliativa, uneori letala), hepatita si colestaza, fotosensibilitate, confuzie, tulburari de memorie. Poate sa apara iritabilitate si reactie excitatorie paradoxala la copii, varstnici si pacienti cu durere acuta. Ocazional au aparut discrazii sanguine, inclusiv anemie megaloblastica dupa administrarea cronica.

4.9 Supradozaj

Atropina: dozele toxice de atropina pot produce tahicardie, tahipnee, hiperpirexie si stimularea sistemului nervos central (SNC) cu stare de neliniste, confuzie, stare de excitabilitate, reactii paranoide si psihotice, halucinatii, delir, ocazional convulsii. Pot sa apara eruptii pe fata si trunchiul superior. In intoxicatia severa, stimularea centrala poate sa produca deprimarea SNC, coma, insuficienta circulatorie si respiratorie si deces.

Ergoton: simptomele de supradozaj pot mima pe cele din migrena. Paresteziile indica in general ca trebuie intrerupta administrarea medicamentului. Nu se administreaza profilactic pentru ca exista risc de gangrena.

Simptomele intoxicatiei acute includ greata, varsaturi, diaree, sete extrema, parestezii, prurit la nivelul pielii, puls rapid si slab, confuzie, convulsii. Simptomele vasoconstrictiei periferice si a tulburarilor cardiovasculare cel mai frecvent observate in cazul intoxicatiei cronice, pot sa apara si in cazul intoxicatiei acute. Tratamentul intoxicatiei acute este simptomatic.

In cazul intoxicatiei cronice (ergotism), care apare in urma supradozajului terapeutic sau a utilizarii la pacientii susceptibili pot aparea tulburari circulatorii severe. Extremitatile devin amortite, reci, palide sau cianotice, cu dureri musculare; pulsul poate fi absent. Uneori apare gangrena la nivelul membrelor. Au fost raportate dureri anginoase, bradicardie si tahicardie, hipertensiune arteriala sau hipotensiune arteriala. Poate sa apara cefalee care este un simptom major al sindromului de abstinenta. Propranolol: poate sa produca tulburari cardiovasculare severe: bradicardie, blocuri cardiace, hipotensiune arteriala, insuficienta cardiaca, soc cardiogen, convulsii, coma, deprimare respiratorie si bronhospasm.

4

Amobarbital: poate sa produca nistagmus, mioza, tulburari de vorbire si ataxie. Efectul toxic este urmarea deprimarii profunde centrale si include coma, deprimare respiratorie si cardiovasculara, cu hipotensiune arteriala si soc, care poate sa duca la insuficienta renala si deces. Poate sa apara hipotermie cu pirexie consecutiva, pot apare vezicule hemoragice.

Tratamentul supradozajului consta in lavaj gastric, administrarea orala de carbune activat, tratament simptomatic si de sustinere. Hemoperfuzia cu carbune poate salva viata pacientilor. Rareori, se pot folosi hemodializa si diureza alcalina fortata. Este necesara asigurarea unei perfuzii tisulare adecvate pentru a preveni aparitia gangrenei. In cazuri severe de vasospasm este necesara injectarea intravenoasa de nitroprusiat de sodiu. Administrarea de heparina si dextran 40 micsoreaza riscul de tromboza. In cazul durerilor ischemice severe sunt necesare analgezicele. Daca este necesar, se aplica masuri suplimentare de contracarare a hipotensiunii arteriale: perfuzie cu lichide sau in cazurile mai grave administrarea de glucagon sau agenti simpatomimetici. Bradicardia se trateaza cu atropina, agenti simpatomimetici sau pacemaker. Daca sunt necesari agenti antiaritmici, sunt preferati lidocaina sau fenitoina. Tratamentul intoxicatiei cronice consta in simpla intrerupere a administrarii produsului.

5. PROPRIETĂŢI FARMACOLOGICE

5.1 Proprietăţi farmacodinamice

Grupa farmacoterapeutică: Betablocanti neselectivi in combinatii

Cod ATC: C07N AN1

Distonocalm este o combinatie de medicamente ale caror efecte principale sunt potentate de aceasta asociere.

