Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Produse » Ingrediente Cosmetice » Active functionale » Solubilizant pentru uleiuri esentiale si parfumante - Mayam

Solubilizant pentru uleiuri esentiale si parfumante - Mayam


Solubilizant pentru uleiuri esentiale si parfumante - Mayam


Producător: Mayam

Ofertă! 15% Reducere
Oferta este valabilă în limita stocului disponibil

12.95Lei
buc.

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 de lei.


Prezentare Solubilizant pentru uleiuri esentiale si parfumante - Mayam:

Solubilizant pentru uleiuri esentiale si parfumante - Mayam

O solutie formata din ingrediente de origine vegetala ce permite incorporarea uleiurilor esentiale
si a parfumantelor naturale in medii apoase cum ar fi tonicele, ape de toaleta, deodorante fluide, ape de gura, sprayuri de ten, corp sau par.
Ingrediente: caprylyl/capryl wheat bran/straw glycosides, aqua, fusel wheat bran/straw glycosides, polyglyceryl-5 oleate, sodium cocoyl glutamate, glyceryl caprylate.

Produsul permite dispersarea uleiurilor esentiale si a parfumantelor in mediile apoase. Este un amestec formulat cu materii prime vegetale provenite din surse sustenabile. Contine tensioactivi si agenti de umectare, care sunt toate derivate naturale si este un solubilizant cu bune rezultate. Procesul de fabricatie utilizeaza reactii ecologice de condensare si nu implica elemente alkoxylate sau etoxylate. In comparatie cu alti solubilizanti PEG-free naturale si, de asemenea, cu standardul de aur din industrie - PEG-40 uleiul de ricin hidrogenat - acest solubilizant a aratat o performanta foarte buna.

Uleiurile esentiale si parfumantele sunt solubile in uleiuri vegetale sau alcool si nu pot fi amestecate cu apa. Pentru a putea fi incorporate in medii apoase in scopul prepararii de tonice, ape de toaleta fara alcool, spray de corp, deodorante lichide, samd, este nevoie de un astfel de ingredient solubilizant.

Compoziție: glucozide derivate din tarate de grau, tenside non-ionice derivate din ulei de cocos, palmier si porumb, co-emulsifiant vegetal cu proprietati hidratante, umectante si de conservare.
Validat de Ecocert pentru utilizarea in produsele cosmetice bio

PREZENTARE: lichid clar de culoare ambra, vascozitate ridicata, miros specific slab
pH: 6-7 diluat 10% in apa distilata
Densitate: 1.2 (25 ml = 30 gr)

Proprietati
- PEG-free, PPG-free
- origine vegetala
- furnizeaza solutii transparente in anumite combinatii si dozaje
- are capacitatea de a lega apa si lasa o senzatie placuta de piele, fara a se simti lipicios
- este puternic spumant daca se dozeaza in exces
- domeniul de pH recomandat: 4,5 - 7,5
- nu este compatibil cu piatra de alaun

Recomandari
- dozajul variaza usor in functie de ingredientul ce trebuie solubilizat si in functie de preparatul formulat
- raport tipic (solubilizant: ulei): 0.5: 1 pana la 4: 1
- cu cat raportul este mai mare, adica se foloseste mai mult solubilizant, cu atat solutia rezultata va fi mai clara sau chiar transparenta, dar si cu atat mai spumanta din pacate
- dozaj recomandat pentru uleiurile esentiale/parfumantele de solubilizat: de la 0.1% pana la 5% din greutatea totala a preparatului formulat
- transparenta si culoarea preparatului final depinde si de ingredientul solubilizat, de exemplu uleiul esential de mandarina va da o solutie netransparenta si galben-verzuie iar uleiul esential de tea tree va da o solutie transparenta si aproape incolora

Utilizare
- procedura este simpla: se amesteca manual temeinic solubilizantul cu uleiul esential/parfumantul. Peste solutia rezultata se adauga apa si restul ingredientelor prevazute in formula sau precum este prevazut in reteta
- se poate intampla ca uleiul esential sau o combinatie de uleiuri esentiale ori parfumante sa se dovedeasca mai dificil de solubilizat si nu este posibila anticiparea fara teste, solutia rezultata poate tinde catre a fi bifazica. Problema este doar una estetica si nu este afectata stabilitatea microbiologica sau functionala a solutiei. Printr-o simpla agitare a flaconului solutia se va omogeniza pentru un timp si se poate aplica
- la prepararea unui spray parfumant, unde se foloseste mai mult ulei esential si implicit un procent mare de solubilizant, spuma creata se poate reduce cu un adaos de alcool la finalul prepararii, dupa solubilizare

