Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Întreabă farmacistul Vezi sfaturile farmacistului

Caută sfatul farmacistului ....

tratament ejaculare precoce


pesit... întreabă despre Viata sexuala a barbatului:
am 37 ani si as dori si eu un tratament conta ejacularii precoce. am mai incercat cu niste pastile naturiste numite masculin si a inceput sa iasa niste bubite cum a fi o intoxicatie si am renuntat la ele. ce sfat puteti sa-mi dati sau imi recomandati un tratament ca sa-l pot folosi? va multumesc anticipat!

Sfatul farmacistului:
Buna ziua! Va recomand produsul Spermotone, in asociere cu Afroman amestec de plante in miere. Daca sunteti de parere ca problema dumneavoastra are o cauza psihologica, discutati cu partenera dumneavoastra, poate impreuna gasiti niste solutii.


Produse recomandate Sfatul farmacistului


Continua si tu discutia ...

sergiu | 20.05.2012
buna...spuneti-mi va rog..care ar fi cea mai buna cale,de a trata ejacularea precoce?...mersi mult..
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 25.05.2012
Buna ziua! Depinde, daca sunteti tanar, v-ar fi de ajutor raspunsul de mai jos: http://www.pcfarm.ro/intreaba_farmacistul/intr/5046/adolescenta Daca nu sunteti la inceputul vietii sexuale, va recomand un produs antistres (Rhodiola rosea), in asociere cu Viril-X, timp de 3 luni.
Rusu Valentin | 26.05.2012
Buna ziua , am si eu o problema cu ejacularea precoce . Am 24 de ani si am aceasta problema de cand am inceput viata sexuala . Nu sunt la inceput am o iubita de trei ani si e foarte jenant de fiecare data cand facem dragoste , la cateva secunde de la penetrare ma termin. Am luat si ceva tratament am folosit si un gel si tot degeaba am luat si pastile pentru stres si tot nu e bine . Va rog datimi un sfat sau un medicament . Va multumesc mult . O zi buna la revedere . Astept raspuns.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 29.05.2012
Buna ziua! Va recomand sa luati Viril-X, cate 3 capsule pe zi, 3 luni, iar cu o ora inaintea actului sexual, Masculin potent. Actele sexual succesive duc la cresterea duratei de mentinere a unui act sexual, incercati si aceasta varianta!
nedelcea.cristinel | 17.09.2012
buna ziua....am o intrebare...de citi va ani numai sunt multumit de viata mea sexuala, de mult cam acum vreo 10 ani am lucrat pe santier intr-un domenuil mai greu.....si am avut o problema mi s-a umflat un testicol. am mers la medic, mi s-a adus la cunostinta ca daca nu iau tratamentul ramin steril , nu am luat tratamentul deoare ce nu aveam bani din reteta respectiva ca era foarte scumpa.. problema ca de atunci mi-a aparut o carne crescuta la un testicol.....si de atunci pot face dragoste cu sotia dar ejaculez foarte repede dupa 15...20 de secunde. tin ceva mai mult daca consum alcol, nu vreau sa ma tin de problema alcoolului, ci sa imi pot satisface sotia. ce pot lua sa pot tine mai mult actul in sine? .pot incerca ceva naturist? uleiuri creme sau altceva ce?????
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 20.09.2012
Buna ziua! Mergeti la medic daca v-a aparut o excrescenta la testicolul respectiv, o astfel de problema poate fi serioasa! Puteti lua capsule Spermotone contra ejacularii precoce, cate o capsula de 3 ori pe zi, minim2 luni consecutiv.
sebastian | 23.09.2012
buna ziua am 21 de ani si as dori sa stiu care ar fi cel mai bun tratament pentru a trata ejacularea precoce