Atropina este un alcaloid antimuscarinic neselectiv cu efecte atat centrale cat si periferice. Este un inhibitor competitiv al actiunilor acetilcolinei la nivelul receptorilor muscarinici, dar si inhibitor intr-o oarecare masura al acetilcolinei la nivelul muschilor netezi. In doze terapeutice influenteaza in mica masura actiunea acetilcolinei la nivelul receptorilor nicotinici.

Efectele periferice antimuscarinice sunt urmatoarele: cresterea frecventei cardiace, scaderea secretiei de saliva, transpiratie si a secretiilor bronsice, nazale, gastrice si intestinale, scaderea motilitatii intestinale si inhibitia mictiunii. Efectele oculare includ dilatatia pupilei, paralizia acomodarii pupilare si fotofobie. Produce stimulare medulara si a centrilor nervosi superiori, manifestata prin excitatie vagala centrala usoara si deprimarea anumitor mecanisme motorii, in mod special cele asociate cu tractul extrapiramidal.

Ergotonul are efect vasoconstrictor marcat, cu actiune puternica si la nivelul uterului, comparabil cu ergometrina, dar cu aparitie mult mai lenta. Este folosit in tratamentul migrenei la pacientii cu atacuri severe, putin frecvente.

Propranololul este un betablocant cu efect inhibitor competitiv al efectului catecolaminelor la nivelul receptorilor betaadrenergici. Blocheaza atat receptorii beta-1 cat si pe cei beta-2 (nefiind cardioselectiv) si nu are activitate simpatomimetica intrinseca. Are efect de stabilizare a membranei (efect evident mai ales in caz de supradozaj). Este lipofilic (traverseaza bariera hematoencefalica).

Amobarbitalul are efect hipnotic si sedativ.

5.2 Proprietăţi farmacocinetice

5
Atropina se absoarbe usor din tractul gastro-intestinal. Dupa administrare orala biodisponibilitatea este de 50%. Se distribuie rapid in intregul organism. Traverseaza bariera hematoencefalica. Este incomplet metabolizata in ficat si se elimina prin urina sub forma nemodificata si ca metaboliti. Timpul de injumatatire plasmatica este de 3-4 ore. Atropina traverseaza bariera fetoplacentara si se excreta in lapte.

Administrata oral, ergotamina are o biodisponibilitate foarte mica (sub 1 %) din cauza metabolizarii extensive la primul pasaj hepatic; biodisponibilitatea creste in cazul asocierii cu cafeina. Este excretata alaturi de metaboliti in lapte.

Concentratia plasmatica maxima pentru dozele obisnuite administrate oral este de 20 pg/ml.
Timpul de injumatatire plasmatica este de aproximativ 2 ore, dar durata efectului vasoconstrictor este de 24 de ore sau mai mult, cu posibilitatea unor fenomene cumulative (posibil datorita sechestrarii alcaloidului la locul de actiune). Epurarea se face practic in totalitate prin metabolizare hepatica, iar majoritatea metabolitilor sunt excretati in bila.

Propranololul administrat oral este aproape complet absorbit din tractul digestiv, dar poate fi fixat hepatic sau metabolizat la primul pasaj hepatic, in cantitati mari. Concentratia plasmatica maxima se atinge dupa 1-2 ore. Traverseaza bariera hematoencefalica si se excreta in lapte. Se leaga in proportie de 90% de proteinele plasmatice. Este metabolizat in ficat, metabolitii fiind excretati in urina impreuna cu cantitati mici de propranolol nemodificate (cel putin unul dintre metaboliti este considerat biologic activ – 4 hidroxipropranolol – dar contributia metabolitilor la efectul produsului este nesigura). Timpul de injumatatire plasmatica al propranololului este de 3-6 ore. Timpul de injumatatire total prin eliminare este mai mare decat cel plasmatic. Propranololul este dializabil in cantitati semnificative.

