Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Întreabă farmacistul Vezi sfaturile farmacistului

Caută sfatul farmacistului ....

Tratament naturist pt reglarea menstruatiei! 2


Lilia... întreabă despre Afectiuni urinare si ginecologice:
Buna ziua!Ieri v-am trimis urmatoarea intrebare: "Ma numesc Liliana si am 27 de ani.De cand ma stiu nu am avut o menstruatie regulata.Am mers la medic si mi-au fost recomantate pilule (Triregol),pt reglare.Mi s-a spus sa le iau fara intrerupere.Dupa 5 ani,poate si mai bine,am decis sa le intrerup.Dupa ce le-am intrerupt am facut o alergie autoimuna.Le-am intrerupt la inceputul acestui an.La 1 luna dupa intrerupere, mi-a venit menstruatia,adica in februarie.Acum suntem la sfarsitul lunii martie si menstruatia inca nu a aparut.Mentionez ca am inceput sa iau gemoderivat-Extract de mladite de zmeur si tinctura de marar.Beau ceaiuri multe,in special de codita soricelului si salvie.Acum mi-am luat si tinctura de cretisoara,pe care am inceput sa o iau de 2 zile.Va rog,recomandati-mi ceva.Va multumesc anticipat.O zi buna!" Mi-ati oferit urmatorul raspuns: "Buna ziua! Va recomand sa excludeti preparatele cu fect estrogenic (ceaiul de salvie, tincturile de marar si cretisoara) timp de o saptamana, pentru ca pot determina la doze mari intarzierea menstruatiei. Puteti continua cu gemoderivatul de zmeur, care are efect progesteron-like (ori in a doua parte a ciclului menstrual incepe sa creasca in mod fiziologic secretia de progesteron). Daca in saptamana urmatoare intreruperii preparatelor mentionate, nu apare menstruatia, va trebui totusi sa ajungeti la medic. Apoi, dupa declansarea menstrei, veti putea continua cu produse naturiste, dar incercati sa le administrati pe cele estrogenice din primele zile de mnstruatie pana la ovulatie, apoi treceti pe gemoderivat de zmeur sau Vitex fruit. Sau puteti lua timp de 3 luni Female Hormone Blend, care ajuta la echilbrarea balantei estrogen/progesteron." Farmacist Crisan Raluca Va multumesc pt rapunsul oferit!Imi cer scuze daca abuzez de amabilitatea d-voastra insa as dori sa mai stiu daca pot continua cu ceaiul de coada soricelului?V-as ruga sa-mi spuneti daca tinctura de Branca ursului este buna pt asa ceva si daca capsulele de Evening Primrose le pot lua tot pt reglare?Va multumesc anticipat.O zi cat mai placuta!

Sfatul farmacistului:
Buna ziua! Puteti bea in continuare ceai de coada-soricelului. Si branca-ursului si evening primrose pot ajuta la reglare, insa asteptati declansarea menstruatiei, apoi introduceti-le treptat. Evening primrose poate fi adminsitrat fara pauza, branca-ursului - dupa ovulatie, pana in prima zi a cliclului menstrual.


Produse recomandate Sfatul farmacistului


Continua si tu discutia ...