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 27.09.2012
Buna ziua! Pentru controlul ejacularii exista diverse exercitii bazate pe contractii ale muschilor precum si anumite metode care in timp pot duce la cresterea duratei actului sexual. Dupa 30 de minute de refacere dupa primul act sexual este bine sa urmeze inca unul, asta ar ajuta pentru ca dupa senzatiile puternice din primul, la al 2-lea stimularea va fi mai intensa si durata mai lunga. Exista si o metoda in 4 pasi care ajuta la evitarea ejacularii precoce: 1.Inceperea actului sexual printr-o stimulare a penisului pe care o veti continua pana aproape de ejaculare, dar fara a consuma acest eveniment. 2.Partenera va va presa glandul penisului (capul) si il va tine cateva secunde pana senzatia de ejaculare va trece. 3.Dupa ce aplicati aceasta presiune glandului, asteptati 30 de secunde si reluati ciclul. Veti putea remarca o reducere a erectiei in urma presarii glandului, dar pe masura ce veti relua stimularea penisului se va obtine iarasi erectia scontata in timp mai scurt. 4.Cand simtiti ca se apropie din nou momentul ejacularii repetati presiunea la nivelul penisului. Prin repetarea acestui ciclu, de stimulare si apoi de estompare a excitatiei, veti reusi sa obtineti un contact sexual de o mai lunga durata, prin evitarea ejacularii. Dupa cateva cicluri de repetare, veti cunoaste senzatia si veti reusi sa intarziati ejacularea in timpul actului sexual. Puteti lua si Spermotone capsule, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, minim 2 luni consecutiv.
Niki | 15.10.2012
Buna ziua, sunt casatorita de 3 ani. Sotul meu are ejaculare precoce(are 34 ani),la inceputul relatie actul sexual era putin mai lung dar acum imediat dupa penetrare ejaculeaza sau tine f.putin,ce imi recomandati?
miki | 18.01.2013
buna seara am si eu o intrebare am o problema cu spermatozoizi....sunt foarte putini normali (adica 5% iar restul de 95% au anomalii ale capului ,cozi si gatului as vrea sa stiu daca as putea sa iau vreun tratament naturist medicul a zis ca ar trebui sa fac inseminare multumes!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 20.01.2013
Buna ziua! Va recomand sa luati Spermotrend si Potent Power timp de 3 luni, apoi sa repetati spermograma. Daca sunteti fumator, renuntati la fumat, ar ajuta!
Bebe | 03.02.2013
Buna ziua! Am 25 ani si am probleme cu ejacularea precoce.M-am despartit din cauza asta de prietena mea sunt intr-o alta relatie de putin timp si nu as vrea sa se repete iara...ce medicamente mi-ati recomanda sau ce medic? Multumesc
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 13.02.2013
Buna ziua! Intr-o prima etapa va recomand sa luati Spermotone (cate 3 capsule zilnic timp de 3 luni), iar uneori, inaintea actului sexual, cate o capsula Erecta.Nu luati Erecta mai des de o data la 4 zile. Daca dupa cele 3 luni nu constatati imbunatatiri, mergeti la urolog.
cristi | 05.03.2013
buna ziua, am si eu probleme cu ejacularea precoce, as dori sa-mi recomandati un tratament
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 11.03.2013
Buna ziua! Va recomand sa luati Spermotone, cate 3 capsule pe zi, minim 2 luni consecutiv, iar ianintea actului sexual, ocazional (nu mai des de o data pe saptamana), cate o fiola Natural Potent.
tony | 13.03.2013
