Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Întreabă farmacistul Vezi sfaturile farmacistului

Caută sfatul farmacistului ....

tratamente impotriva alcoolului


Cati... întreabă despre Povestea ta:
Buna ziua!Vreau sa aflu ce tratament pot folosi impotriva alcolului?pe baza de produse naturiste.Mama mea are mari probleme si incerc sa o ajut dar nu cunosc si imi doresc sa aflu mai multe informatii sigure.Va multumesc

Sfatul farmacistului:
Buna ziua! Puteti incepe prin a-i administra in bautura picaturile Antialcool Plant (10 picaturi la un litru de vin sau 20 de picaturi la 500 ml de tarie), plus cate 5 ml de 3 ori pe zi (diluate in apa). Dupa aprox. 2 saptamani in care acest preparat va provoca dezgustul fata de alcool, sa inceapa sa ia si capsule AlcoolStop, cate 2 capsule zilnic (dimineata si seara).In aceasta etapa va trebui sa renunte definitiv la bautura. Capsulele Alcoolstop au efect sedativ, antidepresiv si vitaminizant, ajutand pacientul aflat in cura de dezintoxicare etanolica sa infranga dorinta de a consuma alcool. Daca trece cu bine de aceasta etapa ar fi bine sa mai ia o perioada(1-2 luni) capsule Hormostim, care ii vor reduce dorinta de a consuma alcool si-i vor da si o stare buna de dispozitie, avand efect energizant.


Produse recomandate Sfatul farmacistului


Continua si tu discutia ...

