Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Întreabă farmacistul Vezi sfaturile farmacistului

Caută sfatul farmacistului ....

exista pastile ptr ingrasat?


crist... întreabă despre Povestea ta:
Buna,ma numesc cristina!sunt foarte nemultumita de corpul meu doarece sunt foarte slaba,imi doresc foarte mult sa ma ingras.Va rog mult spuneti-mi dak intradevar exista aceste pastile de ingrasat?dak da kre este pretul acestora,cum se numesc,si dak le pot comanda dupa site-ul dumneavoastra sau dak nu le pot comanda dupa acest site le pot cumpara din farmacii fara reteta medicala?nu as vrea sa ajung obeza din kuza lor,vreau dekt sa mai iau kteva kg in plus.va multumesc si ast raspunsul dumneavoastra!

Sfatul farmacistului:
Buna ziua! Daca si parintii dumneavoastra sunt slabi, inseamna ca va va fi destul de greu sa va ingrasati in mod vizibil(cauza fiind genetica). In primul rand modificati-va obiceiurile alimentare: consumati alimente din toate grupele, adica lactate (cat mai grase), carne, cereale,legume, fructe (cele foarte dulci, uscate sau proaspete). Daca veti lua mesele seara cat mai tarziu aveti sanse mai mari sa se depuna cateva kilograme. Asociati suplimente nutritive pe baza de miere, cum sunt Vitalizant-energizant forte sau Apivitas forte cu suplimentele proteice (Nutri Fort, Protein Forta, batoanele proteice). Daca nu aveti pofta de mancare luati complexe vitaminice (Supradyn, Multivitamine si multiminerale) zilnic, dupa micul-dejun.


Produse recomandate Sfatul farmacistului


Continua si tu discutia ...

eu | 03.06.2012
Salut! Am 28 de ani, sunt fumator si nu ma pot ingrasa, nu prea am nici pofta de mancare. Ce pot face, ce pot lua sa ma ingras? am 1,80 si 60 kg. normal ar fi la 1,80 75kg zic eu .
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 05.06.2012
Buna ziua! Greutatea ideala in cazul dumneavoastra ar fi de 70 de kilograme. Va recomand sa luati cate o capsula de Pelin cu jumatate de ora inainte de micul-dejun si pranz, pentru cresterea poftei de mancare. Inainte de cin luati Biomed pentru ingrasat si NutriFort (amestecat cu lapte gras), pentru a asmilia proteine si a creste in greutate. Mancati variat (carne, legume, fructe, cereale, lactate,fainoase,dulciuri) si des. Daca v-ati lasa de fumat cu siguranta ati castiga cateva kilograme!
sanda | 29.06.2012
ma numesc sanda am 34ani,49 kg si 1,60 nu stiu ce sa mai iau sa ma ingras
eu | 30.06.2012
Buna ziua! Am si eu o problema cu greutatea. Intr-adevar, tatal meu este slab si ma gandesc, ca poate fi o problema genetica, dar totusi, chiar nu pot pune macar 5 kg ? Am 19 ani, 1.68 inaltime si 52 kg... As fi interesata daca exista pastile pentru ingrasat sau ceva vitamine. Astept raspuns! O zi buna!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 02.07.2012
Raspunsul este atat pentru Sanda cat si pentru eu: Va recomand sa luati dupa micul-dejun Multivitamine si Multiminerale, cate o capsula timp de 3 luni, iar inainte de pranz si cina, Biomed pentru Ingrasat, 5 zile de administrare cu 5 pauza, timp de 2 luni. Dupa pranz luati cate o lingura de Energizant cu laptisor de matca. Odihniti-va suficient si consumati alimente bogate in proteine si dulciuri.
Elena | 03.07.2012
Buna ziua. imi cer scuze de deranj Doamna Doctor dar as vrea sa imi raspunde`i si mie daca se poate. am si eu aceeasi problema cu luarea in greutate.nici unul din parintii mei nu sunt slabi,normali dar eu sunt sub greutate .am 22 de ani,1 .67 si 48 kg.ma chinui de multi ani cu pastilute, adica vitamine..si batoane de ingrasat si mananc ..dar am momente cand nu am mare pofta de mancare si nu stiu ce as putea lua pt a ma ingrasa rapid si eficient..sa dea rezultate.am facut analize,si mi`a dat sa fac calciu in vena iar dupa ce`mi refaceam analize nici un rezultat.nu asimileaza dorpul meu nimic.am un complex f mare legat de aceasta problema.va rog frumos din suflet sa`mi raspunde`ti in legatura cu ce ar trebui sa iau , sa mananc si sa fac ca sa reusesc sa iau in greutate. Va multumesc anticipat !
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 05.07.2012
Buna ziua! Va recomand sa luati capsule cu Pelin sau Gentiana cu 30 de minute inainte de mese, pentru a va stimula apetitul alimentar. La micul-dejun luati cate o fiola de laptisor de matca cu ginseng si o tableta cu vitamine si minerale, iar la pranz si cina, Energizant cu germeni de grau si nuca, cate o lingura dupa masa. Puteti sa va suplimentati dieta cu batoane proteice.
Livia | 22.07.2012
Bunia ziua!...am o problema cu greutatea...am 16 ani...inaltimea 1.68 si 52 de kg...si asi vrea sa ma ingras...ce asi putea sa iau ? Va multumesc.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 24.07.2012
Buna ziua! Va recomand sa luati inainte de pranz si cina Biomed pentru ingrasat, iar dupa mese, cate o lingura de Energizant cu germeni de grau si nuca, si 2-3 comrpimate Protein Forta.
Ella | 24.07.2012
Buna ziua ! Si eu am o problema cu greutatea .Am 15 ani , 1.55 cm , si 38 km . As vrea sa mai iau ceva in greutate dar nu prea pot . Ce ma sfatuiti ? Astept raspunsul dvs.!!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 26.07.2012
Buna ziua! Raspunsul este pentru Ella. Puteti lua dupa mese Energizant cu germeni de grau si nuca, cate 2 linguri, iar inainte de mese, Apperin capsule, pentru cresterea apetitului alimentar (doar daca nu aveti pofta de mancare).
natali | 30.07.2012
buna ziua...tot am citit mai sus toate sfaturile d-voastra si pt mn kiar nu stiu pe care sa o aleg sa fie cea mai eficienta pt ca sunt la marginea disperarii....am 1,58 si doar 39 de kg la 22 de ani... La cat sunt de slaba...mi-i rusine sa merg la plaja ca toata lumea rade de mine...toti imi spun ca sunt exagerat de slaba...Am luat si Eurovita, Calciu,magneziu,zinc ...nimic nu ma ajuta...E drept ca nu am nici pofta de mancare cu toate ca as vrea sa mananc mai mult dar daca imi lipseste pofta :(...Va rog, din tot sufletul, ajutati-ma cu un sfat!!!! Multumesc...