buna ziau , am 27 ani si am o problema exaculez foarte rapid de cele mai multe ori imediat dupa penetrare am tot citit ce au scris anumite persaone aici ,eu unu chiar doresc sa pot avea o perioada mai lunga ,viata mea sexuala a inceput de la 16 ani am avut cateva partide dupa care s-a incheiat brusc. am inceput din nou la vasta de 22 ani cu o alta partenera atunci primele exaculari erau intr-adevar radpide dar puteam continua si periaoda se lungea de fiecare data ,de atunci pana anul acesta nu am mai avut contact sexual. problema s-a agravat, primele 6 incercari s-au terminat brusc, la foarte putin timp dupa penetrare. incercand vechea medota care a dat roade data trecuta am ajuns la 12 care a durat in jur de 5 minute ,lucrul aceta m-a termina psihic, vazand ca nu imi pot satisface partenera. ce mi recomandati? va rog dati-mi un sfat !
ady | 17.03.2013
ADY : BUNA AM SI EU O INTREBARE CE-MI RECOMANDATI CA TRATAMENT SUFAR DE EJACULARE PRECOCE AM 41 ANI CAM DE 15 ANI AM PROBLEME DAR DE VREO 5 LUNI EJACULEZ FOARTE REPEDE MAI PUTIN DE 1 MIN. AM FOLOSIT SPRAY, NU MAI VREAU SA FOLOSESC. CE TRATAMENT IMI RECOMANDATI? SANT FOARTE DEZAMAGIT!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 25.03.2013
Buna ziua! Va recomand sa luati Royal Tonic Potent, cate o capsula pe zi, si Infostim, pentru a reduce stresul legat de performantele sexuale. Dupa o luna cu acest tratament, treceti la administrarea Spermotone, cate 3 tablete pe zi, timp de minim 2 luni. Incercati sa fiti mai relaxat si certi sprijinul partenerei. Sfaturile indicate in raspunsul de mai jos va pot ajuta: http://www.pcfarm.ro/intreaba_farmacistul/intr/5046/adolescenta
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 27.03.2013
Buna ziua! Va recomand s aurmati minim trei luni un tratament cu Spermotone, cate 3 capsule pe zi, iar oazional, cu 3 ore inaintea actului sexual sa luati cate 2 tablete Montant.
ady g. | 14.04.2013
buna ziua,am si eu o problema,ejaculez ff repede dupa penetrare,am 27 de ani si nu am o viata sexula ff buna,pt ca pretena mea ii plecata la facultate si vine numai vinera acasa si atunci cand o facem ejaculez repede.vreau un sfat.va multumesc.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 22.04.2013
Buna ziua! Va recomand in primul rand un preparat antistres, HTP Stres (3 capsule pe zi), la care sa asociati si Royal Tonic Potent, cate o capsula pe zi, minim 2 luni consecutiv. Incercati sa nu va ganditi la performantele sexuale si cereti sprijinul prietenei. Daca un al doi-lea act urmeaza celui initial, durata erectiei poate creste.
cipri | 24.05.2013
buna ziua as avea o intrebare de ceva timp parca nu mai am chef de facut dragoste nu se mai prea ridica si cind fac ceva ma termin foarte repede ce imi recomandati
cipri | 24.05.2013
BUNA AM 33 ANI SI NU PREA SE MAI RIDICA NU PREA MAI AM CHEF DE FACUT CEVA SI CIND FAC MA TERMIN PREA REPEDE CE IMI RECOMANDATI
cost | 10.06.2013
bunaziu am 31 de si lucrez pe taximetrie si am o problema sunt fff stresat si cand fac dragoste ejaculez la 15 secunde va rog datimi un sfat ceva
ana maria | 26.06.2013
buna asi vrea si eu sami recomandat un tratament pentru iubitul meu el are 45 de ani si are problema se termina foarte repede si eu raman tot timpul dezamagita de el ce puteti sami recomandat sau ce ar trebui sa faca ARE PROBLEMA DE 6 ANI?
Daniel | 22.07.2013