andreea | 09.08.2012
Buna ziua, Timp de 6 ani am luat anticonceptionale(logest),de 2 luni jumatate le-am intrerupt si nu mi a mai venit menstruatia.Am fost la medic si in urma consultatiei mi a dat sa iau arefam 100 3-4 zile.Am luat si tot nu mi-a aparut menstruatia.Ce altceva as putea sa iau ca sa- mi apara. Multumesc.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 14.08.2012
Buna ziua! Luati Extract din mladite de zmeur, cate 30 de picaturi de 3 ori pe zi, minim 2 saptamani. Este indicat in amenoree, avand efect similar progesteronului.
Ela | 07.09.2012
Buna ziua Ma numesc Ela si am 44 de ani si nu am menstruatie de 9 luni. In ultimi 2 ani am avut doar de 4 ori ciclul menstrual.Am fost la medic si mi s-a spus ca sunt in perioada de dinainte a menopauzei. Atunci mi s-a recomandat sa iau tratament si nu am fost de acord de frica sa nu-mi creasca par in exces. As dori sa stiu daca pot declansa menstruatia pentru ca de fiecare data dupa ce am avut ciclu m-am simtit foarte bine, altfel am durere de cap, balonare si bufeuri si am observat ca am luat 5 Kg in greutate. As dori sa stiu daca e bine sa iau duphaston sau imi puteti recomanda altceva natural, dar care sa nu ma umple de par. Multumesc!
silvia | 13.09.2012
buna!am probleme de dereglare a ciclului,am konsultat si medicul,dar totul este in regula.kiar shi hormonii sunt in perfecta ordine.am 18 ani,am aceste probleme inka de la inceputul menstruatiei,pot sa am shi pauze de 9 luni..nushtiu ce remedii sa mai folosesk...ajutatima va rog ku un sfat.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 14.09.2012
Buna ziua! Raspunsul este pentru Ela Va recomand sa luati Tinctura de branca-ursului (5 ml de 3 ori pe zi) pentru reluarea functiei ovariene, dar va dura 2-3 luni pana sa apara efectele.
Farmacist Crisan Raluca | 18.09.2012
silvia wrote: buna!am probleme de dereglare a ciclului,am consultat si medicul,dar totul este in regula, chiar si hormonii sunt in perfecta ordine.am 18 ani,am aceste probleme inca de la inceputul menstruatiei,pot sa am si pauze de 9 luni..nu stiu ce remedii sa mai folosesc...ajutati-ma va rog cu un sfat.
Buna ziua! Va recomand sa luati Menstrolin comprimate, cate 3 pe zi, inaintea meselor principale, timp de 3 luni. Produsul ajuta la reglarea hormonala si implicait la declansarea regulata a sangerarii mesntruale.
elena | 02.10.2012
Buna ziua! ma numesc elena si am 17 ani. Am o problema care ma ingrijoreaza de ceva timp,si anume...acum 3 ani am avut prima menstruatie si am avut doar ciclu neregulat...o luna vine si 2-3 nu vine deloc. mentinez ca mi-am inceput viata sexuala dar de doar un an ,eu avand aceste dereglari ale ciclului inainte de asta. as dori si un remediu naturist,am auzit ca ceaiul de galbenele este destul de eficient. imi doresc foarte mult sa rezolv aceasta problema,si as face orice pentru asta! Multumesc frumos!!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 09.10.2012
Buna ziua! Va recomand sa luati 3 luni Female Hormone Blend (cate 2 casule de 3 ori pe zi in prima luna, apoi cate 2 de 2 ori pe zi). Produsul ajuta la reglarea menstruatiei, fiind exclusiv natural.
Emilia | 10.10.2012
Buna ziua! Am luat timp de aproape 2 ani anticonceptionale: mai intai Diane35, apoi Yasmin si apoi Triregol. Toate mi-au fost recomandate de medicul endocrinolog pentru Sindromul premestrual pe care il aveam, CM neregulat(29-35 de zile), acnee si o problema legata de galactoree (aparuta dupa folosirea timp de 1 an a anticonceptionalelor Marvelon si intreruperea lor). Mentionez ca si pe tiroida am 2 chisturi si cativa noduli, nivelul TSH aste normal, prolactina normala. Acum am intrerupt Triregolul de 1 saptamana. Intrebarea mea este: Este potrivita administrarea de Vitex in conditiile de mai sus? Daca da, cand in CM trebuie sa incep sa le iau si in ce doza? Va multumesc.
Geta | 11.10.2012
Buna ziua, In ultii 2 ani de zile am inceput sa am dereglari de menstruatie pe sistem nervos. In urma cu 2 ani am suferit un soc foarte puternic. A murit un unchi de care am fost puternic atasata de mic copil. Avea putin peste 50 ani,a fost un soc. Nimeni nu se astepta. Prima reactie pe care am avut-o cand am aflat a fost clar de negare. Nu acceptam asa ceva, apoi m-a cuprins un tremurat puternic care a tinut aproximativ o ora pana am ajuns sa-l vad. Atunci de abia am reusit sa vars cateva lacrimi si tremurul s-a oprit. La cateva zile a inceput sa sangerez cate o picatura, cate doua asa am ajuns la spital si supusa tratamentului pentru a opri hemoragia. In timp am observat ca la orice emotie mai puternica, fie fericire sau suparare, menstruatia a aparut mai devreme 4-5 zile chiar si cu 7 zile. O data am avut intarziere de doua saptamani tot pe baza unei crize nervoase. In urma cu 2 saptamani s-a petrecut o tragedie. Un nepot in varsta de numai 23 de ani a murit intr-un accident de masina alaturi de alti 3 prieteni. Toti foarte tineri. Pe mine personal m-a marcat tragedia tuturor,mult prea tineri. Trei zile am avut un tremur constatnt. De abia dupa inmormantare am reusit sa ma echilibrez emotional. Va rog sa ma sfatuiti ce as putea face? Eu sunt adepta tratamentelor naturiste. Va rog sa-mi recomandati ceva care sa-mi regleze cumva emotiile foarte puternice. Ceva care sa ma faca sa fiu mai putin stresata. Tot timpul ma agit, nu-mi ajunge timpul sau las totul balta. Pic dintr-o stare in alta foarte repede, imi si revin destul de repede. Din pacate imi afecteaza menstruatia. Ceea ce am uitat sa mentionez ca am de fel o menstruatie normala, la 28 zile,27 sau 29 cel tarziu. Astept cu interes raspuns din partea dumneavoastra. Cu deosebita stima, Georgeta
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 12.10.2012
Buna ziua! Este potrivita administrarea Vitex Fruit, intrucat ajuta la reglarea balantei dintre estrogen si progesteron, reducand simptomele specifice sindromului premenstrual. Puteti lua timp de 3 luni cate o capsula de 2 ori pe zi, apoi reduceti la 1 capsula pe zi inca 2 luni. Nu va recomand sa-l asociati cu anticonceptionale!
molly | 25.10.2012
Buna ziua! Am 50 ani si pana in luna august inclusiv am avut ciclu normal. In luna septembrie nu am avut deloc. In octombrie, mi-a venit in data de 10 si m-a tinut pana prin 20,( s-a oprit de cateva ori, iar a reaparut), iar acum din 24 a revenit din nou(mai abundent si cu cheaguri). Banuiesc ca se datoreaza instalarii menopauzei, dar as dori si un raspuns competent. Mentionez ca in lunile iulie si august am avut pentru prima data bufeuri de caldura in zona capului si gatului spre piept. Astept cu nerabdare un raspuns din partea dumneavoastra. Va multumesc!
Mariana Irina | 30.10.2012
Buna ziua! Am 18 ani si nu imi vine menstruatia regulat, am fost la doctor si am aflat ca am chisturi la ovare, am primit un tratament timp de 6 luni cu logest dupa ce l-am terminat doar 3 luni mi-a venit menstruatia dupa un am am revenit la doctor si mi-a dat aceeasi tratament si am dureri groaznice. Ce trebui sa fac?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 31.10.2012
Buna ziua! Da, aceste dereglari menstruale se datoreaza intrarii in perioada de menopauza. Pentru a reduce simptomele, va recomanda sa luati Red Clover (Trifoi Rosu), cate 2 capsule de doua ori pe si, intre mese, timp de 3 luni consecutiv.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 31.10.2012
Buna ziua! Mai asteptati o luna si luati antiinflamatoare cotnra durerilor menstruale, Nurofen, Tador, Nifluril, Vidan, ce suportati mai bine. Puteti incerca si o varianta naturista de tratament, dar fara sa o asociati cu Logest. Luati Female Hormone Blend, cate 2 capsule de 3 ori pe zi timp de 2 luni, si beti si cate o cana de Menstrolin ceai pe zi. Aceste produse vor ajuta atat la reglarea menstruatiei, cat si la atenuarea durerilor.
olga | 01.11.2012
Buna ziua!Am 46 de ani si nu mi-a venit ciclul de pe 11 giugno.M-am simtit foarte rau, cu dureri foarte mari de cap si balonari, iar acum am inceput sa scad in greutate vizibil nu am pofta de mancare, ma simt foarte slabita si agitata. Ce tratament ati putea sa-mi recomandati?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 06.11.2012
Buna ziua! Trebuie neaparat sa ajungeti la un control ginecologic!
Elena | 07.11.2012
am fost operata dupa BIP si de atunci nu imi mai vine ciclul regulat, am luat anticonceptionale in cateva luni si mi-a venit regulat, cum nu am mai luat nu mi-a mai venit, ce trebuie sa fac?
M.Elena | 08.11.2012
BUNA ZIUA AM SI EU O PROBLEMA, VA ROG SA-MI DATI SI MIE UN SFAT! AM 25 DE AMI DE CAND MA STIU AM AVUT CM NEREGULAT AM LUAT SI DIANE LOGEST SI ALTELE PRESCRISE DE DM DOCTOR DE LA ENDOCRINE SI TOT NU S-A REZOLVAT PROBELEMA. ACUMA MOMENTAN EU DUPHASTON DAR IMI VINE CAT IAU, DACA NU MAI IU NU-MI MAI VINE CM SI PUS DE ASTA NU OVULEZ SI NU POT RAMANE INSARCINATA AM FACUT MULTE ANALIZE.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 12.11.2012
Buna ziua! Va recomand sa luati Female Hormone Blend, cate 2 tablete de 3 ori pe zi, timp de 2 luni, apoi inca 2 luni cate 2 tablete de 2 ori pe zi. Preparatul este un reglator hormonal natural eficient in administrarea pe termen lung.
Farmacist Crisan Raluca | 15.11.2012
M.Elena wrote: BUNA ZIUA AM SI EU O PROBLEMA, VA ROG SA-MI DATI SI MIE UN SFAT! AM 25 DE AMI DE CAND MA STIU AM AVUT CM NEREGULAT AM LUAT SI DIANE LOGEST SI ALTELE PRESCRISE DE DM DOCTOR DE LA ENDOCRINE SI TOT NU S-A REZOLVAT PROBELEMA. ACUMA MOMENTAN EU DUPHASTON DAR IMI VINE CAT IAU, DACA NU MAI IU NU-MI MAI VINE CM SI PUS DE ASTA NU OVULEZ SI NU POT RAMANE INSARCINATA AM FACUT MULTE ANALIZE.
Buna ziua! Va recomand sa luati Branca-ursului capsule, cate 6 pe zi, din ziua 1 a ciclului menstrual, pana la ovulatie (aproximativ 14 a CM). Din ziua 14 incepeti sa luati Extract din mladite de zmeur, cate 1 ml de 3 ori pe zi, acesta are efect similar progesteronului si ajuta la reglarea menstruatiei, dar si in infertilitate.
monica | 18.12.2012
buna ziua....timp de un an si jumatate ma confrunt cu aceasta problema a dereglarilor menstruale...am fost la control la ginecolog si mia spus ca este vorba despre dereglari....din data de 22 octombrie am inceput sa iau mastodynon dupa o saptamana mi-a venit cm foarte abundent(nu imi venise de 4 luni)de atunci nu mi-a mai venit, insa tratamentul il iau in continuarie.. sunt ingrijorata deoarece am luat 20 de kg in greutate si imi doresc si un copil....am 21 de ani si mi-am inceput viata sexuala acum 3 ani.......va rog sa ma ajutati... multumesc!
deya | 19.12.2012
buna ziua,de ce nu imi mai foloseste female hormone blend,l am folosit timp de o luna si a dat rezultate si din cauza ca nu a mai fost disponibil l am intrerupt si acum dupa 4 luni folosesc din nou da nu mai da rezultate ca de prima data,ce trebuie sa fac sa mi foloseasca din nou,va rog ajutati ma!va multumesc
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 20.12.2012
Buna ziua! Ati facut un test de sarcina recent? Va recomand sa reveniti la medic si sa solicitati completarea sau schimbarea tratamentului. Spuneti-i ca va doriti un copil!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 22.12.2012
Buna ziua! Poate ca in timpul celor 4 luni problemele dumneavoastra hormonale s-au agravat, iar acum suplimentul nu mai are acelasi efect. Mergeti la medic!
Maria | 13.01.2013
Buna numele meu este Maria am 29 de ani si de cand ma stiu am probleme cu menstruatia pt ca imi vine la 31-33 de zile, si nu pot calcula perioada fertila corect, de doi ani incerc sa raman insarcinata si in urma cu trei luni am urmat un tratament cu branca ursului ( Tinctura de branca-ursului) si nu s-a reglat nici ciclul menstrual, nici bebe nu vine.Va rog ajutati-ma!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 13.01.2013
Buna ziua! Mergeti la medic, trebuie sa faceti investigatii! Puteti urmari daca aveti ovulatie facand niste teste (incepand cu ziua 14 a ciclului menstrual, pana in ziua 20).
Alina | 13.01.2013
Buna ziua!Am 37 ani si am nevoie de ajutorul d-voastra in ceea ce priveste, dereglarea hormonala!.....ma confrunt de aproximativ ,o luna cu CM frecvent,la doua saptamani.....mentionez ca nu am nascut si nu folosesc anticonceptionale!Va rog sa-mi recomandati un adjuvant naturist, dat fiind faptul ca sunt adepta acestor produse, in favoarea celor clasice!.....evident daca acest lucru este posibil,fara dozari hormonale!Multumesc anticipat!
CARMEN | 15.01.2013
Buna, Am 47 ani si mi s-a oprit menstruatia dupa ce am luat Escapelle.Doctorul mi-a dat Duphaston , mi-a venit dupa 10 pastile si din nou nu mai am din 25 oct.2012.Indicati-mi ceva naturist dar cu efcet imediat daca e posibil.Pe lamga faptul ca sunt ingrijorata m-am si ingrasat.Sarcina este exclusa total. Multumesc
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 16.01.2013
Buna ziua! Va recomand sa faceti o cura de 3 luni cu ceaiul Menstrolin, indicat in polimenoree intrucat determina reglarea si normalizarea menstruatiei. Se recomanda cate o cana de 3 ori pe zi, cu jumatate de ora inainte de mesele principale.
Alina | 16.01.2013
MULTUMESC F.F.MULT!SANATATE!
Andreea | 17.01.2013
Buna seara, Am inceput tratamentul cu mladite de zmeur si as vrea sa stiu daca in timp ce iau exista posibilitatea sa raman insarcinata,mentionez ca nu am menstruatie de 2 luni. Multumesc
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 20.01.2013
Buna ziua! Da, Extractul din mladite de zmeur poate ajuta femeile sa ramana insarcinate si se poate administra si in perioada de sarcina. Faceti un test de sarcina daca aveti simptome specifice!
anonim | 22.01.2013
buna ziua,am o problema mai ciudata ,din totdeauna am avut un ciclu neregulat , nu mia mai venit 2 ani am luat trat medicam mia venit dupa ce am terminat trat nu mia mai venit ,in ultima perioada am dureri de cap si uscaciune vaginala ,ca sa fiu mai concreta nu am de un an ciclu ,ma intereseaza un trat naturist mai putin branca ursului nu o suport.va multumesc si astept raspuns
Maxim | 23.01.2013
Buna ma numesc Liliana si am 16 ani, mai pe scurt am avut relatii sexuale .. dar plus la asta m-am protejat si acum nu am ciclu de vreo 4 zile ... in general am avut ciclu regulat.. ajutati-ma va rog frumos cum sa chem ciclu? ce pastile imi propuneti..?:(
Florentina | 25.01.2013
Buna, Am 28 ani si am dereglari de ciclu menstrual de pe la 18 ani. Am urmat multe tratamente, atat anticonceptionale (pe care organismul nu le-a suporat) cat si tratamente naturale. De aprox 2 ani nu am mai urmat nici un tratament,menstrele au venit, insa neregulat. Toate analizele hormale facute, erau intervalul corespunzator perioadei de ciclu in care ma aflam. Am fost diagnostica cu ovare micropolchistice. As vrea ca pe viitor sa am un bebe si m-am hotarat sa revin la un tratament naturist. Am optat pentru un tratement de la Hofigal - extract de mladite de zmeur si ameti de salcie. Intrebarea mes este: care ar fi combinatia optima pe zi si in ce momente ale zilei? Din experienta m-am gandit sa iau tratamentul 4 luni ,cu cate o fiola din fiecare de 2 ori pe zi ( dimineata si seara cu 15 min inaite de masa). Pot lua 4 luni consecutiv sau 20 zile cu 7 pauza? V-as fi recunoscatoare cu un raspuns. Multumesc!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 27.01.2013
Buna ziua! Este prea tarziu sa apelati la contraceptia de urgenta. Faceti un test de sarcina si mergeti la medic! Nu aveti ce sa luati acum!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 27.01.2013