Amobarbitalul se absoarbe rapid din tractul gastro-intestinal si se leaga in proportie de 60% de proteinele plasmatice. Are un timp de injumatatire plasmatica de 20-25 de ore (considerabil mai mare la nou-nascuti). Este metabolizat in ficat, 50% este excretat in urina sub forma de 3-hidroxiamobarbital, 30% sub forma de N-hidroxiamobarbital iar 1% nemodificat; 5% se elimina prin materiile fecale.

6. PROPRIETĂŢI FARMACEUTICE

6.1 Lista excipienţilor

Nucleu: lactoza monohidrat, amidon de porumb, talc, stearat de magneziu; film: hidroxipropilmetilceluloza 5 cP, polisorbat 80, polietilenglicol 6000, dioxid de titan (E 171), talc, colorant rosu Cochenille Rot Lack (E 124).

6.2 Incompatibilităţi

Nu este cazul.

6.3 Perioada de valabilitate

2 ani

6.4 Precauţii speciale pentru păstrare

A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original

6.5 Natura şi conţinutul ambalajului

Cutie cu un flacon de polietilena inchis cu dop cu compensator a 30 de comprimate filmate.

6

6.6 Instrucţiuni privind pregătirea produsului medicamentos în vederea administrării şi manipularea sa.

Comprimatele se inghit intregi, cu putina apa, fara a fi zdrobite in gura.

7. DEŢINĂTORUL AUTORIZAŢIEI DE PUNERE PE PIAŢĂ

S. C. Sicomed S. A.

B-dul Theodor Pallady nr. 50, sector 3, Bucuresti, Romania

8. NUMĂRUL DIN REGISTRUL PRODUSELOR MEDICAMENTOASE

4419/2004/01

9. DATA AUTORIZĂRII SAU A ULTIMEI REAUTORIZĂRI

Reautorizare – Mai, 2004

10. DATA REVIZUIRII TEXTULUI

Mai, 2004

Produse recomandate de farmacist:Complex de antioxidanti - Cosmopharm

Oferta! + 10 Capsule Cadou

25.75 lei

Noni Fruit

   Buc

86.95 lei

Cele mai apreciate produse

Atentionare!

Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini, in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau boala sau de inlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.
Produse relevante pentru neurovegetative

 