Daniela Dinco | 25.04.2012
Buna ziua, Am si eu o problema,prietenul meu are probleme cu alcoolul si vreau sa il ajut sa se lase de baut.Nu bea cate 5 zile nimic dar dupa aceea incepe din nou Si problema e ca de la o bere se intinde la vin si nu se mai opreste.In ritmul asta o tine de cativa ani buni 20,si acum la 37 de ani cred ca a devenit corpul lui idependent.Ma puteti ajuta???Ce as putea face cum as putea sa il conving sa mergem la o dezalcoolizare eventual daca pastiele nu dau nici un rezultat! Cu stima
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 30.04.2012
Buna ziua! Trebuie sa discutati deschis, sa identificati de comun acord problema alcoolismului, si daca accepta sa faca ceva in sensul renuntarii la alcool, sa ia urmatoarele produse: AlcoolStop capsule, pentru efect antidepresiv si sedativ, cate 1 capsula de 3 ori pe zi si AntialcolPlant, cate 5 picaturi la 100 ml de apa, de 3 ori pe zi, timp de 2-3 luni. AntialcoolPlant se poate adauga si in bautura, provocand dezgustul fata de aceasta.
Maria | 25.06.2012
Buna ziua, Sotul meu a inceput sa consume alcool in fiecare seara,mai nou in wikand-uri consuma mai mult si nu se mai controleaza,devine agresiv,vorbeste vulgar.Cum as putea sal ajut.Ne afecteaza chiar si casnicia,ii spun ca a devenit dependent si nu vrea sa recunoasca in schimb acuza pe altii ca sunt alcoolici,cand si el are aceasi problema.Ce pot sa fac? Acest tratament are efecte secundare? Si care ar fi ele? Cu acest tratament ar scapa de dependenta de alcool? Plus ca nu are voie sa consume alcool fiind ca a avut o lovitura la creierul mic,si chiar a fost in coma.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 28.06.2012
Buna ziua! Daca discutiile cu sotul nu conduc la concluzia ca are probleme cu alcoolul, va recomand sa-i adaugati in bautura Antialcool Plant picaturi, cate 10 picaturi la un litru de vin sau 20 de picaturi la 500 ml de tarie. Acesta provoaca dezgustul fata de alcool, in timp, dar presupune ca sotul dumneavoastra sa bea doar acasa.
mihaela | 02.08.2012
buna ziua! tatal meu are probleme foarte mari cu dependenta de alcool.. nu stiu ce sa ii mai fac ca sa se lase.. i-am luat si alcoolstop dar degeaba ca tot nu se lasa de baut si incerc mereu sa-i iau ceva picaturi ca sa nu stie ca eu vreau sa nu mai bea.. va rog ajutati-ma!!!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 02.08.2012
Buna ziua! Incercati cu picaturile Antialcool Plant.Se pun 10 picaturi la un litru de vin sau 20 de picaturi la 500 ml de tarie.
gaby | 28.10.2012
buna ziua!tatal meu are probleme cu alcoolul,si as dori sa-i pun in vin,picaturi de Antialcool Plant,fara sa stie el.Puteti sa-mi spuneti ce se va intampla cu el dupa aceea,ii va provoca greata?daca ajung la spital cu el?va multumesc!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 31.10.2012
Buna ziua! Antialcool Plant nu poate determina stari atat de grave incat sa solicitati ajutor medical de urgenta! Produsul nu provoaca greturi puternice, ci un dezgust fata de alcool, in administrarea pe termen lung.
dumitrache mirela | 01.01.2013
Buna ziua!sotul meu are problema f grava cand bea....nu bea in fiecare zii dar cand apuca sa bea devine f violent...nu tine cont de nimic si nimeni,vrea sa bata pe toti din jurul lui incepand de la mama,sotie,nasi,prieteni si chiar necunoscuti...cand este beat devine f nervos,vorbeste f urat mai ales cu familia.va rog mult ajutati ma ca eu nu stiu ce sa ma mai fac\'in ritmul asta isi pierde familia.va multumesc!
Radu Gabriel Lucian | 05.01.2013
Dragi femei cu soti alcoolici . Sa stiti ca alcoolismul este o boala atat fizica cat si psihica si chiar sufleteasca. E atat de complexa boala asta si atat de parsova incat nu va dati seama. Pentru un alcoolic nu exista vindecare cum exista la alte boli. Un om ajuns alcoolic ramane alcoolic toata viata lui . E ca diabetul . Odata ce l ai luat il tii toata viata. Acum sunt doua lucruri separate . Exista si remedii naturiste de a te dezintoxica de alcool (gasiti pe net ) . DAR un alcoolic cand are crize trebuie dus la spital si dezointoxicat sub supraveghere medicala!!!! Daca ramane acasa atunci ori va bea din nou ori exista