Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Întreabă farmacistul Vezi sfaturile farmacistului

Caută sfatul farmacistului ....

trombocite scazute


Ghisa... întreabă despre Afectiuni cardiovasculare:
buna ziua va rog puteti sa-mi recomandati vreun medicament sau vreun remediu pentru trombocite foarte scazute?acum am doar 40%din valoarea normala multumesc

Sfatul farmacistului:
Buna ziua! Scaderea numarului de trombocite (numita trombocitopenie) este cauzata de administrarea unor medicamente, de tulburari ale sistemului imunitar (aparitia unor anticorpi ce distrug trombocitele) sau poate sa apara secundar unei boli (hepatita). Va recomand un tratament de minim 3 luni cu Astragalus (Nature's Way sau VitCare), planta ce are efect de ameliorare a functiilor splinei. In completare puteti asocia Extractele gemoterapice din muguri de carpen si sanger, care se administreaza mai ales dupa tratamentele medicamentoase ce reduc numarul trombocitelor. Se administreaza cate 70 de picaturi din fiecare extract gemoterapica, o data pe zi, timp de minim 2 luni.


Produse recomandate Sfatul farmacistului


Continua si tu discutia ...

Doinita | 29.03.2012
Buna ziua Sotul meu are hepatita C.Are trombocitele scazute si pt. ca are circulatia (la picioare) periferica afectata medicul i-a prescris Detralex. Este vreun risc ?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 30.03.2012
Buna ziua! Sotul dumneavoastra trebuie sa urmeze tratamentul cu Detralex si sa se prezinte periodic la consultatii. Detralexul nu prezinta toxicitate hepatica. Contra scaderii numarului de trombocite poate lua Astragalus, cate doua capsule de 3 ori pe zi.
alin surcel | 08.04.2012
buna ziua.va rog sa ma ajutati si pe mine. am facut anliza la sange iar la trombocite mi-a iesit 124. valorile normale din tabelul de analize sant minim 150 maxim 400. chiar am probleme? cu ce sfat ma puteti ajuta si pe mine? multumesc anticipat!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 10.04.2012
Buna ziua! Scaderea nu este severa, dar trebuie sa tineti sub observatie problema. Va recomand sa luati trei luni Astragalus, cate 2 capsule de 3 ori pe zi. Apoi repetati analizele si daca sunt tot asa, adresati-va medicului.
didi | 25.04.2012
Buna ziua, Am o trombocotopenie care am descoperit-o inainte de a naste 38.000. Initial a fost pusa pe seama nasterii si am reusit si nasc cu ajutorul transfuziile de plachete.Nu au fost probele. Privind analizele din urma cu cativa ani, realizez ca in ultimii 5, 6 ani ele nu au fost niciodata peste 90.000-100.000. Toate celelalte erau in regula mai putin partea legata cu trombocitele si dispunerea acestora. Se poate sa fie o particularite a mea? Ma pregatesc in 2 saptamani de o interventie chiurgicala. Acum ele arata 90.000. Pot sa le cresc cat de putin cu vreun tratament?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 06.05.2012
Buna ziua! Discuati cu medicul care urmeaza sa va opereze! Apoi ar fi bine sa ajungeti si la un specilist in hematologie pentru a depista cauzele. Puteti lua Astragalus, cate 2 capsule de 3 ori pe zi, timp de 3 luni.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 08.05.2012
buna ziua ma numesc dumitru. verisorul meu a fost internat in spital a avut trobocitele scazute. I s-a administrat perfuzie si i-a bagat trobocite, a ajuns la 55 la externat si a uitat sa-i dea tratamentu acasa si dupa 7 zile i-a scazut la 9. a repetat analiza ziua urmatoare avea 4, s-a dus la medic i-a dat medrol una pe zi timp de 7 zile, i-a urcat la 19, a redus doza pana a ajuns la un sfert de pastila din 7 in 7 zile, a repetat analizele acum are 16. doamna profesor dr ghinea din constanta a zis ca nu e nevoie de punctie dar n-a zis cauza din ce cauza ii scade trombocitele. puteti va rog sa-mi ziceti daca trebuie sa schimbe tratamentul? e gava boala asta se poate trata ce e de facut isi mai revine vreodata? va multumesc, va rog sa-mi raspundeti ce trebuie sa fac!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 08.05.2012
Buna ziua! Uneori sistemul imunitar, care ne apara de organismele straine, se deregleaza si incepe sa atace structuri proprii corpului, pe care le confunda cu intrusii, in cazul de fata fiind vorba despre trombocite. Afectiunea varului dumneavoastra se numeste (cel mai probabil) trombocitopenie autoimuna. Evolutia bolii difera de la un pacient la altul. Daca se respecta indicatiile si tratamentul medicului, va fi bine!