Arctium Recomandat: Afectiuni cardiovasculare - Reglarea tensiunii arteriale
Arctium Caracteristici: Principiile active continute in acest produs au actiune antireumatismala, antalgica, usor diuretica, regleaza tensiunea arteriala, disfunctiile neurovegetative, reduce nevroza cardiaca si febra neurovegetativa, antiseptic [detalii/comanda produs]
Abufene Recomandat: Produse pentru femei - Tulburari premenstruale si de menopauza
Abufene Indicatii: Tulburari neurovegetative din perioada de menopauza: bufeuri , transpiratii nocturne, palpitatii etc. [detalii/comanda produs]
Remotiv Recomandat: Calmante; antistres - Depresie
Remotiv (STOC 0) Indicatii: Adjuvant in : - Tulburari neurovegetative; - Tulburari depresive de intensitate usoara/medie; - Tulburari de anxietate. [detalii/comanda produs]
Ulei de levantica - Hofigal Recomandat: Plafar - Aromatrapie
Ulei de levantica - Hofigal Asigura completarea dietei cu nutrienti si principii bioactive necesare in: eliminarea starilor depresive, diminuarea tensiunii arteriale; efecte benefice in tulburari neurovegetative ale inimii, tulburari de ritm card [detalii/comanda produs]
Ceai ecologic de passiflora - Hofigal Recomandat: Produse ecologice - Ceaiuri Ecologice
Ceai ecologic de passiflora - Hofigal Se recomanda in insomnii, stari de neliniste, incordare, iritabilitate, stari emotive, tulburari neurovegetative; se poate folosi ca adjuvant in convulsii de diferite etiologii, migrene. [detalii/comanda produs]
Gemoderivat din Muguri de salcie - Hofigal Recomandat: Plafar - Insomnii
Gemoderivat din Muguri de salcie - Hofigal Se recomanda in insomnii, anxietate, distonii neurovegetative, isterie, nimfomanie, priapism, adjuvant in anemie. [detalii/comanda produs]
Gemoderivat din Muguri de tei argintiu - Hofigal Recomandat: Plafar - Depresii, nevroze, anxietate
Gemoderivat din Muguri de tei argintiu - Hofigal Se recomanda ca sedativ si tranchilizant in distonii neurovegetative, nevroze, stari anxioase, hiperemotivitate, insomnia adultului si copilului,sedativ si antispastic in dureri ale eruptiilor den [detalii/comanda produs]
Calmoplant Recomandat: Calmante; antistres - Agitatie, anxietate
Calmoplant Indicatii: Produsul este recomandat singur sau asociat in inlaturarea fenomenelor ce insotesc tulburarile psihice (anxietate, hiperexcitabilitate), suprasolicitarile intelectuale, insomnia, [detalii/comanda produs]
Extract din muguri de smochin Recomandat: Afectiuni digestive - Ulcer
Extract din muguri de smochin Indicatii: Ulcer duodenal si gastro-duodenal cu dureri si tulburari dispeptice (care nu raspunde la tratamente clasice alopate sau in caz de recidiva) singur sau asociat (tratament de lunga durata); dischinezii gastr [detalii/comanda produs]
STRESVIT Recomandat: Calmante; antistres - Stres
STRESVIT (STOC 0) Acest preparat contine unele substante intr-o combinatie ideala care mareste capacitatea organismului uman de a se adapta sau de a reactiona adecvat la conditii de stres, atat de frecvente in viata actuala. Efecte: - sa [detalii/comanda produs]
Tonic cerebral Sirop - Dacia Plant Recomandat: Pentru memorie -
Tonic cerebral Sirop - Dacia Plant Indicatii: Se utilizeaza ca adjuvant in: tulburari de atentie si de memorie, pentru cresterea performantelor mentale [detalii/comanda produs]
SOMN USOR - HOFIGAL Recomandat: Calmante; antistres - Insomnie
SOMN USOR - HOFIGAL Actiune: - supliment nutritiv natural continand un complex de principii active prin asocierea de plante care au actiune sinergica cu proprietati sedative in starile de disfunctii nervoase si stari de emotivitate crescuta, anx [detalii/comanda produs]
GABA - Aminoacidul anti-anxietate Recomandat: Calmante; antistres - Agitatie, anxietate
GABA - Aminoacidul anti-anxietate Efecte: Acidul gamma-aminobutiric (GABA) este un neurotransmitator cu efect inhibitor, sintetizat in creier din acidul glutamic in prezenta vitaminei B6. [detalii/comanda produs]
Heart Blend - Protectie pentru miocard Recomandat: Afectiuni cardiovasculare - Adjuvante
Heart Blend - Protectie pentru miocard Efecte: Protejeaza si tonifica miocardul, reduce nivelul colesterolului si riscul de tromboza, imbunatateste circulatia periferica, imbunatateste somnul, memoria si capacitatea de concentrare, creste nivelul [detalii/comanda produs]
Anti - Anxietate - Hypericum Recomandat: Calmante; antistres - Agitatie, anxietate
Indicatii: Produsul Anti-Anxietate are rol de ameliorare a tulburarilor emotionale care insotesc starile de anxietate. Reduce starea de agitatie, de neliniste generala, de frica sau panica. [detalii/comanda produs]
Anxivital Recomandat: Calmante; antistres - Agitatie, anxietate
Calmant nervos, relaxant, antianxios, anafrodisiac, indicat in insomnii, nevroze, distonii vegetative, nevralgii, migrene, anxietate, stari depresive, enurezis si pavor nocturn la copii. [detalii/comanda produs]
Passisclerotin - Hofigal Recomandat: Calmante; antistres - Agitatie, anxietate
Ajuta in stari depresive, de neliniste, de incordare si nervozitate, in menopauza, in tulburari minore ale somnului; [detalii/comanda produs]
Stimularea lactatiei - Dacia Plant Recomandat: Produse pentru femei - Stimularea lactatiei
Stimularea lactatiei - Dacia Plant Indicatii: Se utilizeaza ca adjuvant pentru cresterea secretiei lactate dupa nastere. [detalii/comanda produs]
Sedoral - FarmaClass Recomandat: Calmante; antistres - Insomnie
Sedoral - FarmaClass Sedoral ajuta la inducerea somnului, contribuie semnificativ la imbunatatirea calitatii acestuia. [detalii/comanda produs]
Ceai Sanatatea Inimii - Dacia Plant Recomandat: Afectiuni cardiovasculare - Aritmii
Ceai Sanatatea Inimii - Dacia Plant Adjuvant in afectiuni cardiovasculare ce apar pe fond nervos, avand efecte de reducere a palpitatiilor, [detalii/comanda produs]

