Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Întreabă farmacistul Vezi sfaturile farmacistului

Caută sfatul farmacistului ....

cum se ia memo plus?


Laure... întreabă despre Interactiuni ale medicamentelor:
As dori sa incep sa iau memo plus,problema e ca se ia 1-2 pe zi ,zi fiind 12 ore sau 24? Am intrebat deoarece sunt angajat la o societate si lucrez in 3 schimburi. Vreau sa dau de permis si am probleme cu concentrarea si memoria(nu tin minte si daca tin a doua zi am uitat)

Sfatul farmacistului:
Buna ziua! Administrarea se va face raportat la o zi-lumina (12 ore). Indicat ar fi sa luati 1 comprimat dupa micul-dejun, al doi-lea dupa pranz. Munca in trei schimburi va afecteaza somnul si de aici si problemele de concentrare. Incercati sa dormiti mai mult cu o saptamana inainte de examen!


Produse recomandate Sfatul farmacistului


Continua si tu discutia ...

Jaravete Gabriela | 14.05.2012
Buna seara, am si eu o nelamurire cu privire la administrarea acestui medicament.Si anume,am fost la farmacie sa cumpar,dar farmacista mi-a spus sa il administrez o luna de zile cate 2 pastile pe zi,dupa care sa fac o pauza de o luna si apoi sa revin daca mai vvreau. Intrebarea mea este,daca iau incontinuu imi afecteaza la ceva? Sau daca as lua cate o pastila pe zi timp de 2 luni as avea acelasi rezultat ca si cand as lua 2 pastile? Va multumesc aticipat. Mentionez ca eu ma pregatesc pentru bacalaureat,deci mi-ar trebui ajutor in perioara imediat urmatore dupa 14-15 iunie,inclusiv 17-25 iulie.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 16.05.2012
Buna ziua! In acest caz, puteti lua Memo Plus doua luni consecutiv, dar cate 2 capsule zilnic, aceasta doza este optima.
Especially for you! | 23.05.2012
sunt eleva si iau memo plus. cum il iau? o data sau de 2 ori pe zi?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 28.05.2012
Buna ziua! In primele doua saptamani luati doua tablete Memo Plus pe zi, una dupa micul-dejun, a doua dupa pranz (nu mai tarziu de ora 16), apoi puteti reduce la o tableta pe zi, dimineata, pe toata perioada in care sunteti solicitata intelectual.
iulia enache | 10.06.2012
pot lua memo plus dupa ora 18????
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 12.06.2012
Buna ziua! Daca luati seara MemoPlus, este posibil sa va fie greu sa adormiti. Daca doriti sa invatati noaptea, puteti sa faceti administrarea astfel, dar nu mai mult de o saptamana, pentru ca va veti epuiza resursele de energie.
cristina | 21.06.2012
Buna ziua. Incepand de azi am inceput sa iau MemoPlus. In timp de 2 saptamani isi va face vreun efect?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 25.06.2012
Buna ziua! Da, veti simti efectele benefice ale produsului MemoPlus chiar si mai devreme!
lupascu ionica | 14.07.2012
buna ziua,am anceput sa iau memo plus de marti cate 2 capsule pe zi ,tr sa dau bac, sesiunea toamna ,si am baut un pahar bere,nu mai mult, ami afecteaza ceva? va multumesc.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 18.07.2012
Buna ziua! Nu este nicio problema daca ati baut un pahar de bere. Pe termen lung asocierea nu este recomandata insa, intrucat alcoolul reduce efectul MemoPlus, deprimand sistemul nervos central.
lupascu ionica | 19.07.2012
Buna ziua! iau cate 2 tablete de-o saptamana,si parca totusi su retin ceea ce citesc,trebuie sa citesc de foarte,foarte multe ori. ce credeti ma poate ajuta la sesiunea din toamna bac 2012, sa mai iau in continuare? va multumesc.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 23.07.2012
Buna ziua! Continuati cu MemoPlus inca o luna si jumatate. Nu puneti accent pe memorare, ci pe intelegere mai intai, daca materia este una exacta. Aveti rabdare, nu insistati pe anumite fragmente pe care nu le retineti, cititi mai mult si faceti des recapitulari. Nu ne putem astepta de la suplimentele pentru memorie sa faca eforturi in locul nostru!
Robert | 03.09.2012
Buna ziua, am luat 2 pastile una dupa alta deoarece am examen pt permis de conducere... Are ceva? Va multumesc!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 13.09.2012
Buna ziua! Este posibil sa va confruntati cu o insomnie, din cauza continutului in cafeina.
diana | 16.10.2012
am aflat ca sunt insarcinata de curand...si stiu ca in primele 2 saptamani de sarcina am luat memo plus in fiecare zi...ce risc are asta pt bebelusul meu?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 19.10.2012
Buna ziua! Stati linistita, substantele active continute in MemoPlus nu provoaca malformatii. Nu mai luati MemoPlus, ci vitamine specifice pentru situatia dumneavoastra!
marina | 24.10.2012
Buna ziua!Ma pregatesc pentru examenul de bacalaureat si as vrea sa incep de pe acum sa iau MemoPlus. Asta ar insemna sa il iau incontinuu timp de aprox. 7 luni .Mi se pare o perioada foarte lunga de timp. Imi poate dauna cu ceva?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 31.10.2012
Buna ziua! Va recomand sa incepeti cu lecitina in primele 3 luni, apoi sa luati MemoPlus, pana la examen.