MARIA | 23.05.2012
Buna ziua Mama mea are ciroza hepatica st IV-V si ia diurex, detralex, vessel-due,si are ascita ce imi recomandati? Trombocitele sunt 85000. Astept raspuns!
Sergiu | 28.05.2012
Buna ziua, Am vazut ca recomandati Astralagus pentru trombocitopenie, dar daca este din cauza autoimuna nu este contraindicat Astralagus ?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 28.05.2012
Buna ziua! Recomand asocierea Astragalus, pentru cresterea numarului de trombocite, cate 2 capsule de 3 ori pe zi, cu Schizandra, care imbunatateste starea pacientilor cu ciroza, cate 2 capsule de 2 ori pe zi.
Emilia | 29.05.2012
Buna Ziua! De aproximativ 3 saptamani fac tratament cu Pesasys (interferon) iar doctorul mi-a spus sa fca din 2 in 2 sapt analize la sange. Mi-a scazut numarul de trombocite , leucocite, neutrofile. Leucocitele sunt la 3.2 (min fiind 4 si maxim fiind 10 k/ul) Trombocitele sunt la 139 (min fiind 150 si maxim fiind 390 k/ul) Neutrofile sunt la 1.24(min fiind 2 si maxim fiind 8 k/ul) Ce tratament naturist pot lua pt toate 3 sa ajunga la valori normale fara a imi face rau cu tratamentul meu actual cu interferon (1 data la sapt injectia) Silimarima 1 cps pe zi si Esentiale forte 3cps /zi. Multumesc!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 29.05.2012
Buna ziua! Da, Astragalus este contraindicat in bolile autoimune pentru ca stimuleaza sistemul imunitar. Recomandarea Astragalus am facut-o in cazul trombocitopeniilor moderate, determinate de alte cauze decat boala autoimuna
taranu daniela | 02.08.2012
Buna ziua.Sotul meu sufera de trombocitopenie idiopatica din anul 2006.In urma mai multor tratamente cu prednison,medrol,solomedrol,vincristin ,fara rezultate a fost operat de splina, iar in prezent numarul tromocitelor este de 32.000.Puteti sa ne recomandati ceva naturist care sa mai creasca numarul de trombocite?Va multumesc.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 02.08.2012
Buna ziu! Sotul dumneavoastra poate lua Thymus Plus Caps, cate 2 capsule pe zi timp de minim doua luni. Produsul este indicat dupa splenectomie.
liliana bogatu | 07.08.2012
Buna ziua La ultimele analize de sange mi-a iesit un nr f mare de trombocite (900.000) si prezumtia de trombocitoza. Se poate face ceva in acest sens pe partea de fitoterapie?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 13.08.2012
Buna ziua! In cazul dumneavoastra trebuie urmat cu strictete tratamentul recomandat de hematolog. Daca vi se recomand aspirina in doze mici, o puteti inlocui cu preparate naturale pe baza de scoarta de salcie, care are afect anticoagulant.