  Intreaba Farmacistul!
Adresati intrebarea dvs. prin acest formular. Un farmacist va va raspunde si veti primi cat mai curand raspunsul si pe mail.

Domeniul*:

Nu poti citi codul? click AICI pentru a obtine altul!
Produse Complementare
pentru DISTONOCALM, comprimate filmate
Sedocalm
Calmante; antistres - Agitatie, anxietate
Calmoplant
Calmante; antistres - Agitatie, anxietate
Nervosedin C
Calmante; antistres - Agitatie, anxietate
Ulcogastrin Forte - Rotta Natura
Afectiuni digestive - Ulcer
Sedivitax capsule - Aboca
Calmante; antistres - Stres
CALMA B sirop calmant cu gust de cirese pentru sugari si copii
Produse pentru Copii - Suplimente nutritive
Calcium Complex - Pentru oase puternice!
Pentru sistemul osos - Osteoporoza
Ceai Antistres
Calmante; antistres - Stres
Noni Fruit
Imunostimulatoare - Capsule


Recomandam! Codul muncii comentat Marius-Catalin Predut

Social

Oferte Speciale!
1+1 Gratis

Normocolesterol comprimate - Dacia Plant

Afectiuni cardiovasculare - Scaderea colesterolului
+ 1 Crema de maini 30 ml Cadou

Sfatul Farmacistului
 • Luminita serii
  Buna seara,am o mare rugaminte sa-mi spuneti cum se administreaza Luminita serii - Evening Primrose - Noblesse Natural pt ca ...

 • Valentina #buzzlitomove @Litomove Romania
  Folosesc Litomove produs si sunt foarte multumita! ...

 • ptiriazis versicolor
  Buna ziua. In urma unui examen micologic am depistat prezenta filamentelor miceliene la nivel palmar si plantar si celule lev ...

 • #buzzlitomove
  Folosesc produsul de mai bine de o luna,ma simt excelent,articulatiile nu mai dor noaptea. Voi urma o cura de 3 luni,dupa cat ...

 • Buna ziua
  Peste 2 saptamani am prima proba pentru permis si nu prea reusesc sa fiu atent la ceea ce citesc . Am intrebat mai multi prie ...

 • Nervi la copii
  Ce ar trebui sa ii dau baiatului meu de 7 ani este f nervos de ceva timp imi raspunde nu prea ne mai intelegem?!nu as vrea s ...

 • tratament azoospermie pt barbat la 39 ani
  la 12 ani a avut oreion ...

 • Iau Rigevidon si vreau sa trec pe Karissa
  Buna ziua!Am luat Rigevidon un an si ceva,insa initial medicul imi recomandase Karissa.As putea sa trec acum la Karissa,deoar ...

 • daca este bun tratamentul cu vincamina
  picioare si maini reci cu dureri in degetele picioarelor, si furnicaturi in degetele mainilor, varsta 78 ani si bolnava de g ...

 • Erectie
  AS VREA SA-MI RECOMANDATI UN PRODUS PENTRU A AVEA O ERECTIE MAI FERMA SI DE DURATA!! DAR SA TINETI CONT CA NU SUNT O PERSOANA ...

 • Reglare menstruatie
  Buna ziua, Am 30 de ani, tiroidita autoimuna cu hipotiroidie (iau tratament, analizele sunt in limite normale). Pana acum ...

 • pesar vaginal
  Am probleme cu vezica urinara trebuie redus cistocelul.As lutea incerca un pesar vaginal? E urinez f.des nu pot tine mai mult ...