Buna ziua! Va recomand sa luati gemoderivatul de amenti de salcie in zilele 5-14 ale ciclului menstrual, iar Extractul din mladite de zmeur, din ziua 14 pana in prima zi a menstruatiei. Respectati dozele pentru fiecare in parte, iar amdinistrarea faceti-o inainte de mese! Amentii au efect estrogenic, iar zmeurul este progesteron-like,iar acest fel de a le administra se pliaza cel mai bine pe variatiile hormonale normale. Un tratament de 4 luni este suficient, apoi cand veti dori sa ramaneti insarcinata nu mai luati decat acid folic (pe care ar fi bine sa incepeti sa-l luati cu 2 luni inainte de conceptie).
Anisoara | 28.01.2013
Buna.Ma numesc Anisoara am 40 ani si am probleme cu ciclul menstrual.Imi vine in fiecare luna dar timp de trei patru zile este putin apoi urmeaza doua zile mai abundent iar apoi inca trei zile putin.Cu ce ma puteti ajuta
nuta | 29.01.2013
buna ziua! am 42 de ani si va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema. Am facut acum 3 luni un chiuretaj dupa care am avut menstruatie normala timp de 2 luni. acum an fiecare dimineata am scurgeri de cateva picaturi de culoare maro spre negru. ce sfat imi dati va rog!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 01.02.2013
Buna ziua! Va recomand sa beti ceai Menstrolin, cate o cana de 3 ori pe zi, ianinte de msele principale.Contine zmeur, cretisoara, traista-ciobanului, roinita, salvie si coada-calului, care ajuta la reglarea menstruatiei.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 01.02.2013
Buna ziua! Trebuie sa mergeti la medic! Puteti aplica supozitoare cu propolis si rasina de conifere, cu rol antiinflamator, pentru moment, dar consultatia medicala este obligatorie!
olimpia | 06.02.2013
buna ziua ,de un an nu am ciclu din totdeauna am avut dereglari dar acum vad ca nu vrea sa vina ,luna aceasta mi-a venit ceva maro -roz ff putin si as vrea ceva trat naturist mai putin branca ursului tinctura ,am fost la echo sunt ok dar nu inteleg de ce nu vine.va rog recomandati-mi ceva naturist ,homeopat daca se poate si va multumesc si astept raspuns.o zi buna va doresc!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 13.02.2013
Buna ziua! Va recomand sa luati timp de doua luni Vitex Fruit, cate o capsula de 3 ori pe zi, apoi inca 2 luni cate o capsula zilnic. Aceasta planta echilibreaza secretia hormonala feminina in mod natural si bland. Daca dupa cele 4 luni tot nu revine menstruatia, mergeti la medic si faceti investigatii (dozari hormonale!).
alexandra | 14.02.2013
M-am decis sa va scriu despre parerea mea despre naturistee...nu prea sunt eu cu internetu` dar disperarea te impinge sa citesti si sa t documentezi, asa ca am inceput sa citesc si sa pun in practica tot ce gaseam pe aici pt reglarea ciclului asta nu pt ca ma deranja, ca nu aveam ciclu 6 luni de zile, si pt ca bebe de 6 ani nu aparea.Spaima a fost mare si eram in stare sa beau orice numai copil sa iasa, cu ginecologu nu ma inelegeam am decis sa tin un regim din nasturistee si a meritat, rezultatu o fetita minunata care mia schimbat viata.Baga-ti pe internet tratament naturist pt infertilitate lavinia parca eu nu l-am respectat ca la carte da a mers! Sa va dea Dumnezeu multi copiiiiiiiiiiiii
Georgiana | 14.02.2013
Buna ziua! Este posibil ca dupa o cura de doua saptamani cu Ca, Mg si vit D3 sa imi intarzie menstruatia?
timea | 20.02.2013
Buna ziua Am si eu o problema , timp de 3 ani am luat female hormone blend de la solaray. anul trecut am intrerupt tratamentul si din iulie ma tot ingras cate 1 kg pe luna. are vreo influenta acest medicament sau este alta cauza? multumesc!
Bernadette | 21.02.2013
Buna ziua ,ma numesc Bernadette,am 30 de ani. Problema mea este ca atunci cand am menstruatia ma simt foarte rau, am dureri foarte mari, deseori ajung la urgente aproape lesinata. Am si o sangerare abundenta si bucatele, cheaguri sau ceva de genul.Tot a treia saptamana am menstruatia si fiind dintotdeauna anemica, chiar si in copilarie, ma gandesc ca acest fapt, ca am la 20-23 de zile menstruatia imi afecteaza si anemia. Inainte de menstruatie cu vreo saptamana ,uneori chiar si mai mult am dureri la sani, foaarte deranjante, nu pot face nici sport chiar daca am bustiere pentru asa ceva. Ma simt foarte obosita cam tot timpul, si atunci cand am menstruatia toata ziua stau in pat , este foarte deprimant, nu pot sa fac fata nici la servici. Am facut tratamente cu diversi medici, pe baza de hormoni, fara rezultat , ba chiar m-am simtit mai rau. Sincer pot sa spun ca regret ca am luat asa ceva si nu mai vreau , asta e clar. As fi tare bucuroasa daca ati putea sa-mi recomandati niste remedii naturale care ar putea sa ma ajute . Multumesc.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 21.02.2013
Buna ziua! Menstruatia este regulata? Va simtiti bine, sau aveti bufeuri si intarzieri mari ale sangerarii menstruale? Daca sunteti la o varsta la care menopauza este posibil sa se instaleze, aceasta este cauza ingrasarii. Daca sunteti prea tanara, poate aveti o dereglare majora, mergeti la medic (cel de familie, ginecolog sau endocrinolog) si gasiti cauza.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 21.02.2013
Buna ziua! Va recomand sa faceti o cura cu supozitoare Conimed SP, cate 2 grame pe zi, din ziua 5 pana in ziua 18 a ciclului menstrual, si sa luati si Premenstrual Solution incepand cu ziua 17 a ciclului si continuand pana in ultima zi de sangerare. Faceti 3 luni aceasta cura si tineti-ma la curent.
Felicia | 26.02.2013
Buna ziua,fetei mele i-a venit ciclul acum o luna pentru prima data si nu i s-a oprit.Aseara i-am dat extract de mladite de zmeur si tintura de cretisoara.Dupa doua ore a inceput sa tremure ,sa se sufoce si sa aiba palpitatii.Ar putea face alergie sau reactii adverse la acestea? Mutumesc
Carmen | 01.03.2013
Buna ziua. Am o problema cu ciclu de cand il am. Nu l-am avut niciodata regulat. Insa acuma nu mi-a mai venit din decembrie. Am facut 3 teste si au iesit negativ. Ma aflu in Spania imi puteti spune daca as putea sa iau duphaston sau altceva ce as gasi aici in farmacii? sau exista alta solutie?
adriana | 05.03.2013
Buna ziua si multumesc pentru toate postarile care m-au ajutat sa inteleg mai multe in legatura cu cateva ceaiuri naturiste. Problema mea este ca imi doresc un copil, ne chinuim de vreo 1 an si jumatate si de curand am fost diagnosticata cu ovare polichistice. Mi s-a recomandat Metmorfin 2 tablete/zi. As dori sa sustin acest tratament si cu ceaiuri sau tincturi. Va rog mult sa imi recomandati ce trebuie sa beau si in ce cantitati, iar daca acestea interfereaza cu Metmorfinul. Mentionez ca am 37 de ani si ciclul destul de regulat dar in cantitati mai scazute. Va multumesc din suflet,
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 11.03.2013
Buna ziua! Daca ati fi fost in Romania, puteati incerca mai intai cu tinctura de branca-ursului, dar in Spania nu cred ca gasiti. Pentru Duphaston aveti nevoie de reteta acolo, deci tot va trebui sa ajungeti la medic.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 11.03.2013
Buna ziua! Intr-o prima etapa luati metformin in asociere cu Blue Cap, un supliment indicat in cazul sindromului ovarelor polichistice. Consumati mai multe cruditati, cereale integrale, seminte, sucuri de fructe si legume la micul-dejun. Daca dupa 4-5 luni nu ramaneti insarcinata, va recomand sa incepeti administrarea tincturii de branca-ursului ( 5 ml de 4 ori pe zi in zilele 1-14 ale ciclului menstrual) si Tinctura de napraznic (1 lingura de 3 ori pe zi in zilele 5-18 ale ciclului menstrual).
alexandra | 11.03.2013
buna ziua! As dori si eu o lamurire dak se poate...mladitele de zmeur se iau in perioada ciclului menstrual?..as dori si eu sa urmez o cura cu aceste mladite pt ovare polichistice si nu stiu cum sa le administrez in mod corect! multumesc mult!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 13.03.2013
Buna ziua! Extractul din mladite de zmeur se poate adminsitra fara intrerupere timp de 3 luni consecutiv, cate 1 ml de 3 ori pe zi.
Elena | 16.03.2013
Buna ziua! Am 38 de ani, nu am ramas niciodata insarcinata, am o deficienta de progesteron in faza luteara, am incercat suplimentare cu progesteron sintetic in a doua parte a ciclului menstrual dar fara rezultat,ovulatie exista dar cam slaba, ce mi-ati putea recomanda? va multumesc!
kata | 19.03.2013
Buna ziua.Am 39 de ani .De aproximativ 2 ani in perioada de primavara martie/aprilie am probleme cu ciclu menstrual,intirzieri de 2/3saptamini.Anul trecut mi s-a prescris Duphaston dar de frica sa nu ma ingras nu am luat,dar am luat 10 zile extract din mladite de zmeur,dupa 3 zile de la prima doza mia venit ciclul,dupa aceea nu am avut probleme pina anul acesta.Trebuia sa-mi vina ciclul pe 11 martie dar nu mi-a venit,in schimb am avut dureri de cap zilnic,greturi,balonari,stare de rau si foarte rau.Acum ma simt mai bine dar ciclul tot nu mia venit.Am observat ca in perioada de ovulatie in sinul sting mia aparut ceva ca si un chist ,de marimea unui bob de porumb,la palpare dureros,in apriximativ 5-6 zile mi-a disparut.Am avut si o stare foarte agitata.Ce ma satuiti sa iau,sau sa fac.Va multumesc.
kata | 19.03.2013
Am uitat sa va scriu ca am probleme de hipertensiune arteriala.
Camelia | 25.03.2013
Buna.Am inceput (acum 10 zile )un tratament naturist cu ceaiuri ciclice in incercarea de a ramane insarcinata.Faza foliculara a ciclului: zmeur, rozmarin, salvie, soc si pelin.Faza luteinica: cretisoara, urzica si coada soricelului.De 2 luni iau zilnic branca ursului 6 cp pe zi. As vrea sa stiu daca pot adauga napraznic cp si in ce faza a ciclului. Am cicluri de 25 zile, ultimul 23 zile(cu faza luteinica scurta-8-10 zile) Va multumesc
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 25.03.2013
Buna ziua! Puteti adminstra Extractul din mladite de zmeur si in perioada menstruatiei. Se recomanda cate 1 ml de 3 ori pe zi, timp de maxim 3 luni consecutiv.
alexandra | 25.03.2013
multumesc mult pt indicatii! o zi frumoasa!
mihaela | 27.03.2013
Buna ziua! Am 34 de ani si nu am ramas niciodata insarcinata. In urma unui control ginecologic am fost diagnosticata cu anexita chistica dreapta. Am primit ca tratament augumentin, indometacin, vitamine. Pentru reglarea ciclului mestrual, care il am dereglat in momentul de fata mi s-au dat anticonceptionale, pe care nu as vrea sa le iau deoarece VREAU SA RAMAN INSARCINATA. Nu am luat niciodata anticonceptionale. Va rog sa-mi spuneti daca pot urma un tratament naturist. Multumesc!
Farmacist Crisan Raluca | 27.03.2013
Elena wrote: Buna ziua! Am 38 de ani, nu am ramas niciodata insarcinata, am o deficienta de progesteron in faza luteara, am incercat suplimentare cu progesteron sintetic in a doua parte a ciclului menstrual dar fara rezultat,ovulatie exista dar cam slaba, ce mi-ati putea recomanda? va multumesc!
Buna ziua! Va recomand sa luati Vitex Fruit, cate o capsula de 3 ori pe zi o luna, apoi urmatoarea luna cate o capsula de 2 ori pe zi. In cea de a doua luna de tratament asociati si tinctura de branca-ursului, cate 5 ml de 4 ori pe zi din ultima zi a sangerarii menstruale pana la urmatoarea menstra. Vitex stimuleaza secretia de progesteron in fala luteala, in timp de branca-ursului stimuleaza ovulatia, dar si echilibrarea raportului progesteron/estrogen. In aceste prime doua luni nu incercati sa ramaneti insarcinata, intrucat nu se cunoaste efectul acestor plante asupra sarcinii. In cea de a treia luna luati ambele produse din ultima zi a sangerarii menstruale pana la ovulatie (faceti teste de ovulatie), dupa care nu mai luati absolut niciun preparat.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 27.03.2013
Buna ziua! Daca ati avut raporturi sexuale in ultima luna, faceti mai intai un test de sarcina. Chistul mamar necesita investigatii, mergeti la medic, solicitati si o mamografie! Apoi, daca acel chist se dovedeste a fi inofensiv, puteti urma un tratament cu Donavital, cate 4 ml pe zi, timp de minim 3 luni.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 28.03.2013
Buna ziua! Branca-ursului ar trebui sa o administrati in faza foliculara doar, iar zmeurul pe toata durata ciclului. Efectele asupra sarcinii in cazul plantei branca-ursului nu se cunosc, de aceea, atunci cand incercati sa concepeti, administrarea se va face pana la ovulatie. Daca se face tratament cu branca-ursului fara raporturi fertilizante, administrarea se poate face pana la declansarea sangerarii menstruale. Napraznicul avand efect similar progesteronului se poate asocia in faza luteala.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 28.03.2013
Buna ziua! Terminati mai intai tratamentul cu antibiotice, apoi puteti lua Tinctura de branca-ursului, cate 5 ml de 3 ori pe zi (in prima luna de tratament nu incercati sa ramaneti insarcinata!). Apoi, puteti lua cate 5 ml de 4 ori pe zi din ultima zi a sangerarii menstruale pana la momentul ovulatiei (faceti o medie a ultimelor cicluri menstruale, scadeti cifra 14 si obtineti data probabila a ovulatiei - este ziua 14 la ciclurile de 28 de zile). Branca-ursului regleaza raportul dintre progesteron si estrogen, stimuland ovulatia si deci, fertilitatea. Daca dupa 3-4 luni constatati ca vi s-a reglat menstruatia, nu mai luati tinctura, puteti sa ramanei insarcinata fara stimulente. Trebuie sa aveti rabdare, nu va asteptati sa ramaneti din prima incercare, dar nici nu disperati! Daca nu ramaneti timp de 10 luni, reveniti la medic pentru investigatii.
nicoleta | 02.04.2013
Buna ziua, In luna octombrie, noiembrie si decembrie am luat niste capsule cu merisor de la plafar dupa ce am intrerupt tratamentu ciclu a inceput sa imi intarzie cate 3 saptamani puteti sa imi recomandati ceva naturist va rog.
maria | 04.04.2013
Buna seara am si eu o intrebare daca se poate sa-mi raspundeti .Am 23 de ani si pana acum am avut o menstruatia regulatata poate ceva intarziuere de 2/ 3 zile dar nu mai mult ,,dar acum deja am o intarziere de 2 saptamani si nici un semn ca ar veni nu stiu ce sa ma fac care poate fi cauza ? am uitat sa specific problema de o sarcina nici nu se pune avand in vedere ca nu am mai avut relatii sexuale de un an !!care poate fii problema oare si a greutatii am 1,67 si 75-80 acuma am tinut si o cura drastica in care am mai scazut 5-6 kg plus de asta am si candidoza va rog dati-mi un rasp sau recomandati mi vreun remediu natural in care sa mi porneasca mentruatia fara a merge la un medic ginecologic ca mi e tare frica de medicii !!Va multumesc o seara buna sa aveti !!!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 08.04.2013
Buna ziua! Va recomand sa luati Extract din mladite de zmeur, cate 1 ml de 2 ori pe zi, 2 luni consecutiv. Acest preparat este un excelent reglator hormonal, cu actiune blanda.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 08.04.2013
Buna ziua! Este posibil ca absenta menstruatiei sa fie cauzata de cura de slabire, mai ales daca ati exclus absolut orice sursa de grasime din alimentatie. Nu trebuie sa va ingrasati la loc, dar incepeti sa consumati lapte semidegresat, unt mai slab, iaurturi cu putina grasime. Pentru reglarea menstruatiei va recomand sa luati Female Hormone Blend, cate 2 capsule de 3 ori pe zi o luna, apoi cate 2 capsule de 2 ori pe zi, inca 1-2 luni. Nu mai tineti regimuri drastice!
Carmen | 09.04.2013
Buna ziua, Am 43 de ani si ma confrunt cu urmatoarea problema:pe 11 ianuarie am avut antipenultima mestra,pe 9 februarie penultima si pe 28 februarie ultima (de de 2 ori in luna februarie), iar de atunci nu mi-a mai venit. Am fost la control pe 3 aprilie, unde am facut si ecograf si s-a descopetit ca am uter fibromatos, iar la ovarul stang cateva chisturi mici.M-i s-au prescris anticonceptionalele Cerazette pe care am inceput sa le iau.Mai mentionez ca aproximativ acum 10 ani am fost operata de chist ovarian la ovarul drept, cand mi-a fost extirpat si acest ovar.Va rog daca puteti sa-mi recomandati un tratament naturist pentru aceste probleme (revenirea menstruatiei, chist ovarian) si daca pot sa-l iau odata cu anticonceptionalele, sau trebuie sa le intrerup? Mentionez ca la control nu mi s-a spus ca am ajuns la menopauza si sunt chemata la un nou control cam peste o luna. Va multumesc.