andrei | 25.08.2012
buna ziua! am o mare problema tatal prietenei mele a fost lovit in zona ficatului iar acum se afla la spitalul Bagdasar-Arseni din Bucuresti in stare grava. doctorii au spus ca deoarece in trecut el a suferit de hepatita masa trombocitara a scazut in urma loviturii undeva la 48.000 si ca din aceasta cauza nu poate fi operat la ficat. tot doctorul ne`a mai spus ca are nevoie urgenta de un medicament care sa ii suplimenteze numarul trombocitelor rapid. vreau sa stiu unde pot gasi acest medicament cat mai repede? este foarte foarte urgent. rog ajutor !!!
adriana | 25.08.2012
pt maria mama dv sa bea ceai de radacina de dud o luna de zile o bucata cam de 50 g o taie fisii mici cu cutitu pui o cantitate de apa 500g si fierbi la jumatate sa ramina un sfert in fiecare zi aceiasi traba nu bei de pe o zi pe alta o luna de zile si faci pauza 2 sapt si repeti
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 29.08.2012
Buna ziua! Urmati indicatiile hematologului in primul rand. Pe langa ceaiul din radacina de dud puteti asocia si Astragalus, cate 2 capsule de 3 ori pe zi.
cristina | 18.09.2012
Buna ziua. unchiul meu are cancer de prostata cu metastaze osoase, stadiul 4 si i-a iest hemoglobina f.mica 7, a facut radioterapie, este internat si este pe perfuzii...,are dureri de oase,tranpiratii , ameteli, dureri de cap,o sa-i faca transfuzii cu sange... va rog din suflet daca ma puteti ajuta cu un sfat, un tratament...naturist..suntem disperati...nu are decat 47 de ani.. va multumesc din suflet si astept raspunsul dvs.
Manea | 08.11.2012
Am Ciroza hepatica,si varice esofagiene,Trombocite 30 mii ,pot sa iau Astragalus ?
Corduneanu Adina | 10.11.2012
Buna ziua, am fost diagnosticata cu leucemie mieloblastica acuta , in urma cu opt luni...totul este ok acum, dar trombocitele au inceput din nou sa scada , acum fiind 18000...credeti ca m-ar ajuta astragalus? Va multumesc
Farmacist Crisan Raluca | 15.11.2012
Manea wrote: Am Ciroza hepatica,si varice esofagiene,Trombocite 30 mii ,pot sa iau Astragalus ?
Buna ziua! Da, puteti lua Astragalus, cate 2 capsule de 3 ori pe zi, timp de 2 luni consecutiv. Dupa o pauza de 2 saptamani puteti relua cura.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 15.11.2012
Buna ziua! Nu luati Astragalus, pentru ca stimuleaza producerea mai multor tipuri de celule, printre care se pot numara si globulele albe!
virciu | 18.11.2012
sotul meu are trombocite crescute adica mai mari 500/maxim sunt 450 ,ce sa facem sa le mai scadem,din ce cauza cresc trombocitele ? astept un raspuns eventual vrun remediu eficient.
imola | 22.11.2012
Buna ziua, Mama mea face chimioterapie de cateva saptamani nu au putut sa ii faca tratamentul din cauza trombocitelor scazute. Imi puteti spune ce ar putea face sa creasca numarul trombocitelor? Exista ceva alimente care l-e poate consuma sau ceva tratament ce poate urma? Va multumesc!