Ella | 30.07.2012
Ceva pentru cresterea in inaltime? Ce imi recomandati ?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 30.07.2012
Buna ziua! Va recomand sa luati capsule Apperin, cu 30 de minute inaintea meselor principale, acestea avand efect stimulator asupra poftei de mancare. Dupa micul-dejun luati un drajeu de laptisor de matca, dupa pranz, Protein Forta, 3 comprimate, iar dupa cina, 2 linguri de Energizant cu germeni de grau si nuca. Tineti cura minim 2 luni. Daca nu reusiti sa luati in greutate, adresati-va unui medic pentru investigatii! Incercati sa va simtiti mai bine in pielea dumneavoastra, a fi gras este mai grav pentru sanatate si mai dizgratios decat a fi slab!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 30.07.2012
Buna ziua! Nu are rost sa luati suplimente daca perioada de cresterea s-a incheiat. Puteti verifica acest lucru facand o radiografie a cartilajelor de crestere. Daca acestea s-au osificat, nu mai aveti ce face. Daca procesul cresterii nu s-a incheiat, puteti lua orice combinatie de vitamine si minerale (obligatoriu sa contina calciu, magneziu, complexul B). Beti mult lapte, hraniti-va sanatos si faceti si efort fizic moderat.
amalia | 02.08.2012
buna..ce imi recomandati sa iau pentru pofta de mancare..din cauza stresului de la munca mananc foarte putin..am 1,70 si 50 de kg..
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 02.08.2012
Buna ziua! Va recomand sa luati capsule Apperin, cate 3 pe zi inainte de mesele principale, minim o luna.
Mariana | 02.08.2012
Buna ziua,ma numesc Mariana am 19 ani,insa ma confrunct cu o mare probleme a corpului meu,deoarece am 1,62m si 43 kg.Nu am probleme cu pofta de mincare,maninc orice si nu aleg mincarea.Spuneti-mi va rog ce pastile as putea folosi pentru a lua in greutate.
DINITA NICOLETA VALENTINA | 05.08.2012
buna ziua ma numesc nicoleta am 24 deani si am41 de kg si nu ma ingras am incercat vitamine degeaba nu am pofta de mancare si am slabit foarte mult aveam 46 inainte.eu avand si probleme mari cu stomacu am ulcer si nu pot manca orice . va rog frumos spuneti-mi ce as putea folosi pentru a lua in greutate.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 13.08.2012
Raspunsul este pentru Mariana Buna ziua! Daca se poate, urmati antrenamente de aerobic (usoare), consumati cat mai multe proteine si dulciuri, si luati ininate de micul-dejun cate o fiola de laptisor de matca cu ginseng, iar inainte de pranz si cina, Biomed pentru ingrasat.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 13.08.2012
Buna ziua! Raspunsul este pentru Nicoleta Valentina Va recomand sa luati inainte de micul-dejun si cina Gastritix capsule, pe baza de musetel, cu efect stimulator al digestiei (si implicit al apetitului alimentar), dar careare avantajul ca protejeaza mucoasa gastrica. Consumati aliemntele mai mult coapte, fierte, carnea preparata la gratar, fructele sub forma de compoturi si tarte. Dupa o saptamana incapeti sa luati Protein Forta, cate 2 tablete de 3 ori pe zi, dupa mese.
Nina | 19.08.2012
Buna sunt Nicoleta am 27 ani 1,55m si am 40 kg asi vrea sa mai iau si eu cateva kg , sunt foarte slaba nu se aseaza nimic pe mine .spunetim va rog ce pastile sa iau. astept raspunsul dumneavoastra cat mai rapid. Multumesc
cristina ana-maria | 20.08.2012
Buna ziua ! Am si eu o problema de acest gen , anume .. am 18 ani si 1,56 inaltime si 40 de kg . Sunt extrem de slaba si toata lumea imi spune vai cat de slaba esti .. mie rusine sa merg pe strada , vreau din tot sufletul sa ma ingras macar putin , nu arat de 18 ani , uneori intru in depresii si ma gandesc ca poate am vreo boala , dar analizele la sange mi-ai iesit perfect . Am incercat si Peritol si Neuromultiviamine , dar nu a dat roade . Astept un raspuns de la dvs . si sper sa ma ajutati.Multumesc anticipat
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 21.08.2012
Raspunsul este atat pentru Nicoleta, cat si pentru Cristina Ana-Maria Buna ziua! Va recomand sa luati cate o tableta de vitamine din complexul B dupa micul-dejun, iar inainte de pranz si cina, Biomed pentru ingrasat, timp de 2 luni. Dupa cina luati 2 linguri de miere amestecata cu miez de nuca, odihniti-va suficient, consumati alimente variate si suficiente.
cristina ana-maria | 21.08.2012
Multumesc. am sa incerc !
V L | 27.08.2012
am auzit de peritol sirop si pastile ce ziceti de ele
Elena | 28.08.2012
Buna ma numesc Elena am 14 ani si jumatate am un metru 50 si am 38 de kg .Nu stiu ce sa fac ca sa mai iau si eu in greutate , ami doresc foarte mult .DE aceea astept raspunsul dumneavoastra .O zi buna.
NEGROIU MARIANA | 29.08.2012
BUNA ZIUA! AM 20 ANI,1,71M SI 40KG. ANALIZELE SUNT BUNE.MANANC O MASA PE ZI PT CA NU AM POFTA DE MANCARE.ASTEPT RASPUNSUL DUMNEAVOASTRA.O ZI BUNA
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 11.09.2012
Buna ziua! Raspunsul este pentru Negroiu Mariana Luati Apperin capsule pentru sitmularea poftei de mancare, cu 30 de minute inainte de mese. Dupa mese puteti cosnuma miere cu germeni de grau si nuca.
ana | 13.09.2012
buna ziua...am 22ani...1,70 si 45kg....vrea sa ma ingras cam 3 kg/luna...ce imi recomandati??
alexandra | 13.09.2012
buna ziua , as vrea si eu sa ma ingras, sunt foarte slaba,am 42 kg, am 23 de ani si cam 1,65m .mentionez k am un copil de aproape un an si ma consuma la maxim,inainte de sarcina ma mentineam intre 52-54 kg.vreau sa ajung macar la 50kg.astept raspuns,va multumesc
Farmacist Crisan Raluca | 18.09.2012
V L wrote: am auzit de peritol sirop si pastile ce ziceti de ele
Buna ziua! Daca va recomanda medicul, puteti lua Peritol tablete. Tineti insa cont ca are afecte adrverse: somnolenta, greturi, dureri de cap, confuzie, uscarea gurii.
V L | 20.09.2012
Peritol mea rekoandat o prietena )) dar nu vreau sa risk ku ele ka mult timp sunt la volan !! am 50 de Kg 22 de ani fumator poate rekomandati altceva
SL | 21.09.2012
Buna ziua! As vrea si eu sa ma ingras , mentionez ca am 1,57 , 40 de kg la 18 ani.Ce imi recomandati? Va multumesc!
Mihai | 21.09.2012
Buna ziua! As vrea sa stiu si eu daca sunt pastile de crestere in inaltime sau ce as putea consuma sa ma inalt:D
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 27.09.2012
Buna ziua! Pe langa o alimentatie bogata in calorii, puteti asocia fiole de laptisor de matca si ginseng, cate una inainte de micul-dejun, si Biomed 6 pentru ingrasat, inainte de pranz si cina.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 27.09.2012
Buna ziua! Faceti o radiografie pentru a vedea daca mai sunteti in perioada de crestere (daca s-au inchis cartilajele de crestere), altfel nu are rost sa luati nimic! In cazul in care acestea nu s-au inchis, puteti lua multiminerale si multivitamine, in special calciu, bor, fosfor, magneziu.
florin | 27.09.2012
buna ma numesc florin am 18 ani si am 1,75 inaltime si 60 kg as vrea sa ma ingras si eu cateva kg in plus ce as putea face ca am pofta de mancare mananc in truna dar nu ma ingras si parinti mei sunt plinuti mai ales mama e plinuta ma puteti ajuta cu ceva va multumesc .
