Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Întreabă farmacistul Vezi sfaturile farmacistului

Caută sfatul farmacistului ....

Suplimente nutritive pentru ingrasare


stef... întreabă despre Ingrijire si frumusete:
Am folosit acum 1 an suplimente Gain Fast pentru a lua in greutate, timp de o luna in care am luat mai bine de 5kg. In timpul cat luam suplimentele faceam aprox 30 minute sport cu greutati acasa si mancam mai mult decat de obicei, insa dupa ce am renuntat la suplimente am revenit si la viata mea sedentara si am slabit la loc in 2-3 luni. Se poate intr-un fel sa ma mentin cu kilogramele greu castigate in cazul in care iau din nou suplimente? M-am gandit la Vitalizant-Energizant Forte, Ginseng Royal Jelly fiole , Protein Forta. Credeti ca ma ajuta? cat timp trebuie luate pentru ca organismul sa se obisnuiasca si sa ramana la o greutate constanta (caz in care renunt la ele dupa cateva luni)?

Sfatul farmacistului:
Buna ziua! Se considera ca organismul are un soi de "memorie" a greutatii sale, pe care tinde sa o mentina constanta, iar variatiile in greutate apar la 2-3 luni dupa modificarile din stilul de viata. Ar fi indicat deci sa luati aceste suplimente timp de 3 luni, faceti pauza maxim 2 luni si apoi luati din nou o luna pentru mentinere. Incercati sa nu faceti schimbari bruste in alimentatie si practicarea sportului.


Produse recomandate Sfatul farmacistului


Continua si tu discutia ...