buna ziua am si eu problema ,ejaculez prea repede in maxim 1 min de la penetrare ce sfaturi i-mi dati va multumesc
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 26.07.2013
Buna ziua! Va recomand un tratament de durata cu Royal Tonic Potent, cate o capsula pe zi 3 luni consecutiv, iar ocazional (dar nu mai des de o data pe saptamana) sa luati si cate o capsula Erecta (inaintea actului sexual).
Mario | 13.08.2013
Am observat ca ati recomandat mai multe tipuri de tratament pentru ejaculare precoce ,si nu stiu pe care sa-l incerc . In cazul meu,ejaculez repede,dar nu am probleme de erectie sau altceva . Deci ce as putea sa iau ?
Mario | 13.08.2013
Raspundeti si voi baieti,cei care ati incercat tratamentele recomandate,si spuneti-ne si noua daca functioneaza !
ionut | 12.11.2013
Buna ziua! Am 30 de ani si cred ca sufar de ejaculare precoce.. in general dureaza cam 2-4 min actul sexual.. nu am probleme cu erectia in timpul actului sexual ci doar ejaculez repede si dupa prima ejaculare durata de refacere este foarte mare ba chiar de multe ori nu mai pot sa am si al 2 lea contact sexual.. Va rog daca se poate sa-mi recomandati un tratament deoarece am citi cam tot ce a ti recomandat si nu stiu ce sa aleg.. Va multumesc!
doctor | 23.11.2013
Pentru mine a functionat un singur produs desi am incercat mai multe. Nu te sfatuiesc sa te grabesti pentru ca graba strica treaba Incearca produsul asta: http://adf.ly/Z8FNe
george calin | 22.12.2013
wrote: Buna ziua! Mergeti la medic daca v-a aparut o excrescenta la testicolul respectiv, o astfel de problema poate fi serioasa! Puteti lua capsule Spermotone contra ejacularii precoce, cate o capsula de 3 ori pe zi, minim2 luni consecutiv.
Cred ca cel mai bine este sa incerci un tratament . Am avut aceeasi problema si m-am tratat cu pastilele(inainte am fost la psiholog si sexolog si nu am reusit sa imi revin). Intra aici si citeste cu atentie si daca iti permiti cumpara(nu cred ca pretul este unul piperat tinand cont de faptul ca este viitorul tau. Ia de aici: http://adf.ly/Z8FNe
Rafael | 29.12.2013
buna ziua. am 20 de ani si ma confrunt cu aceasta problema. ejaculex foarte repede. dupa doar 3 minute ejaculez si am inceput sa evit contactul sexual deoarece mi-e tema ca v-oi ejacula prematur. ce imi recomnadati?
nicolae calin | 14.02.2014
pentru imbunatatirea potentei mi s-a parut foarte bun ,,Sabalit-capsule ,dar acum nu se mai fabrica,s-au nu se mai gaseste,ce-mi recomandati?
Stamate Sergiu | 21.04.2014
Buna ziua Tuturor care aveti probleme de acest gen, va recomand sa pacurgeti un manual care cu siguranta va va ajuta. Nu este conceput de mine, dar l-am recomandat mai multor persoane care au venit la cabinetul meu si pe care i-a ajutat. Il gasiti la adresa : http://www.ejaculare-precoce.com Succes , Dr. psiholog Stamate Sergiu
Eugenia | 26.04.2014
Pentru ejaculare precoce sotului meu, doctorul, i-a recomandat Er8h, acum este beton ...
marian | 09.05.2014
daca ati facut laba ca tampiti in adolescenta , de aceea aveti ejaculare precoce.....anunt pt femeile care au iubiti precoce....sa vina la jupanul sa le tin in placeri, cuce tata pana la aprox. o ora. veniti sa va comvingeti. va [email protected]
ANDREI | 29.05.2014
MA NUMESC ANDREI N SI AM 36 DE ANI, SI AM SI EU PROBLEME CU EJACULAREA PRECOCE DE CEVA TIMP,MA TERMIN FOARTE REPEDE CE SFAT IMI DATI SAU CE TRATAMENT SA URMEZ VA MULTUMESC PT INTELEGERE.
Ionica | 06.06.2014