andreea | 10.04.2013
buna ziua Am o problema de care dincate vad eu nu scapa nici un medic am fost la 3 pana in prezent .am o mentru atie total aiurea in ultimul am 2 luni o am si 3 luni nu .prima data cand am fost la medic mi-a dat douafaston 6 pastila pe zii ca o sa-mi vina dar nu mi-a venit nici atunci , dupa o luna m-a pornit prolactina la sani aveam niste dureei de nu putam sa dorm .Acum sunt disperata ma voi duce peste o saptamana la alt medic dar pana atunci disper ca m-am umflat in ultima vreme teribil am luat 4 kg in plus ,am luat tinctura de soc si ceai dar nu mi-a venit .var astept un raspuns .nu mai stiu ce sa fac
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 14.04.2013
Buna ziua! Deocamdata luati doar Cerazette, apoi, dupa cateva luni, puteti lua urmatorul tratament: Branca - ursului comprimate cate 2 de 3 ori pe zi, timp de 21 de zle pe luna (ajuta la mentinerea functiei reproducatoare, determinand producerea ovulatiei si declansarea menstruatiei), si Extract din mladite de zmeur, cate 1 ml de 2 ori pe zi,2 luni consecutiv. Aceast extract este indicat atat pentru chisturi cat si pentru tulburarile din etapa de premenopauza.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 14.04.2013
Buna ziua! Dupa declansarea menstruatiei cu ajutorul hormonilor de sinteza, va recomand sa luati Tinctura de branca-ursului, cate 5 ml de 3 ori pe zi, timp de 21 de zile pe luna. Daca va doriti copii, luati doar din ultima zi a sangerarii menstruale pana la jumatatea ciclului menstrual (10-14 zile doar). Aceasta planta reduce prolactina si stimuleaza secretia hormonilor implicati in reproducere, deci producerea ovulatiei si aparitia menstruatiei.
ramona | 20.04.2013
Buna ziua.Ma numesc Ramona si am 34 de ani.Am o problema si v-as ruga daca puteti sa ma ajutati si pe mine.Anul trecut din luna mai si pana in noiembrie nu mi-a venit menstruatia,apoi am aut in deembrie si ianuarie iar din martie si pana acum nu mi-a mai venit.Am fost la doctor si mi-a dat sa iau PROGESTERON[am uitat sa va spun ca am si fibrom] am luat 3 pastile dar dupa prima am avut o ameteala urita si am inceput sa fiu ametita tot timpul de la ele .Multa lume mi-a spus sa ma dau pe produse naturiste rentru ca Progesteronul i-mi da peste cap tot sistemul hormonal.Va rog din suflet ajutati-ma.Astept raspuns.Va multumesc.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 30.04.2013
Buna ziua! Va recomand sa luati Extract din mladite de zmeur, cate 1 ml de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, minim 3 luni consecutiv. Acest extract regleaza raportul dintre estrogen si progesteron, fiind util in amenoree, infertilitate, chisturi, mastopatii.
ludmila | 30.04.2013
Buna ziua,as dori si eu careva raspunsuri...am avut intirziere de CM si la o saptramina am consultat medicul ginecolog,a spus sa merg la UZI,am mers acolo si sa depistat ca nu este vorba de sarcina,apoi la doua saptamini am mers la UZI iarasi si la fel nu era vorba de sarcina.Medicul ginecolog mi-a prescris DUPHASTON pt verinea CM...spuneti-mi va rog acest preparat ingrasa?si care sunt de obicei reactiile adverse,si daca e posibil ca dupa ce il consum sa mai fie vorba de sarcina?va multumesc mult
dyana | 14.05.2013
Buna seara ! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.Am 24 de ani si de cand ma stiu am avut probleme cu menstruatia, nu este niciodata regulata. De aceea acum 2 ani jumatate am inceput sa iau anticonceptionale..dar de cateva luni (3-4) am incetat sa le mai iau. De atunci ma lupt iar cu vechia mea problema , si anume intarzierea menstruatiei. Problema este ca luna asta mi a intarziat mai mult decat deobicei..vreo 3 saptamani. Luna trecuta am fost la un control la Bucuresti si mi s a zis ca am ovarele polichistice si ca de aceea nu imi vine regulat; mi a dat o lista maaree de analize pe care trebuie sa le fac in zilele 2-5 de menstruatie dar problema este ca nu imi mai vine . Si aici am nevoie de ajutorul vostru : Ce anume pot lua pt a mi accelera venirea menstruatie DAR fara a mi afecta analizele de sange pe care trebuie sa le fac in a doua zi de menstruatie ?? Mentionez ca am facut si un test de sarcina care a iesit negativ! Va multumesc mult!!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 15.05.2013
Buna ziua! Duphastonul este un hormon de sinteza cu efecte similare progesteronului natural. Daca ramaneti insarcinata ajuta la fixarea sarcinii in endometru, deci va ajuta! Pe termen lung poate duce la o crestere in greutate, dar nesemnificativa! Beneficiile administrarii vor fi mai mari! Urmati tratamentul si prezentati-va la control!
Mihaela 30 | 17.05.2013
Buna ziua! Ma confront cu o problema de 4 luni,nu am menstruatie.Am fost la medic mi-a recomandat duphaston,cervugid,orgametri,vitamina E,in prima luna dupa carea am urmat tratamenr cu duphaston si Vitamina E inca 3 luni,dar nimic.Am uitat sa va specific ca am fost am un chist dreapta si timp de 1 an am luat anticonceptionale novynette.Din Din luna Februarie nu am mai luat pentru ca nu a mai venit menstruatia.Ce imi recomandati d-voastra naturist si va intreb daca iau duphaston pot ramane insarcinata,dar se poate ca nu am menstruatie?Astept raspunsul d-voastra.Multumesc
Mihaela 30 | 17.05.2013
Buna ziua!v-am scris mai devreme dar nu s-a postat va mai intreb odata,ce pot sa folosesc pentru menstruatie.Nu am menstruatie de 4 luni,am fost la medic si de 4 luni iau duphaston si vitamin E,dar nimic.Un an am luat anticonceptionale novynette,dar nu le mai iua ptr. ca nu am ciclu.Cu dphaston si fara menstruatie pot ramane gravida acum nu suntdar va intreb ptr. siguranta.
dyana | 23.05.2013
si eu astept :)) .. nu mi a venit nici pana acum ..ultima menstruatie a fost pe 28 martie ...
Adina | 24.05.2013
Buna ziua.. am 27 de ani si am problem mari cu dereglarile CMU.. mi a venit la 16 ani si am avut si intarzieri de 6 pana la 9 luni de intarziere. merg constant la doctor si doar cu anticonceptionale ii pot avea regulat..am urmat diverse tratamente timp de aproape 10 ani. dar mi sa declansat o frm. alergie si le am intererup de vreo 2 ani.. am si ovare polichistice si uter infantile.. Ce remediu naturist pot urma pt a face un copil???? Multumesc frumos.. astept raspuns cu maxim interes.
Adina | 24.05.2013
BUNA ZIUA! Am 27 de ani si am dereglari CMU grave.. de 6 pana la 9 luni intarziere.. cu ovare polichistice si uter infantile.. am luat tratament cu diverse anticonceptionale timp de 10 ani.. l am interrupt de 2 ani pt ca mi au declansat o alergie agresiva.. merg de 2 ori pe ani la consult gynecologic.. si doar cu anticonceptionale pot avea CMU regulat Ce pot face ca sa fac un copil? Ce tratament naturist pot urma.. sau ce analize trebuie sa mai fac? Ultima menstruatie am avut o pe 14 aprilie..
Farmacist Crisan Raluca | 24.05.2013
Mihaela 30 wrote: Buna ziua! Ma confront cu o problema de 4 luni,nu am menstruatie.Am fost la medic mi-a recomandat duphaston,cervugid,orgametri,vitamina E,in prima luna dupa carea am urmat tratamenr cu duphaston si Vitamina E inca 3 luni,dar nimic.Am uitat sa va specific ca am fost am un chist dreapta si timp de 1 an am luat anticonceptionale novynette.Din Din luna Februarie nu am mai luat pentru ca nu a mai venit menstruatia.Ce imi recomandati d-voastra naturist si va intreb daca iau duphaston pot ramane insarcinata,dar se poate ca nu am menstruatie?Astept raspunsul d-voastra.Multumesc
Buna ziua! Va recomand sa luati Tinctura de branca-ursului, cate 5 ml de 4 ori pe zi, timp de 17 zile pe luna, trei luni consecutiv. Duphaston luati doar in pauzele dintre seriile de tinctura (adica din ziua 17, timp de 13-14 zile, apoi cand incepeti tinctura opriti administrarea. Daca nu aveti menstruatie nu este posibil sa ramaneti insarcinata. Puteti continua sa luati Duphaston si dupa declansarea menstruatiei, dar in a doua parte a ciclului ( incepeti in zilele 16-17). Daca se reinstaleaza menstra, continuati cu branca-ursului, dar incepeti administrarea in ultima zi a sangerarii menstruale si continuati pana la ovulatie.
Alina1985 | 04.06.2013
Buna,am mare nevoie de ajutor.Anul trecut am avut niste dereglari ale menstruatiei,imi venea o luna si 2 nu.Am fost la control in octombrie si mi-a gasit chisturi,mi s-a dat un tratament cu anticonceptionale Novinette si peste 3 luni am fost la control si mi s-a spus ca nu mai am nimic.Ultima menstruatie am avut-o pe data de 28 Martie.Am tot asteptat sa imi vina luna trecuta in aprilie dar nimic,trece si luna mai si tot nimic.Nu stiu ce sa fac!Daca ati trecut prin asta ajutati-ma cu sfaturi.Nu as vrea sa ajung iar la doctor,sunt in Italia si e cam greu...Multumesc anticipat.
maria | 05.06.2013
buna !am o fetita de 17 ani are ciclu de la 14 ani insa neregulat ,am fost odata la doctor am primit medicamente anticonceptionale , in aceea pwerioada de trei luni a fost regulat dar imediat dupa intrerupere a inceput necazul o luna da 2.3 ba si tot asa ,uneori in lunile fara ciclu persista sangerarea nazala ,acum nu are ciclu de 3 luni insa luna aceasta este tot ,ai grea are dureri mari de cap ,ameteli ,si stari de oboseala si ceva greutate a luat , nu as mai dori sa iau pastille as merge pe nceva natural ce puteti sa mi recomandati? cu respect multumesc
adela | 05.06.2013
Buna ziua.As dori sa-mi recomandati ceva pentru reglarea menstruatiei.Am 22 de ani, se intampla sa imi vina menstra la doua luni si atunci sa ma tina si 3 saptamani.Multumesc frumos
Farmacist Crisan Raluca | 13.06.2013
Alina1985 wrote: Buna,am mare nevoie de ajutor.Anul trecut am avut niste dereglari ale menstruatiei,imi venea o luna si 2 nu.Am fost la control in octombrie si mi-a gasit chisturi,mi s-a dat un tratament cu anticonceptionale Novinette si peste 3 luni am fost la control si mi s-a spus ca nu mai am nimic.Ultima menstruatie am avut-o pe data de 28 Martie.Am tot asteptat sa imi vina luna trecuta in aprilie dar nimic,trece si luna mai si tot nimic.Nu stiu ce sa fac!Daca ati trecut prin asta ajutati-ma cu sfaturi.Nu as vrea sa ajung iar la doctor,sunt in Italia si e cam greu...Multumesc anticipat.
Buna ziua! Va trebui totusi sa ajungeti la medic, e singura solutie! Daca reveniti in tara, puteti achizitiona tinctura de Branca-ursului, si ar fi bine sa o administrati din ultima zi a menstruatiei in prima zi a urmatoarei sangerari, cate 5 ml de 3 ori pe zi.
Farmacist Crisan Raluca | 13.06.2013
maria wrote: buna !am o fetita de 17 ani are ciclu de la 14 ani insa neregulat ,am fost odata la doctor am primit medicamente anticonceptionale , in aceea pwerioada de trei luni a fost regulat dar imediat dupa intrerupere a inceput necazul o luna da 2.3 ba si tot asa ,uneori in lunile fara ciclu persista sangerarea nazala ,acum nu are ciclu de 3 luni insa luna aceasta este tot ,ai grea are dureri mari de cap ,ameteli ,si stari de oboseala si ceva greutate a luat , nu as mai dori sa iau pastille as merge pe nceva natural ce puteti sa mi recomandati? cu respect multumesc
Buna ziua! Va trebui totusi sa ajungeti cu fiica dumneavoastra la medic, pentru a i se prescrie un tratament hormonal ce-iva declansa menstruatia. Apoi, imediat dupa incetarea sangerarii, poate lua urmatoarele: Extract din mladite de zmeur, cate 1 ml de 3 ori pe zi, timp de 3 luni conseuctiv, si Menstrolin ceai, cate 3 cani pe zi (pana la declansarea urmatoarei sangerari, apoi reia dupa ce se termina menstruatia).
Farmacist Crisan Raluca | 13.06.2013
adela wrote: Buna ziua.As dori sa-mi recomandati ceva pentru reglarea menstruatiei.Am 22 de ani, se intampla sa imi vina menstra la doua luni si atunci sa ma tina si 3 saptamani.Multumesc frumos
Buna ziua! Va recomand Female Hormone Blend, cate 2 capsule de 3 ori pe zi doua luni, apoi puteti reduce doza (2 capsule de 2 ori pe zi) inca 3 luni.
laura | 14.06.2013
Buna ziua! Am 28 ani. am luat anticonceptionale Novinette cam 5 ani de zile, cu pauze, dar nu am avut probleme cu reluarea ciclurilor menstruale. Ginecologul mi-a recomandat sa le inlocuiesc cu Diane 35 (a spus ca i se pare mai potrivit, ca as avea o constitutie mai androida), pe care le-am luat cam 5 luni, le-am intrerupt, insa menstruatia nu a aparut, am asteptat 4 luni, apoi mi-a fost recomandat duphaston 5 zile, ceea ce a dus la aparitia menstruatiei, insa luna urmatoare din nou nu a aparut, si dupa 35 zile, am luat din nou progeteron 5 zile pentru a avea menstruatie. Asa am ajuns cam la 6-7 luni de cand am intrerupt anticonceptionalele si nu am avut practic ovulatie, respectiv menstruatie.Va rog ajutati-ma cu recomandarea unor produse naturiste care sa imi regleze menstruatiile.Mentionez ca as dori sa raman insarcinata! Va multumesc
felicia | 22.06.2013
buna am nascut pe data de 4 februarie mio venit ciclul 29 martie si mo tinut 2 saptamini jumate de atuncia nu mi mai venit ciclul ce pot lua ca sami vina va multumesc
A.D | 24.06.2013
Buna ziua...am 22 de ani... am luat anticonceptionale karisa 2 ani, iar acum am facut o pauza... de trei luni pentru ficat... in prima luna dupa ce am renuntat, mernstruatia a aparut normal, dar acum in cea de-a doua, imi intarzie de 11 zile. Am facut un test pentru orice eventualitate, si a iesit negativ. Mentionez ca am avut o luna foarte stresanta, cu emotii puternice; in aceasta luna am apelat si la un calmat intr-o anumita situatie, pentru ca am avut un examen foarte important. Am avut si o infectie urinara minora, care acum o tratez cu medicament naturist. Ce pot folosi pentru reaparitia menstrei. Durerile sunt destul de puternice in zona lombara si in zona ovarelor.
Emilia | 25.06.2013
Buna ziua. Am 29 de ani si sufar de ovare polichistice si amenoree secundara. In luna octombrie a anului trecut am fost la ginecolog, pentru un control de rutina si mi-a recomandat sa intrerup administrarea anticonceptionalelor, deoarece deja le luasem de 4 ani incontinuu fara pauza (Desorelle). Mi-a recomandat sa fac pauza 2-3 luni , timp in care sa imi fac niste analize, pentru a vedea daca putem continua cu acelasi tip de anticonceptionale. Nu am mai avut menstruatie timp de 3 luni. M-am intors la medic, analizele de colesterol erau bune, dar am hotarat de comun acord sa las anticonceptionalele ,pentru ca intre timp ne-am hotarat (sotul meu si cu mine) sa facem un bebe. Mi-a dat Duphaston 10 zile, de 2 ori pe zi si in urmatoarele 3 luni din ziua a 16-a a ciclului mentrual pana in ziua 25. Toate bune si frumoase, mentruastia a revenit. Dupa cele 3 luni am revenit, mi-a facut o ecografie transvaginala si mi-a pus diagnosticul de ovare polichistice. Mi-a dat o reteta pentru 3 luni ,cu 3 tipuri de antibiotice(cate unul pt fiecare luna) si un antiinflamator, din ziua a 3-a pana in ziua 8 a cm. (pentru ca in cazul in care apare bebe sa nu iau antibiotic). Acum problema mea cea mare este urmatoarea: am asteptat si am tot asteptat sa imi vina menstruatia si nimic.... in sfarsit a aparut dupa 49 de zile dupa ultima (8 mai- 25 iunie). Din ziua a 3-a incep prima luna de tratament. Sunt constienta de faptul ca fara menstruatie, respectiv ovulatie, nu putem face bebei.... deaceea va rog sa imi recomandati un tratament (de preferinta naturist) pentru reglarea CM. Si daca tot este asa neregulat CM , cum pot sa stiu cand se produce ovulatia? Teste de ovulatie, din ce zi pot sa incep testarea? Va multumesc!
Mitric Corina Elena | 28.06.2013