EXEMPLE
- pentru un spray de corp: 3% solubilizant + 5% ulei esential de lavanda + 91.4% apa + 0.6% cosgard SAU 2% solubilizant+ 4% ulei esential ylang-ylang + 93.4% apa + 0.6% cosgard
- pentru un tonic facial: 1% solubilizant+ 1% ulei esential de tea tree + 97.4% apa (ori combinatii de ape florale, gel aloe vera) + 0.6% cosgard
- pentru o apa de gura: 1.2% solubilizant+ 0.6% ulei esential de menta si salvie + 97.6% apa + 0.6% extract concentrat de grapefruit

APLICATII
- tonice si lotiuni preparate fara emulsificare
- ape de gura
- solutii pentru servetele umede
- ape de toaleta (fara alcool)
- deodorante fluide
- spray de corp, ten, par
Păstrare:
- in loc racoros, ferit de lumina si umezeal
Date de siguranta:
- a nu se ingera. Dozat pana la 2% se poate folosi in igiena orala
- a se evita contactul cu ochii; se clateste abundent cu apa
- nu lasati la indemana copiilor
- uz extern!

Prezentare:
25 ml

Producător:
Mayam

Tag-uri:   incorporarea uleiurilor esentiale     apa de toaleta     parfum    


3903 persoane au fost interesate de produsul Solubilizant pentru uleiuri esentiale si parfumante - Mayam.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor pentru prezentarea Solubilizant pentru uleiuri esentiale si parfumante - Mayam. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia, pretul sau prospectul Solubilizant pentru uleiuri esentiale si parfumante - Mayam pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Solubilizant pentru uleiuri esentiale si parfumante - Mayam are certificatul de conformitate la producator sau distributor.

da sau nu: se poate folosi forfemina si atunci cand nu iei anticonceptionale
Sfatul farmacistului: Buna ziua! Da, Forfemina poate fi administrata si in absenta administrarii anticonceptionalelor. Este posibil sa va ajute: Forfemina (de la Zdrovit - Tulburari premenstruale si menopauza) Heritage E-Lite III (de la Heritage, SUA - Accelerarea metabolismului) .

compatibilitate : este compatibil a se lua concomitent metronidazol pt candida si Tavanic pt laringita ?
Sfatul farmacistului: Buna ziua! Metronidazolul nu este activ pe Candida in primul rand! Poate v-ati referit la Giardia sau Trichomonas.... Daca v-au fost recomandate ambele de catre medic, puteti face asocierea, dar pentru o perioada limitata, avand in vedere efectul asupra ficatului. Este posibil sa va ajute: Solubilizant pentru uleiuri esentiale si parfumante - Mayam (de la Mayam) Solubacter (de la Laboratoarele Chemineau - Antiseptice) .


Întreabă Farmacistul despre Solubilizant pentru uleiuri esentiale si parfumante - Mayam

Toate câmpurile sunt obligatorii.
Domeniul*:






Nu poti citi codul? click AICI pentru a obtine altul!







Produse similare
Oferte şi Reduceri
⌈≡⌋ Recomandăm:
Avocat Marius-Catalin Predut

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului erectie slaba
erectie slaba

Am 54 ani ,am diabet tip 2 nu am avut probleme cu tensiunea ,dar intr- ... Buna ziua! Avand in compozitie ginseng rosu, care paote determina cre ...



Sfatul farmcistului Fibrom uterin
Fibrom uterin

Am un fibrom uterin mic. Mi am cumparat bratara magnetica dar m am bal ... Buna ziua! Daca sunteti sigura ca balonarea a fost cauzata de purtatu ...


Sfatul farmcistului Despre Biomed Antialcool
Despre Biomed Antialcool

Bună ziua, am cumpărat Biomed Antialcool şi aş dor ... Buna ziua! Va ramane sa i-l dati ca atare, fara a fi dizolva in apa, ...


Sfatul farmcistului Buna ziua
Buna ziua

Buna ziua! În urma epilarii cu ceara la mustață,mi-au ră ... Buna ziua! Va recomand sa folositi gelul cu extract din melc Herbagen ...