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 02.10.2012
Buna ziua! Va recomand sa luati Biomed pentru ingrasat inainte de pranz si cina, 5 zile cu 5 pauza, timp de o luna, si sa mancati mult peste necesarul dumneavoastra caloric. Ingrasarea se produce atunci cand corpul primeste mai mult decat consuma din alimente, deci cresteti cantitatea acestora si numarul de mese!
corina | 04.10.2012
Buna ziua.Am 31 ani,1,61 si 40kg,sunt mamica a 2 copii,unul 5ani si un bebe 5 luni pe care nu il alaptez,va rog sa ma ajutati cum sa ingras.Cat am fost gravida cu copii m-am ingrasat 20-25kg dupa care am revenit la aceasi greutate 40-41kg,imi doresc foarte mult sa ma ingras cateva kg,am luat biomed 6 dar fara succes.Multumesc,astept raspunsul D-voastra.
corina | 04.10.2012
Tin sa precizez ca am facut analize de sange,mers la dr.totul este ok,dar eu nu ma ingras.
Ale | 04.10.2012
Buna ziua, Doctorul de familie mi-a recomandat sa iau Peritol + Magne B6 timp de 3 luni, ptr a lua in greutate (am 24 de ani, 1.60 si 46 de kg. As dori sa va intreb daca este vreo problema daca iau aceste medicamente in perioada in care urmez o cura cu Baneocin, ptr o alta problema medicala? De asemenea mi s-a recomandat de dr dermatalog sa iau Zinc. E ok sa iau in acelasi timp aceste medicamente? Baneocinul imi e necesar ptr o problema urgenta dar cura cu Zinc poate fi amanata daca nu e indicat sa le amestec.
Madalina Elena | 06.10.2012
Buna ziua. Am 19 ani,1.60 si doar 40 kg,nu ma simt bine in pielea mea si nu stiu ce sa fac ca sa ma mai ingras. Imi doresc sa ma ingras,nu prea am pofta mare de mancare,dar incerc sa mananc putin cate putin. Ma puteti ajuta cu cateva sfaturi legate de ce pot manaca sau ce sa iau pentru a creste in greutate? Va multumesc frumos. O zi buna.
miruna95 | 06.10.2012
buna.ma numesc miruna am 16 ani si sunt nemultumita de felul cum arat.am 1.70cm si 49kg.ce pot face sa ma ingras sanatos?mentionez ca si parintii sunt slabi.
miruna95 | 06.10.2012
am incercat mai multe metode cum ar fi dulciuri sau fast food dar am renuntat pentru ca toata grasimea se depune pe abdomen si solduri
Farmacist Crisan Raluca | 09.10.2012
Buna ziua! Va recomand sa luati Laptisor de matca si ginseng inainte de micul-dejun, dupa micul-dejun, cae o tableta de B Complex, iar dupa mesele de pranz si cina cate 3 comprimate Protein Forta si o lingrua de miere cu nuca. Consumati alimente peste necesarul caloric, odihniti-va in masura posibilitatilor.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 09.10.2012
Buna ziua! Nu exista riscul unor interactiuni. Puteti asocia tratamentul pentur ingrasare cu zincul si Baneocinul.
raly | 09.10.2012
Buna seara! Am si eu o intrebare:pot sa iau capsule de vit E si laptisor de matca in acelas timp?Cu greutatea sper sa fie ok,am 23 de ani,1,60m si 51 km;dar problema mea este caderea parului si cosurile.Multumesc anticipat pt raspuns.
raly | 09.10.2012
51kg,scuze
Farmacist Crisan Raluca | 10.10.2012
Madalina Elena wrote: Buna ziua. Am 19 ani,1.60 si doar 40 kg,nu ma simt bine in pielea mea si nu stiu ce sa fac ca sa ma mai ingras. Imi doresc sa ma ingras,nu prea am pofta mare de mancare,dar incerc sa mananc putin cate putin. Ma puteti ajuta cu cateva sfaturi legate de ce pot manaca sau ce sa iau pentru a creste in greutate? Va multumesc frumos. O zi buna.
Buna ziua! Va recomand sa luati Apperin capsule pentru cresterea apetitului, cate 3 pe zi, cu 30 de minute inaintea meselor principale. Dupa micul-dejun luati B Complex, iar dupa pranz si cina, cate o lingura de miere cu nuca si 3 comprimate Protein Forta. Mancati peste necesarul caloric, este esential pentru a va ingrasa!
Farmacist Crisan Raluca | 10.10.2012
miruna95 wrote: am incercat mai multe metode cum ar fi dulciuri sau fast food dar am renuntat pentru ca toata grasimea se depune pe abdomen si solduri
Buna ziua! In acest caz ar fi utila combinatia intre o alimentatie hipercalorica si efectuarea unui sport (exercitii usoare de aerobic - Pilates de exemplu), care sa asigure dezvoltarea musculaturii intregului corp, contribuind la un aspect armonios si feminin. Consumati alimente variate (canre, legume, fructe, cereale, branzeturi, dulciuri), luati 3 mese principale si 2 gustari, odihniti-va suficient.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 10.10.2012
Buna ziua! Da, puteti asocia Vitamina E cu laptisorul de matca. Puteti sa luati contra caderii parului si un complex de vitamine si minerale formulate special pentru santatea pielii si a parului, de exemplu Skin Hair Nails sau Miss Vitaal.
claudiu | 10.10.2012
buna ziua , am si eu o rugaminte , va rog sa-mi recomandati ce medicamente sa iau , am 20 de ani si am doar 62 kg, sunt disperat. Nu sunt multumit de greutatea pe care o am . o seara placuta . astept un raspuns .
LorenaE | 15.10.2012
buna seara ,am 1,73 ,23 de ani ,si 50 de kg.ce imi recomandati ca sa mai acumulez cateva kilograme?
monica | 16.10.2012
buna ziua dati mi si mie un sfat va rog....am 23 de ani 42 de kg 1 65 inalt vreau sa ma ingras macar 5 kg daca mai mult nu se poate ...am luat vitamine supradyn centrum ginsavit cu ginseng polen dar nu l puteam manca bea vomitam kiar nu stiu ce as mai putea face...sa mi bag perfuzii cu toate b urile si glucoza sau pot lua proteine pt o perioada de 2 sapt?tiroida nu am am inceput de gastrita din cauza sucului coca cola nu k nu mancam....app mananc si seara la ore tarzii si tot nu ma ingras d c ?astept sfatul dvz
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 16.10.2012
Buna ziua! Aportul alimentar trebuie sa fie peste necesitatile calorice zilnice. Luati 3 mese principale, 2 gustari, dupa micul-dejun luati vitamine din complexul B si Protein Forta (3 comprimate), iar inainte de pranz si cina, Biomed pentru ingrasat (5 zile administrare, 5 zile pauza, timp de minim o luna).