Buna ziua! Am 43 de ani iar din 28 ianuarie nu am mai avut ciclu menstrual.Atunci am stat in spital deoarece am avut vertiji.Precizez ca inainte de aceasta data am avut ciclu abundent si cu cheguri.Sunt diabetica si am hipertensiune. Dupa ce am stat in spital m-am hotarit la un regim dietetic: fara piine ,fara grasimi ,fara dulce. De la Siofor am trecut la Momordica. Iar acum de doua saptamini iau Herbalife.Ce imi recomandati pentru revenirea CM? Dar sa fie ceva naturist.
D.B. | 29.06.2013
Buna ziua.Am 35 de ani si am si eu o probl cu menstruatia.In luna aprilie am avut menstruatie foarte abundenta si cu cheaguri.In luna mai a fost normala,iar dupa 15 zile de la ultima menst am inceput sa sangerez zilnic cate putin.Am fost la medic si nu sunt probl foarte mari,doar ovarul dr inflamat,dar ovarele sunt curate nu prezinta chisturi.Am primit trat cu antibiotic pt ca am si o cistita dar menstr nu apare ,doar micile sangerari care nici ele nu au disparut desi tratam il iau de 4 zile.Am menstr regulata si moderata(doar in luna aprilie au fost probl), dar in schimb dureaza foarte mult adica 2-3 zile pana isi da drumul(sangerarea) ceea ce nu se intampla pana acum.As dori un trat naturist pt reglarea acestei situatii,sa nu mai am aceste picurari de cateva zile la inceput si abia apoi sa porneasca.Mentionez ca am dureri de burta si spate,dar in ultimul timp dureri si de cap.Nu am luat niciodata anticonceptionale si nu sunt adepta decat tratam naturiste.Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat.Va multumesc frumos.
Narcisa | 02.07.2013
Buna ziua ! Am 28 de ani si incerc de aproximativ 7 luni sa raman insarcinata. Mentionez ca ciclul menstrual are o durata intre 45-60 de zile. In urma multiplelor consultatii ginecologice mi s-a recomandat administrarea de anticonceptionale in vederea reglarii ciclului menstrual, dar am renuntat la aceasta idee din cauza faptului ca am fost atentionata ca nu voi putea ramane insarcinata o buna perioada dupa intreruperea tratamentului. Va rog, daca se poate, sa imi recomandati un tratament homeopat. Va multumesc anticipat !
CRISTINA | 12.07.2013
Buna ziua.Am 39 de ani si am si eu o probl cu menstruatia.Problemele mele sunt identice cu ale d-nei D.B.Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat.Va multumesc frumos.
corina | 16.07.2013
AM O FICA DE 23 ANI DE VREO 4 ANI IA ANTICONCEPTIONALE LA RECOMANDAREA MEDICULUI GINECOLOG ,CU ANALIZELE DE RIGOARE SI IN URMA CU VREO 6 LUNI A DECIS SA LE INTRERUPA DAR TOT SUB INDRUMAREA UNUI GINECOLOG, ALTUL DE CAT CEL CARE LE-A PRESCRIS PENTRU CA ERA PLECAT DIN TARA.IA VENIT CICLU DE VREO DOUA ORI SI DE DOUA LUNI NU A MAI AVUT CICLU.MENTIONEZ CA A FOST IN SESIUNE ESTE LA FAC. DE FARMACIE SI CRED CA STITI CATE EXAMENE SUN ACOLO ABIA A TERMINAT SESIUNEA.DACA MA PUTETI AJUTA CU UN SFAT CU UN TRATAMENT NATURIST.UN TEST DE SARCUNA A FACUT NU ESTE INSARCINATA.MULTUMESC FRUMOS PENTRU SFAT.
Dory | 17.07.2013
Buna ziua am fost la ginecolog si mi-a zis k am endometrioza si ca trbuie sa ma operez.Eu vreau sa fac bebe si de aceea vreau sa incerc si ceva naturist .Momentan i-au vitex,este bun sau ar trebui sa i-au altceva/
iuliana | 23.07.2013
din ce am citit toata lumea se plinge de lipsa cm. la mine e invers..m-am saturat de singerari intre cicluri,cicluri peste cicluri etc. am 43 ani si nu as vrea sa scot uterul diagnostic:uter fibromatos si la cezariana doctorul a fost atit de...incit nu a curatat desi eram deschisa. toate aceste singerari le am de la 37 ani. cum fac sa nu am exces de menstre,...ati inteles sper. daca cer ceva de la Dumnezeu e sa intru la menopauza si sa nu mai am ciclul!!!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 26.07.2013
Buna ziua! Pentru reducerea sangerarilor abundente si dintre menstruatii va recomand ceai sau capsule de Traista-ciobanului, cate 3 pe zi, timp de minim 3 luni consecutiv.
elena | 27.07.2013
Buna ziua! Am 33 de ani si de 5 ani ma chinui cu dereglarile hormonale. Cand vine prea des, cand nu vine deloc. Ultima menstruatie a fost pe 22 aprilie si nu a aparut inca. Am fost la endocrinolog care mi-a recomandat efectuarea unor analize medicale. FSH = 128, LH = 45, Estradiol 85, Progesteron =0.32. Concluzia trasa de medic = menopauza prematura. Am fost si la ginecologie si in urma unui ecograf endovaginal mi-a spus ca mucoasa este de 11 mm iar in ovare se vad cate 2 foliculi. Ne dorim foarte mult un bebe. Pot combina branca ursului capsule - 3/zi cu marar capsule - 3/zi si fiole mugur de zmeur 3/zi. Multumesc anticipat!
delia | 29.07.2013
Buna ziua Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu o problema legata de CM.In urma cu 4 ani am fost diagnosticata cu SOP, aceasta implicand cicluri neregulate sau chiar absenta lor.Anul trecut am reusit sa raman insarcinata, an nascut in luna sept, dupa nastere nu am alaptat, CM fiid nevoie sa fie declansat. A venit regulat vreo 4 luni iar acum de 2 luni iarasi s-a produs o dereglare. Va rog mult sa ajutati cu un tratamet naturist pentru reglare.Multumesc.
elena | 29.07.2013
Buna ziua. Pot asocia branca ursului pastile cu marar pastile si cu germoderivat mugur de zmeur pentru insuficienta ovariana prematura. Va multumesc frumos!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 30.07.2013
Buna ziua! Da, puteti face asocierea, cu indicatia de a lua marar capsule doar in zilele 4-14 ale ciclului menstrual.
Felicia | 31.07.2013
Buna ziua ! Am 29 de ani, si acum 3 saptamani am fost la controlul ginecologic periodic, avand in vedere ca acum 3 ani am fost diagnosticata cu uter retrovers antero-deviat dreapta si suspiciune de endometrioza. Ecografia endovaginala, examenul clinic, si testul Papanicolau mi-au iesit toate normale. Insa de pe 28 iulie, am o scurgere maronie rozalie, iar de astazi s-a instalat sangerarea menstruala. Ultima menstruatie a fost pe 11 iulie, deci acum a aparut la interval de 17-20 de zile. De cand ma stiu am avut ciclu regulat, 28-29-30 de zile, niciodata nu mi-a venit la un interval atat de scurt. Anticonceptionale Marvelon am luat 1 an si 6 luni, la recomandarea medicului, pentru a-mi ameliora durerile dinainte de ciclu, dar le-am intrerupt acum 9 luni, pentru ca mi-au agravat mastoza fibrochistica pe care o am din adolescenta. Mentionez ca nu am o viata sexuala activa de mai bine de 1 an, nu sunt fumatoare, si de fel sunt o persoana care ma consum si ma agit, iar ultima perioada a fost destul de stresanta pentru mine. Va rog tare mult sa ma ajutati cu un sfat, de ce sangerez la interval asa de scurt, si mai ales dupa ce controlul ginecologic a iesit ok sub toate aspectele. Va multumesc.
andreea | 31.07.2013
Buna ziua.am 32ani si din 18mai nu mi a mai venit ciclul,mentiotnez ca nu mi am inceput viata sexuala si am unele probleme cu fierea,refluxul gastric,nu retin calciul in corp,si pt toate acestea iau tratamenty si tin si un regim alimentar iar in ultimul an am slabit in jur de 10kg.au toate aceste lucruri vreo importanta in aceasta dereglare?va multumesc si astept raspuns ,ce tratament pot sa iau?va rog sa imi spune ti.multumesc
dumitrita | 06.08.2013
Buna seara!Va rog frumos sa mi spuneti ce teste hormonale se fac de catre medicul ginecolog.medicul medicul endocrinolog pentru prescrierea unor anticonceptionale.Multumesc!
andreea | 10.08.2013
buna ziua.am 20 de ani si de 5 ani de cand am menstruatie nu mi-a venit niciodata regulat imi vine cam la 5-6 luni uneori si mai rar.ce as putea sa iau ceva natural?nu am fost la medic pentru ca imi este frica sa nu fie ceva grav.mentionez ca mi-am inceput viata sexuala la 18 ani.multumesc anticipat
annabt | 11.08.2013
Buna, va recomand din toata inima branca ursului impreuna cu extract mladite de zmeura. Este incredibil...am 46 de ani, mi se oprise ciclu de 2 luni. Imi era rau, stari de lesin, durereri de cap, bufeuri, insomnii, nu credeam ca imi voi mai reveni vreodata. Astazi am impllinit exact o saptamana de tratament si mi-a venit ciclu. Ma doare un pic spatele dar in rest e ok. Nu ma gandesc sa fac copii acum, dar faptul ca m-am reglat hormonal este foarte important pentru mine, pentru sanatatea mea.
iulia | 12.08.2013
Buna ziua am si eu o prob la cm mi-a descoperit un fibrom de 2 cm .iar in a doua zi de menstra imi curge cheaguri iar dupa se opreste si imi vine normal as dori sa imi dati si mie un tratament naturist sau ceaiuri la care sa imi reduca cheagurile din ce cauza am asa ceva ce ar trebui sa fac va multumesc ff mult
andreea | 14.08.2013
buna ziua ce as pute lua ceva natural pentru reglarea CM avand in vedere ca imi vine la 5-6 luni sau mai rar?
Mirela | 20.08.2013
Buna ziua. Am 29 de ani si de cand ma stiu nu am avut menstruatie decat cu ajutorul anticonceptionalelor pe care le-am oprit in urma cu un an si de atunci s-a oprit si menstruatia. Ce sfat imi puteti da aparte de anticonceptionale? Va multumesc.
mihaela | 22.08.2013
buna, ma numesc mihaela si doresc un sfat de la d-voastra, de 3 ani ma confrunt cu o deficienta de progesteron , mi s-au dat mai multe tratamente hormonale printre care si anticonceptionale, primele au fost yasmin de la care fizic m-am simtit bine in sensul ca au disparut balonarea, gazele, grasimea abdominala , matreata dar am avut libido zero si m-am ales cu celulita de toata frumusetea, apoi mi s-au recomandat karissa care spre mirarea mea mi-au facut chear mai rau, pe langa kg in plus pe care le aveam au mai aparut inca 3,400 in 9 zile de la inceperea lor iar gazele si burtica mea parca sunt mai rau ca inainte, nu as mai vrea sa continui cu hormoni de sinteza care se pare ca fac rau pe alte parti . daca s-ar putea sa imi recomandati ceva naturist. va multumesc din suflet . si ca sa fiu mai clara am sa va spun toate simtomele mele: cu 10,14 zile inainte de ciclu am dureri de spate , burta, balonare ,mi se maresc sanii si ma dor, am luat in greutate circa 5 kg,libido scazut , acnee. mentionez ca uterul si ovarele au iesit curate la ecograful transvaginal, va multumesc inca o data din suflet. multa sanatate
Ella | 24.08.2013
Buna! Am probleme de dereglare a ciclului,am consultat medicul,am luat timp de 3 luni Duphaston(am inteles ca nu este foarte bun pt. organism)timp in care am avut,iar apoi nu a mai aparut nimic.Dupa 4 luni a aparut si acum am inceput sa iau Menstrolin comprimate 3 pe zi,dar nu stiu cum sa le iau(cu intreruperi sau nu)si cat timp.Am 19 ani si prima menstruatie am avut-o la 15 ani.Astept sfatul dumneavoastra cat mai curand.
Farmacist Crisan Raluca | 27.08.2013
andreea wrote: buna ziua ce as pute lua ceva natural pentru reglarea CM avand in vedere ca imi vine la 5-6 luni sau mai rar?
Buna ziua! Va recomand Tinctura de branca-ursului, cate 5 ml de 3 ori pe zi, ideal ar fi sa incepeti in a 5-a zi de la declansarea unei menstruatii, dar puteti incepe oricand tratamentul. Aceasta planta stimuleaza secretia hormonilor implicati in reproducere, declansand ovulatia si desfasurarea normala a ciclului menstrual.
Farmacist Crisan Raluca | 27.08.2013
Ella wrote: Buna! Am probleme de dereglare a ciclului,am consultat medicul,am luat timp de 3 luni Duphaston(am inteles ca nu este foarte bun pt. organism)timp in care am avut,iar apoi nu a mai aparut nimic.Dupa 4 luni a aparut si acum am inceput sa iau Menstrolin comprimate 3 pe zi,dar nu stiu cum sa le iau(cu intreruperi sau nu)si cat timp.Am 19 ani si prima menstruatie am avut-o la 15 ani.Astept sfatul dumneavoastra cat mai curand.
Buna ziua! Puteti lua 3 luni consecutiv Menstrolin, apoi, dupa o pauza de o luna (adica d ela o menstruatie la urmatoarea), puteti relua administrarea. Nu va expuneti la soare pe durata tratamentului!
Farmacist Crisan Raluca | 27.08.2013
mihaela wrote: buna, ma numesc mihaela si doresc un sfat de la d-voastra, de 3 ani ma confrunt cu o deficienta de progesteron , mi s-au dat mai multe tratamente hormonale printre care si anticonceptionale, primele au fost yasmin de la care fizic m-am simtit bine in sensul ca au disparut balonarea, gazele, grasimea abdominala , matreata dar am avut libido zero si m-am ales cu celulita de toata frumusetea, apoi mi s-au recomandat karissa care spre mirarea mea mi-au facut chear mai rau, pe langa kg in plus pe care le aveam au mai aparut inca 3,400 in 9 zile de la inceperea lor iar gazele si burtica mea parca sunt mai rau ca inainte, nu as mai vrea sa continui cu hormoni de sinteza care se pare ca fac rau pe alte parti . daca s-ar putea sa imi recomandati ceva naturist. va multumesc din suflet . si ca sa fiu mai clara am sa va spun toate simtomele mele: cu 10,14 zile inainte de ciclu am dureri de spate , burta, balonare ,mi se maresc sanii si ma dor, am luat in greutate circa 5 kg,libido scazut , acnee. mentionez ca uterul si ovarele au iesit curate la ecograful transvaginal, va multumesc inca o data din suflet. multa sanatate
Buna ziua! Va recomand sa faceti un tratament de lunga durata cu Vitex Fruit, in primele 3 luni luati cate 3 capsule pe zi, apoi inca 3 luni cate una pe zi.Conditia este sa nu le asociati cu anticonceptionale! Aceasta planta restabileste raportul dintre progesteron si estrogen, regland menstruatia si atenuand simptomele sindromului premenstrual. Dupa cele 6 luni de tratament
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 27.08.2013
Buna ziua! Puteti incerca un tratament cu Branca-ursului capsule ,cate 6 pe zi, timp de 6 luni ocnsecutiv. Este posibil sa se reinstaleze mensstruatia, aveti rabdare.
Narcisa | 28.08.2013
Buna ziua ! Am 28 de ani si incerc de aproximativ 7 luni sa raman insarcinata. Mentionez ca ciclul menstrual are o durata intre 45-60 de zile, adica o data la 2 luni. In urma multiplelor consultatii ginecologice mi s-a recomandat administrarea de anticonceptionale in vederea reglarii ciclului menstrual, dar am renuntat la aceasta idee din cauza faptului ca am fost atentionata ca nu voi putea ramane insarcinata o buna perioada dupa intreruperea tratamentului. Va rog, daca se poate, sa imi recomandati un tratament homeopat. Va multumesc anticipat !
loredana | 28.08.2013
Buna ziua!timp de 5 ani am luat yaz,apoi le-am intrerup in octombrie 2012,luna urmatoare mi-a venit ciclul,apoi trei luni pauza,dupa care timp de 3 luni mi-a venit in fiecare luna. Acum nu mi-a vemit de la sfarsitul lunii mai....test de sarcina am facut si astazi,e negativ.Astept sfatul dumneavoastra,va multumesc anticipat.Mentionez ca am 34 de ani,un copil de 7 ani,si niciodata n-am avut ciclul regulat,cand alaptam mi-a venit ciclul cand avea copilul 8 luni...
mihaela | 28.08.2013
va rog un raspuns si pt mine, nu stiu ce sa mai iau as incerca branca ursului , vitex si extract de muguri de zmeur, spuneti-mi daca am facut o alegere buna, va multumesc inca o data
coco | 30.08.2013
buna ziua!va rog sa imi spuneti daca Female Hormone este bun ptr. problemamea: am 50 de ani si de 2 luni nu mai am ciclu regulat am facut in acest interval 4 ecografii intravaginale la acelasi medic si initial mi-a dt orgametril 10 zile dar ciclu a venit foarte putin si de atunci mai mereu ma patez zilnic sau seara la duc obsev diverse chegulete mici rosii sau maronii medical mi-a spus initial ca ar trebiu sa fac un chiuretaj biopsic ptr. mucoasa ingrosata dar la ultima eo intravaginala a renuntat si mi-a zis catrebuie sa asteptam sa vedem cum evolueaza lucrurile ptr. ca s-ar putea sa intru la menopauza as dori sa stiu daca acst supliment ma ajuta pr. ca sunt nelinistita Va multumesc!
Maria | 02.09.2013
Buna ziua Am 46 de ani si acum 2 ani am avut o hiperplazie de endometru,care s-a vindecat dar am de citiva ani ciclu anovulator si foarte neregulat ,as dori sa stiu ce sanse mai am sa-mi regulez ciclul menstrual si ce pot lua ca sa am din nou ovulatie ,va rog sunt disperata am pierdut 2 casnicii si sunt pe cale sa o pierd pe a treia imi doresc cu disperare un copil ce tratament naturist pot sa iau.Va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra.
Maria | 02.09.2013