Ionut | 08.11.2012
Buna ziua, sunt la liceu si nu prea mai reusesc sa retin ce trebuie sa invat pt scoala. As putea sa iau o pastila de memo-plus inainte de a ma apuca de invatat ?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 12.11.2012
Buna ziua! Puteti lua MemoPlus, insa efectul nu se face simtit imediat (adica luati tableta cu o ora inainte de a invata si gata!). Trebuie sa luati tabletele timp de 1-2 luni consecutiv!
alina | 13.11.2012
Buna ziua, Fiica mea de 18 ani a intrat in febra bacului, a testelor pt facultate si se simte obosita; a inceput sa ia memo plus cate o pastila pe zi dimineata; zice ca retine mai bine si mai mult rezolva mult mate si fizica.Va rog frumos sa-mi spuneti pe ce perioada poate sa ia acest medicament , a inceput din 01 octombrie, da cumva vreo dependenta, poate sa-l ia pana la bac. Va multumesc mult de tot.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 15.11.2012
Buna ziua! MemoPlus nu da dependenta, insa trebuie facuta cate o pauza de minim 2 saptamani dupa 3 luni de administrare consecutiva.
sys | 17.11.2012
Buna! Am si eu intrebare....... daca iau 5 pastile de MemoPlus intr-o zi ce se intampla?
dana furdui | 18.11.2012
sant alergica la anumite solutii chimice, nu am probleme la polen sau fan, chiar si unele parfumuri nu le suport, imi dau dureri de cap, ameteli si usturimi de ochi, nas si gat. ce ceaiuri sau altceva as putea lua?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 20.11.2012
Buna ziua! Nu este indicat sa faceti asa ceva! Veti avea dificultati in a adormi, si posibil sa aveti si simtome cardiace (puls marit, tensiune arteriala crescuta).
lavinia | 25.11.2012
Buna.De maine incep sa iau memo plus pt ca voi da bacul anul acesta.Vreau sa stiu daca exista vreo problema daca iau aceste capsule timp de 2 saptamani,apoi fac pauza alte doua si asa in fiecare luna pana in iunie?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 27.11.2012
Buna ziua! Va recomand sa luati doua luni Lecitina,pentru a-i asigura creierului substantele necesare pentru un performante in ceea ce priveste memorare. Dupa cele doua luni puteti sa luati cu MemoPlus 2 saptamani, cu 2 pauza, iar imediat inainte de bacalaureat sa nu mai faceti pauza (adica sa luati o luna intreaga).
Andrada | 29.11.2012
Buna ziua! Pot aparea probleme dupa terminarea perioadei de administrare de Memo Plus, in sensul sa scada capacitatile de memorare si concentrare pe care le aveai in mod normal, fara sa fi luat acest supliment?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 01.12.2012
Buna ziua! Nu exista acest risc, suplimentul MemoPlus ajuta la mobilizarea resurselor energetice detrminand o mai buna concentrare si capacitate de memorare atata timp cat este administrat, insa oprirea tratamentului nu determina o deteriorare a acestora.
TOMA GEORGE | 10.12.2012
la copiii de peste 12 1/5 se pot administra memo plus/
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 10.12.2012
Buna ziua! Dupa 14 se poate administra MemoPlus. Memorie si concentrare pentru copii, Infostim Junior, Cavit Junior sunt cateva alternative.
Bianca | 06.01.2013
buna ziua.v\'as fi tare recunoascatoare daca m\'ati ajuta...suntem in ianuarie iar bacul va fi in iulie ,deci ar mai fi 7 luni insa in toata aceasta perioada am foooooarte foarte mult de invatat...pregatiri si multe altele...cum imi recomandati sa iau memo plus ? cunosc persoane care au luat anul trecut si i\'a ajutat foarte mult...va multumesc mult si astept raspuns cu nerabdare pentru ca urmeaza o perioada grea iar viitorul meu depinde de intrarea la facultate si trecerea acestor examene...
Laurentiu | 10.01.2013
Buna ziua!mai sunt cam 6 luni pana la bac.Am cumparat MemoPlus si din cate am inteles trebuie sa iau primele doua saptamani cate doua pastile pe zi,iar apoi cate una.Intrebarea mea este daca trebuie sa fac pauza?.cat si dupa cat timp.Multumesc
Laurentiu | 10.01.2013
Trebuie neparat sa iau primele 2 luni lecitina?si apoi MemoPlus?
Laurentiu | 11.01.2013
si eu sper.eu m am apucat deja sa iau MemoPlus.Bianca,lasa mi id ul tau de mess sa dezbatem subiectul asta
Crisan Raluca | 13.01.2013
Bianca wrote: buna ziua.v\'as fi tare recunoascatoare daca m\'ati ajuta...suntem in ianuarie iar bacul va fi in iulie ,deci ar mai fi 7 luni insa in toata aceasta perioada am foooooarte foarte mult de invatat...pregatiri si multe altele...cum imi recomandati sa iau memo plus ? cunosc persoane care au luat anul trecut si i\'a ajutat foarte mult...va multumesc mult si astept raspuns cu nerabdare pentru ca urmeaza o perioada grea iar viitorul meu depinde de intrarea la facultate si trecerea acestor examene...
Buna ziua! Va recomand sa luati timp de 3 luni cate o tableta de MemoPlus si una de Lecitina de 1200 mg, faceti pauza 3 saptamani, apoi luati doar MemoPlus, cate 2 tablete pe zi, pana in perioada examenului de bacalaureat.
Bianca | 13.01.2013
3 luni memo plus si lecitina ? adica 2 pastile in fiecare zi ? multumesc mult
Crisan Raluca | 13.01.2013
Buna ziua! Da, veti lua cate o tableta de Lecitina si una de Memo Plus in fiecare zi.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 13.01.2013
Buna ziua! Dupa 3 luni de administrare faceti pauza 2-3 saptamani, apoi puteti relua cura.
Ana Maria | 15.01.2013
Buna ziua!am o nelamurire in legatura cu pastilele memoplus..este adevarat ca poate afecta cresterea in greutate?adica mai precis te poti ingrasa daca le administrez?si doza zilnica trebuie neaparat sa fie de doua pastile sau se poate si cu una?multumesc
Ionut | 19.01.2013
As dori sa stiu daca in timp ce iau pastilele de lecitina 1200mg pot consuma alcool?Poate avea efecte negative?Multumesc
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 20.01.2013
Buna ziua! Puteti consuma cantitati moderate de alcool daca luati lecitina. Consumul abuziv de aclool afecteaza capacitatea de memorare!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 20.01.2013
Buna ziua! Ingredientele MemoPlus nu duc la ingrasare in mod direct. Poate unele persoane se ingrasa cand iau acest supliment deoarece sunt stresate de examene si incearca sa combata stresul mancand mai mult! Se poate lua si o tableta Memo PLus pe zi, desigur! Important este sa se faca administrarea dupa micul-dejun sau pranz.
Ana Maria | 21.01.2013
multumesc mult pentru raspuns.