monica | 18.10.2012
buna seara ,va deranjez inca odata si inainte de asta mutumesc pt sfatul dat o sa fac cea ce mi ati spus....akum spuneti mi va rog frumos daca nu mai fac dieta si nu mai iau pastilele pt gastrita are ceva ?slabesc sa mananc totu fiert si pastile mi au dat si tot imi dau fara sa mi spuna macar daca totul merge spre bn luandu le.am gastrita dar eu nu m am plans de faptu k ma doare stomaku pur si simplu nu mai mancam k nu mi dadea voie din cauza vomei sau lipsa poftei de mancare da altceva nu..
crystyna | 03.11.2012
Buna ziua dna dr. am 20 de ani 1,55 inaltime am perioade cand mananc foarte mult si perioade cand dintr-o data imi scade pofta de mancare. am facut analizele la sange si totul este in regula. mi-as dori sa iau makr 5 kg in greutate, ce mi-ati recomanda?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 06.11.2012
Buna ziua! Va recomand sa luati Apperin capsule inainte de mese, pentru cresterea poftei de mancare. La micul-dejun luati o tableta de B Complex, iar timp de la pranz si seara, Biomed pentru ingrasat. Trebuie sa mancati mai des, si in cantitati mai mari, si sa incercati sa va odihniti mai mult.
marina | 08.11.2012
buna seara,spune ti mi daca se poate face ceva sau sunt pastile in cazul in care ai arderile rapide??astept rasp dvs multumesc7s
Teodor | 12.11.2012
Buna ziua! Va rog, as vrea si eu ceva foarte puternic ,orice ,daca se poate si cel mai bun produs , m-ar interesa ceva de deschiderea apetitului, nu pot sa manc ,pur si simplu nu am pofta de mancare , vreau sa zic ca ma trezesc la 9 ,gust asa ceva pe la ora 16 si mai manc o gustare pe la miezu noptii , dar nu pot sa manc foarte mult ,ma satur repede , nu stiu de ce oare,as vrea ceva de pofta de mancare foarte tare sa fie. Nu pot sa zic ca am probleme asa cu sanatatea,pentru ca recent acum cateva luni (mai exact 3) acum 3 luni, am fost plecat in franta , am stat acol o luna si ceva , m-am intors asa c mult mai plinut decat am plecat ... cand m-am intors nu stiu,parca nu mai am pofta aia de mancare cum mancam in franta. (as vrea daca se poate sa-mi zice-ti numele medicamentelor ,sa fie cele mai bune, ) si cred ca mi-ar trebuii si ceva vitamine ,daca nu ma insel. Multumesc,pentru un eventual raspuns! O zi buna!
Teodor | 12.11.2012
aaaaaa ma scuzati ,am uitat sa zic , am 23 ani 1,72 si 50 kg.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 15.11.2012
Buna ziua! Ar trebui sa va bucure faptul ca aveti arderi intense! Cel mai bine este sa luati mai multe mese pe zi, cat mai consistente. O incetinire a metabolismului indus prin suplimente sau medicamente ar dauna organismului!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 15.11.2012
Buna ziua! Va recomand sa luati cu 30 de minute inainte de micul-dejun si cina, cate 2 capsule Apperin. Dupa micul-dejun luati si Multivitamine si Multiminerale DoppelHerz, cu efect retard (elibereaza vitaminele pe termen lung, in mod constant).
Teodor | 16.11.2012
aaa .. pai eu am comandat deja altceva , ... am comandat asa: PRODUSELE COMANDATE: 1 x B - Complex 100mg - Solaray - 59.95 lei 1 x Vitamine A-Z Retard Multivitamine cu Multiminerale - DoppelHerz - 26 lei 1 x Energizant Laptisor de Matca - Apicola Georgescu - 18.95 lei sunt bune si astea sau trebuie neaparat cele mentionate de Dv? Astept raspuns, multumesc!
Teodor | 16.11.2012
Am comandat asa , pentru ca stiu ca vitaminele dau pofta de mancare si ca am vazut ca a-ti recomandat pe la mai multi ...si am zis sa incerc si eu ... dar daca nu e bine ce am comandat ... se poate modifica comanda? adica sa inlocuiesc ce am comandat cu ce mi-ati recomandat??
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 16.11.2012
Buna ziua! Da, sunt bune. Exista mai multe combinatii posibile de produse. Luati-le pe cele comadate.
Mirela | 22.11.2012
Buna seara, eu am 19 ani, 40 de kg si 1,65 inaltime. Imi doresc foarte mult sa ma ingras, dar nu stiu cum. Eu am pofta de mancare, dar cu toate astea mananc foarte putin pentru ca ma satur imediat. Nu inteleg de ce, nu stiu ce sa fac, nu stiu ce sa iau.
LOREDANA | 09.12.2012
buna ziua sunt loredana am 1 70 m 22 ani si 48 kg am hepatita b si as dori sa stiu dac e de vina si virusul as dori sa ma ingrasi stiu ca la inaltime mea ar trebui sa cintaresc 60 de kg dar eu as fi multumita si cu 7 /8 kg am un bebelus si nu ma simt bine deloc in pielea mea as dori sami spuneti ce pastile sa iau sa ma ingrasi multumesc
Elenutzza | 13.12.2012
Buna ziua ma numesc Elna si am 15 ani am un metru si62 de cm si am o greutate de 38 de kg si as dori si eu sa ma mai ingras vreo 10 kg si nu stu ce sa fac .Cate o data nu am nici pofta de mancare , uneori nu imi trebuie nimika .Va rog sa imi ziceti si mie ce pastile as putea sa eau sau ce vitamine nu conteaza cat costa doar sa isi faca efectu .mi-as dori foarte mult sa ma mai ingras , dar nu stiu ce sa fac , de aceea vas ruga sa ma ajutati cu un sfat .
Daniela | 15.12.2012
Buna ziua!Doamna Doctor! Eu am 19 ani,1.70 inaltime si 51 kg.Mi-ar mai trebui 9kg.Pofta de mancare nu prea am. Ce imi recomandati?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 18.12.2012
Buna ziua! Va recomand sa luati Gentiana capsule cu 30 de minute inainte de mese, pentru cresterea apetitului. Dupa micul-dejun, cate o tableta de B-Complex, iar dupa pranz si cina, cate 2 linguri de miere cu germeni de grau si nuca, timp de o luna. Este important sa consumati alimente peste necesarul caloric zilnic, si sa va odihniti.
bala mihaela cristina | 14.01.2013
buna ziua ma numesc cristina.am 23 de ani...1,60 si am 48 de kg...spuneti-mi si mie va rog ce as putea sa iau sa ma mai ingras putin...va multumesc!
rares | 17.01.2013
am si eu o intrebare ce-mi recomandati..am 16 ani si 6 luni si vreau neaparat sa ma ingras am 1.65 m si 45 kg
Crisan Raluca | 20.01.2013
bala mihaela cristina wrote: buna ziua ma numesc cristina.am 23 de ani...1,60 si am 48 de kg...spuneti-mi si mie va rog ce as putea sa iau sa ma mai ingras putin...va multumesc!