Buna ziua Am avut o hiperplazie de endometru si in urma tratamentului cu progesteron m-am vindecat dar am ciclul neregulat si anovulator,imi doresc un tratament pentru a putea avea un copil am pierdut doua casnicii si urmeaza a treia.Multumesc anticipat
Liliana | 04.09.2013
Buna ziua, In nov. 2012 am ramas insarcinata, pe 9 dec am descoperit sarcina, dar am avut mici sangerari,iar la control mi s-a spus ca sarcina s-a oprit din evolutie,iar pe 28 dec mi s-a facut un avort. La o luna dupa avort, la control mi s-a spus ca sunt bine, dar ca rezerva foliculara la unul dintre ovare este paucitara. Ciclul mi-a revenit de-abia pe 17 februarie, apoi pe 24 martie, 12 mai, 11 iunie, 17 iulie, 25 august, deci s-a dereglat foarte mult. Am incercat sa reglez cu extract de mladite de zmeur, timp de 3 luni. Pe 29 august am intrerupt zmeurul si am inceput sa iau branch ursului, de 3 ori pe zi. Problema este ca menstruatia nu s-a oprit nici astazi, desi de obicei tinea 6-7 zile. Nu inteleg, credeti ca dereglarea asta ar fi putut sa fie provocata de tinctura de branca ursului? Ma puteti ajuta, va rog, cu un sfat? Am 32 de ani. Va multumesc.
Liliana | 04.09.2013
Mentionez ca vreau sa raman insarcinata si iau, in acest moment, pe langa branca ursului, vitamina C, cu propolis si zinc, care am inteles ca ajuta la fertilitate. Va multumesc.
Liliana | 05.09.2013
Buna ziua, In nov. 2012 am ramas insarcinata, pe 9 dec am descoperit sarcina, dar am avut mici sangerari,iar la control mi s-a spus ca sarcina s-a oprit din evolutie,iar pe 28 dec mi s-a facut un avort. La o luna dupa avort, la control mi s-a spus ca sunt bine, dar ca rezerva foliculara la unul dintre ovare este paucitara. Ciclul mi-a revenit de-abia pe 17 februarie, apoi pe 24 martie, 12 mai, 11 iunie, 17 iulie, 25 august, deci s-a dereglat foarte mult. Am incercat sa reglez cu extract de mladite de zmeur, timp de 3 luni. Pe 29 august am intrerupt zmeurul si am inceput sa iau branch ursului, de 3 ori pe zi. Problema este ca menstruatia nu s-a oprit nici astazi, desi de obicei tinea 6-7 zile. Nu inteleg, credeti ca dereglarea asta ar fi putut sa fie provocata de tinctura de branca ursului? Ma puteti ajuta, va rog, cu un sfat? Am 32 de ani si vreau sa raman insarcinata. Va multumesc.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 05.09.2013
Buna ziua! Da, este posibil sa va fi dereglat de la branca-ursului, care ar trebui administrata incepand cu a 5-a zi a sangerarii menstruale in cazul infertilitatii. Cel mai bine ar fi sa sistati orice tratament, apoi, daca menstruatia se opreste si se declanseaza din nou peste 40 de zile, in cea de a 5-a zi a sangerarii incepeti cu Tinctura de branca-ursului, dar in doza mai mica (5 ml de 2 ori pe zi). Dupa 14 zile sistati administrarea si o reluati la sfarsitul urmatoarei sangerari.
iulia | 07.09.2013
Pentru cheaguri imi puteti recomanda ceva mentionez ca am un fibrom de 2cm va multumesc f mult in cea de a doua zi de menstra imi curge niste cheaguri apoi vine normal va multumesc
alina | 09.09.2013
bna ziua am 33 de ani si ultimu ciclu lam avut pe 8 iulie 2013 pana sa nu mai am ciclu urmasem tratament pt chist ovarian 3luni dat de ginecolog as dori sa mi recomandati ceva sa mi revina ciclu
alina | 09.09.2013
BUNA ZIUA AM 33 DE ANI ULTIMU CICLU LAM AVUT PE 8 IULIE 2013 INAINTE AN URMAT TRATAMENT PT CHIS CU DUFASTON SI EVECARE NU SANT INSARCINATA CE MI RECOMANDATI
bella | 12.09.2013
buna ziua! am 20 de ani si au trecut 3 luni de la ultima menstruatie, inainte imi venea o luna da una nu , acum ceva pare suspect.Este vorba de ceva grav?.Mentionez ca atunci cand era in intarziere si luam antobiotice pentru alte cauze, dupa cateva zile imi venea menstruatia.
alexandra | 14.09.2013
Buna ziua! Am 17 ani si am fost diagnosticata cu PCOS, hirsutism sever si sindrom hipoanabolic. Am facut niste analize hormonale pe 22 iulie 2013 iar rezultatele au fost: LH marit: 30,6 mUI/ml (N:0-14,7); FSH:5,37 mUI/ml (N:2-9); testosteron crescut:0,72ng/ml (N: 0,08-0,48); si ecografic: formatiuni lichidiene dispuse in coroana de 10mm, iar dimensiunile ovariene sunt mari: OS=45mm, OD=47mm; uterul:57/28/36mm,endometru: 7mm. Simptomele pe care le am sunt: ciclurile menstruale sunt regulate, dar cu polimenoree (10 zile) si hipermenoree, acnee, caderea parului de pe cap, seboree, stari depresive, desi sunt slaba (42 de kg la 162 cm) am grasime in jurul taliei, maini si picioare reci si transpiratie excesiva. As dori sa urmez un tratament naturist. Ce imi puteti recomanda? Va multumesc.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 16.09.2013
Buna ziua! Va recomand sa luati 3 luni Blue Cap capsule, un supliment nutritiv pe baza de aminoacizi, vitamine si plante care actioneaza favorabil in acnee si sindromul ovarelor polichistice. Asociati Elixir din fructe de soc (50 de picaturi de 3 ori pe zi)cu Extract din mladite de zmeur (1 ml de 3 ori pe zi), minim 3 luni consecutiv.
Farmacist Crisan Raluca | 16.09.2013
bella wrote: buna ziua! am 20 de ani si au trecut 3 luni de la ultima menstruatie, inainte imi venea o luna da una nu , acum ceva pare suspect.Este vorba de ceva grav?.Mentionez ca atunci cand era in intarziere si luam antobiotice pentru alte cauze, dupa cateva zile imi venea menstruatia.
Buna ziua! Daca nu ati avut raporturi sexuale in ultimele luni, inseamna ca vi s-a accentuat dereglarea hormonala. Trebuie sa mergeti la ginecolog!
geo | 18.09.2013
buna ziua,am 25 de ani si de aproape un an incerc sa raman insarcinata. Menstruatia imi vine de la una la luna diferit intre 25 si 28 de zile. Nu vreau sa mai folosesc anticonceptionale vreau ceva natural,ce imi recomandati?
andreea | 22.09.2013
tinctura de branca ursului mi-ati recomandat si iau cate o lingurita de 3 ori pe zi trebuie sa fac si pauze?va rog sa imi spuneti multumesc anticipat
luisa | 30.09.2013
Buna ziua. Am 25 de ani si timp de 2 ani am luat anticonceptioale. In urma cu 6 luni am itrerupt anticonceptionalele pentru ca imi doresc un copil. problema mea este ca de 5 luni am menstruatia deregleta. In ziua in care trebuia sa imi vina ciclul apar sangerari mici sau scurgerii maronii care dureaza 3...5 zile iar apoi imi vine menstruatia insotita de cheaguri multe si dureri insuportabile de burta si spate. Ce ma sfatuiti in vederea reglarii menstruatiei si conceperii unui copil. Mentonez ca de 4 luni incerc sa raman insarcinata si nu reusesc. Multumesc.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 08.10.2013
Buna ziua! Va recomand sa faceti o cura de 3 luni cu Conimed P supozitoare, in zilele 5-18 ale ciclului menstrual (se pot administra si daca ramaneti insarcinata in luna respectiva), si Extract din mladite de zmeur, cate 1 ml de 2 ori pe zi, pana la confirmarea unei sarcini. Daca timp de un an nu ramaneti insarcinata trebuie sa va faceti probleme, acum nu e cazul!
crina ibz | 11.10.2013
Buna ziua. Am 32 de ani.inca din liceu am avut dereglari de ciclu, m-am dus la medic care mi-a recomandat anticonceptionale .am tot schimbat anticonceptionalele ca nu m-am simtit bine, dupa care am luat yasimin ani de zile.dupa ce m-am căsătorit , am hotarat sa nu mai iau pilula ca sa avem un copilaş.un an de zile ciclul nu mi -a venit si atunci a venit cu duphaston si f multe stimulari.am inceput sa iau braca ursului, tratamente homeopate , acupunctură, tehnici peste tehnici si nimic.am decis ca fac FIv ...dar nu inainte sa imi fac operatie laparoscopica , mi-au luat probe din ovare ca sa vada daca am ovuli sau nu.testele au iesit bune asa ca am plecat in ungaria.tratamentele pt fie au decurs bine, ovarele răspundeau perfect doar ca nu am avut ovociti.nu au avut ce sa recolteze.bineinteles ca am mai incercat odata tot asa.mi-au spus sa imi caut mama donatoare .nu m-am lasat pagubasa si am luat calea bucurestiului, alti medici, toata lumea dadea din umeri.am ajuns la institutului parhon, unde dupa o saptamana de investigatii mi-aunspus ca am tiroidita crnoica autoimuna .am inceput sa iau eutyrox, multivitMin forte, magazinc , f multe vitamine pt sistemul imunitar plus cicloproginova ca sa am ciclu lunar.am luat aproape doi ani pana acum in iulie c
lorena | 13.10.2013
Vreau SA stiu VA rog da ca pot lua branca ursului si tinctura de zmeur da ca am avut o tromboza de la anticonceptionale in prezent nu mai am tromboza.
lorena | 13.10.2013
Buna ziua, AS dori va rog sa stiu daca pot lua branca ursului si tinctura de ceai de zmeur da ca am avut o tromboza venoasa profunda cauzata de anticonceptionale in prezent nu mai am nimic.
maria | 16.10.2013
buna ma numesc maria am 29 ani si imi doresc un bebe dar nu mai vine am dereglari menstruale imi vine menstra tot la 40;45 zile am facut tot felul de teste de tratamente si mi sa spus ca sunt bine dar nu am ovulatie in fiecare luna de 2 sapt. am inceput sa iau mladite de zmeura 30 de picaturi dimineata va rog spunetimi ce as putea sa mai iau ca sunt disperata chiar vreau un bebe va mutumesc.
Veronica | 17.10.2013
Buna ziua! Am 37 de ani si de 4 ani incerc sa raman insarcinata. An AMH
ecaterina | 26.10.2013
Buna ziua! Am 44de ani,am avut o mini menstruatie in septembrie,am mers la doctor,mi s-a spus ca intru la menopuza.am facut o ecografie intravaginala si a spus ca totul e ok doar uter marit(fibromatos)ceea ce stiam si mi-a recomandat sa las totul sa recurga natural.ce ma sfatuiti in vederea revenirii menstruatiei? am inceput sa iau branca ursului tinctura si beau ceai de cretisoara.E ok? am uita sa spun ca in octombrie am avut avut tot o mini menstruatie cateva cheaguri mici si mari inchise la culoare aproape 2 zilevenita pe 21-22 sept.asa cum a zis dl doctor.Va multumesc!
Corina | 27.10.2013
Buna ziua ! Am varsta de 16 ani si nu am o menstruatie regulata . Mi-a venit prima data destul de tarziu la varsta de 15 ani prin iulie apoi nu a mai venit 10 luni . De atunci am mai avut decat de doua ori in mai respectiv in iulie . Suntem in octombrie si nimic.... Ce sa am ? E grav ? MULTUMESC !
alina | 03.11.2013
buna ziua am33 ani si am avut ciclu lunatrecuta pt ca am luat dufaston luna aceasta nu mai mia venit ce as putea lua pt dereglare hormonala si pt reglarea CM AM FACUT SI TRATAMENT PT CHIST OVARIAN ACUM CATEVA LUNI.
alina | 03.11.2013
alina wrote: BUNA ZIUA AM 33 DE ANI ULTIMU CICLU LAM AVUT PE 8 IULIE 2013 INAINTE AN URMAT TRATAMENT PT CHIS CU DUFASTON SI EVECARE NU SANT INSARCINATA CE MI RECOMANDATI
alina | 03.11.2013
vas ruga sa mi raspundeti sa vad ce pot sa iau impreuna cu ms trimis de mine
elam | 05.11.2013
Buna ziua Am 45 ani si in urma unui soc puternic nu mai ciclu de 6 luni. Ce pot lua? Multumesc.
Daniela | 06.11.2013
Buna ziua! Am fost diagnosticata cu niste chisturi ovariene, ciclul menstrual este regulat dar cu hipermenoree si polimenoree. Momentan, urmez un tratament cu mladite din zmeur-fiole, cate doua pe zi. Pot sa beau in paralel si ceaiul Menstrolin ? sau daca nu, care ceai ar fi recomandat pentru aceste dereglari hormonale ? Multumesc anticipat!
cristina | 08.11.2013
rugaminte
cristina | 08.11.2013
Buna ziua.Am 39 de ani si dereglari de menstruatie de cand ma stiu: adica intre 30-50 zile.Acum 6 luni am primit Duphaston pt reglare (pt 3 luni),dar am luat doar 1 luna nemaigasindu-l;in prima saptamana de administrare m-am ingrasat 3kg, urmand inca 5kg in urmatoarele 6 luni.In toate aceste 6 luni mi-a venit ciclul de 2 ori doar.Recomandarea medicului e tot Duphaston pt a nu intra cumva in menopauza.O alta problema ar fi ca nu pot lua medicamente pe baza hormonala din cauza hipertensiunii arteriale. Va rog mult sa ma sfatuiti ce ceaiuri as putea lua pt reaparitia menstrei.Va multumesc anticipat
ANONIM | 09.11.2013
BUNA ZIUA! VA ROG SA-MI RECOMANDATI SI MIE UN MEDICAMENT NATURIST PENTRU REGLAREA MENSTRUATIEI . MENTIONEZ CA AM 43 DE ANI IAR IN LUNA SEPTEMBRIE AM AVUT MENSTRA ,IAR IN OCTOMBRIE A TREBUIT SA IAU DUPFASTON CA SA VINA DAR AS DORI UN MEDICAMENT NATURIST SA-MI REGLEZE MENSTRA . VA MULTUMESC ANTICIPAT!
ANONIMA | 09.11.2013
BUNA ZIUA! VA ROG SA-MI RECOMANDATI SI MIE UN MEDICAMENT NATURIST PENTRU REGLAREA MENSTRUATIEI . MENTIONEZ CA AM 43 DE ANI IAR IN LUNA SEPTEMBRIE AM AVUT MENSTRA ,IAR IN OCTOMBRIE A TREBUIT SA IAU DUPHASTON CA SA VINA DAR AS DORI UN MEDICAMENT NATURIST SA-MI REGLEZE MENSTRA . VA MULTUMESC ANTICIPAT!
ilie nicoleta | 12.11.2013
De vreo 2 ani am ciclu f putin.ce tr sa fac
felicia | 16.11.2013
Buna seara Am si eu o problema cu ciclul neregulatAm33 de ani, o sarcina extrauterina , dar am avut probleme dintotdeauna cu neregularitatea ciclului. am luat anticonc pt a regla menstruatia de la 1 aprilie le-am intrerupt si ciclul nu a mai venit. dupa sfatul medicului am luat dufaston, mi-a venit in luna respect iar apoi din nou nu mai mi-a venitCe tratament naturist imi recomandati pt a mi se regla ciclul?Multumesc!
aly | 18.11.2013
buna ziua! Am 17 ani ...si aceiasi problema ...dereglarea menstruala ...am fost la medic ...unde mi-a prescris niste anticonceptionale..(nu le mai stiu denumirea),pe care le.am luat timp de 3 luni ...dupa aceea am fost la medic ,din nou, si mi-a prescris diane-35 pentru 8 luni ,insa am luat numai 5 din cele 8 deoarece medicamentele au fost retrase dupa piata .dupa aceste 5 luni de administrare ,in prima luna am avut menstruatie ...dar de 2 luni nu am mai avut ...tin sa marturisesc ca am luat in greutate in jur de 10 kg in timpul tratamentului ... iar dupa incetarea lui a inceput sa imi pice parul foarte rau .nu mi-am inceput viata sexuala ,iar aceasta dereglare o am de cand am inceput sa am menstruatie. nu vreau sa mai i-au iar pastile de acest gen deoarece nu imi creaza o stare tocmai agreabila...ce tratamente naturiste imi recomandati sa folosesc? Va multumesc!
carmen | 20.11.2013
Buna ziua,am 31 ani si nu am ciclu regulat,am avut pauza si de 8 luni,nu am ramas insarcinata niciodata,am facut dozari hormonale si am deficit de progesteron si prolactina.De doi ani iau climen la recomandarea medicului ginecolog dar cand le-am intrerupt nu am mai avut ciclu,am facut stimulari cu gonal ,menopur si clomifen dar fara rezultat.Luna trecuta am mers la un medic endocrinolog sa mai cer o parere si mi-a recomandat anticonceptionale YAZ dar nu as vrea sa le iau,as vrea ceva naturist sa pot ramane insarcinata.
Claudia | 20.11.2013
Buna ziua.Am 22 de ani si de aproape 7 luni de zile nu mia mai venit ciclul menstrual.In urma cu 6 ani am inceput sa iau anticonceptionale am luat aproximativ 2 ani jumate Marvelon de la un cabinet de planning familial deoarece aveam nevoie la reglarea menstruatiei dupa am intrerupt anticonceptionalele iar ciclul mestrual nu se regla si nu aparea am inceput din nou sa iau desorelle timp de 1 an si ceva dupa care mam hotarat sa merg la un medic ginecolog care mia confirmat ca am sindromnul ovarelor polichistice si mia recomandat sa iau diane35 pentru reglarea ciclului menstrual si eliminarea chisturilor ...am eliminat cateva dintre ele dar dupa jumatate de ani mam hotarat sa renunt la pastile iar din luna Mai a acestui an nu mia mai venit deloc mestruatia ,nu mam simtit rau nu am avut sangerari deloc .Ce puteti sa imi recomandati sa imi revina libidoul si ciclul menstrual cat mai repede .Va multumesc mult !
mirela urtila | 21.11.2013