riscvul aparitiei unor simptome cum ar fi : stare de rau tremuraturi ale tuturor muschilor, crize de epilepsie , ppierderea cunostintei sau chiar deces. Multi nu recunosc ca sunt alcoolici si aici este mai greu de lucrat cu ei . Totusi am citi pe net ca exista o varianta: se ia un corn de vita si se pilesc din el 2 centimetri . Acest praf rezultat se pune intr un litru de tuica sau bautura tare. Dzpa consumul unei cantitati din aceasta bautura apare repulsia la alcool . SINCER eu nu am testat o pentru ca nu sunt in tara si nu am cum si unde sa ma duc sa pilesc 2 cm din cornul unei vaci , dar credeti ma ca as fi facut o si as fi incercat aceasta metoda. Tinand cont ca e si o problema spirituala , (multi alcoolici devin agresivi injura , pur si simpolu nu mai sunt ei ci sunt stapaniti de demoni ) exista si o metoda de scapare. Acum daca pacientul nu crede in Dumnezeu si nu vrea sa mearga la Sf. Maslu totusi cineva din familie poate sa se roage pentru persoana respectiva citind Acatistul Potirul Nesecat catre Fecioara Maria . Daca o sa va interesati o sa vedeti cum multi s au vindecat astfel . Si daca omul totusi vrea si el sa se lase e bine sa incerce cat mai des sa discute cu un psiholog si sa ia parte la cercul alcoolicilor anonimi . O spovedanie si o curatire a sufletului este intotdeauna binevenita. Odetoxifiere a organismului este de asemenea binevenita. Mare atentie si foarte important : unele studii au demonstrat ca cei cu deficiente de de potasiu au tendinta de a bea mai mult . Deci recomand produse care au mult potasiu : adica mierea , morcov si telina etc cautati pe net . Iar foarte important pentru buna functionare a inimii recomand sa se consume cat mai multa vitamina B1-B12 si asta o luati din cartofi cruzi , etc Si cum nimeni nu prea vrrea sa manance cartofi cruzi e recomandabil sa fie facuti suc intr un storcator de legume fructe . Cat mai natural e cel mai bine . Indiciu coaja de cartofi contine cea mai mare cantitate de vitamina B . Ea se foloseste astfel : se spala cartofu l si se scobesc acei bulbi care ies din cartof , pentru ca aceia nu sunt buni , iar cartoful se taie si se mananca asa crud . Sau storcator. Ma rog ca si pe voi sa va ajute bunul Dumnezeu . Cu respect un alcoolic .
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 06.01.2013
Buna ziua! Singura solutie este sa nu mai bea, sau atunci cand bea, sa consume putin (1-2 pahare de vin sau 1-2 beri). Daca vrea sa se trateze, poate face o cura de 40 de zile cu Antialcoolic capsule, cate 3 capsule pe zi. Va trebui sa manance santos, mai mult fructe si legume crude si sa respecte orarul de somn. Dupa 7 zile de pauza se poate relua cura.
gina | 31.03.2013
sotul meu nu bea mult 1-2 beri dar nu este rezistent si se imbata imediat si de acolo incep problemele nervoase. Pot sa ii dau antialcool plant chiar daca vrea dar nu se poate opri imediat ??? Mie frica sa nu inceapa sa bea mai mult , deoarece il vad ca simte nevoia sa se duca sa bea ceva .
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 08.04.2013
Buna ziua! Da, Antialcool Plant se poate lua atat cu apa, cat si cu alcool. La bere se adauga cate 10 picaturi la un litru, sau ia diluat cu 100 ml apa, cate 5 ml de 3 ori pe zi.
maria | 19.05.2013
buna ziua am o fiica de 30 de ani care este dependenta de alcool. va rog sa i.mi spuneti ce pot sa fac deoarece aceasta bea si cite 10 pastile antidepresive,ceva din plante medicinale banuiesc si dupa toate acestea se si injecteaza intravenos spune ca cu vitamina b.sunt o mama disperata de 6 luni de zile nu am o noapte dormit,fara sa va mai spun ce umilinta pot sa sufar din partea ei prin vorbele care mi le spune.va rog sa ma ajutati cel putin cu un sfat.va multumesc
Renata | 22.06.2013
BunA ziua,ma numesc Renta iar sotul meu din cauza alcoolului a inceput sa ma bata ca de ce nu-i fac copii mi-e frica sa nu iasa copilul betiv ca si tatal.Ce e de facut?Imi recomandati ceva tratament pt. dansul?
lacra | 04.07.2013
batran-65 ani, alcolic, probleme cu tensiunea si inima, ce recomandati?
radu paula | 18.07.2013