Codrin | 03.07.2012
AS avea si yo o intrebare , am 22 ani 1.74 cm , si slabutz undeva in jur de 55 Kg , ce imi recomandati sa iau sa fac ca sa ma pot ingrasa nitel , de mancat mananc 3 mese pe zi poate mai multe... noptile le dorm... iau vitamax , calciu de ceva timp ... dar nimic :)
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 05.07.2012
Buna ziua! Continuati sa luati calciu si Vitamax, la care adaugati si Biomed pentru ingrasat, cu jumatate de ora inainte d epranz si cina, in serii de cate 5 zile cu 5 pauza, 3 luni. Dupa masa de pranz puteti lua si un supliment proteic (Nutri Fort sau Protein Forta tablete).
Sara | 21.11.2012
Buna ziua, Va rog sa-mi sugerati si mie ce suplimente mi-ar trebui ca sa ma ingras. Am 32 ani, 1,64 cm si doar 42kg. De ani buni incerc tot felut de tratamente fara nici un rezultat de durata. Am urmat un tratament cu niste suplimente foarte scumpe timp de 3 luni si am luat in greutate 2kg, dar doar pe cantar, pentru ca nu se cunostea deloc faptul ca ma ingrasasem. Sunt foarte dezamagita si m-as bucura daca ati putea sa-mi dati un sfat. Multumesc. Sara
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 23.11.2012
Buna ziua! Faceti-va un calcul al necesarului zilnic de calorii (in functie de varsta, sex si activitatea fizica) si incercat sa consumati alimente in cantitati care sa depaseasca acest numar de calorii zilnic. Luati dupa micul-dejun laptisor de matca, iar dupa pranz si cina, cate 2 linguri de miere cu germeni de grau si nuca, timp de 2 luni. Daca nu obtineti niciun rezultat, adresati-va unui nutritionist.
Anda | 08.01.2013
Buna ziua,de cand ma stiu sunt extrem de slaba (1.70 h si 44 d kg) il mostenesc genetic pe tata.AM fost la nutritionist iar acesta mi-a facut acelas plan auzit d mii de ori: sa mananc mai mult decat deobicei plus suplimente,antrenament cu greutati si multa odihna.30 de minute ma antrenam cu greutati (timp de o luna) luam un shake proteic milk and egg si totusi ma simteam slabita ,epuizata fara nicio pofta de mancare..si nu ma ingrasam deloc desi respectam Intocmai indicatiile medicului..va rog sa A sfatuiti ca NU MAI STII CE SA FAC.VA ROG MULT DE TOT!!!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 13.01.2013
Buna ziua! In primul rand, eliminati exercitiile cu greutati, va solicita prea mult! Inainte de micul-dejun luati cate o fiola de laptisor de matca si ginseng, iar dupa, cate 6 tablete Protein Forta. Inainte de pranz si cina va recomand sa luati timp de 2 luni Biomed pentru ingrasat, cate 5 zile de administrare cu 5 pauza. Mancati mai mult, foarte variat si sanatos!
dana | 15.01.2013
Buna ziua, Am 29 de ani 1.75 m si 49kg am o viata putin mai dezordonata nu mananc foarte mult pt ca nu am pofta si uneorii nici timp, am un bebe de 1 an si am slabit foarte tare dupa sarcina, stres, oboseala.Ce imi recomandati dv sa iau ?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 20.01.2013
Buna ziua! Daca nu mai alaptati, va recomand sa luati cate o capsula de pelin inaintea meselor principale, pentru cresterea apetitului si cate 3 capsule de Droji-Mag pe zi, pentru a contracara oboseala si stresul. Dupa pranz si cina luati cate 2 linguri de miere si nuca. Mancati mai mult, chiar daca simtiti ca va saturati. Solicitati ajutorul familiei pentru a va odihni mai mult!
Alexandra | 14.02.2013
Buna seara! Am 18 ani,1.75m si 47 kg,sunt foarte slaba si orice as manca nu ma ingras ,ce-i drept ca nici nu mananc prea mult ,dimineata nu mananc deloc deoarece trebuie sa ma duc la scoala si nu am timp,la scoala imi iau 2 sandwich-uri iar cand vin de la scoala pe la ora 14-15 mananc mancare gatita dar nu mereu,cel mai mult mananc seara tot mancare gatita sau prajeli si dorm foarte mult,am auzit ca ar exista ceva suplimente pentru ingrasare,as vrea un sfat,o recomandare ceva. Va multumesc!