Alexandra | 26.01.2013
Buna ziua! As vrea sa stiu daca pot sa iau in acelasi timp memoplus si magne B6 ? ce doza imi recomandati sa iau? sunt in clasa a 12-a si urmeaza bac-ul... Multumesc anticipat!
RUSU MIRELA | 31.01.2013
buna ziua copiii mei gemeni se pregatesc pentru examenul de capacitate. au 15 ani si jumatate.ce imi recomandati pentru ei?
Cleopatra | 10.02.2013
Buna ziua, am si eu o intrebare, as putea sa iau lecitina, si memo plus in acelasi timp ?
oana | 13.03.2013
buna ziua , am si eu o intrebare daca sunt gravida potsa iau memo plus , am un examen auto si nu aunt deloc calma nu ma pot concenta...imi va dauna la copil?
sorina | 22.03.2013
Buna ziua!Am o intrebare putem lua pastile memo plus la 25 ani fara analize?
Farmacist Crisan Raluca | 25.03.2013
Cleopatra wrote: Buna ziua, am si eu o intrebare, as putea sa iau lecitina, si memo plus in acelasi timp ?
Buna ziua! Da, puteti asocia cele doua suplimente.
Farmacist Crisan Raluca | 25.03.2013
Buna ziua! Nu luati decat vitaminele prenatale recomandate de medic! Puteti bea ceai de tei in seara premergatoare examenului.
cristi | 26.03.2013
cu ce sa incep pentru imbunatatirea memoriei cu lecitina sau direct memo plus care este diferenta dintre aceste doua sau amandoua sant ala fel
Gradinaru Liviu-Mihai | 28.03.2013
Buna ziua am examen pt permis pe data de 10 aprilie as dori sa-mi spuneti si mie daca iau memoplus ma ajuta si cum trebuie sa le iau si in cat timp isi fac efectu va Multumesc
Farmacist Crisan Raluca | 28.03.2013
sorina wrote: Buna ziua!Am o intrebare putem lua pastile memo plus la 25 ani fara analize?
Buna ziua! Nu este cazul sa faceti analize inainte de a lua MemoPlus!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 28.03.2013
Buna ziua! Incepeti cu lecitina, intrucat isi face efectul dupa mai mult timp. MemoPlus contine mai multe ingrediente, printre care si o compnenta a lecitinei numita fosfatidilcolina. Formula Memo Plus asigura un efect mai rapid decat lecitina, de aceea se poate administra si in timpul examenelor.
mihaela | 08.04.2013
Va rog sa imi spuneti daca pot sa iau Memo plus sau lecitina in situatia in care eu inca mai alaptez (copilul meu are 1,5 ani).As avea nevoie de acest supliment maxim 2 luni. Ce ma sfatuiti sa fac?
geanina | 11.04.2013
Buna ziua.am un prieten de 24 de ani care va sustine la inceputul lunii septembrie un examen si as dori sa ne recomandati cum ar trebuii sa inceapa cu lecitina,sau memo si cum sa le ia pana atunci,Va multumesc anticipat.
RAZVAN | 16.04.2013
buna ziua.am un examen la sfarsitul lui mai si as vrea sa stiu daca as lua memoplus in acest interval de o luna ar avea efect?
edyz | 17.04.2013
buna! peste o luna am un examen foarte greu.m-am gandit sa apelez la pastile pt memorie pt ca am foarte multe informatii de retinut. ma gandesc ca timpul este foarte scurt mai are rost sa iau memo plus? o sa se simta efectul? ms
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 18.04.2013
Buna ziua! La inceputul lunii mai poate incepe sa ia Lecitina, 1200 de mg zilnic, timp de 3 luni. La inceputul lunii iulie va incepe MemoPlus, o tableta pe zi (in iulie va lua deci si lecitina). Apoi, in august, doza de MemoPlus poate fi marita (2 tablete pe zi, nu mai tarziu de ora 17). Lecitina se ia din timp intrucat asigura rezervele energetice ale creierului, pe termen lung.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 22.04.2013
Buna ziua! Da, MemoPlus are efect chiar daca este luat cu putin itmp inainte de examene. Puteti lua 2 saptamani cate 2 tablete pe zi, apoi reduceti la o tableta pe zi. Nu se adminsitreaza dupa ora 17!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 22.04.2013
Buna ziua! Da, cu MemoPlus se simte efectul chiar daca incepeti sa-l adminstrati cu o luna inainte de examen. Incepeti cu 2 tablete pe zi, nu mai tarziu de ora 17, apoi, dupa 3 saptamani reduceti doza la o tableta zilnic, pentru a va odihni mai bine in preajma examenului.
Adrian | 11.05.2013
Am luat cateva luni lecitina 1200mg,si de 1saptamana iau memoplus.Este vreo problema daca consum alcool si iau si memoplus,sau ar fi bine in zilele in care beau sa numai iau pastila de memo.. ps:consum cantitati moderate de alcool cam 2litri de bere/1itru vin pe saptamana.Astept raspunsul dvs.Multumesc
Craiova | 13.05.2013
Am inceput sa iau memoplus de o saptamana pt ca in iulie am bacu.dupa cat tim incepe sa-si faca efectul?Si am luat si cate 3 pe zi are ceva?
Alex | 14.05.2013
Buna seara ! Ce se intampla daca iei memoplus dupa ora 17 ?! Are efecte adverse sau doar nu isi face efectul?
iulia | 15.05.2013
Buna ziua!am si eu o nelamurire:memo plus ingrasa?are calorii?va intreb pentru ca eu am un regim strict de viata si mananc zilnic un anumit numar de calorii si nu as vrea sa ma ingras.multumesc anticipat.
Andrei | 16.05.2013
Am examen in luna iulie. In ce mod pot administra memoplus?
Farmacist Crisan Raluca | 23.05.2013
Adrian wrote: Am luat cateva luni lecitina 1200mg,si de 1saptamana iau memoplus.Este vreo problema daca consum alcool si iau si memoplus,sau ar fi bine in zilele in care beau sa nu mai iau pastila de memo.. ps:consum cantitati moderate de alcool cam 2litri de bere/1itru vin pe saptamana.Astept raspunsul dvs.Multumesc
Buna ziua! Ideal ar fi sa mai reduceti consumul de alcool, intrucat dauneaza procesului de memorare. Totusi, daca beti o bere, in acea zi puteti administra si comprimatul de Memo Plus.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 24.05.2013
Buna ziua! Dupa maxim 2 saptamani trebuie sa se instaleze efectele benefice ale Memo Plus. Nu mai luati 3 comprimate pe zi, veti avea dificultati in a adormi!