marcu liliana | 05.12.2012
mama mea in varsta de 70 ani are trombicitele f f mici 24, cu cauza necunoscuta ,a luat medrol,imuram,a facut injectii cu dexametazona 4 zile pe luna dar tot nu ii cresc,se simte faorte rau??? stie cineva ce tratament alimentar,medicamentos ar mai putea urma? cineva mi-a spus sa-i dau dexametazona de 4 mg in fiecare zi timp de 6 luni!!! va multumesc
mihaela | 14.01.2013
buna ziua,,,am si eu o intrebare.mama mea e oparata de acu 6 ani de cancer la san,,,de cateva luni e diagnosticata cu leziuni osoase si niste formatiuni la plamani si una mica la ficat...face perfuzie de zometa si i-a panaceo basic(zeolit)....are trombocile scazute la 37,ea zice k de cand face injectiile de eprex i-a curs sange din nas cu chegulete.ar putea lua ceva care sa-i creasca numarul lor?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 20.01.2013
Buna ziua! Recomand administrarea produsului Beta-Glucan, care contracareaza trombocitopenia indusa de terapiile antitumorale. Se va administra cate o tableta zilnic, dimineata, pe stomacul gol, timp de 3 luni.
mihaela | 24.01.2013
oncologul i-a zis sa faca 6zile injectie cu dexametazona intravenos dar a crescut trombocitele f putin de la 37 la 41..in schimb i-au crescut restu care erau bune inainte,monocitele,limfocitele..apoi a zis sa continue...dar nu inteleg cum sa continue daca ii cresc valorile la celelalte....nu mai inteleg...dar o sa incerc cu beta-glutan,,,multumesc
mihaela | 25.01.2013
i-au scazut doar trombocitele si hemoglobina....beta glucanul al ajutao????
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 27.01.2013
Buna ziua! Trebuie continuat tratamentul cu dexametazona, cresterea valorilor respective este trecatoare si nu pune sanatatea in pericol, tratamentul fiind scurt!
mihaela | 28.01.2013
multumesc frumos pentru informatie..dar poate lua si beta-glutanul nu?k maine vine comanda..
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 01.02.2013
Buna ziua! Da, poate lua si Beta-Glucan.
Mircea | 13.02.2013
Buna . As dori sa va cer sfatul in legatura cu boala tatalui meu care in luna octombrie 2012 a fost diagnosticat cu purpura trombocitara idiopatica . A stat 6 saptamani in spital a facut tratament cu dexametazona , hidrocortizon , transfuzii cu masa trombocitara si citafereza . rezultatul analizelor dupa 6 saptamani arata 9ooo trombocite . Doamna doctor ne-a recomandat medicamentul REVOLADE care este intradevar foarte bun si da rezultate bune dar odata intrerupt scad din nou numarul de trombocite . Revolade e foarte scump doza de 75mg costa 2100 ron , problema e ca dupa patru luni de tratament nu mai putem suporta financiar acest medicament. V-as ruga daca puteti sa ne ajutati cu un medicament similar care nu ar costa atat de mult . Astept raspunsul dumneavoastra si va multumesc anticipat .
Taranu Daniela | 14.02.2013
Buna ziua. Am revenit la dvs. cu rugamitea de a ma sfatui in legatura cu tratamentul sotului meu Thymus Plus Caps pe care mi la-ti recomandat in luna august.Sotul meu a urmat tratamentul doua luni si au crescut trombocitele de la 32.000 la 82.000.Am inteles ca tratamentul poate fi urmat si 6 luni insa eu nu am mai reusit sa intru in posesia acestuia deoarece la toate farmaciile din orasul nostru nu l-am mai gasit nici la comanda.Imi puteti sugera unde sa ma adresez
Radu Ioana | 18.02.2013
Buna ziua Mama mea are ciroza biliara primitiva si varice esofagine la care i s-au facut ligaturi , iar acum a fost operata de noduli la ambii sani, nodulii au fost maligmi gradul 1, au avut 1 cm si unul si celalat si are trombocitele 67000 .Domnul doctor care a operato a zis ca din cauza cirozei biliare are trombocitele asa mici. Va rog mult sa ma sfatuiti , daca se poate , ce poate lua pentru cresterea trombocitelor
liliana | 18.02.2013
am primit recomandare din partea unui medic sa folosesc extractul de sanger pt reducerea nr de trombocite (am peste 800.000) sitinctura de salvie tot in acest scop. as vrea sa stiu care este parerea dv. multumesc
Taranu Daniela | 18.02.2013
Buna ziua, Revin cu intrebarea mea din data de 14. 02. 2013.Daca ma puteti ajuta astep raspunsul dvs.pe aceasta adresa. Va multumesc anticipat.