Cristina | 16.02.2013
buna ziua! Am 21 ani, 1.60 si 43 kg, sunt slaba si nu am pofta de mincare nu maninc mai nimic desi imi doresc foarte mult sa ma ingrash.. Ma puteti ajuta ce suplimente as putea lua si ce ar trebuie sa maninc pentru a lua in greutate ... sunt si o persoana anemica .. multumesc mult
Farmacist Crisan Raluca | 19.02.2013
Alexandra wrote: Buna seara! Am 18 ani,1.75m si 47 kg,sunt foarte slaba si orice as manca nu ma ingras ,ce-i drept ca nici nu mananc prea mult ,dimineata nu mananc deloc deoarece trebuie sa ma duc la scoala si nu am timp,la scoala imi iau 2 sandwich-uri iar cand vin de la scoala pe la ora 14-15 mananc mancare gatita dar nu mereu,cel mai mult mananc seara tot mancare gatita sau prajeli si dorm foarte mult,am auzit ca ar exista ceva suplimente pentru ingrasare,as vrea un sfat,o recomandare ceva. Va multumesc!
Buna ziua! Incercati sa mancati mereu la pranz, eventual portiile sa fie mai mici si mai luati si o gustare intre pranz si cina (fructe, cereale, iaurt). Puteti lua inainte de pranz si cin Biomed pentru ingrasat, iar dupa pranz si icna, cate o lingrua de miere cu miez de nuca.
elvira | 28.02.2013
buna an 27 ani,1,65 si 49kg mananc dar nu asimilez,ce-mi recomandati am luat calciu vitamine injectabile si nimic
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 11.03.2013
elvira wrote: # buna an 27 ani,1,65 si 49kg mananc dar nu asimilez,ce-mi recomandati am luat calciu vitamine injectabile si nimic
Buna ziua! Aportul alimentar trebuie sa fie mult peste necesarul caloric zilnic, si trebuie sa va odihniti suficient, pentru a va putea ingrasa. Va recomand sa luati inainte de micul-dejun cate o fiola de laptisor de matca cu ginseng, iar inainte de pranz si cina, Biomed pentru ingrasat, in cure de 5 zile cu 5 pauza, timp de 2 luni. Dupa pranz si cina luati cate o lingura de miere cu miez de nuca.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 11.03.2013
Buna ziua! Va sfatuiesc sa luati dimineata cate o fiola de Laptisor de matca cu ginseng inainte de masa, iar dupa micul-dejun un complex de vitamine (B Complex, Multivitamine si Multiminerale). In completare, puteti sa luati inainte de pranz si cina, Biomed pentru ingrasat,in 3-4 serii a cate 5 zile, urmate de 5 zile pauza.
lucian | 12.03.2013
buna seara as dori sa-mi recomandati si mie ceva suplimente pentru ingrasare am 1,87m si 65 de kg si orce as manca nu ma ingras nici macar cu 1 kg multumesc
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 25.03.2013
Buna ziua! Va recomand ca inainte de micul-dejun sa luati cate o fiola de laptisor de matca si ginseng, iar dupa fiecare masa, cate 2 tablete de Protein Forta si o lingura de miere cu miez de nuca.
Petre | 02.05.2013
buna ziua as dori si eu daca se poate o reteta pentru ingrasare am 182 si 60 de Kg ce as putea sa iau ca sa ma ingras de mancat manacat 3 mese pe ziii si in rest munca fizica in constructi ce as putea sa iau ca sa ma ingras si pe deasupra si fumez . Va multumesc
Andrew | 08.05.2013
Exact aceeasi pb o am si eu, am 1.87 si vreo 66 de kg, la un moment dat am zis k sunt bolnav, m-am internat in spital si mi-am facut toate investigatiile cap coada, inclusiv glanda tiroida de la care poti sa slabesti sau sa fii foarte gras, nu aveti ce sa faceti va spun eu, dupa o anumita varsta si anume 26 27 de ani o sa incepeti sa luati in greutate, eu am bagat la vitamine in mine de mia venit rau , proteine, tot felu de suplimente scumpe si nimic, mancam de 4 5 ori pe zi mese consistente, nimic, doar cand bagam sala se cunostea cat de cat.
Marius | 30.05.2013