Buna ziua! Va recomand sa luati cate o fiola de laptisor de matca si ginsneg la micul-dejun, inainte de pranz si cina, Biomed pentru ingrasat, iar dupa cina, cate 2 linguri de energizant cu germeni de grau si nuca. Trebuie sa consumati mai multe alimente decat aveti nevoie pentru a va ingrasa!
Andrei | 21.01.2013
Buna ziua! Am 19 ani, 1.80 si 55 de kg. Am pofta de mancare, si toate analizele au iesit normale, insa nu pot sa iau un greutate. Ce imi puteti recomanda?
dayana | 22.01.2013
buna ma numesc daiana si am 13 ani si 40 de kg ....ce as putea face sa pot sa ma ingras cateva kg va rog ajutatima ...:(
anita | 27.01.2013
buna ziua eu am 20 de ani 1.59 si 40 de kg...asa ka eu cred ca din toate cazurile eu sunt cea mai slaba...am o probleme ...fumez mult si nu am pofta de mankare.....vreau sa ma ingras neaaparat va rog din suflet ajutatima cu un sfat folositor...va multumesc .
adriana | 28.01.2013
Buna, ma numesc Adrian am doar 14 ani si nu sunt multumita de corpul meu ..sunt prea slaba ..as vrea sa imi recomandati ceva pentru ingrasat va rog mult ! Multuesc !
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 01.02.2013
Buna ziua! Daca v-ati lasa de fumat v-ati ingrasa cateva kilograme, cu siguranta! Pentru cresterea apetitului alimentar va recomand sa luati cateo o capsula de Gentiana cu 30 de minute inainte de mese, iar inainte de pranz si cina adaugati si Biomed pentru ingrasat, cate 5 zile cu 5 pauza, timp de 1-2 luni. Faceti-va un calcul al necesarului caloric zilnic si depasiti-l prin aportul de alimente.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 01.02.2013
Buna ziua! Sunteti prea tanara pentru a va forta organismul! Mancati ceva mai mult, si luati miere cu nuca dupa pranz si cina, cate 2 linguri.
paula | 10.02.2013
Buna ziua!! ma numesc paula,am 14 ani si 34 de kg,orice maninc nu se depune dici macar 1 gram,ce as putea face sa ma ingras macar5-10 kg??
Roxana | 11.02.2013
Buna, sunt Roxana am 19 ani, 1.70 si 50 de kg...ce as putea face ca sa ma ingras putin ? Multumesc
nica ionela | 19.02.2013
buna,sunt ionela am 33 ani 1,67 si 37kg ...ce as putea lua ca sa ma ingras?
Marria | 20.02.2013
Buna ziua! Am nevoie de ajutor. Mi se pare ca mananc mult, dar nu ma ingras. Am 16 ani, 1.60 si 38 kg. Ce imi recomandati?
Vasy | 24.02.2013
Buna ,sunt Vasi 20 ani,1.78 inaltime si 55 de kg..vreau cu orice pret sa ma ingras .Ce imi recomandati?
MICA | 24.02.2013
Buna ziua ,sunt Mica am 30 de ani,1.65inaltime si 43kg nu fumez pofta de mancare am dar nu ma ingras .Vreau sa mai pun macar 5gk va rog sa ma ajutati
Ionela | 24.02.2013
buna ziua ,am 1.60 si 40 de kg ..am inteles ca peritolul este bun .. mil recomandati?
deea | 27.02.2013
Buna seara. Ma numesc Andreea si am 14 ani . Nu pot lua in greutate deloc. Daca iau ,iau cateva kilograme dupa care slabesc foarte repede.Nu prea am pofta de mancare .. Ce-mi recomandati ? Iau deja Eurovita , multivitamine si intaritor de oase si dinti , dar nu se vede nici o diferenta. Am uitat sa precizez , am 1,68 si abia 45 de kg . Apreciez gestul ca raspundeti tuturor persoanelor cu astfel de probleme. O zi/seara minunata!
Farmacist Crisan Raluca | 11.03.2013
Ionela wrote: buna ziua ,am 1.60 si 40 de kg ..am inteles ca peritolul este bun .. mi-l recomandati?
Buna ziua! Peritol puteti lua doar la recomandarea medicului, deoarece poate produce efecte adverse, mai ales pe sistemul nervos (somnolente, confuzie).
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 11.03.2013
Buna ziua! Va recomand sa luati inainte de micul-dejun cate o fiola de laptisor de matca cu ginseng, iar inainte de pranz si cina, Gentiana, pentru cresterea poftei de mancare. Dupa micul-dejun si pranz, luati pastura (cate 10 grame), iar dupa cina, cate 2 linguri de miere amestecata cu miez de nuca. Trebuie sa consumati mai multe alimente decat in mod normal pentru a va ingrasa, dar si sa va odihniti suficient.
alexa | 21.03.2013
buna ziua ! eu am 1,58 inaltime si 36 de kilograme si am 14 ani si nu stiu ce sa fac sa ma ingras am incercat diete tot felul de mancaruri grase si nimic ce pot sa maifa? exista vreo solutie? sau vreun medicament? va rog frumos spuneti-mi un medicament care sa ma ingrase repede...
adrian | 23.03.2013
Mariana wrote: Buna ziua,ma numesc Mariana am 19 ani,insa ma confrunct cu o mare probleme a corpului meu,deoarece am 1,62m si 43 kg.Nu am probleme cu pofta de mincare,maninc orice si nu aleg mincarea.Spuneti-mi va rog ce pastile as putea folosi pentru a lua in greutate.
Am citit cateva postari si am observat ca toti va confruntati cu aceeasi probleme.De cele mai multe ori persoanele mai durdulii sar peste mesele principale,in general se imfometeaza iar seara cand ajung acasa iau o masa copioasa inainte de culcare.Asa isi incetinesc metabolismu si astfel depun grasime.Nu e sanatos dar e o modalitate d ingrasare:D
Farmacist Crisan Raluca | 28.03.2013
alexa wrote: buna ziua ! eu am 1,58 inaltime si 36 de kilograme si am 14 ani si nu stiu ce sa fac sa ma ingras am incercat diete tot felul de mancaruri grase si nimic ce pot sa maifa? exista vreo solutie? sau vreun medicament? va rog frumos spuneti-mi un medicament care sa ma ingrase repede...
Buna ziua! La 14 ani nu trebuie fortat organismul in sensul ingrasarii, intrucat se pot produce dezechilibre hormonale! Fa sport si mananca mai mult, dar sanatos, nu facand exces de alimente grase!
iony | 30.03.2013
buna ziua.am 24 de ani, 160cm si 37 de kg.nu iau in greutate am facut analize si mi s-a spus ca am lipsa de fier mi s-a dat un tratament dar ma simteam rau de la el si l-am interupt.imi doresc foarte mult sa ma ingras.va rog sa ma sfatuiti.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 02.04.2013
Buna ziua! Incercati sa luati Fier Organic sau elixirul cu verbina si fructe rosii, sunt surse naturale de fier, mai bine tolerate de organism. In ceea ce priveste ingrasarea, va recomand sa cresteti aportul caloric al alimentelor si sa luati dupa micul-dejun Protein Forta, 3 comprimate, iar ianinte de pranz si cina, Biomed pentru ingrasat. Dupa cina mai puteti lua si 2 linguri de miere cu nuca.
tatiana | 10.04.2013
Buna, ma numesc Tatiana. Am 15 ani, 1.60 si doar 39 kg Ce imi recomandati pentru a ma ingrasa putin?