buna tatal meu a inceput sa bea foarte mult adica in fiecare zi dupa ce vine de la munca se opreste la bar sa bea si minte de fiecare data cand il sun sa il intreb unde este e ceva firesc ca un alcoolic sa se ascunda si ma ingrijoreaza pentru ca atunci cand nu este baut poti vorbi cu el orice dar cand este baut zici ca e posedat sau turbat in special cand bea tarie gen coniac rachiu..as vrea sa ii cumpar pastilele dar problema e ca el nu prea mai bea acasa va rog daca ati putea sa ma ajutati cu un sfat vas fi recunoscatoare :)
mariana | 22.07.2013
sotul meu consuma spirt medicinal alcoosan si mona este foarte agresiv si nervos ce medicsmente poate lua
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 26.07.2013
Buna ziua! Ar trebui sa discutati cu medicul, situatia pare grava si poate ca spitalizarea ar fi cea mai eficienta. Puteti incerca sa-i adminsitrati AlcoolStop capsule, cate o capsula de 3 ori pe zi, intre mese.
Rain | 07.09.2013
Buna seara, Mama mea este alcoolica,insa nu recunoaste acest lucru.M-am saturat sa ii spun iar ea sa nu recunoasca.Bea pe ascuns, se ascunde de noi.I-am spus de nenumarate ori ca nu vrem decat sa o ajutam.Are perioade cand nu bea cateva saptamani,dar apoi o ia de la capat. I-am spus sa mergem la medic insa nu este de acord,nu recunoaste ca bea. Ce as putea sa fac, cum sa fac sa o opresc?Astept raspunsul dumneavoastra
criss | 01.10.2013
Buna. Sotul meu are 39 ani si are pancreatita. Dupa 6 luni de la tratament a inceput sa bea. Nu recunoaste ca este dependent de alcool. Ce as putea sa fac?? Astept un raspuns. Multumesc.
andreea | 06.10.2013
BUNA ZIUA ..Tatal meu este alcoolic ..bea nonstop ,devine agresiv si vorbeste vulgar..am incercat cu alcoolstop dar nu au avut efect ..vreau un medicament mai puternic care sa il faca sa deteste alcoolul ,dar doresc ceva sa.l putem pune in bauturi ,si mancare .va multumesc
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 08.10.2013
Buna ziua! Discutati cu medicul de familie, poate recomanda internarea si adiminstrarea Antalcol (disulfiram).
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 08.10.2013
Buna ziua! Puteti sa-i administrati Tinctura de pedicuta, cate 5 ml de 3 ori pe zi, insa gustul acesteia este sesizabil.
?? | 28.10.2013
buna ....am 20 de ani si sunt depedent de alcool.....ce tratamente exista contra alcoolului??? Si dandu-ti o stare de bine dispozitie dp renuntarea la alcool?!
Radu | 07.12.2013
Buna ziua! Am 56 de ani,sunt barbat,am 1,65m,50 kg. Am fost diagnosticat cu insuficienta aortica valvulara grad I, aritmie extrasistolica insotita de palpitatii cu valori ale pulsului cuprinse intre 53 si 146 batai/min. Doresc un tratament naturist astfel incat sa nu afecteze glandele endocrine (tiroida), cresterea prolactinei si circulatia sanguina. Mentionez ca prezint reactii alergice la paducel. Multumesc anticipat!
catalin | 05.01.2014
Ce sa fac frate va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti daca pot sa imi adminsitrez aceste medicamente eu am doar 17 ani si deja sunt un betivan notoriu adica simt nevoia in fiecare zi sa beau alcool si in ultimul timp am ajuns sa consum cam 3 litri de vin pe zi sau 5 de bere tarii mai putin dar acelea sunt ca inlocuitori pentru vin si bere cand nu am de unde sa beau.as da orice sa ma las de alcool fiindca constientizez pericolul si efectele acestuia(am inceput sa pierd foarte multe din cauza alcoolului consumat si de mine si de cei din jur adica bunica mea a facut accident vascular din cauza lui,tata s-a sinucis din cauza alcoolului,eu nu vreau sa ajung asa si uite ca incet-incet am ajuns si eu sa ii copiez).De ce??? Nu stiu... am citit diferite pareri si unii spun ca e si ceva pe cale genetica dar asta pentru mine nu e o scuza.Va rog ajutati-ma !!!!!
Madalina | 17.02.2014
Buna ziua, am si eu o intrebare tatal meu bea ft mult zilnic si nu vrea sa recunoasca ca e alcoolic am mai incercat cu tot felul de paStile dar niciun efect, va rog mult sa ma ajutati daca ii pun picatiri antialcool plant in bautura fara ca el sa stie il poate afecta cumva? pentru ca asa el nu vrea sa le ia. ASTEPT RASPUNSUL D-VOATRA
mery | 16.03.2014
FARA VOINTA SI SUFICIENTA INTELIGENTA,NU ESTE POSIBIL ! EXISTA CLINICI CARE VA POT AJUTA,DAR FARA CELE DOUA CALITATI...DUPA TRATAMENT, BOALA RECIDIVEAZA. http://www.newspad.ro/Unde-scapati-gratuit-de-alcoolism,435162.html DOAMNE AJUTA !