Am si eu o problema cu luatu in greutate am 26 ani 1,87m/69kg fac miscare fizica 10-12 ore pe zi lucrand in constructii.Pe timp de iarna cand sunt acasa mai tot timpul reusesc sa pun pe mine 2-3kg maxim asta pana ce da caldura ca dupa revin iar la greutatea nitiala. Mentionez ca mananc de 2-3 ori pe zi si un fast food intre mese.As dori daca se poate sa ma sfatuiti ce suplimente as putea lua sa ajung la o greutate normala inaltimii mele.Va multumesc.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 03.06.2013
Buna ziua! Pentru ca faceti zilnic efort fizic aveti nevoie de un surplus de calorii pentru a va ingrasa, in jur de 4000 zilnic (fata de necesarul zilnic de 3000). Mancati mai mult, luati gustari intre mese, consumati dulciuri, carne multa,cascaval,unt, smantana, paste fainoase, cartofi. La micul-dejun puteti lua cate o fiola de Tonotil, inainte de pranz si cina Biomed pentru Ingrasat, iar dupa fiecare masa, Apivitas Forte, timp de o luna.
oliviu | 01.08.2013
Buna ziua. Am 19 ani 1.88 m si 65 de kg, merg de 4 ori pe saptamana la sala de forta.Cand m-am apucat de sala,adica acum un an, masa musculara a crescut putin dar dupa o vreme cam 6 luni am inceput sa bat pasul pe loc nu mai iau in greutate si nici masa musculara nu creste,inainte sa ma apuc de sala aveam 56 de kg. Imi puteti recomanda si mie niste produse pentru ingrasat si eventual pentru cresterea mesei musculare va rog!
feli | 21.08.2013
buna ziua. Dintotdeauna am fost slaba si de cate ori incerc sa ma ingras reusesc sa adaug doar 1-2 kg, iar dupa o suparare sau o zi stresanta le pierd cu usurinta. Am 25 de ani, 1.70 m si 46 kg. ( cel mai mult am ajuns sa cantaresc 55 kg, dar aceasta a fost acum 2 ani, de atunci greutatea mea variaza intre 46-48 kg.) analizele le-am facut saptamana trecuta si au iesit bune. Va rog sa mi spuneti si mie ce as putea lua ca sa ajung la o greutate cat de cat normala inaltimii pe care o am. Va multumesc.
Lungeanu Adina | 14.05.2014
Buna ziua! Am un băiat in v
Alte întrebări Ingrijire si frumusete
Pătează?
Tinctura folosita pe termen lung va pata unghia? ... Buna ziua! Da, unghia se va pata, dar prin crestere si taiere veti scapa de aspectul nedorit. ...
Cosurii
Buna ziua , am tenul destul de gras și îmi apar des coșuri, care dacă le storc incor ... Buna ziua! Va recomand sa folositi gelul Antiac, are avantajul de a trata atat acneea, cat si petele cauzate de cosuril ...
Picioarele mele
Bună ziua , am picioarele destul de groase și as vrea sa le am mai subțiri și nu ... Buna ziua! Calculati-va indicele de masa corporala si daca va incadrati la supraponderali sau obezi, tineti regim si fa ...
Suplimente alimentare pentru ingrasare
Buna ziua! Am 22 de ani, 1,72 m inaltime si 54 kg. Orice vitamine as lua tot nu ma ingras. Imi putet ... Buna ziua! Castigul ponderal este dependent de aportul adecvat de calorii, aici trebuie facute modificari, in sensul c ...
Ajuta apa de lavanda pentru porii dilatati?
Buna ziua! Am probleme cu tenul de multa vreme. Usoara roseata, ocazional apar si cosuri. Cel mai ta ... Buna ziua! Apa de lavanda este indicata in ingrijirea tenului acneic sau gras intrucat are efect antiiritant si antibac ...
Se poate vindeca Psoriazisul?
Buna ziua. In urma cu 6 luni, după un consult dermatologic, am fost diagnosticata cu psoriazis ... Buna ziua! Va recomand sa folositi gama de produse Blue Cap (sampon si crema), care nu contine corticoizi, in asociere ...
Doza administrare Colagen si acid hialuronic forte
Dacă măresc doza de acid hialuronic și colagen de la 1 capsula la 2 capsule pe zi, su ... Buna ziua! Acest produs se numeste ''Forte'' deoarece este mai concentrat, pentru a putea fi administrata o capsula pe ...
vopseaua henna acopera si parul alb ?