Filipovici Ana | 28.05.2013
buna! pot sa stiu daca memo plus e hormonal sau nu? am probleme de memorie,si vreau ceva sa iau pt asta, dar nu vreau urmari negative,si apoi mai sunt si la alergica la unele pastile...ce fac? astept raspuns,mersi!)
sorina | 29.05.2013
Buna ziua!Am 15 ani voi avea examen peste o luna si nu stiu daca ar fi recomandatsa iau memoplus.Ce efecte are?
Roxana | 31.05.2013
Buna ziua! Am 15 ani,si peste 3 saptamani am examenul de capacitate. As dori sa iau MemoPlus in aceasta perioada pentru a putea repeta toata materia,dar mi-e frica sa nu aiba niciun efect. Ce credeti ca ar trebui sa fac?de cate ori pe zi trebuie sa iau ?
john | 02.06.2013
buna. Ama acusica bacul si m.am gandit sa fac un experiment. Pelanga efortul pe care il depun as putea suplimenta cu memo plus 2 pe zi si vitamax 1 pe zi?. Ma gandesc sa achizitionez o cutie de momo plus de 60 caps si un vitamax Q10 1+1 cu 30 caps. Am inteles ca vitamax este mai puternic si se ia 1 pastila pe zi sau la doua zile. Credeti ca aceasta combinatie de suplimente este ok? Doar o luna ma interseaza.Dupa opresc administrarea
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 03.06.2013
Buna ziua! In conditiile asocierii cu Vitamax (la micul-dejun sau pranz) este mai bine sa luati doar o tableta de Memo Plus zilnic, nu mai tarziu de ora 17. Puteti face asocierea timp de o luna.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 03.06.2013
Buna ziua! O tableta Memo Plus pe zi, dupa micul-dejun, este suficient! Va va ajuta sa va concentrati, dar nu inseamna ca nu mai trebuie sa depuneti eforturi!
Iulia | 04.06.2013
Buna ziua! De azi am inceput sa iau Memo Plus,are ceva daca consum si cafea?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 04.06.2013
Buna ziua! Memo Plus imbunatateste circulatia cerebrala, favorizand procesul de memorare si capcaitatea de concentrare. Puteti lua o tableta pe zi, dupa micul-dejun, nu mai mult!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 04.06.2013
Buna ziua! Memo plus nu contine ingrediente hormonale, are la baza magneziu, extract de Ginkgo biloba, Vitamina B6, cafeina, fosfatidilcolina, cu efect de crestere a capacitatii de concentrare si memorare, de energizare si imbunatatire a oxigenarii cerebrale. Daca sunteti alergica la excipientii folositi pentru obtinerea de comprimate, nu ar trebui sa luati acest supliment.
Alex | 07.06.2013
Buna, am bac-ul peste 1 luna, Si acum m-am trezit sa iau memo plus.:)) (pana acum Uitam) si va Face Efectul? Sau il iau degeaba?
Tomi | 11.06.2013
Buna ziua ! Peste doua saptamani am exenul de capacitate si doresc sa iau MemoPlus. Apare vreo problema daca iau 2 pastile pe zi timp de 2 saptamani si apoi renunt la ele ? Va multumesc anticipat
Farmacist Crisan Raluca | 13.06.2013
Iulia wrote: Buna ziua! De azi am inceput sa iau Memo Plus,are ceva daca consum si cafea?
Buna ziua! Daca luati doar o tableta MemoPlus puteti consuma si cafea, dar o cana pe zi, nu mai mult! Daca luati 2 Memo Plus, reduceti cantitatea de cafea, eventual faceti-o foarte slaba!
Lavys | 14.06.2013
Buna ziua. Am o problema, am inceput sa nu ma mai concentrez deloc, cand invat sa imi sara gandu in cu totu alte locuri si chiar sa numai retin nimic. Pana acuma nu aveam aceste probleme invatam usor si foarte repede, de multe ori prindeam de la ore, acasa numai era nevoie decat sa citesc odata. Am 20 de ani, sunt anul 1 la facultate, iar sesiunea devine un chin. Credeti ca ar fii indicat sa iau MemoPlus?
Stirbu Vasile Alin | 16.06.2013
Buna ziua! As dori sa aflu daca Memo Plus actioneaza in 12 ore? Multumesc!
Stirbu Vasile Alin | 16.06.2013
Memo Plus actioneaza in 12 are? Daca da , ce trebuie sa fac? Multumesc!
Sinziana | 17.06.2013
Buna ziua! Am luat o capsula Memo Plus la aproximativ ora 2 Pm, inainte cu 30 de minute de a ma apuca de invatat,si am mai luat o capsula Memo Plus la ora 5 PM deorece doream sa maresc efectul si sa retin mai usor. Exista vreun risc ?
Cezar | 19.06.2013
Buna ziua Am inceput sa iau MemoPlus cu 2 saptamani inainte sa dau bacu....ma ajuta sa retin mai usor pana la examen ?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 19.06.2013
Buna ziua! Puteti lua MemoPlus, cate 2 tablete pe zi, nu mai tarziu de ora 17, insa tot trebuie sa depuneti efortul de a memora!
Deee | 21.06.2013
Buna ziua ! Acum in iulie am Bacalaureatul,si am inceput de azi sa iau MemoPlus credeti ca are vrun efect ? Va multumesc !
Claudia | 26.06.2013
Daca am luat MemoPlus timp de 2 luni cate o pastila pe zi am luat degaba? Pe ambalaj scria 1-2 pastile si am zis totusi sa nu fac abuz de aceea am luat doar una. In principiu l-am folosit ca supliment sa ma ajute sa invat pentru Bacalaureat.Daca de azi inainte as lua 3 pastile pe zi timp de o saptamana exista efecte secundare, sau nu este recomandat aceast dozaj?