Buna am 36 de ani si am probleme nu ma sinpt bine la pat daca o data pe luna ejeculej ce tratamet pot folosi sa pot sa ejeculej stresata nu sant varog sami dati raspunsu va multumesc
ion | 21.06.2014
saint de 56 ani am diabet si hipertensiune am o erectie slaba si cand este termin foarte repede ce tratament sau ce altceva ami recomandati de la pc farm.
bogdan | 01.08.2014
Buna ziua. Am 24 ani,am inceput viata sexuala de vreo 6 ani si acum de cva timp am inceput sa am probleme in viata sexuala...ejaculare precoce..imi puteti spune ce sa iau ca sa remediez aceasta problema? Multumesc
septimiu | 15.08.2014
buna ziua am 36 de ani si am probleme de erectie , e f slaba si nu o pot tine o durata mai lunga ,uneori nici pana la penetrare ,si ejaculez ff repede ,uneori si inainte de penetrare si de cele mai multe ori imediat dupa penetrare ,e f jenant si de acea va rog sa imi recomandati ceva sa ma scape de aceste probleme . va multumesc anticipat
Alte întrebări Viata sexuala a barbatului
Erecție slabă
Bună ziua. Am 59 de ani și ďż˝n urmă cu 2 ani am fost diagnosticat cu hipertensiune , cardiomio ... Buna ziua! Data fiind interdictia fata de raporturile sexuale, nu va pot recomanda nimic, exista un risc cardiac, pe ca ...
!Am probleme de cateva luni cu erectia
Buna ziua ce imi puteți recomanda pt imbunătățirea erecției,menționez că am hipe ... Buna ziua! Puteti lua Spermotone, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, timp de 2 saptamani, apoi puteti creste doza pana la 6 ...
Ce sa mai facem
Buna ziua , soțului meu, de un timp are o problema la zona penisului . Pielița de la peni ... Buna ziua! Mai poate incerca sa aplice comprese sterile imbibate in Rivanol, de 2 ori pe zi timp de 10 zile, dupa toale ...
Sensibilitate penis
Bună ziua. In urma cu 2 luni am suferit o operatie de circumcizie. In urma acestei interventii am ra ... Buna ziua! In mod normal acest fenoment dispare in 6 saptamani, dar in cazul dumneavoastra dureaza ceva mai mult. Mai a ...
Preput inflamat și rosu cu usturimi și clei galbui după aplicare de travocort și nidoflor
Ca urmare a unei dermatite de contact cu chilotul, sportul am dezvoltat o rana sub preput. Un medic ... Buna ziua! Tind sa cred ca aveti o infectie (culoarea secretiei) si ca ar fi trebuit antibiotic, nu antimicotic, iar ce ...
Usturime după ejaculare
Bună seara, după contactul sexual cu ejaculare in interiorul vaginului, sex neprotejat, soțul m ... Buna ziua! Sotul dumneavoastra ar trebui sa se adreseze unui medic specialist urolog, care-i va recomanda analize ale u ...
Bună seara!!
Bună! Am o întrebare dacă se poate sa mă ajutați sau sa mă sfătuiț ... Buna ziua! Aveti nevoie de o perioada de repaos de aproximativ 2 saptamani, apoi incercati sa nu mai abuzati si sa avet ...
Spray-ul Eros
Va salut! Am folosit timp de aproape o luna spray-ul, si pot spune ca s-a vazut o schimbare, cel put ... Buna ziua! Dupa o pauza de 3 saptamani puteti sa refolositi spray-ul Eros. ...
Erectie de lunga durata
Ce recomandati sa aleg intre Erecta si Sex Power? ... Buna ziua! Ambele sunt eficiente, si au si cateva ingrediente comune, de aceea nu trebuie luate concomitent, ci la dist ...
Despre produsul Vitex
Acest produs îi ajută pe barbati sa își reducă pofta sexuală? ... Buna ziua! Da, aceasta planta se mai numeste si ''piperul calugarilor'' deoarece la barnati reduce libido-ul, numeroase ...