Spuneti mi va rog daca vopseaua henna acopera si parul alb ? ... Buna ziua! Atunci cand persoana are foarte mult par alb, efectele vopselei henna nu sunt multumitoare, este nevoie de m ...
Cicatrice dupa operatie cezariană
Bună ziua! Am mai vb aici despre operație cezariană acum am 5 săptămâni de ... Buna ziua! Aspectul descris de dumneavoastra este normal. Puteti plica Cicasilver crema sau Cicatridina spray pentru o ...
Vase de sange sparte pe picioare
Buna ziua ! As dori sa stiu ce as putea folosii in vindecarea vaselor de sange sparte (vinisoare) au ... Buna ziua! Va recomand sa luati Ruscoven capsule, 2 luni, in asociere cu Ruscoven gel. Pe termen lung, consumati cat m ...
mărirea sanilor
se poate administra la 15 ani?macar o capsula pe zi? am aproape 16 ani și nu am sânii dezvolta& ... Buna ziua! Suplimentele pentru marirea sanilor NU trebuie administrate inaintea varstei de 18 ani.Puteti folosi crema p ...
Slăbire și vergeturi
Buna ziua! Din cauza unui tratament pe baza hormonală m-am îngrășat 13 kg intr-o luna ... Buna ziua! Vergeturile nu vor disparea imediat, orice tratament ati face! Va recomand sa utilizati unt de shea si ulei ...
Ce pot sa iau să mă pot ingrasa?
Bună seara, vă rog să mă ajutați. Acum 8 luni am născut și am slăbit îngrozitor de tare &# ... Buna ziua! Daca nu alaptati, va recomand sa luati inaintea fiecarei mese principale cate o lingurita de Apitotal Royal, ...
Vreau sa ma îngraș!
Bună ziua! Am 35 de ani 1,60 și 40kg și as vrea sa ma îngraș cel puțin 10 k ... Buna ziua! In primul rand faceti-va niste analize care sa arate daca functia glandei tiroide este normala ( TSH, FT4,T ...
Încerc să mă îngraș.
Bună, încerc să mă îngraș de ceva timp, nu reușesc. Menționez că ... Buna ziua! Calculati-va necesarul zilnic de calorii (in functie de varsta, greutate, inaltime dar si de graduld e efort ...
Ana
Buna ziua mă numesc Ana am 18 ani și aș dori foarte mult sa mă îngraș am 1 ... Buna ziua! Va recomand sa luati la micul dejun cate o capsula Live Vitamins si 2 de Protein Forta, inainte d epranz si ...
Ingrasare, 30 ani 1,72 m 45 kg
Bună dimineața am și eu o întrebare la dv am 30 de ani si am 45 de kg și înălțim ... Buna ziua! Va recomand sa luati la micul-dejun o cpasule Live Vitamins si 3 de Protein Forta, inaintea mesei de pranz ...
Am slabit foarte mult dupa nastere
Buna ziua am 18 ani si am un copil de 7 luni inaintea sarcinii eram o fata mainplinuta de felul meu ... Buna ziua! Dacainca mai alaptati, va recomand sa luati Pregnacare, cate un coprimat dupa mcul-dejun, in asociere cu o d ...
Ajutor vreau sa ma ingras!
Buna seara.Sunt Mirela si am 27 de ani si mama a 2 copii si as dori sa ma ingras.Am 178 cm si 48 kg. ... Buna ziua! Daca nu aveti pofta de mancare, va recomand Hyper Apetit, cate o capsula cu 30 de minute inaintea meselor pr ...
Cum mă pot îngrășa?
Am 20 de ani,1.68 și 44 de kilograme .. Mă simt epuizata mintal de toate intrebarile ven ... Buna ziua! Daca nu aveti pofta de mancare va recomand sa luati Extract din muguri de porumbar cate 2 ml de 2 ori pe zi, ...
Oferte şi Reduceri



Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Nidoflor intravaginal
Nidoflor intravaginal

Bună ziua, am folosit odată nidoflor crema intravaginal (nu foarte mul ... Buna ziua! Nu est eindicat sa mai folositi Nidoflor intravaginal! Cel ...



Sfatul farmcistului Logest
Logest

Sunt deja la cea de a doua folie de logest,trebuie să mă mai protejez? ... Buna ziua! Nu mai este cazul de protectie suplimentara. O abatere de ...


Sfatul farmcistului Yasmin si Serlift
Yasmin si Serlift

Buna ziua! Iau Yasmin la recomandarea medicului ginecolog. Initial mi ... Buna ziua! Cele doua medicamente pot fi asociate, insa va atrag atent ...