Claudia | 26.06.2013
Am luat MemoPlus cate o pastila pe zi timp de 2 luni pentru ca doza recomandata era de 1-2 pastile. L-am folosit ca si supliment alimentar sa ma ajute sa invat pentru Bacalaureat. Daca as vrea sa maresc acum doza la 3 pastile pe zi timp de o saptamana pana scap de examene este prea mult? Personal nu am obsevat nicio modificare in modul in care procesez informatia. Este prea mare dozajul de 3 pastile pe zi sau are vreun efect nociv asupra sanatatii mele? Sau timp de o saptamana nu schimba mai nimic in a ma ajuta sa invat mai eficient?
iuliana | 05.07.2013
Buna ziua.Am un examen important acum pe 18 iulie.Am inceput sa iau Memo Plus de la sfarsitul lui iunie,isi face efectul sau trebuia sa-l iau mai inainte? Totusi am o nelamurire:de cand iau pastilele Memo Plus ,am o oarecare confuzie in ceea ce invat ,adica parca toate temele parcurse sunt un tot unitar!!!,nu pot diferentia temele,incurcandu-le unele cu altele!!!Este acesta un efect negativ al pastilelor Memo Plus sau gresesc eu cumva in memorare?Ce pot face sa am eficienta in invatare? VA MULTUMESC!!!
Adrian | 14.07.2013
Buna ziua.Am si eu de dat examenul de bacalaureat in sesiunea de toamna si as dori sa incep un tratament MemoPlus.Eu am probleme cu somnul, nu prea pot adormi repede, probabil din cauza consumului de Coca-Cola in exces, si dimineata ma trezesc tot mai obosit, ce as putea face in aceasta privinta?Cate comprimate as putea lua pe zi, in ce ore ale zilei pentru a avea un somn linistit si capacitate mai mare de memorare?Am vazut ca ar fi mai multe modele de MemoPlus, care mi-ati recomanda?Se vor vedea efectele dupa memorarea unui text mai rapid ca inainte?
Sabina | 15.07.2013
As vrea sa stiu daca pot lua memo plus in timpul sarcinii(am 24 de saptamani).Am un examen la sfarsitul lunii august.Multumesc.
Mihaela | 13.08.2013
Buna .. Am si eu o intrebare .. Am luat MemoPlus cam de vro 2 saptamani , cate o capsula pe zi ! Dar am stari de somnolenta si de ameteala ! Ce pot sa fac sa nu mai am stariile aceste ? Va multumesc !
Ana | 26.08.2013
Buna ziua! As avea o intrebare. Pot lua in acelasi timp MemoPlus si lecitina? Multumesc anticipat!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 27.08.2013
Buna ziua! Da, puteti asocia MemoPlus cu Lecitina, cu mentiunea de a lua doar o tableta MemoPlus pe zi, iar lecitina, maxim 1200 de mg pe zi.
George | 21.09.2013
Buna ziua! Vreau sa ma apuc sa iau memo plus din octombrie deoarece am bac-ul in vara aceasta si vreau da fiu pregatit.Am nevoie de sfatul dumneavoastra cat si cum sa iau.Multumesc
Andra | 27.09.2013
Buna ziua ! Anul acesta scolar voi da bacalaureatul si as dori sa incep administrarea de memoplus si/sau lecitina. As dori sa imi dati niste sfaturi in legatura cu administrarea lor , ce pauze se fac, cate tablete pe zi pot lua. Mai sunt cam 10 luni dar incep pregatirile si as prefera sa suplimentez invatarea cu aceste pastile.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 29.09.2013
Buna ziua! Pentru inceput incepeti cu lecitina, luati 1200 de mg zilnic, timp de 3 luni. Apoi, o luna, luati MemoPlus, cate o tableta pe zi dupa micul-dejun. Faceti pauza o luna, reluati cura cu lecitina dar de data aceasta, 2 luni, urmata de administrarea MemoPlus, chiar si cate 2 tablete pe zi, inclusiv in perioada examenului.
eduardo siatat | 02.10.2013
Dak eru fumez de la o varsta frageda si la un moment dat am simtit ca nu pot sa mai memorez? nimic nu pot sa mai tin minte nimic...ese indicat sa iau memo plus ca sa imi refac memoria si sa reusesc sa iau examenu dar sa si raman cu ceva in minte mai multa vreme???
timi | 07.10.2013
buna ziua :) am si eu o intrebare...medicamentul isi face efectul daca iau doar un medicament pe zi? mentionez ca ma asteapta bacul si am nevoie de o minte stralucita...si concentrare maxima...dar nu prea imi permit sa iau 2 tablete pe zii...am multe cheltuieli...ci daca calculez pe o luna ar veni cam 60 de ron...si in fiecare zi trebuie sa iau sau doar cand ma duc la scoala? (in weekend nu...?) si ultima intrebare: cu medicamentul asta mot sa beau alcool? multumesc anticipat :)
timi | 07.10.2013
de la memo plus te ingrasi? :(
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 08.10.2013
Buna ziua! Nu, ingredientele Memo Plus nu duc la crestere ponderala. Excesul de alimente cauzat de stresul examenelor, da!
Farmacist Crisan Raluca | 08.10.2013
timi wrote: buna ziua :) am si eu o intrebare...medicamentul isi face efectul daca iau doar un medicament pe zi? mentionez ca ma asteapta bacul si am nevoie de o minte stralucita...si concentrare maxima...dar nu prea imi permit sa iau 2 tablete pe zii...am multe cheltuieli...ci daca calculez pe o luna ar veni cam 60 de ron...si in fiecare zi trebuie sa iau sau doar cand ma duc la scoala? (in weekend nu...?) si ultima intrebare: cu medicamentul asta mot sa beau alcool? multumesc anticipat :)
timi wrote: buna ziua :) am si eu o intrebare...medicamentul isi face efectul daca iau doar un medicament pe zi? mentionez ca ma asteapta bacul si am nevoie de o minte stralucita...si concentrare maxima...dar nu prea imi permit sa iau 2 tablete pe zii...am multe cheltuieli...ci daca calculez pe o luna ar veni cam 60 de ron...si in fiecare zi trebuie sa iau sau doar cand ma duc la scoala? (in weekend nu...?) si ultima intrebare: cu medicamentul asta mot sa beau alcool? multumesc anticipat :)
timi wrote: buna ziua :) am si eu o intrebare...medicamentul isi face efectul daca iau doar un medicament pe zi? mentionez ca ma asteapta bacul si am nevoie de o minte stralucita...si concentrare maxima...dar nu prea imi permit sa iau 2 tablete pe zii...am multe cheltuieli...ci daca calculez pe o luna ar veni cam 60 de ron...si in fiecare zi trebuie sa iau sau doar cand ma duc la scoala? (in weekend nu...?) si ultima intrebare: cu medicamentul asta mot sa beau alcool? multumesc anticipat :)
Buna ziua! Puteti lua o tableta Memo PLus pe zi, dar fara a face pauza la sfarsit de saptamana. Excesul de alcool dauneaza proceselor de concentrare si memorare, consumati moderat si rar.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 08.10.2013
Buna ziua! Da, puteti lua Memo Plus, cate o tableta pe zi, timp de 3 luni ocnsecutiv, cu 2 saptamani pauza intre cure. Luati astfel incatg in perioada examenului sa administrati produsul, nu sa fiti in perioada de pauza.