corina | 25.02.2013
BUNA ZIUA,ESTE BUN ASTRAGALUS PENTRU HEPATITA C CRONICA,SE POATE LUA IN TIMPUL TRATAMENTULUI CU INTERFERON,VA MULTUMESC
anghel | 27.04.2013
Buna ziua. Tatal meu are hepatita B asociata cu virsulD are 60 ani,si tromocitele 108,va rog sa-mi recomandati un medicament pentru el Va multumesc anticipat!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 09.05.2013
Buna ziua! Recomand administrarea produsului Astragalus, cate 2 ccapsule de 3 ori pe zi, minim 2 luni consecutiv.
Elena GHITA | 13.05.2013
BUNA SEARA ! Si eu am trombocitopenie si sunt disperata ca am sngerari,vanatai si purpura .Am fost internata la Municipal cateva luni si am facut DEXA ,PREDNISON,MEDROL SI REVOLADE si au crescut de la 50.000 la 70.000 si apoi cand am intrerupt au scazut chiar mai mult. Cu mult respect va rog sa ma ajutati si cu multa speranta astept raspunsul dumneavoastra .Ce tratament naturist sa iau sa-mi creasca macar la 90.000 sau 100.000.Mentionez ca am 50 ani si acum iau gemoderivat de catina rosie si carpen alb dar cred ca le iau degeaba pentru ca de 3 luni aceleasi simptome am.Mulltumesc !O SEARA BUNA!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 24.05.2013
Buna ziua! Va recomand sa luati Fluxxtem Imunomod,cate 3 capsule zilnic, acest produs fiind indicat si in cazul in care trombocitopenia este determinata prin mecanism auto-imun. Consulati un medic specilizat in homeopatie!
Elena GHITA | 26.05.2013
Buna ziua ! Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra dar am citit contraindicatiile acestui medicament si nu stiu daca pot sa-l iau , am hipertenisiune si iau tratament specific .Referitor la sfatul dumneavoastra de a consulta un medic homeopat chiar nu stiu unde ma-as putea adresa .Poate ma puteti indruma dumneavoastra. Va multumesc ca mi-ti dat atentie si va doresc numai bine !
Victor | 21.06.2013
Fac tratament cu interferon PEGASSYS de doua luni,si mi-au scazut trombocitele la 59,.Ce-mi recomandati pentru cresterea numarului de trombocite,fara a intrerupe tratamentul cu PEGASSYS? VA MULTUMESC ANTICIPAT...
Victor | 22.06.2013
Buna seara...Fac interferon (PEGASYS) de doua luni,dar mi-au coborat Nr. de trombocite la 56,iar medicul mi-a intrerupt tratamentul pentru 2 saptamani urmand sa fac alt set de analize la sfarsitul celor 2 saptamani..Ce tratament imi recomandati sa fac pentru cresterea Nr. de trombocite,dar sa fie in paralel cu tratamentul de Pegasys..Va multumesc ,cu mult respect...
maria | 15.01.2014
buna seara!!! mi-au iesit tombocitele 122.10 ,trombocrit 0.13 deci in scadere amandoua ..este cazul sa ma preocup??pot lua astragalus?medicul de familie mi-a recomandat un examen la un hematolog specialist...multumesc mult..
Bogdan | 21.02.2014
Am un baietel de trei ani si acum 3 luni a ajuns la spital cu trombocite 4mii. De atunci, a facut tratament cu dexametazona 5 pastile pe zi, valoarea ajungind la 100mii.Treptat am scazut pastilele la 2 pe zi dar si trombocitele au scazut la 60mii.Am mai completat tratamentul medicamentor cu tratament naturist carpen si catina dar rezultatele intiirzie sa apara.Vrem totusi sa-i scoatem cortizonul deoarece i-a modificat si celelalte analize plus ca la modificat fizic.S-a ingrasat chiar daca am scos sarea si a pierdut din voiosia cu care eram obisnuiti la el.Boala diagnosticata a fost Purpura Trombocitopenica Autoimuna(PTI).Va rog din suflet daca puteti sa ne recomandati ceva pentru virsata lui.