ok ,sub limba
Buna ziua,cît se tine sub limba,si apoi se arunca ?Multumesc ... Buna ziua! Spray-ul Eros se aplica sublingual pentru ca substantele active incep sa intre in corp de la nivelul mucoase ...
Erectie slaba si hipertensiune
Bună ziua! Am probleme cu erecția, mai exact penisul nu e destul de tare pentru a intretin ... Buna ziua! Din cauza hipertensiunii nu puteti lua medicatie tip Viagra (sau alte medicamente inrudite). Va recomand sa ...
Maraton cu sevikar.
Buna. Vreau sa va întreb dacă pot folosi ocazional maraton forte impreuna cu sevikar 40/1 ... Buna ziua! Din pacate Maraton poate creste valorile tensiunii arteriale, ceeace nu este de dorit in cazul dumneavoastra ...
Contraindicat cardiaci?
Ma interesează dacă este contraindicat cardiacilor! ... Buna ziua! Potent Power nu este contraindicat cardiacilor. Se recomand a se incepe tratamentul cu 1 comprimat de 3 ori ...
Erectie slaba
Buna ziua! Ma adresez d- voastră cu rugămintea de a ma ajuta cu un sfat într-o problema cu care ma c ... Buna ziua! Date fiind afectiunile dumneavoastra, nu puteti lua orice suplimentpentru imbunatatirea vietii sexuale. Va ...
Maraton forte la diabetic
Am diabet tip 2 am voie sa iau maraton forte? ... Buna ziua! Puteti lua Maraton Forte daca aveti diabet de tip 2. Luati prima data o capsula, pentru a vedea cum reactio ...
Viril strong pentru hipertensivi
Buna ziua! Viril strong ar fi periculos pentru hipertensivi? Daca da, ce astfel de pastile ar fi re ... Buna ziua! Viril Strong are in compozitie plante care pot chiar sa reduca hipertensiunea arteriala (ginsengul siberian, ...
Penis moale
Buna ziua amo problema cu penisul se ridica si se inmoaie repede oare ce ar fi? multumesc ... Buna ziua! Problema dumneavoastra poate fi temporara, cauzata de oboseala ori stres. Daca persista, si nu aveti problem ...
Potent Power si medicatia hipertesiva
Iau tratament pentru tensiune nebilet si noliprel si metfogama pentru diabet as vrea sa stiu daca po ... Buna ziua! Puteti administra produsul cu mentiunea ca veti adminstra 1 capsula de doua 3 ori pe zi dupa care, daca este ...
Eliberare Vitaros 3mg/g crema
Cum pot cumpara acest produs? Este necesara reteta ? Care este costul ! ... Buna ziua! Medicamnetul se gaseste in farmacii si se elibereaza in baza unei retete ce este valabila 6 luni. ...
Oferte şi Reduceri



Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Brintillex
Brintillex

Pot lua 5 HTP daca iau un antidepresiv.??? ... Buna ziua! Nu, 5-HTP nu trebuie asociat cu antidepresive. ...


Sfatul farmcistului Gust amar.
Gust amar.

Bună ziua,am 59 de ani de 1 an am un gust amar ďż˝n gura,mai ales ... Buna ziua! O ipoteza ar fi candidoza linguala, uitati-va daca limba d ...


Sfatul farmcistului Fluend extreme sirop
Fluend extreme sirop

Bunaa ziua! Siropul Fluend Extreme este bun și pt tuse seaca? Ms ... Buna ziua! Daca simtiti ca aveti mucus vascos pe care nu il puteti el ...


Sfatul farmcistului Exista sansa sa fie pozitiv?
Exista sansa sa fie pozitiv?

Buna ziua,va rog sa mi spuneti daca Am facut sex neprotejat in data de ... Buna ziua! Situatia este la limita, din cauza ciclurilor neregulate. ...


Sfatul farmcistului Erecție slabă
Erecție slabă

Bună ziua. Am 59 de ani și ďż˝n urmă cu 2 ani am fost diagnostica ... Buna ziua! Data fiind interdictia fata de raporturile sexuale, nu va ...