alin alinutzu | 09.10.2013
trebuie sa dau examenul pentru permisul auto peste 2 saptamani ..ma poate ajuta memo plus? cate tablete trebuie sa iau pe zi?
daniel | 17.10.2013
Buna Ziua ! Daca i-au o pastila de Memo Plus inainte cu doua ore de a invata are ceva efecte ? Specific am doar 15 ani . Multumesc !!!
Constantin | 18.10.2013
Buna ziua. Sunt student la Medicina Generala anul II, si m-am gadit de pe acum sa iau cate ceva pt a memora mai usor.Tin sa mentionez ca am folosit memo plus si acum aprox 5 luni in sesiune aprox 60 de comprimate, si si-am facut efectul . Momentan iau niste comprimate pe baza de Ginko Biloba de la Forever. Ma gandeam ca atunci cand termin cu ele sa incep sa iau timp de 1 luna Lecitina de 1200 , iar apoi timp de aprox 3 luni, mai bine zis pana la jumatatea lui februarie cand termin sesiunea sa iau Memo plus cate 1 comprimat pe zi iar in ultima luna din cele 3 sa iau cate 2 comprimate pe zi. Apoi sa fac o pauza de 1 luna si ceva, ca mai apoi sa incep iar cu Lecitina 1200 , si terminand cu Memo plus in acelasi mod pt sesiunea de vara.Credeti ca este bine sa procedez astfel , sau imi sugerati alta strategie? Va multumesc frumos, si va apreciez efortul de a ne raspunde tuturor, chiar daca intru cred pt prima data pe acest site. O zi buna sa aveti si multa sanatate.
imi | 22.10.2013
buna ziua vreau sa dau pentru carnet de conducere si as lua Memo Plus cum sa fac
SILVIU | 23.10.2013
Buna ziua As vrea sa incep sa iau Memo Plus pentru a invata pentru permis si nustiu ce sa fac sincer va rog sa ma ajutati sincer nustiu ce sa fac sa iau sau sa nu iau,ajuta asa de mult la tinerea de minte de concentrare chiar va rog sa ma ajutati
Robert | 08.11.2013
Buna ziua Pot sa iau memo on in paralel cu memoplus energizer?
Dragos Marin | 17.11.2013
Buna ziua! Cand este mai potrivit sa iau tableta de Memo Plus, avand in vedere ca administrez doar 1 pe zi, dupa micul dejun sau dupa pranz? Multumesc anticipat. :)
Victoria | 10.12.2013
sunt eleva si as vrea sa stiu cum se ia memo plus deoarece am mult de invatat la liceu si nu retin repede ! MULTUMESC ANTICIPAT
MARI | 18.12.2013
Buna ziua . Ceaiul chinezesc anti adipos elimina efectele memo plusului ?
Claudia | 27.12.2013
Buna ziua.Sunt in a 8 si se apropie examenele mai sunt 6 luni.Memo plus poti sa-l iau simplu sau mai trebuie sa iau vitamine sau altceva?.cate pastile se iau pe zii?..Memo plus in cat timp isi face efectul?.Multumesc
Brian | 07.01.2014
Buna ziua ! Am bacul in vara si vreu sa iau Memo Plus am nevoie de sfatul dumneavoastra cat si cum sa il iau. Multumesc!
adela | 08.01.2014
Buna ziua! In 20 ianuarie am primul examen..azi suntem in 08 deja..ma ajuta cu ceva daca incep sa iau de azi Memo Plus pt examenul de peste o saptamana si doua trei zile?
Marcela | 08.01.2014
Buna ziua eu vreau sa dau pt scoala de sofer si vreau sa iau memo plus cu cat timp inainte trebe sa iau sa ma apuc de invatat dar din pacate am numai o cutie si nu stiu cum sa fac ca sunt plecata din tara cum trebe sa iau medicamentele...
Marcela | 08.01.2014
Pot lua cate o capsula pe zi in loc de doua si dupa cat timp isi face efectu si cum trebuie sa o iau dimineata sau la amiz ca vreau sa ma inscriu la scoala de sofer si cum am numai o cutie cum am zis mai inainte am numai o cutie si sunt plecata din tara.cu cat timp inainte de examen trebuie sa o iau?
Sergiu | 10.01.2014
Buna ziua, am o ameteala si o oboseala permanenta. analizele imi ies toate bine. E ok sa incep o cura de memo plus? Ma ajuta macar sa-mi treaca oboseala asta ingrozitoare? Multumesc.
Marcela | 13.01.2014
Marcela wrote: Pot lua cate o capsula pe zi in loc de doua si dupa cat timp isi face efectu si cum trebuie sa o iau dimineata sau la amiz ca vreau sa ma inscriu la scoala de sofer si cum am numai o cutie cum am zis mai inainte am numai o cutie si sunt plecata din tara.cu cat timp inainte de examen trebuie sa o iau?sau sa iau cand incep sa invat dar cv inlocuitor la memoplus ce se poate gasi aicea in italia nu este??
xDenisa | 14.01.2014
Buna. Anul acesta am bacul si m-am gandit sa iau memo plus. Mai am in martie niste simulari pt bac si m-am gandit sa incep sa il iau de acum, deoarece am mult de invatat si pe parcursul anului. Are ceva daca am sa il iau de acum pana la bac. Si ingrasa ? Multumesc anticipat.
c | 16.01.2014
Se poate bea cafea dacă luăm memoplus?
cristina | 30.01.2014
Buna.Am un examen in luna iulie si m-am gandit sa iau memo plus.Cum sa il iau pentru a retine mai repede informatiile?Va multumesc!