Niculina | 06.03.2014
Buna ziua Am si eu o problema.Acum o luna si jumatate mi-a aparut la degetul mic pe perinita din capatul degetului aproape de unghie o mica durere ca o intepatura,dar nu se vedea nimic.Mai apoi s-a facut ca o intepatura.Initial am crezut ca mi-a intrat o aschie de metal sau sticla f mica. apoi s-a marit si a devenit ca o rana de la o arsura apoi ca un neg si singera incet.acum s-a deschis si singereaza incontinuu ,nu se opreste si destul de mult. in tot acest timp am fost la un prof. dr si mi-a prescris pe rind bai cu un fel de sapun de seminte, apoi creme cu antibiotic apoi solutie cu mercur si iod si altele. Azi cind in sfirsit a inteles ce-i tot spuneam ca nu e ok sa singereze asa mult o rana asa mica a zis ca e probabil o problema cu trombocitele mele. Eu acum 6 luni am facut analize si aveam trombocite 195000 si credeam ca e ok.Se poate sa fi scazut asa mult asa repede sau ce putea determina asa ceva? si de ce nu pot opri singerarea cu nimic? Miine oricum merg din nou la analize si sa incercam sa cauterizam rana. Va rog frumos daca poate cineva si stie sa ma lamureasca si indrume ce e de facut? Sint alergica la multe medicamente. Eu nu sint in tara si aici lucrez fara asigurari doar cele din tara care trebuie achitate inainte si apoi recuperat banii si toate acestea aici costa foarte mult iar daca plec in tara imi pierd locul de munca. Va rog e fff urgent. Va multumesc si va doresc la toti multa sanatate
pantazi ioana | 13.03.2014
bunaziua,va rog frumos sa ami spuneti si mie ce medicamet pot sa iau dak am trombocitele la 70 mii,acum sant la munca an italia si de 4 ani nu am mai luat niciun medicament,an romania luam predinson, de cate ori fac analizele ami ies fff prost lipsa de fier ,,va rog din suflet sa ami spuneti ce pot sa fac ,pe zi ce trece ma simt foarte moale si obosita,, aci an italia e greu de gasit un medic hematolog nu e ca an tara noastra,,
nicoleta purcar | 10.04.2014
Buna ziua Va rog frumos sa imi spuneti si mie ce tratament ar trebui sa urmeze fica mea in varsta de 16 fiind diagnosticata cu trombocitopenie cronica idiopatica, pana in prezent nu a urmat numai tratament cu Bion 3 si 12 zile cu vitamina B12. Mi s-a recomandat de catre medicii hematologi sa facem analizele lunar. Ultimele analize sunt : Hematii 4780000/mm3, Hemoglobina 13,9 g/dL, Hematrocit 42,1 %, MCV 88,0 fL, MCHC 33,1 g/dL, Trombocite 46000/mm3, Leucocite 4170/mm3, Limfocite 41,10 % 1710/mm3. Vreau sa va mai spun ca am facut toate analizele posibile inclusiv si punctie medulara care au iesit in limite normale.