Miruna | 11.04.2013
Buna ziua! am 15 ani si 1.47 inaltime ce tratament pot lua pentru a ma mai inalta?va rog sa ma sfatuiti multumesc !
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 14.04.2013
Buna ziua! Dupa pranz si cina, luati cate o lingura de miere amestecata cu miez de nuca, iar la micul-dejun, cate o fiola de Tonotil, 10 zile pe luna, 4-5 luni consecutiv.
Adelina | 15.04.2013
Buna ziua! am 20 de ani, 1.60 si 43 kg! mananc bine.. am incercat vitaminele Centrum si Eurovita + calciu timp de 2 ani , dar degeaba..nu pot pune nici un kg in plus! eu am o problema cu lactoza.. nu pot manca/bea orice ce contine lapte atat timp cat produsul are acel miros de lapte! ce imi recomandati?
Farmacist Crisan Raluca | 18.04.2013
tatiana wrote: Buna, ma numesc Tatiana. Am 15 ani, 1.60 si doar 39 kg Ce imi recomandati pentru a ma ingrasa putin?
Buna! Nu trebuie sa te fortezi sa te ingrasi, risti sa-ti dereglezi metabolismul! Dupa pranz si cina poti lua cate o lingura de miere amestecata cu miez de nuca.
Farmacist Crisan Raluca | 18.04.2013
Buna ziua! Nu exista tratamente-minune pentru crestere in inaltime, aceasta trasatura este mostenita. Poti lua vitamine si minerale, dar nu este o garantie ca vei mai creste!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 22.04.2013
Buna ziua! Pentru a va ingrasa cu un kilogram pe saptamana trebuie sa consumati zilnic 2800 de calorii. Gasiti tabeel cu continutul caloric al alimentelor, compuneti-va meniul astfel incat sa ajungeti la aceasta valoare. Puteti suplimenta masa de pranz si cina cau cate 2 linguri de miere si nuca.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 30.04.2013
Buna ziua! Va recomand sa luati inainte de micul-dejun cate o fiola de laptisor de matca cu ginseng, iar inainte de pranz si cina, Pelin capsule, pentru marirea apetitului. Dupa micul-dejun si pranz, luati Protein Forta, cate 2 comprimate, iar dupa cina, cate 2 linguri de miere amestecata cu miez de nuca. Urmati acest program minim o luna si consumati alimente bogate in calorii.
cami | 30.04.2013
am si eu problemme cu greutatea am 157 inaltime si doar 42 de kg am incercat mai multe feluri de vitamine dar degeaba nu m-am ingrasat aproape deloc. as fi foarte fericita daca mi-ati da un sfat. multumesc.
Mihai | 05.05.2013
Buna ziua sau buna seara. Ma numesc Mihai, am 19 ani si locuiesc in Bucuresti. Nu prea muncesc eu cine stie ce, dar mai muncesc din cand in cand, e, pana aici totul bine. Deci cand vin la munca ma cantaresc, am 70 de kg si cand plec am 68, se intampla asta foarte des. Eu am 1.89, mama mea este slaba, dar vreau sa ma incurajez singur si-mi spun ca nu o mostenesc. Am facut si sala, m-am ingrasat vreo 2 kg in 2 luni. Eu vreau sa ma ingras repede, asta insemnand 2-3 luni. Ce sfat sau sfaturi imi puteti da? Multumesc si sper sa-mi fiti de mare ajutor .
Farmacist Crisan Raluca | 15.05.2013
cami wrote: am si eu problemme cu greutatea am 157 inaltime si doar 42 de kg am incercat mai multe feluri de vitamine dar degeaba nu m-am ingrasat aproape deloc. as fi foarte fericita daca mi-ati da un sfat. multumesc.
Buna ziua! Ptrebuie sa creesteti aportul de calorii pentru a va ingrasa! Luati trei mese principale si trei gustari, consumati alimente variate si bogate in calorii, luati inainte de pranz si cina Pastura, cate 10 grame, iar dupa fiecare masa, cate o lingurita de Apivitas Forte, timp de o luna. Odihniti-va si petreceti timp in aer liber!
Farmacist Crisan Raluca | 15.05.2013
cami wrote: am si eu problemme cu greutatea am 157 inaltime si doar 42 de kg am incercat mai multe feluri de vitamine dar degeaba nu m-am ingrasat aproape deloc. as fi foarte fericita daca mi-ati da un sfat. multumesc.
Buna ziua! Un consum zilnic de aproximativ 2500 de calorii v-ar ajuta sa va ingrasati cu un kilogram pe saptamana. Assadar cresteti numarul meselor si cantitatea alimentelor, care trebuie sa fie cat mai variate, sanatoase si bogate in calorii. Daca nu aveti pofta de mancare, luati Gentiana capsule inainte de mse, iar dupa, cate 3 comprimate de Protein Forte si 1 lingura de Energizant cu nuca si germeni de grau, timp de o luna.
andreea | 16.05.2013
Buna seara, am 22 de ani 48 kg,1.65 cm ,ce medicamente mi-ati putea recomanda pentru a lua in greutate putin? Va multumesc!
Roxana | 23.05.2013
Buna seara!Am 26 ani,1.57m si 40 kg...am luat multivita,laptisor de matca,peritol,supradyn si nu ma pot ingrasa,sunt fumatoare de 2 ani dar am inceput de 2luni sa fumez doar 3-4 tigari pe zi..va rog frumos recomandati-mi ceva ce m-ar putea ajuta sa ma ingras,va multumesc!
Irina | 24.05.2013
Buna ziua si Hrostos a Inviata!de graba implinesc 20,am 1,65 si am 41-42 kg,m-am saturat sa fiu slaba,tare greu ma ingras si f usor slabesc,destul doar un mic stres si pierd complet pofta de pincare...am incercat si vitamine,dar nu e pe mult timp,nici-o haina nu sta,poate imi recomandati niste pastiele p-u un efect mai bun..? f mult imi doresc sa ma ingras,toti imi zic ca-s slaba si imi povoca mult discomfort ,dar eu singura vad in oglinda caci asta e si realitatea...ajutati-ma va rog frumor!!!
manolache adrian | 29.05.2013
buna eu sunt Adrian am 13 ani 47 de kg si nu reusesc sa ma ingras intradevar sunt foarte inalt dar ma deranjeaza mult acest lucru daca ma puteti ajuta cu vreun sfat va multumesc
beni | 29.05.2013
buna seara, as vrea sa imi spuneti si mie ce vitamine as putea lua. inaltimea mi-e de 1,54 si greutatea de 37,si as vrea sa am vreo 40-43-45, de mancat mananc foarte bine, sunt mancau da nu ma ingras ori cat as manca. deci as vrea sa-mi spuneti ce vitamine sa iau!
Denis | 01.06.2013
Buna!Am 20ani,1,90m si 64 kg,sunt fumator,ce sfaturi imi dati ca sa ma ingras,sau recomandati-mi ceva pentru ingrasat.Mersi!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 03.06.2013
Buna ziua! Daca v-ati lasa de fumat ati castiga cateva kilograme! Puteti lua la micul-dejun B-Complex, o tableta, si o fiola de laptisor de matca cu ginseng, si Apivitas Forte dupa mese (cate o lingurita). Aveti nevoie de un aport caloric marit cu inca jumatate din valoarea necesarului zilnic (de exemplu daca necesarul calculat in fucntie de varsta, inaltime, greutate, sex si tipul activitatii fizice este de 2400 de calorii, mai adaugati inca 1200 pentru a va ingrasa cu un kilogram pe saptamana).