Buna ziua, Va cer un sfat. Am avut probleme in ultimi 4-5 ani cu menstruatia , la modul ca nu aveam mai mult de 5-6 zile , dar aveam foarte mult si cu niste cheaguri foarte mari.Uneori era atat de abundenta , incat in momentul in care ma ridicam de pe scaun imi pornea sangele pe picior in jos.In fine, la inceputul acestui an am avut o dereglare,prin faptul ca mi-a intarziat 2 saptamani, apoi s-a reglat din nou si in iunie s-a repetat povestea.Am fost la medic,si mi s-a spus in urma ecografului, ca am un chist pe uter de 6 cm,dar ca ovarele sunt ok si ca trebuie neaparat sa ma operez.Mi-am facut hemoleucograma, de unde a reiesit ca aveam o anemie destul de mare, si am luat vitamine pe baza de fier o luna de zile.Apoi in august, am avut ultima menstruatie.De atunci, m-am ingrasat ceva, destul,si mai ales dimineata si peste noapte am,cred ceea ce se numesc bufeuri, prin transpiratii abundente, urmate de senzatii de frig pentru cateva minute.In rest, nimic.Nu ma simt rau, nu am dureri de cap,greturi sau alte probleme ,doar ca imi este teama de o posibila sarcina.Desi mi-am facut teste de sarcina din 2 in 2 saptamani.In toata aceasta perioada, am baut mereu ceai de coada calului si coada soricelului.Este posibil sa fi intrat la menopauaza si sa nu-si fi dat seama medicul in momentul controlului? Sau este posibil, ca lipsa menstruatiei sa fie cu adevarat o mare problema in acest moment? Sa mai continui cu ceaiurile mele, sau nu? In speranta ca nu v-am necajit prea mult cu insistentele mele, va asigur de respectul si consideratia mea, va multumesc pentru timpul irosit si astept un raspuns din partea dumneavoastra.
vaduva magdalena | 23.11.2013
BUNA ZIUA!.AM 39 ANI NU AM NICI UN CONTACT SEXUAL DE 4 ANI..AM O PROBLEMA MAJORA ,CU CM,VINE F PUTIN ,INTARZIAT,SI LA CULORE MARONIU..NU VREAU SA INTRU LA MENOPAUZA..VA ROG FRUMOS SA IMI SPUNETI CE MEDICAMENT NATURIST ,SA IAU..PTR UN CM NORMAL.VA MULTUMESC
Elena.O | 02.12.2013
Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Am 28 de ani si ciclul menstrual foarte neregulat, acum ultima oara mi-a venit pe 17 octombrie iar de atunci nu mi-a mai venit deloc si suntem in 2 decembrie, am fost si la doctor nu sunt insarcinata, doctora mi-a prescris anticonceptionale dar eu nu vreau sa iau asa ceva pentru ca ma gandesc pe viitor si la un bebe, ce as putea sa iau pentru reglarea ciclului menstrual si pe viitor sa pot sa fac si un bebe. Va multumesc mult de tot!
Iullia | 03.12.2013
Buna ziua! Am 21 de ani si de cand ma stiu am avut ciclu menstrual neregulat. Mi-a intarziat 2, 6 chiar si 9 luni... Am facut o ecografie transvaginala, mi s-a spus ca am sindromul ovarelor polichistice si mi s-a recomandat un tratament cu Logest 3 luni. Mi-a venit cm in prima luna duoa ce am incetat tratamentul, dupa care nu a mai venit deloc. Da-ti-mi un sfat va rog, nu stiu ce sa mai fac! :(
claudel | 07.12.2013
Buna seara!Am o fetita de 12 ani,i-a venit prima data menstruatia la inceputul acestui an,precizez ca nu a avut o menstruatie neregulata,au fost luni in care i-a venit la 21 de zile ,luni in care i-a venit la 28 de zile si luni in care i-a vent si la 35 de zile,acum insa are 12 zile de cand trebuia sa ii vina si nu are nici un semn ca ar venii.Va rog sa imi spuneti daca poate lua vreaun tratament naturist ceva,dat fiind faptul ca este mica,nu vreau sa ajunga sa ia tratamente hormonale de la aceasta varsta.Va multumesc!
Cris | 08.12.2013
Buna ziua. Am luat timp de cateva luni PREMESTRIL ,la recomandarea medicului, pentru ca aveam menstruatii neregulate. Problema este ca acest produs nu il mai gasesc in nicio farmacie, nu stiu daca se mai poate aduce , si nici nu stiu ce alt produs as putea lua , care sa contina aceleasi substante active. Medicul mi-a recomandat Klimaktoplant,insa nu am observat nicio diferenta.
ilie geanina | 10.12.2013
Buna Ziua ,am o fetita de 13 ani acum 4luni ia venit menstruatia si era foarte abundenta tinea 10--15 zile .Am fost la ginecolog am facut analize si mi-a spus ca este dezvoltata bine ovarele si este perfect sanatoasa doar ca nu poate sa imi prescrie un tratament hormonala ptr cea este mica .DUPA citeva zile asta find 8octombrie ii vine ciclul si tot asa mult si au inceput durereile de burtica si se invinetise buzele i-am dat TRAISTA CIOBANULUI CAPSULE 1 PASTILA PE ZI TIMP DE lUNA A TINUT-O doar 9 zile dar nu i-a mai venit in noembrie si nici acum nu da semne ca iar veni ce sa ii dau sa aiba menstruatie dinoua si doar 7 zile astept raspunsul dv multumesc mult
stefy.a | 10.12.2013
Bună ziua!Am 26de ani şi p
roxana | 11.12.2013
Buna seara ! Am 42 ani si am o problema cu menstruatia. Mi-a venit pe 29-30 si m-a tinut cam pana pe 2-3.12, iar astazi a aparut din nou. Ma puteti ajuta cu un sfat va rog ?
anonim | 17.12.2013
buna ziua nu mia venit ciclu de 3 luni..ce sa fac?am 20 de ani si am diabet de 10 ani..si sunt casatorita da nu sunt insarcinata mi-am facut un test azidimineata..astept raspuns cat de repede se poate..o seara buna
marinela | 18.12.2013
Buna ziua! Am 35ani si menstruatie neregulata de aproape 2 ani, datorita unui soc fizic si psihic cred. Ciclul a venit in primul an destul de regulat, datorita duphaston si alte medicamente naturiste de reglare, vitex pt mastodinie si ceai de cimbru. De 1 an vine cam din 2 in 2 luni numai daca beau un decoct pt amenoree timp de 7 zile(radacina de patrunjel si dafin); dupa ce beau ceaiul am ciclu dupa 2 saptamani. Vreau un bebe, dar nu stiu cand sa beau ceaiul de patrunjel. Ma gandesc sa incep sa beau ceaiul din a 7 zi a CM pana in ziua 14, ca apoi sa vina normal...sper. Nu am facut asa pana acum, tot sperand ca se va regla, iar aceast remediu cu patrunjelul l.am descoperit de curand. Ce ma sfatuiti? Sa apelez si la alte produse naturiste, cum ar fi extractul de zmeur?.. Eu locuiesc momentan in Germania, iar aici sunt fff scumpe prod. naturiste, asa ca fetelor, bucurati-va ca la noi in tara inca mai sunt si la preturi f mici. Multumesc si astept raspunsul dvs!
Andra | 20.12.2013
Buna seara! Am 23 de ani iar de la 19 ani am inceput sa iau anticonceptionale yasm,la indrumarea medicului gineocolog,deoarece am vrut din totdeauna sa fiu precauta,chiar inca de la inceperea vietii sexuale.Acum in acesti 4 ani am avut si pauze considerabile in administrarea lor.de 4 luni de zile le-am intrerupt iar,insa de atunci,cantitatea ciclului meu menstrual a scazut considerabil.Este regulat insa nu mai este ca inainte.Tin sa mentionez ca nu am de gand sa mai iau iar anticonceptionale deoarece vreau un bebe cat mai curand.Am sa merg si la medic zilele acestea insa v-as fi recunoscatoare daca mi-ati putea recomanda un tratament naturist pentru aceasta problema a mea.Multumesc frumos!
daniela | 28.12.2013
Buna ziua. pentru menstruatie abundenta ce-mi recomandati? multumesc
Diana Dumitru | 02.01.2014
Buna ziua, am fost diagnosticata cu boala Basedow in 2008 si de atunci urmez un tratament cu tyrozol, diferite doze, dar tiroida nu se lasă. In prezent nu am ciclu menstrual din iunie. Am incercat cu duphaston 2cps/zi ttimp de 5 zile dar nu a venit.La ultima eco transvaginala nu au aparut foliculi si dr. mi-a spus ca nu crede că sunt sanse sa revina ciclul.Ce ma sfatuiti sa fac?
maria | 04.01.2014
Buna ziua! Am 18 ani si am ciclu dereglat,am luat cand aveam 16 ani Novynette vreo 5 luni si anul acesta o luna de Logest,anticonceptionale,dupa consultul ginecologic. Am intrerupt insa, pentru ca nu erau sanatoase si ciclul iar a inceput sa intarzie,poate si 2-3 luni...am avut si unele scurgeri maronii si nu stiu din ce cauza...as fi recunoscatoare daca mi-ati recomanda un tratament naturist. Multumesc
Teodora | 09.01.2014
Buna ziua, am fost la un consult ginecologic, din care a reiesit ca am ovare polichistice (SOP), impreuna cu dereglari hormonale. Mi-ati putea recomanda ceva? Mi s-au dat anticonceptionale si alte medicamente, dar as vrea sa incerc mai intai pe cale naturista daca ar avea vreun beneficiu. Va multumesc, o zi buna!
Mariana | 10.01.2014
Buna ziua, Am 43 ani. Inainte de nastere, am avut ciclu regulat/la 28 zile Am nascut la 40 de ani/ in urma unui tratament pt fertilitate. Dupa nastere,am avut ciclu neregulat/la 2-3 luni. La ciclul din 2 sept 2013, am inceput un nou tratament pt fertilizare in vitro. Am facut stimulare ovariana cu Gonal F-doza maxima-225 unitati pe zi.Nu am raspuns la tratament-in a 7-a zi a ciclului aveam estradiolul prea mic. Am intrerupt tratamentul. Mi-a venit ciclu dupa 2 luni, pe 27 oct. Pe 27 oct am inceput un nou tratament pt fertilizare cu Gonal F si Merional. Nu am raspuns la tratament nici de data asta. Medicul a spus ca receptorii mei din ovare nu raspund la tratament si trebuie sa mai incerc.... Analizele hormonale au fost bune, FSH avea valori normale-medicul mi-a spus ca NU sunt la premenopauza, ca nu are de ce sa-mi dea tratament hormonal, hormonii mei fiind in limite normale... Dar de atunci au trecut 11 sapt si nu mi-a venit ciclu. In a 8-a sapt a cicluluimi-au curs cateva picaturi de sange,atat. Ma confrunt si cu bufeuri nocturne. Va rog sa/mi recomandati un tratament pt reglarea ciclui, pt ca imi doresc mult sa mai am un copil.Va multumesc.
petra | 23.01.2014
Buna ziua am 46 de ani si mentionez ca de 2 saptamani nu mi se mai opreste menstrutia .Este si foarte abundenta si uneori sunt si cheaguri . Ce ar trebui sa fac ? Multumesc!
Dana | 26.01.2014
Buna ziua!Am 43 ani si am ciclu dereglat,am avut ciclu in septembrie anul trecut iar in luna noiembrie am fost la doctor si am primit 10 zile tratament cu Provera,in cea de a 10 zi mi a venit ciclu foarte putin doar 2 zile,dupa care am fost din nou la doctor pe 5 decembrie.Am spus medicului ca nu m am simtit bine in timpul tratamentului,mi a facut ecograf si e tot ok dar nu mi a mai venit nici un strop de atunci.Va rog sa ma ajutati cu tratament naturist ca am mult mai mare incredere in romanii nostri si in tratamentele naturiste.Nu am luat niciodata anticonceptionale,dar pot spune ca e cea mai urata perioada din viata mea,am o viata destul de activa si cu mult stress dar sper din tot sufletul sa ma puteti ajuta.Am obosit tot cautand pe net.Mulumesc
DELIA | 26.01.2014
Buna ziua! Am 44 de ani, pana acum am avut tot timpul CM regulat dar de pe 14 decembrie nu mai am ciclu. Am fost la medic, am facut o ecografie transvaginala, am un chist de 3cm pe ovarul stang si diagnosticul de chistadenom seros. Am facut un test de determinare a sarcinii (HCG beta)si a iesit mai mic de 0,1 deci este exclusa o sarcina. Medicul mi-a prescris Duphaston,il iau de 2 zile; as vrea sa stiu ce tratament naturist pot lua pentru reglarea CM. Mentionez ca ultima perioada a fost extrem de stresanta si va intreb daca poate avea influenta asupra dereglarii hormonale. Multumesc
ADRIANA | 03.02.2014
Buna ziua! Anul acesta voi implini 41 de ani si de 2-3 luni prezint simptomele specifice menopauzei: insomnii, bufeuri,transpiratii nocturne, anxietate, ciclu neregulat.
anna | 17.02.2014
buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat, am 30 de ani si am nascut acum 6 luni si la 3 luni am inceput sa iau anticonceptionale cezarettedar le-am interrupt de la a 16 pastila pt ca aveam ciclu abundant continuu de cand am interrupt anticoncept am mai avut ciclu cateva zile si de atunci adica aprox 3 luni nu mai am ciclu ,am folosit ca metoda de contraceptive prezerv, am facut 2 teste de sarcina si ambele au iesit negative, ce sa fac sa imi revina mentruatia? multumesc!
Lavinia | 18.02.2014
Buna ziua.Am 39 ani , in decembrie 2013 am ramas insarcinata dar din pacate sarcina s-a oprit in evolutie si am fost nevoita ca in data de 14.02.2014 sa fac un chiruetaj ptr a elimina sarcina.Mi s-a zis sa astept o luna si apoi sa incerc sa ramin insarcinata din nou.As dori sa stiu ce tratament naturist as putea sa iau ptr ca menstruatia sa revina in aceasta luna si sa se regleze.Precizez ca inainte de a ramine insarcinata aveam menstruatia la 26 zile. Totodata as dori un tratament naturist pentru a ramine insarcinata . Multumesc!
Oana | 18.02.2014
Buna seara.Am probleme cu tiroida de 1 an si jum.M-am ingrasat 20 de kg pe care nu le pot da jos desi nu mananc mult.Am si ovare polichistice.Imi doresc ft mult un copil dar am si ciclu neregulat,de 2 luni nu mi-a venit deloc,In ian am repetat analizele pt tiroida si medicul mi-a zis k din punctul lui de vedere limitele sunt normale..dar ciclu tot nu mi-a venit si k o sa imi vina...Ginecolocul mi-a recomandat sa slabesc si dak nu raman sa imi fac operatie laparoscopica.Un sfat va rog..Nu mai stiu ce sa fac
Alexandra | 18.02.2014
Buna ziua! Am luat timp de 3 luni de zile Extract din mladite de zmeur si Elixir din fructe de soc. Am facut o pauza de 3 luni. As putea repeta tratamentul acum? Multumesc anticipat!
mimi | 22.02.2014
Buna ziua,am o fetita de 17 ani ,iar ciclul nu ii vine regulat .Mentionez ca am fost la un medic endocrinolog. Ia dat o pastila care trebuia luata dintr-a cincea zi de ciclu.In perioada celor trei luni de tratamentul ciclul a venit pe fiecare luna dar din decembrie si pana acum in febroarie nu ia venit ciclul.Mentionez ca are probleme si cu glanda tiroida, este lenesa.Iar ptr asta ia eyutirox 0,25 , luni,miercuri si vineri. Sant ingrijorata ptr ca a inceput sa ia si in greutate .Cred ca este hormonal ceva.As fi recunoscatoare daca mi-ati recomanda un tratament naturist. Astept raspuns. MULTUMESC
EMA | 25.02.2014
Buna ziua.Am 35 de ani si de la varsta de 30 de ani mi-am pierdut CM,mai exact din luna in care m-am maritat (august 2009)nu mi-a mai venit CM.Initial am crezut ca am ramas insarcinata deoarece pana atunci nu am avut niciodata problem cu ciclul,dar nu a fost asa...am fost la doctori,am facut analize,am fost si la endocrinology...toti mi-au dat duphaston.Pana acum dupa tratamentul cu duphaston imi venea ciclul dar de 2 luni nici dupa tratamentul cu duphaston nu imi mai vine.Mentionez ca am facut si injectii cu Menopur...nimic,vb dr.apa de ploaie...nu am reusit nici sa raman insarcinata nici sa fac sa-mi vina ciclul normal cum mi-a venit pana m-am maritat. Va rog sa ma ajutati si pe mine,sa-mi dati un sfat,un tratament naturist,sunt disperata nu stiu ce sa mai fac,mi-e teama ca nu voi mai reusi sa am si eu un copil. MULTUMESC!
Myky | 01.03.2014
Buna, ziua sunt Myky 28 de ani si ma confrunt cu o problema. Am avut dereglari hormonale timp de 3 ani, mi au fost prescrise anticonceptionale pe care le am oprit dupa 2 ani pt ca nu ma mai simteam bn. insa iar au aparut iar dereglari , atunci doctorul mi a prescris duphaston iar dupa 10 zile menstruatia a aparut si timp de 1 an nu am mai avut probleme. acum de 2 luni iar nu imi mai vine menstruatia si nu sunt insarcinata, ce tratament naturist as putea urma? Ajuta female hormone blend sau primrose oil ? Multumesc
diana | 09.03.2014
buna seara am si io o intrebare am 22 ani si mi intarzie menstruatia cate 2 luni ce tre sa fac? va multumesc.
narcisa | 15.03.2014
Am 37 ani si de 6 luni numai am ciclu am niste bufeuri cald si rece in cateva secunde am cumparat niste ceaiuri naturiste trasita ciobanului trifoiu rosu cimbru cretisoara le combin si beau o cana sau 2 pe zi am 4 zile si nu am nici un semn pana aku vreau si io un raspuns daca e bn sa mai continu
narcisa | 15.03.2014
Am 37 ani de 6 luni nu am mestruatie si nu al avem nici regulat dar aku de vreo 1 luna asa am niste bufeuri calde si rece in cateva secunde beau niste ceaiuri naturiste traista ciobanului cimbru trifoiu rosu si cretisoara din cate stiu sunt ptr delegrare de hormonala beau cate 1; sau 2 pe zi amestec din toate de 4 zile nam nicio reactie va rog astept un raspuns daca sunt indicate sa mai contiunu cu ele
Monica | 19.03.2014
Buna ziua, Am 23 de ani si va rog sa imi dati un sfat cu privinta la situatia mea: la varsta de 13 ani m-am operat de chist dermoid. Din totdeauna ma stiu cu ciclul neregulat. Am fost la medic ginecolog unde mi-a dat tratament cu anticonceptionale YAZ pe care le-am luat timp de 4 ani si apoi le-am intreupt in speranta ca voi incerca sa mi se regleze menstra in mod natural. Mi s-a prescris un tratament cu Duphaston, vitamina E forte pe care l-am luat timp de cateva luni. Cat timp am luat tratamentul menstra a fost normala iar apoi s-a dereglat din nou. Am fost la medic endocrinolog unde mi s-au facut investigatii TSH,T3, prolactina, cortizol urinar, FSH, testosteron unde toate au iesit normale. Mi s-au facut si mai multe ecografii transvaginale care au decelat 5 chisturi pe un ovar. In momentul de fata ciclul menstrual vine la 2 luni. As vrea sa stiu cum as putea sa il reglez printr-o metoda naturista astfel incat sa vina normal (pana la 35 zile). Va multumesc!