Nelu | 24.04.2014
Mama are mielom multiplu a făcut transplant, acum a
Barsan George Daniel | 29.04.2014
Buna ziua, Numele meu este George, sunt din Bucuresti,in anul 2000 am avut o durere de stomac si deranjat, am mers la sp. Grigore Alexandrescu,am fost investigat inclusiv si punctie medulara ca un diagnostic a fost pus Purpura Trombocitopenie Idiopatica,am urmat cu prednison pastile si injectabil. Am mers la spitalul Fundeni am inceput iar cu investigatii si de atunci la 2 luni merg pt. analize,mentionez ca trombocitele nu depasesc mai mult de 90.000. Eu vreau sa urmez o scoala militara dar cand am fost in luna martie analizele la centrul Militar am avut trombocite 95.000 iar medicul a zis sa ce sa iau legatura cu medicul a rezolva situatia mea. Va rog sa ma ajutati cu un tratament, la diagnosticul meu. Va multumesc.George BARSAN 0760.560.931.
cosmin | 02.05.2014
Buna ziua ! In urma unui tratament cu antibiotice impotriva unei otite, am facut o diaree severa, de 7 saptamani continuu. Am fost la interne, am facut o endoscopie si mi-a depistat Helicobacter pylori. Am facut tratament cu antibiotic, pe care l-am terminat acum 3 saptamani. Am facut saptamana trecuta analize la sange si mi-a iesit trombocite in numar mic - 89. Si anul trecut mi-a iesit nr . trombocitelor mic - 106. Pe langa trombocite - 89, a iesit si PCT mic 0.084, iar PDW mare, 21.5. Aveti vreun tratament naturist ?
Cristina | 25.07.2014
Am de vanzare Revolade de 50 mg. 0728023214
Alte întrebări Afectiuni cardiovasculare
Aspivita �n loc de Aspenter?
Pot lua Aspivita �n loc de Aspenter? Din cauza astmului nu pot lua aspirinã. ... Buna ziua! Puteti lua Aspivita, insa dupa 3 luni faceti pauza 2 saptamani, apoi puteti relua pentru inca 3 luni. ...
Plavix sau aspenter
Buna ziua. Mama mea a avut vreo 2,3 accidente vasculare si pe langa o multime de medicamente ia pl ... Buna ziua! Daca medicul care a indicat sistarea Plavix este specialist cardiolog, ascultati-i sfatul! Este posibila si ...
Asociere coreflux și eliquis
Medicul mi-a prescris să mă tratez cu coreflux iar ulterior alt medic mi-a prescris să ... Buna ziua! Daca le-ati asocia, ar aparea riscul aparitiei de hemoragii. Va recomand sa luati doar unul dintre ele! ...
Aspenter 75 &aspivita 100
Bunã ziua Aspivita 100 se poate lua �n loc de aspenter ca antiagregant Din prospect reiese ca n ... Buna ziua! Nici Aspenter nu ataca stomacul (la doza de 75 sau 100 mg). Doar aspirina clasica, in doza de 500 mg per com ...
Trifyla poate creste tensiunea?
De 2 zile iau Trifyla dat de dr gastroenterolog, 2 pe zi. Aseară și �n seara aceasta am ... Buna ziua! Nu se cunosc date privind aceasta reactie adversa, Tryfila contine 4 plante din medicina ayurvedica. Sistati ...
Contraindicații
Bună ziua! Vă rog să-mi spuneți dacă pot lua Aflamil pulbere dacă dimi ... Buna ziua! Aceasta asociere nu este recomandata, deoarece pe termen lung poate duce la cresterea riscului de sangerari ...
Venostim poate cauza dureri de stomac?
Bunã ziua am și eu o intrebare se poate sã mã doara stomacul de la medicamentele Venostim? ... Buna ziua! Aceasta reactie este posibila, intrucat produsul contine Vitamina C si extract de lamaie. Luati produsul doa ...
Se pot inlocui Concor si Coenzima Q10?
Se pot inlocui concor de 2 ,5 cu qoenzima q10 dual? ... Buna ziua! Coenzima Q10, desi este benefica muschiului cardiac, nu poate suplini efectele Concor. Cele doua se pot asoc ...
Aspacardin în loc de Aspenter se poate?