a.a.c | 05.04.2014
buna ziua,v-am citit si eu cometariile... sincer eu am probleme cu mama..am duso de 4-5 ori la doctor mai mult de 6 luni nu rezista..deci nu cred ca este scapare.. foarte putini rezista sa treaca peste asta...este nevoie de vointa foarte puternica.. sunt disperat..ii inchide pofta de mancare nu are energie foarte slabita..daca o tii mai multe zile fara alcool intra in sevraj,tremura ,aude voci,vede diferite animale.. intr-un cuvant delireaza apoi cu tratament si fara cateva nopti nedormite iese din sevraj..apoi incepe sa se lumineze incet ,incet cu foarte multe vitamine prinde forta fizica.. si cand se apropie toamna incepe de al o gura de must..apoi gata scapa usor usor... oamenii alcoolici au doua personalitati,,tu ii arati culoarea alb ea iti spune ca este negru,mai precis u ii arati sticla din care a consumat alcool ea zice ca nu este adevara,si te imbonlaveste de nervi inca 7 din jur membri ai familiei...trebuie o vointa de fier...mult succes ...eu unul simt ca nu ma pot sa ma chinui sa o aduc pe calea cea buna...dara fara minim 7-12 ziel de spitalizare nu are nici o sansa sa se lase doar acasa sa stai permanent langa un om alcoolic...asta sa-i treaca perioada de sevraj
marinescu angela | 10.04.2014
sotul meu nu a baut 15 ani Acum a reinceput Nu bea decit bere nu stiu ce sa fac sa l ajut Cind e beat e agresiv si cind isi revine nu stie ce a vorbit Ce ar tebui sa facqn
marinescu angela | 10.04.2014
Ce putem sa facem cu o persoana care nu a baut 15 ani si acum a reinceput Bea numai bere cum il putem ajuta
Nicoleta | 11.04.2014
Buna ziua! Tatal meu are o problema cu alcoolul. Am luat de la farmacie CONTRAALCOOL pastile de pus in mancare dar mi-e frica sa ii dau(are epilepsie). Il afecteaza cu ceva? Va rog mult sa ma ajutati! Va multumesc din suflet!
nelaa | 27.06.2014
Bună seaea, va rog mă puteți ajuta și pe mine? Soțul meu nu mai bea de c
madalina | 30.07.2014
Bună ziua, Tatăl meu are o problemă cu alcoolul pe care nu vrea să o recunoască. Nu consideră ca e ceva grav la stadiul in care se află el. cum as putea sa ii administrez aceste picaturi fară a afla? Nu consuma alcool acasa, iar apa consuma foarte putina.. As putea pune aceste picaturi in mancare ?
Ciuca Maria | 14.08.2014
Buna seara va rog ajutatima si pe mine cu un sfat ce pot sa fac,sotu meu cosuma tot timpu alcol si este foarte agresiv.multumesc
Alte întrebări Povestea ta
Poate lua zeolit?
Mama mea are cancer mamar triplu negativ ,a făcut 8 ședințe de chimioterapie iar acum ... Buna ziua! In cazul mamaei dumneavoastra se poate administra atat Zeolit-ul, cat si Indole-3-Supreme, acesta din urma e ...
Se pot administra concomitent suplimente cancer?
Buna ziua! Se pot administra concomitent Canticer forte,tumopectin și graviola duo? Într-un can ... Buna ziua! Sepot asocia cele trei suplimente, cu mentiunea ca in cazul Tumopectin si Graviola Duo sa nu luati mai mult ...
Endometru ingrosat 11mm
Pot lua Inodol3supreme daca am endometru ingrosat 11 mm,fara alte manifestations cu resultat la biop ... Buna ziua! Da, se poate face administrarea in cazul dumneavoastra, cate o capsula pe zi in cure de maxim 3 luni cu o lu ...
Perioadă administrare Selezin
Bună ziua, nu vă supărați pentru glanda autoimună , pe ce perioadă se ... Buna ziua! Puteti lua maxim 6 luni Selezin, apoi faceti pauza minim 2 saptamani. ...
Are efect asupra nodulilor intestinali și a endometriozei.
Bună ziua, pastile pot influența pozitiv, adică reducerea endometriozei și a nod ... Buna ziua! Ahcc este indicat in stari cu diviziune celulara anormala, deci ar putea fi util si in endometrioza, chiar d ...
Sfat pentru îngrășare
Bună ziua îmi puteti recomanda va rog ceva pentru îngrășare după naștere am ... Buna ziua! Daca alaptati puteti lua doar vitamine (Femosun sau Pregnacare) in asociere cu Ulei din ficat de cod Moller ...
Mi e somn și sunt obosit tot timpul!!!
De ce mi e somn continuu? Am luat mg, fier, vitamine, am luat și fortifikat forte dar nici o am ... Buna ziua! Va recomand sa luati Rhodiola C de la Parapharm, cate o capsula de doua ori pe zi (dupa micul-dejun si dupa ...