Diana | 05.02.2014
Buna ziua ,ca orice adolescent am ajuns si eu in clasa a 12,m-am gandit sa incep de saptamana viitoare o cura cu Memo Plus , deoarece am foarte foarte mult de invata si de acumultat informatii . Este bine sa incep cu Memo Plus , sau mai intai sa iau lecitina ?
Alina | 10.02.2014
Buna ziua ! As vrea sa stiu daca pot lua memo plus pe o perioada mai indelungata, si aici ma refer la 4-5 luni. Este in regula sau pot intampina efecte adverse?
Mihaela | 19.02.2014
Buna seara. In legatura cu aceste pastile, as vrea sa stiu cum sa le iau, precizez ca am foarte mult de invatat , iar examenele le am la sfarsitul lunii iulie. Momentan mi-am cumparat 30 de pastile pe care o sa incep sa le iau de zilele urmatoare. Din ce am citit mai sus, am vazut ca trebuie sa iau lecitina inainte, sau cum ar trebuii sa procedez? Multumesc!
cristina | 24.02.2014
buna am bacalaureatul in iunie si iau memo plus dar nu retin nimic la-m luat timp de 2 luni incontinu fara pauza la 9 dimineata dupa micul dejun si la pranz la ora 12 si mentionez ca am probleme si cu somnul va multumesc
Beatrix | 26.02.2014
Buna. Vreau sa i-au Memo Plus de maine oare cat de repede isi face efectul ? am simulare saptamana viitoare si sunt foarte stresata .
Catalina | 11.03.2014
Buna ziua, In iunie am de sustinut examenul de licenta si as vrea sa iau memoplus incepand de acum.Cum procedez? Iau doua pastile pe zi?Una dupa micul dejun si cealalta dupa pranz? Si pot sa iau pana in iunie inclusiv nu? Nu trebuie sa fac pauza dupa 1-2 luni de la administrarea lui? Multumesc anticipat!
MARIA | 13.05.2014
Buna ziua ma puteti ajuta si pe mine am probleme de concentrare si memorie am luat memo plus ma ajuta sa invat pe moment dar la examene nu.mi mai amintea nimic.Am luat timp de 1 luna de zile 2|zi si acum incep examenele si nu stiu ce sa iau.Va mutumesc anticipat
Andreea Simion | 04.06.2014
Buna ziua! Mai sunt aproximativ 3 saptamani pana la BAC si as vrea sa incep sa iau Memo Plus. Credeti ca ma va ajuta la ceva? Multumesc!
Alexandra | 18.06.2014
Bună ziua! Am
Denis | 19.06.2014
Buna ziua, as dori sa ma sfatuiti cum sa procedez cu capsulele memo plus, am examen in aprox. 4 zile... Va multumesc !
Denis | 19.06.2014
Buna ziua, Am nevoie de sfatul dumneavoastra in legatura cu doza de capsule memo plus care ar trebuii sa le administrez ,ma asteapta 2 examene in 4zile,respectiv 6. Va multumesc !
Isabell | 22.06.2014
Am dat bacul in 2012, m-am apucat de invatat cu o saptamana inainte. In acea saptamana luam cate 2-3 pastile de Memoplus inainte sa ma apuc sa invat. Nu stiu daca din cauza pastilelor sau din cauza efectului placebo am retinut mai bine, dar totusi a dat rezultate si am luat note foarte mari. Acum, depinde de fiecare, si de cat de mult timp aloci invatatului. In acea saptamana am invatat intensiv, de dimineata pana seara. Mentionez ca am folosit Memoplus doar o saptamana, nu 1-2 luni, cum am vazut recomandarile de aici. Bafta si spor !
Cristiana | 23.06.2014
Buna ziua! De maine incep sa iau Memo Plus Energizer 2 pastile/zi/2 saptamani, iar dupa cate o pastila pe zi de Memo Plus. As vrea sa stiu daca as putea sa iau impreuna cu pastila de Memo Plus si Magneziu + B6,B12,B1 si acid folic de la Dopelhertz si daca poate avea efecte adverse administrarea amandurora. Multumesc!
MăDă | 27.06.2014
Saptamana viitoare dau bacu\' mi-am luat 6 pastile memo plus,o sa ma ajute la concentrare sau nu? Pana acum nu am luat.
Alexandrina | 27.06.2014
Buna ziua, Sunt
aylin | 05.07.2014
buna ziua sunt epileptica dar de 5 ani nu am mai avut probleme si am ceva de invatat as vrea sa iau lecitina sau memo plus credeti ca ma pate afecta cu ceva desi iau un tratament pt epilepsie
aylin | 05.07.2014
as dori sa iau memo plus sau lecitina dar sunt epileptica dar de 5 ani nu mai am nimic credeti ca ma poate afecta cu ceva?
puştiu | 06.08.2014
buna ziua! am probleme cu examenul auto (sala) nu prea retin ceea ce citesc si miam luat memo plus,daca iau cate 2 pastile pe zi timp de 15 zile ma va ajuta cu memoria???
MiRABELA | 06.08.2014
Buna ziua .. Asa dori sa stiu cat timp sa iau Memo Plus ,petru ca vreau sa dauu la scoala de sofer sii nu tin minte.. Catt timp asa pute sa iauu Memo Plus ?
Alte întrebări Interactiuni ale medicamentelor
Pot lua impreuna Profecund ino și Myo Sun?
Bun� ziua. Pot lua �mpreuna Profecund ino și Myo Sun? ... Buna ziua! Ambele contin mio-inozitol, in aceeasi concentratie. Le puteti asocia cu conditia sa luati doar cate UN plic ...
Yasmin si Serlift
Buna ziua! Iau Yasmin la recomandarea medicului ginecolog. Initial mi-a fost prescris pentru remedi ... Buna ziua! Cele doua medicamente pot fi asociate, insa va atrag atentia ca este posibil ca tocmai Yasmin sa va provoace ...