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 04.06.2013
Buna ziua! Trebuie sa consumati alimente mai bogate in calorii, dulciuri, mai multa carne, eventual suplimentati mesele cu Nutri Fort. La micul-dejun luati cate o fiola Tonotil si 1 de laptisor de matca si ginseng, iar inainte de pranz si cina, Biomed pentru ingrasat (5 zile cu 5 pauza).
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 04.06.2013
Buna ziua! La aceasta varsta nu trebuie sa-ti fortezi orgaismul sa se ingrase, pentru ca se afla in crestere! Poti lua un complex de multivitamine si minerale, sau calciu, magneziu si zinc, alimentatia sa fie sanatoasa, si orele de odihna respectate.
Farmacist Crisan Raluca | 05.06.2013
manolache adrian wrote: buna eu sunt Adrian am 13 ani 47 de kg si nu reusesc sa ma ingras intradevar sunt foarte inalt dar ma deranjeaza mult acest lucru daca ma puteti ajuta cu vreun sfat va multumesc
Buna ziua! La aceasta varsta nu trebuie sa-ti fortezi orgaismul sa se ingrase, pentru ca se afla in crestere! Poti lua un complex de multivitamine si minerale, sau calciu, magneziu si zinc, alimentatia sa fie sanatoasa, si orele de odihna respectate.
ionut30 | 13.06.2013
buna,ma numesc ionut am 17 ani,59kg si 1,86 inaltime nu stiu ce sa iau ca sa ma ingras
cosmina | 17.06.2013
buna ziua,ma numsc cosmina ,am 16 ani si 1,52 inaltime,si 40kg,am slabit dintr-o data si nu stiu ca sa fac ca sa ma ingras desi am unele probleme cu stomacu,si nu prea am pofta d mancare si nu pot decat sa mananc decat putin si apoi peste cateva mn mi se face iara pofta d mancare si uneori imi pierd pofta d manacare.va rog sa imi raspundeti si mie si va rog sa imi spuneti ce sa iau ca sa mai iau in greutate.va rog sa imi raspundeti
cosmina | 17.06.2013
buna ziua,ma numesc cosmina am 15 ani,1,52 inaltime si 40kg,desi am slabit dintr-o data nu imi place cum arat acum si toti imi spun ca sunt slaba,va rog sa imi spuneti ce as putea face ca sa mai iau in greutate,desi am unele probleme cu stomacu si imi pierd pofta d mancare si mananc apoi kat s poate d mult tot nu reusesc sa mai adaug in greutate,va rog sa imi raspundeti cat mai repede findca nu sunt multumita ed corpul cum arata aum si tare mult as vrea sa mai iau in greutate.va rog sa imi raspundeti si sa imi puteti da nite sfaturi in aceasta situatie.
a | 20.06.2013
Buna ziua am si eu o problema alaptez si am slabit foarte mult si am ameteli si as vrea si eu ce vitamine sa iau de ingrasat
alin | 24.06.2013
buna ziua, am 27ani,180 si numai 63kg ce pot face sa ma ingras?
pruteanu razvan | 06.07.2013
Buna ziua ma numesc razvan am 15 ani si 1,45 inaltime dar nu sunt multumit de ialtimea mea daca puteti sa-mi spune-ti ce as putea luat pentru a ma mai inalta multumesc mult
liliana | 08.07.2013
buna,ma numesc liliana am 14 ani, 152 si numai 33kg vrea sa ma ingras cu 6-7 kg daca nu macar si cu 5 si nu pot .... Ce pot sa fac?
lorena | 12.07.2013
Buna ziua! am 17 ani, 1.60 si 40 kg. Imi doresc sa ma ingras.Am incercat de-a lungul anilor tot felul de vitamine si nici un reultat. Am inceput de cateva zile sa iau peritol, o capsula seara. Am o stare foarte urata,de somnolenta si ameteala. Sa-l contiuni? Voi avea reultate? Dumneavoastra ce pastile imi recomandati?> si in legatura cu inaltimea,mai pot creste? daca da, cum? Astept rasp dvs. Multumesc!
Cristina | 22.07.2013
Buna! ma numesc Cristina am 18 ani si vreau sa mai pun niste kg , Am ajuns sa fiu foarte slaba si sunt prea complexata.. De multe ori nici nu prea am pofta de mancare . Si totusi cand am pofta de mancare si mananc destul de mult nu asimilez. Ce ati putea sa imi recomandati macar pt 5 kg in plus. Dar dupa ce nu mai iau pastilile nu as vrea sa slabesc sa ajung ca acum ..
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 26.07.2013
Buna ziua! Pentru cresterea apetitului va recomand sa luati cate o capsula de Gentiana inaintea meselor principale. Dupa micul-dejun luati cate o tableta de multivitamine si multiminerale, iar dupa pranz si cina, cate o lingura de Energizant cu germeni de grau si nuca.
Valentina | 03.08.2013
Buna ziua am 16 ani 172cm inaltine si 42kg mananc de 5-6 ori pe zii dar putin in general mananc fast-food dar tot nu ma ingras nu stiu ce sa fac .. as dori sa ma ingras cu 20 de kg ce imi puteti recomanda.
Buna ziua! | 07.08.2013
Am 19 de ani, 175 cm, 50 de kg, in urma cu cateva luni nu mi-am dorit sa mananc, nu am vrut sa ma ingras pentru a ramane la agentia de modeling la care am fost... Momentan nu vreau sa mai continui, deoarece am intrat la facultatea pe care mi-am.dorit-o, asta fiind medicina... Si modelingul pe mine m-a distrus ca s-o zic asa... As vrea sa stiu cum as putea sa ma ingras macar 5-6 kg ... Nu pot sa mananc f mult, fumez de ceva timp si observ ca nu pot sa ma las, bautura nu consum, si de cand sunt in vacanta nu mai pot dormi noptile ... Poate si dorul de casa mea... Si familia mea m-a adus in starea asta.... Astept un raspuns... Va multumesc din suflet ! :-* o zi buna sa aveti!!!!
Nicoleta | 17.08.2013
Buna,ma numesc nicoleta si am 16 ani. Am 1,64 m si 44 kg. Mananc foarte mult
Alexa | 21.08.2013
Buna,am o problema cu kg si as avea nevoie de ajutorul dvs. Am 16 ani , 1,62 inaltime si 40 kg . Desii stiu ca nu este bine , fumez de aprocimativ un an jumate sau chiar 2. Am probleme cu rinichii si lipsa de fier. Desii mananc destul de mult si de des , nu pot lua in greutare . Mi s-a spus ca am arderile rapide si nu pot lua atat de usor in greutate . Insa imi doresc mai mult decat orice pe lume sa ma ingras si am devenit depresiva din aceasta cauza . As vrea sa iau in greutate 7 kg , de preferat intr-un interval de 2-3 luni . Va rog din suflet sa imi recomandati un tratament care sa ma poata ajuta sa iau aceste kg fara riscul de a ma deforma . Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare raspunsul dvs .