Vreau sa ma ingras
Buna ziua, am 45 ani, 2 copii 1:51 înălțime și 34 kg. Menționez ca nu am reușit ... Buna ziua! Puteti lua tincturi care sa creasca pofta de mancre (Bitter Taina Naturii, gemoderivat de porumbar sau tinct ...
Collanol in insuficienta renala
un bolnav cu insuficienta renala poate lua Collanol? ... Buna ziua! Curcumina din compozitia Collanol ar avea efect benefic in insuficienta renala, in schimb in ceea ce privest ...
Hemoroizi
Am si eu o problema de 3 luni ,acum 3 luni ma durea foarte rau cand ieseam la toaleta si am spus sa ... Buna ziua! Reluati regimul alimentar si aplicati din nou aceeasi crema care v-a ajutat. Nu am cum sa ma pronunt ce avet ...
Greutate prea mica
As vrea sa ma îngraș dar nu reușesc de loc. Am 14 ani 1m52 și 42 Kg As vrea ... Buna ziua! La 14 ani nu trebuie sa luati suplimente de ingrasat, cel mult un complex de multivitamine si minerale este ...
Asociere Reishi cu Atoris si Omega 3
Bună seara ! Reishi se poate luat împreună cu alte medicamente de exemplu Atoris10mg ș ... Buna ziua! Reishi se poate asocia cu tratamentul curent, timp d emaxim 6 luni consecutiv. Mentineti un aport adecvat d ...
Dendența de alcool
Bună seara am și ieu o întrebare legata de alcool soția consuma alcool cam mult & ... Buna ziua! Puteti sa-i puneti picaturi Antialcool PLant in bautura (10 picaturi la un litru de vin sau bere ori 20 de p ...
Contra alcool
Pt consumator de alcool ce pastile recomandati? ... Buna ziua! Daca persoana doreste sa ia tratament, Antialcoolic capsule este potrivit,in cure de 40 de zile, cate o ca ...
Remedii pentru alcoolism si violenta
Buna ziua sotul meu este un alcoolic din pacate are si foarte des tulburari de comportament devenin ... Buna ziua! Daca este de acord sa se trateze, puteti sa-i dati Antialcool capsule, cate 3 capsule zilnic, timp de 40 de ...
Despre alcool
sotul meu meu bea. sI vrau sai dau.acest medicament fara ca sa stie.si il va ajuta ma tem sa nu cons ... Buna ziua! Pentru a fi eficient, produsul se administreaza dimineata, pe stomacul gol si seara inainte de culcare, timp ...
Cum administrez unui alcoolic care nu vrea antialcool plant
Soțul meu este alcoolic și nu recunoaște acest lucru. As vrea sa îi dau picături ... Buna ziua! Gustul Antialcool Plant se va simti in cafea, mai bine discutati si il convingeti sa ia de buna-voie un trat ...
Alcoolism pacient diabetic
Buna ziua! Ma puteti ajuta sotul meu este diabetic cu insulina de un timp a inceput sa consume alcoo ... Buna ziua! Daca doreste sa coopereze, dati-i produsul KUDZU, cate 2 capsule de 3 ori pe zi, in asociere cu Antialcool P ...
Probleme cu Alcoolul
Buna ziua Va salut din Germania Cristina Am speranta ca cineva poate ma putea ajuta cu toate ca s ... Buna ziua! Va recomand sa luati Hormostim, cate o tableta pe zi, timp de minim 3 luni, aecsta ajuta persoanele dependen ...
Antialcool
As dori va rog un tratament antialcool pentru persoana de 82 ani , hipertensiv . ... Buna ziua! Recomand administrarea Hormostim, cate o capsula pe zi, minim 3 luni consecutiv, in asociere cu AntialcoolPl ...
Oferte şi Reduceri



Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Brintillex
Brintillex

Pot lua 5 HTP daca iau un antidepresiv.??? ... Buna ziua! Nu, 5-HTP nu trebuie asociat cu antidepresive. ...


Sfatul farmcistului Gust amar.
Gust amar.

Bună ziua,am 59 de ani de 1 an am un gust amar ďż˝n gura,mai ales ... Buna ziua! O ipoteza ar fi candidoza linguala, uitati-va daca limba d ...


Sfatul farmcistului Fluend extreme sirop
Fluend extreme sirop

Bunaa ziua! Siropul Fluend Extreme este bun și pt tuse seaca? Ms ... Buna ziua! Daca simtiti ca aveti mucus vascos pe care nu il puteti el ...


Sfatul farmcistului Exista sansa sa fie pozitiv?
Exista sansa sa fie pozitiv?

Buna ziua,va rog sa mi spuneti daca Am facut sex neprotejat in data de ... Buna ziua! Situatia este la limita, din cauza ciclurilor neregulate. ...


Sfatul farmcistului Erecție slabă
Erecție slabă

Bună ziua. Am 59 de ani și ďż˝n urmă cu 2 ani am fost diagnostica ... Buna ziua! Data fiind interdictia fata de raporturile sexuale, nu va ...