aurica | 25.03.2014
am 45 de ani si va rog sa imi dati un sfat: de 1 an la fiecare a 3 luna imi vine ciclu de 2 ori pe luna, luna aceasta nu mi/a venit deloc.Am fost la medic si in afara de o trompa infundata totul e ok. As vrea sa stiu cum il reglez si daca mai am speranta sa ramin insarcinata, nu am copii.va multumesc
Alina | 01.04.2014
Buna ziua!ma numesc Alina am 30 de ani si locuiesc in Anglia .am 2 băieți cu primul am rămas
Alina | 01.04.2014
Buna ziua!ma numesc Alina am 30 de ani si locuiesc in Anglia .am 2 băieți cu primul am rămas
Elisa | 07.04.2014
Buna ziua...Am 27 de ani si va rog sa imi dati un sfat urgent:Am luat anticonceptionale 2 ani ,le am intrerupt acum 3 luni pt ca ne dorim un copil.In ianuarie am fost la medic mi.a spus ca sunt ok si ca sa ii dau bataie la facut copii:).Eu nu am ciclu menstrual regulat imi vine si la 40 de zile ....Imi doresc un copil enorm de mult.Cum sa procedez sa raman cat mai repede?ms astept rasp.
Elena | 12.04.2014
Fetitei mele i-au fost extirpate ambele ovare.Pentru a avea menstruatie ia anticomceptionale Logest la indicatiile ginicologului .Vreau sa stiu daca exista ceva naturist,pentru a inlocui anticomceptionalele.Mentionez ca dupa terminarea pastilelor apare menstruatia. Chiar astept un raspuns.Multumesc!
Florentina | 13.04.2014
Buna ziua In urma cu un am am avut o sarcina oprita din evolutie la 6 saptamani. De atunici am scurgeri maronii premenstruale cam cu 7 zile inainte de menstra.precizez ca imi doresc tare mult un copil. Va multumesc
Eugenia | 14.04.2014
Am 47 ani si inca din 2004 cand am avut o conizatie am cicluri abundente dureroase ,(cu cheaguri uneori )iar sangerarea a devenit continua si intre menstre astfel incat nici nu mai stiu cand sunt la ciclu (sunt tot timpul)am fost la ginecolog si mi-au indicat duphaston dar nu il pot lua are contraindicatii pt. tromboflebite iar eu am deja 4 operatii pt.tromboflebite!ce ma sfatuiti? sunt absolut disperata si vreau un trat.naturist!Multumesc!
Alina | 16.04.2014
Buna ziua, Dupa ce am luat Postinor 2 (contraceptivul de urgenta), mi`a aparut sangerarea care la data a coincis cu data cand trebuia sa mi se instaleze menstruatia, insa 4 zile le-am avut ca de obicei (cantitativ, culoarea insa mai deschisa) si nici pana astazi a 12 a zi nu s-a mai oprit. Dupa cele 4 zile au urmat zile cu cantitati f mici, dar deranjante. Am cumparat de la farmacie naturista Cretisoara, traista ciobanului, coada soricelului de Favisan, iau de 3 zile si sangerarea nu s-a oprit...Altceva as putea lua pana la controlul pe care as fi vrut sa il fac cand mi s-ar fi oprit?
munteanu natalia | 11.05.2014
Buna ziua ma confrunt de la 18 anicu chisturi ovariene ba cu polichiste am testoteronul marit iau acuma vitex si tot nu-mi vine reglat ciclul am incercat cu anticonceptionale citiva ani apoi naturiste napraznic si nimic ce m-ati sfatui
Bianca | 21.05.2014
Buna. Am 29 ani, niciodata nu am avut menstruatia rgulata, pot avea pauze si de 6-7 luni alternand cu perioade de polimenoree.. cu durata ciclului menstrual foarte scurta(undeva la 10-14 zile). Viata sexuala este regulata, am fost si la medic, unde am primit duphaston ca tratament. Totul a fost ok pe perioada cat am luat Duphaston, insa cum intrerupeam tratamentul o luam de la capat. Am auzit de Menstrolin, si am cumparat aseara o cutie cu comprimate. Azi dimineata am luat primul comprimat. Aseara am cumparat si o cutie de ceai Menstrolin. Intrebarea mea este daca exista vreun risc daca iau si comprimate si as bea si ceai. p.s. ceai inca nu am inceput sa beau. Astept raspunsul dvs cu foarte mare interes. Multumesc anticipat.
Ioana | 27.05.2014
Buna seara! De 3 ani ma confrunt cu acnee declansata in urma unui soc emotional. De atunci mi am facut analize hormonale si la dermatolog si la enfocrinolog. Nu mi a iesit nimic. Parul mi se ingrasa dupa 2 zile, iar fata la fel mi se ingrasa. Am fost la dermatolog si mi s a spus ca am acnee polimorfa. Eu simt ca problema mea este totusi de natura hormonala. Ce tratament naturist imi puteti recomanda? Mentionez ca am 24 de ani. Multumesc!
daniela | 18.06.2014
Buna ziua! Eu am avut o menstruatie foarte regulata,cu toate ca aveam endometrioza ovariana,de care m-am si operat acum 9 luni. Dupa operatie am urmat un tratament cu diphereline timp de 6 luni in urma careia mi s-a indus o menopauza. Dupa ultima injectie,la 50 de zile mi-a venit prima menstruatie care m-a tinut 9 zile si care a fost foarte abudenta si cu cheaguri de jumatate de palma. La 22 zile mi-a venit cea de a doua menstruatie care a fost la fel. Acum am 14 zile de la cea de a doua menstra si au inceput iar sangerari mici si de culoare mai deschisa. Toate aceste dereglari se datoreaza tratamentului pt menopauza indusa?
claudia | 21.06.2014
Buna .As vrea si eu ceva pt menstruatie abundenta si cu cheaguri .Am 31 de ani si un ciclu regulat.Multumesc
Flori | 25.06.2014
Buna seara! Am 36 de ani si de 3ani am menstruatie foarte putina tinandu\'ma doar o zi. Am fost la medicul ginecolog si mi\'a recomandat Diufaston.. Am urmat 3 luni de zile aceste pastile. Am constatt ca aceste pastile mi\'au facut putin bine insa eu am vrut totusi sa investighez mai amanuntit problema si am mers din nou la medic acolo unde am facut un ecograf endovaginal spunandu\'mi ca ovarele sunt OK! Insa in prezent nu mai iau nici\'o pastila si iainte de menstruatie sanii mi se intaresc foarte tare iar menstra este tot mai putina.. Va rog ajutati\'ma ! Sunt foarte disperata. Imi este foarte teama de menopauza inca de la aceasta varsta!:( Credeti ca un tratament naturist mar ajuta ?
daniela | 11.07.2014
am fost la medic ginecolog si mi sa pus diagnosticul de uter fibromatos \\am avut cicluri neregulate iar pentru aceasta mi sa dat duphaston pe trei luni de zile dar nu prea vad rezultate pentru ca am ciclultot neregulat mai repede cu doua trei zile iar dupa primele doua zile foarte tare si cu cheaguri va rog sa ma ajutati cu un tratament pentru aceasta problema fie un tratament naturist sau medicamentos , va multumesc anticipat .
Ifrim Adriana | 07.08.2014
Buna seara! Am 42 ani si de 3-4 ani am o menstruatie abundenta insotita de cheaguri mari care dureaza pana la 5-7 zile. Am cosultat si un medic ginecolog si mi-a recomandat ORGAMETRIL timp de 6 luni. Din cauza efectelor adverse sunt in dubiu daca sa le iau sau nu. As opta pt. un tratament naturist. Astept un sfat de la dvs.-MULTUMESC.
valentina | 11.08.2014
Buna ziua,am 26 ani si am un copil de 3 ani si 8 luni...dupa ce am nascut si am inceput sa alaptez am am avut menstruatie cum am incetat de alaptatadica dupa 6 luni jumate mi-a disparut complet:Am fost la doctor(am uitat sa specific ca sunt in italia)si mia dat niste pastile PROGESTERON,,nu stiu dak sunt in tara...dupa ce le luam ,dupa 10 zile imi veneafacand cura asta de 2 luni.TERMINAND CURA 4 LUNI NU AM MAI AVUT DELOC.Am fost din nou la ginecolog..si iar mi.le-a dat,si am facut analize la sange..totul ok...AU trecut 8 luni adica inceputul anuli 2014a mers totul bn ...acum de 2 luni nu mai e...ajutati.ma va rog...nu mai vreau sa le iau din nou acele pilule..vreau ceva naturist .Va multumesc!
Corina | 14.08.2014
Buna ziua, as dori sa stiu daca pentru reglarea ciclului menstrual folosind un remediu natural imi recomandati Female Hormone Blend? Si mai am inca o intrebare, imi e teama sa nu iau kilograme in plus,de aceea as vrea sa stiu daca urmand acest tratament naturist exista acest risc.Multumesc anticipat!
ANCA | 19.08.2014
Vreme de 15 ani m-am chinuit cu amenorea , am folosit VITEX AGNUS CASTUS-mielareaua- progesteron natural, comprimate si tinctiura de marar- ocazional- estrogen natural si am ciclu la 4 saptamani. Sanatate!
Kty | 21.08.2014
Buna ziua.Am 40 de ani si de vreo trei ani am probleme cu menstruatia, dureaza aprox. doua saptamani, in prima saptamana e maro si apoi normala.Am fost la ginecolog mi-a dat Duphaston cate 10 zile pe luna; am rezistat o luna iar a doua nu am mai putut sa il iau, imi dadea niste stari groaznice: stare de rau generala si agitati psihica, asa ca am intrerut.Medicul mi-a recomandat sa caut un tratament naturist. Si de atunci am liat ceai de coada soricelului, zece zile pe luna,dar nu s-a schimbat nimic. :( Ce ma sfatuiti? Multumesc anticipat.
Kty | 21.08.2014
Alina wrote: Buna ziua, Dupa ce am luat Postinor 2 (contraceptivul de urgenta), mi`a aparut sangerarea care la data a coincis cu data cand trebuia sa mi se instaleze menstruatia, insa 4 zile le-am avut ca de obicei (cantitativ, culoarea insa mai deschisa) si nici pana astazi a 12 a zi nu s-a mai oprit. Dupa cele 4 zile au urmat zile cu cantitati f mici, dar deranjante. Am cumparat de la farmacie naturista Cretisoara, traista ciobanului, coada soricelului de Favisan, iau de 3 zile si sangerarea nu s-a oprit...Altceva as putea lua pana la controlul pe care as fi vrut sa il fac cand mi s-ar fi oprit?
alina | 29.08.2014
Buna ziua, Am 40 ani si am inceput cu dereglari de menstra de 3 ani , dupa analize s-a pus diag de Tiroidita autoimuna,in prezent iau Cicloprogynova,fara acest supliment hormonal nu imi vine menstra. Unii medici imi spun sa ma opresc sa se instaleze menopauza , altii imi spun nu. Ma puteti ajuta cu un sfat,am uitat sa va mentionez ca mama a intrat la menopauza la 37 ani. Multumesc.
Alte întrebări Afectiuni urinare si ginecologice
Fibrom și polip uterin
Ce recomandați pentru fibrom și polip uterin? Am un ciclu intre 21 -24 de zile, 2 zile fii ... Buna ziua! Va recomand produsul Fitofibrom stop, cate 3 capsule pe zi cu 20 de minute iniante de mese, timp de 3 luni. ...
Senzație de urinare continuă
Buna ziua. Urinez des, iar dupa ce urinez răm�n cu senzatia ca tot am nevoie sa urinez, de mu ... Buna ziua! In primul rand ar trebui sa va faceti o urocultura, posibil sa aveti o infectie urinara. Cu rezultatul acest ...
Nu mi se mai oprește menstruatia. Ce să fac?
Bună seara! �n mai 2023 am �nceput să iau pentru prima dată Belara pentru reglare ... Buna ziua! Daca menstruatia este redusa cantitativ (adica folositi protej-slip, nu absorbante pentru menstruatie), este ...
Urimil forte in insuficienta renala
Buna ziua! Mama mea are 75 ani, insuficienta renala, poate lua Urimil forte? ... Buna ziua! Vitaminele contiute de Urimil Forte pot fi adminsitrate in insuficienta renala, fiind hidrosolubile. Totusi ...
Secreție alba½ branzoasa, groasa
Bun� seara! Am observat de cur�nd niște m�nc�rimi �n zona intim�, rar usturimi 5 ... Buna ziua! Mai puteti incerca si cu ovule continand clotrimazol sau ovule Micovag (1 ovul seara,timp de minim 5 zile, ...
Contact sexual neprotejat in perioada tratamentului cu antibiotic
Am fost diagnosticat prin analize de secretie uretrala si spermocultura cu Enterobacteriaceae. Nu ma ... Buna ziua! Daca aveti o partenera stabila ar fi indicat sa folositi prezervativul pe toata durata tratamentului si sa-s ...
Mancarimi dupa aplicare crema Silaut
De vreo 2 utilizari, am mancarimi foarte mari de la crema Silaut. Doctorul mi a recomandat tratament ... Buna ziua! Probabil aveti o intoleranta la componentele cremei, sau arti dobandit-o, mai bine zis. Sistati aplicarea, i ...
Gyniel chiar daca nu am luat antibiotic?
De ceva zile prezint secreții vaginale ur�t mirositoare, galbele și de culoare verde une ... Buna ziua! Da, puteti aplica Gyniel capsule chiar daca nu ati luat antibiotic. ...
Poate colora pelvi blu urina in rosu?
In urma unui cancer de col am vezica iradiata hemoragica fac tratament cu cististat și pelviblu ... Buna ziua! PelviBleu contine extract de tomate, ceea ce poate determina o nuanta rosiatica a urinei. Data fiind situat ...
Periodicitate administrare Femovita Forte day&night
Buna ziua! Va rog sa ma informati in legatura cu modul de administrare al produsului Femovita Forte ... Buna ziua! Dupa o cura de 3 luni este recomandat sa faceti pauza minim 2 saptamani, apoi puteti relua administrarea, da ...
Interactiunea medicamentelor
Buna ziua, as vrea sa stiu daca exista o interactiune intre Tergynan si Nurofen. Am dureri de stom ... Buna ziua! Comprimatele vaginale Tergynan NU trebuie asociate cu antiinflamatoarele nesteroidiene cum este si ibuprofen ...
Branca Ursului+Mladite de zmeur
Buna ziua! in ultimele luni am tot avut cateva zile de intarziere a ciclului menstrual. astazi sunt ... Buna ziua! Branca-ursului stimuleaza ovulatia si obtinerea unei sarcini sau mentinerea menstruatiei la femeile in prag ...
Inceput de menopauza
Buna. Am 47 de ani, de jumatate de an, menstruatia mea nu mai vine la 28 de zile, ci trece si o luna ... Buna ziua! Puteti lua gemoderivat de zmeur, cate 30 de picaturi de 3 ori pe zi, inainte de mese, in asociere cu Branca- ...
Anexita si antibiotice
Ce antubiotice imi recomandati pentru anexita,? Si ce perioada. Multumesc ... Buna ziua! Pentru recomandare antibioticelor este necesar un consult medical. De asemenea antibioticele se elibereaza i ...
Lipsa menstruatiei si dieta restrictiva
Buna ziua.Am 23 de ani De aproximativ 2 ani nu am ciclu menstrual(am avut anul acesta 2 luni , dar a ... Buna ziua! Lipsa grasimilor din dieta afecteaza productia de hormoni sexuali, si, implicit determina amenoreea. Pe term ...
menstruatie neregulata
Am 29 de ani si niciodata nu am avut menstruatie regulată desi am fost la f multi doctori si am ... Buna ziua! Va recomand sa luati Female Hormone Blend, cate 2 capsule de 2 ori pe zi, minim 2 luni (maxim 4 consecutiv), ...
Myo-sun menopauza
Am 38 de ani si o menstruatie neregulata...La ultima ecografie mi s a spus ca sunt semne de intrare ... Buna ziua! Urmati acest tratament, iar daca dupa 3 luni nu se regleaza menstruatia, asociati si Branca-ursului capsule, ...
dereglare menstruala, amenoree secundara, sindromovarian polichistic
Buna ziua!Am 38 de ani. Luna trecuta am avut menstrutie intial pe 10 iulie, normal, la 28 de zile, a ... Buna ziua! Urmati tratamentul cu Myo-Sun, la care puteti adauga peste o luna (mai ales daca testele de ovulatie ies neg ...
administrare corecta branca ursului
Buna ziua. Doresc sa ma informez cu privire la administrarea corecta a produsului branca ursului pt ... Buna ziua! Daca incercati sa ramaneti insarcinata inca de la inceputul administrarii este indicat sa luati din a 5 -a z ...
Ovare polichistice
Bună seara,am 30 de ani și după 3 vizite la dr am fost diagnosticata cu ovare polichi ... Buna ziua! Din pacate Menstrolin nu se mai producce. Va recomand sa luati urmatoarele produse pentru tratamentul ovar ...
Oferte şi Reduceri



Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Greșire suspensie forexo
Greșire suspensie forexo

Bună seara! Aș dori să �mi comunicați cat ml de ... Buna ziua! Mai adaugati inca 27 de ml de apa, pentru ca suspensia sa ...


Sfatul farmcistului Dureri in zona coastelor
Dureri in zona coastelor

De cateva zile ma doare in partea dreapta undeva la coaste am avut o t ... Buna ziua! Simptomele descrise pot produce confuzie, mergeti la medic ...



Sfatul farmcistului Lactatie
Lactatie

Aș vrea sã �mi opresc lacatatia și vreau sã știu dacã ... Buna ziua! Da, Lactostop va poate ajuta in acest sens intrucat reduce ...


Sfatul farmcistului Eritromicina
Eritromicina

Buna ziua. Va rog, am de facut o investigatie ( histerosonografie) . N ... Buna ziua! Nu va pot recomanda administrarea unui produs de uz veteri ...