Interactiuni myo sun plus si folate 400 mcg
Buna ziua! Am ovare polichistice si vreau sa raman insarcinata. Doctorul mi-a prescris myo sun plus ... Buna ziua! Folatul in exces este eliminat de organism prin urina si materiile fecale, deci nu exista un potential toxic ...
Magnerot și Astenor
Bunã ziua! Iau Astenor energy pentru astenie. Dar recent mi s-a recomandat și magnerot 2 caps p ... Buna ziua! Luati deocamdata doar Magnerot, va fi benefic si pentru contracararea simptomelor de astenie, apoi, dupa ter ...
Pastile de rãcealã dacã am avut ulcer duodenal
Recent am rãcit, am intrebarea dacã am avut ulcer duodenal, cu o continua formã de gastritã pentru c ... Buna ziua! Optati pentru variante continand paracetamol (Fervex, Coldrex), si in ultimul rand pentru ibuprofen! ...
Eritromicina
Buna ziua. Va rog, am de facut o investigatie ( histerosonografie) . Nu am reusit sa iau claritromic ... Buna ziua! Nu va pot recomanda administrarea unui produs de uz veterinar, iar in plus spectrul eritromicinei difera fat ...
Se poate lua amoxicilinã �mpreunã cu Baraka forte
Se poate lua Amoxicilinã de 500 mg �mpreunã cu Baraka forte la ore diferite ... Buna ziua! Din informațiile disponibile, nu existã interacțiuni cunoscute între Amoxicilinã și Baraka Fo ...
MSM cu Agiflex
Se poate lua MSM in acelasi timp cu Agiflex pentru tratarea si reducerea durerii in cazul coxartroze ... Buna ziua! Da, asocierea este posibila cu conditia sa nu fiti alergica la vreuna dintre componente. Exista suplimente c ...
Colidep și Bonnisan
Buna seara, Am un bebeluș de 1 luna și 2 saptamani . Ii administrez �ntre 7-10 picãtur ... Buna ziua! Modul de administrare este in regula, cu mentiunea sa incercati ca Protectis sa nu mai fie asociat cu alt pr ...
Interacțiune AC cu Procor si Aspacardin
Bunã ziua. �n urma unui control cardiologic am primit tratament cu Procor T și Ascacardin. Va ... Buna ziua! Aceste suplimente nu influenteaza efectul anticonceptionalelor! Procor T contine zinc, cup[ru, seleniu , ia ...
Poate fi sarcina?
Bunã seara,specific ca am 42 de ani.ultimul contact sexual a fost pe 22.09,soțul plec�nd la s ... Buna ziua! Intrucat ultimul raport nu a fost intr-o perioada fertila (a trecut de atunci aproape o luna pana la menstr ...
Asociere Protectis si Aeris la bebelus 3 saptamani
Se pot administra protectis impreuna cu aeris copilul are 3 saptamini ... Buna ziua! Se pot asocia Protectis si Aeris, dar sa nu fie administrate deodata. Aeris administrati dimineata si seara, ...
Pastile pentru ținere de minte
As dori sa imi recomandați si mie niște pastile pentru ținerea de minte, dau de permi ... Buna ziua! Va recomand sa administrati Polygemma 8, 2 ml de doua ori pe zi, cu 20 de minute inainte de masa, timp de 2 ...
Cum sa iau memoplus
Iau de o saptamana si inca nu simt ca isi fac efectul. Si cate sa iau un sau două pastile Memo ... Buna ziua! Puteti lua si 2 comprimate MmeoPlus pe zi, una dupa micul-dejun, iar a doua dupa pranz. ...
Memo plus-Administrare de durata
Afecteaza in vreun fel negativ daca luam o perioada mai lunga memo plus?Adica 3-4 luni.Si efectul es ... Buna ziua! Puteti lua 3-4 luni acest supliment fara probleme. Beneficiati de efect pe durata administrarii si inca o ...
Memo Plus
As dori sa sa ma informați in legãtura cu suplimentul memo plus , am început in tratament timp ... Buna ziua! Desigur, efectul va aparea din nou la reluarea administrarii. ...
Asocierea MemoPlus cu Timonil si Abilify
Buna ziua! Iau 1 Timonil/zi si 1 Abilify/zi. Daca iau si MemoPlus e ceva?Multumesc. ... Buna ziua! Puteti asocia MemoPlus (simplu), o tableta pe zi, dimineata sau la pranz, nu mai mult de 2 luni consecutiv. ...
Memoplus si Lecitina.
Bana ziua. De cateva zile am incpeut sa iau memo plus cate 2 pastile pe zi. Doresc sa va intreb daca ... Buna ziua! Da, puteti lua 1200 de mg de Lecitina zilnic in asociere cu MemoPlus, cu conditia sa luati doar o tableta de ...
utilizarea memo plus
Buna ziua! Ma pregatesc pentru sustinerea unui examen in vara, mai exact 20 iulie! Este ok daca ince ... Buna ziua! Incepeti cu o tableta pe zi timp de 6 saptamani, apoi, daca veti onsidera necesar, puteti mari doza la doua ...
Administrare Memoplus
Bună ziua! Am 18 ani și mă pregătesc pentru examenu de permis dar nu rețin ... Buna ziua! MemoPlus v-ar fi de ajutor, cu conditia sa nu aveti examenul in 2-3 zile! Va recomand sa luati cate doua ta ...
Oferte şi Reduceri



Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Nidoflor intravaginal
Nidoflor intravaginal

Bunã ziua, am folosit odatã nidoflor crema intravaginal (nu foarte mul ... Buna ziua! Nu est eindicat sa mai folositi Nidoflor intravaginal! Cel ...



Sfatul farmcistului Logest
Logest

Sunt deja la cea de a doua folie de logest,trebuie sã mã mai protejez? ... Buna ziua! Nu mai este cazul de protectie suplimentara. O abatere de ...


Sfatul farmcistului Yasmin si Serlift
Yasmin si Serlift

Buna ziua! Iau Yasmin la recomandarea medicului ginecolog. Initial mi ... Buna ziua! Cele doua medicamente pot fi asociate, insa va atrag atent ...