Bună ziua! Pot să iau Aspacardin în loc de Aspenter pentru o zi? Nu am găsit Aspent ... Buna ziua! Cele doua medicamente nu se inlocuiesc reciproc, Aspacardin contine saruri de potasiu si magneziu, necesare ...
Tinctura de paducel
Este indicata tinctura de paducel cand arterele inimiii sunt calcifiate? ... Buna ziua! Tinctura de paducel va poate ajuta, insa daca afectarea coronarelor este severa, nu este suficient! Urmati i ...
Intrerupere medicamentatie pentru testul poligraf
se poate intrerupe medicamentatia cu noripel pentru a da testu poligraf ... Buna ziua! Daca afectiunea dumneavoastra cardiovasculara (hipertensiunea arteriala in speta) este considerata severa si ...
Noliprel
Bunã ziua! Mi s-a recomandat de cãtre medicul cardiolog Noliprel și Concor pentru HTA . Am lua ... Buna ziua! Doar medicul specialist cadriolog poate sa va indice cu ce sa inlocuiti Noliprel, pentru ca trebuie schimbat ...
Trombocite scazute după chimioterapie
Buna ziua! Tatăl meu are cancer gastric pentru care a fost operat. A făcut 4 cure de chi ... Buna ziua! Recomand gemoderivatul de carpen alb, este indicat in trombocitopenia determinata de medicamente. Se vor adm ...
Piastropenia
Buna ziua. Acum 6 luni am fost diagnosticata cu trombocitopenia autoimuna ,si de atunci iau cortizon ... Buna ziua! Coritoznul natural este indicat in afectiuni de natura alergica, in cazul trombocitopenei autoimune nu poate ...
trombocitopenie
femeie 44 ani cu trombocitopenie idiopatica , a suferit operatie laparascopica de inlaturare a splin ... Buna ziua! Recomand administrarea gemoderivatului din muguri de carpen alb de la Hofigal, cate o monodoza zilnic, timp ...
Ignatia
Buna ziua!Aveti Ignatia 15 ch?Si alte produse similare Plantextrakt? ... Buna ziua! Nu, aceste remedii se gasesc doar in farmaciile homeopate. ...
Trombocite scazute
Buna . As dori sa va cer sfatul in legatura cu boala tatalui meu care in luna octombrie 2012 a fost ... Buna ziua! Intrebati medicul curant daca este de acord cu adminsitrarea produsului Astragalus. Daca nu, solicitati un ...
antibiotice -ci
Ce antibiotice sunt contraindicate in trombocitopenie? ... Buna ziua! Urmatoarlee anitbiotice pot sa scada numarul de trombocite: amoxicilina, ampicilina, cefalosporinele (cefazo ...
daca este posibil ca trombocitele sa scada de pe o zi pe alta
de ce scad trombocitele : azi le am 87 si peste 5 zile sint 168, acum s-a repetat din nou acelasi lu ... Buna ziua! La femei, trombocitele scad in mod fiziologic inainte de menstruatie. Infectiile, anumite afectiuni, dar s ...
Adresa de mail contact
Buna ziua, Puteti sa-mi dati, va rog, o adresa de mail valabila pentru a va contacta? Multum ... Buna ziua! Adresa noastra de mail este [email protected] ...
Oferte şi Reduceri



Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Nidoflor intravaginal
Nidoflor intravaginal

Bunã ziua, am folosit odatã nidoflor crema intravaginal (nu foarte mul ... Buna ziua! Nu est eindicat sa mai folositi Nidoflor intravaginal! Cel ...



Sfatul farmcistului Logest
Logest

Sunt deja la cea de a doua folie de logest,trebuie sã mã mai protejez? ... Buna ziua! Nu mai este cazul de protectie suplimentara. O abatere de ...


Sfatul farmcistului Yasmin si Serlift
Yasmin si Serlift

Buna ziua! Iau Yasmin la recomandarea medicului ginecolog. Initial mi ... Buna ziua! Cele doua medicamente pot fi asociate, insa va atrag atent ...