 • tratament hormonal/ tratament naturist
  Buna ziua. Doresc sa stiu daca mladite de zmeur gemoderivat impreuna cu coacaz negru gemoderivat se pot lua concomitent cu un ...

 • Ingrasare
  Buna am 29 de ani 1,69 si 52 kg fac sport nu fumez nu beau alcool dar as vrea sa ma ingras. pofta de mancare asa si asa ce pr ...

 • Maximag
  De la ce virsta se poate administra la copii. ...

 • Mancarimi
  Buna,am avut tratament cu antibiotice si cred ca am facut ceva alergie,ma mananca in zona intima,mai ales labiile,ce as putea ...

 • Foliculita SCALP
  Derma Treat este bun si impotriva Foliculitei de pe Scalp datorata stafilococului auriu ? ...

 • candidoza
  medicament candidoza orala ...

 • GYNOPHILUS SR vs prezervativul
  buna ziua,folosesc gynuphilus SR ptr refacerea florei vaginale,dupa aprox 30 de ore am avut contact sexual cu prezervativ.inf ...

 • Tratament pentru crestere in greutate
  BUNA ZIUA. MA NUMESC VIORICA, SI VA ROG SA-MI RECOMANDATI VA ROG, NISTE VITAMINE DIN PLANTE, PENTRU INGRASARE SI MENTINEREA ...

 • Durere in partea stanga a abdomenului.
  Buna ziua, de o zi am o durere in partea stanga sub ultima coasta.Nu doare daca apas ci doar daca inspir puternic sau fac act ...

 • Vreau sa ma ingras
  Buna,sunt Mihaela am 34 de ani 1/67 si 52 kg as dori sa stiu cate kg sa iau in plus si ce vitamine imi recomandati.O zi buna! ...

 • Este normala temperatura?
  In urma tratamentului propus de dumneavoastra, mi-a scazut temperatura de la 38,7 la 36,1! Noua temperatura este buna? Mult ...

 • Curiozitate
  Buna ziua ! As vrea sa stiu daca super Enzymes afectează efectul anticonceptionalelor?ce medicamente nu sunt bune în ace ...

 • Ingrasare
  Buna ziua ma numesc Roxana am 28 de ani 1.64 so 48 De kg sunt disperata sa ma ingras alaptez inca si am foarte mult stres ce ...

 • Hemoroizi la copil de 5 ani
  Va rog din suflet sa imi spuneti cum pot ajuta copilasul sa scape de hemoroizii interni care se vad dupa scaun? Am citit dive ...

 • INTERACTIUNI
  Buna ziua.Eu fac tratament acum ptr dispepsie cu omeran2/zi,ibutin2/zi si espumisan3/zi.Dar ,eu periodic tb sa folosesc si cy ...

 • Vaginita atrofica
  Buna ziua,am fost si eu diagnosticata cu o vaginita atrofica,datorita varstei mele 68 ani,mi s-a prescris vaginella si colpot ...

 • Ce poate fi?
  Buna ziua.Mi.au aparut niste bubite pe corp nu foarte multe si la inceput ma mancau,acum nu.La cateva zile mi.au aparut foart ...

 • vaginita
  vaginita atrofica- ce medicamente recomandati si ce sapun sa folosesc pentru igiena intima ? ...

 • Sa ma ingras
  Ma numeac madalina am 20de ani 1.65 si am 36 kg ce saft imi dati cu ce pastile pot sa ma ingras? ...

 • Ovulele si fecundarea
  Eu si sotul meu incercam sa avem un bebe. Pentru ca flora vaginala este un pic dezechilibrata, folosesc ovulele softigyn de d ...

 • GYNIEL
  Buna ziua Exista 2 variante de Gyniel ?? pe reteta dna doctor a scris Gyniel iar in farmacii gasesc doar Gyniel Plus. Au ...

 • tinctura de marar
  buna ziua..am prolactina de 3 ori mai mare decat limitele normale si am dureri foarte mari de sani.. tinctura de marar ma poa ...

 • ejaculare precoce
  Buna ziua, Am 32 de ani sufar de ejaculare precoce, pot folosi in combinatie Spermotone cu Viril-x? sau ce alt tratament po ...