Alexandra | 21.08.2013
Buna ziua. Am 21 de ani, sunt slaba , am 40 kg cel mult, sunt fumatoare si nu prea am pofta de mancare. Ce as putea sa iau sa ma ingras ? va multumesc !
mirela | 24.08.2013
Buna! Am 22 de ani am un baietel de 2ani inainte de a ramane insarcinat arata f bn akm sunt ff slaba am 1,67 si 48de kg, am avut cateva depresi din cauza fizicului meu vreau sa ma ingras va rog sa ma ajutati. Va multumesc!
Viorel | 24.08.2013
Buna ziua, Am 26 ani, 184 cm inaltime si doar 63 km. Mananc orice, la orice ora din zi si noapte, dar nu reusesc sa ma ingras. Ba din contra (cel mai probabil din cauza serviciului - timp de 8 - 10 h merg aprox 10-13 km) am slabit 7 kg in 4 luni. Va rog sa imi oferiti cateva sfaturi. Multumesc,
Madalina | 25.08.2013
Buna ziua! Am 17 ani, 1.60 si 40 de kilograme. As vrea sa ma ingras, dar nu reusesc. Uneori nu am pofta de mancare. Ce-mi puteti recomanda? Multumesc anticipat!
Elena | 03.09.2013
Buna ziua. Am 18 ani, 1.57 m si 40 de kg. Imi dorec de foarte mult timp sa ma ingras.. am momente cand mananc mult, si momente cand nu mananc deloc.. nu stiu ca sa a fac..:( Va rog sa ma ajuti, multumesc frumos!
Andreea | 11.09.2013
Buna ziua. Am 19 ani, 1.56 cm si 38 kilograme. As vrea sa iau in greutate aproximativ 6 kilograme. Ce imi recomandati? Va multumesc frumos.
robert ioachim | 25.09.2013
Buna ziua va rog sa-mi recomandati un tratament pentru a ma ajuta sa iau in greutatenu reusesc sub nici o forma sa pun cateva kg pe mn am 19 ani am1,82 si 64kg va rog sa ma ajutati.va multumesc foarte mult
Alex | 12.10.2013
Buna Ziua, Va rog frumos sa imi recomandati ceva sau sa imi da-ti un sfat ce as putea lua ca sa ma ingras.Am 21ani 1,91cm si 75kg aveamultima oara cand mam cantarit...sunt foarte slab.Astept raspunsul dvs daca ma puteti ajuta,va rog din suflet.Va multumesc!
maria alexandra | 27.10.2013
buna ziua,am 26 de ani 1,60 si 48 de kg ,va rog din suflet sa-mi recomandati ceva pt a putea lua in greutate cateva kg,pana la varsta de 19 ani eram foarte grasa aveam in jur de 65-67 kg apoi am slabit si nu imi mai revin deloc nici in timpul sarcini nu am luat in greutate iar acum dupa 4 ani de cand am nascut nustiu ce sa mai fac ca sa mai ma ingras cel putin 5 kg.astept raspunsul dvs.pe aceasi pagina .va multumesc
anca | 14.11.2013
buna seara. am si eu nevoie de sfatul dumneavoastra am 1.62 si 48 kg as vrea sa iau pastile de ingrasat dar tinand cont ca alaptez
george | 16.11.2013
buna ziua am 23 de ani 1,80 ,58 kg la varsta mea sunt foarte slab ma puteti ajuta ? ce imi puteti recomanda vreau sa va spun ca imi este si rusine sa merg pe strada . va multumesc
patrasc daniela | 24.11.2013
mama are dureri de stomac si greata dimineata .Ce medicamente ar trebui sa foloseasca?
tamara tabacaru | 05.12.2013
am 21 ani 38 kg ce trb sa fac sa ma ingras?
mihaela | 29.12.2013
Buna seara , am 1 .70 si 43 de kg .. fac modeling dar nu ar fi o problema daca m-as ingrasa .. am luat tot felul de pastile : supradyn , vitamax , peritol , eurovita si multe altele de care nici nu imi mai amintesc . As dori sa ma apuc de sala , si sa i-au niste proteine . Vreau neaaparat sa ajung la 50 de kg .. Multumesc
Daniela | 24.01.2014
Buna , am 1.60 si 43 de kg , am incercat tot felul de pastile inclusiv vitamine dar am observat sa sunt alergica la calciu magneziu sau zinc , ce m-ati putea sfatuii sa incerc ? nici pofta de mancare nu prea am , parintii mei nu sunt slabi deci nu poate fi o problema genetica ..
Emanuela | 17.02.2014
Buna,am 15 ani, aproape 16 . Am 1,70 si 42-43 kg , orice as incerca nu ma pot ingrasa. Mama este bine , nu e nici slaba nici grasa iar tatal meu e destul de gras. Ma puteti ajuta?
ginel | 20.02.2014
wrote: Buna ziua! Pe langa o alimentatie bogata in calorii, puteti asocia fiole de laptisor de matca si ginseng, cate una inainte de micul-dejun, si Biomed 6 pentru ingrasat, inainte de pranz si cina.
ginel | 20.02.2014
Pot sa iau ginseng si royal jelly kiar daca alaptez?funcționează mă pot
elena | 05.03.2014
buna am 22 de ani 1.60 si 45kg ori ce ai manca nu ma ingrasi va rog sa ma ajutati vreau sa ma ingrasi cu 5-10 kg.
Bianca | 10.03.2014
Buna , am 1.64 si 45 kg sunt foarte nemultumita de greutatea mea si ma consum mult fiind foarte demoralizata din cauza faptului ca nu ma pot ingrasa , cam de o saptamana am inceput sa mananc mai bine , mananc cam o paine pe zi , carne lactate etc. sunt sanse sa ma ingras? macar 10 kg . daca nu ce pastile as putea lua ca sa iau in greutate?
Stefania | 15.03.2014
Buna ziua ! Am 1,60 si 43kg si 20 de ani. Ce trebuie sa fac pt a ma ingrasa ? Mentionez ca respect mesele si mananc cat se poate de normal , adica nu mananc putin .
nane | 17.03.2014
buna sera , am 29 de ani si am 56 km 178 mentionez ca nu stiu cum arata parinti mei .nu.i cunosc si vreau sa ma ingras va rog sa ma ajutati
MISTERSAN | 23.03.2014
Salut amm 20 de ani 55kg 1,70 as vrea sa ma ingras, ce pastile farmaceutice imi recomanddati sau pot lua cv pastile sportive care contin 70 80 la suta carbohidrati\\ ms
mirela | 28.03.2014
Buna ma numesc Mirela si eu am probleme cu greutatea si am inceput sa fiu cam disperata in aceea ce priveste de a pune cateva kilograme in plus ...am 27 de ani si nu pot trece de pragul de 45 de kilograme la o inaltime de 160, intr-adevar acesta vizibila pierdere de kilograme sa datorat pierderi tatalui meu...dar asta sa intamplat akum 7 ani...si de atunci tot incerc sa iau in greutate ...am luat vitamine am fost la doctori dar degeaba ...am zile in care nu mananc nimic si zile in care mananc foarte mult si la ore tarzii... sper sa ma puteti ajuta cu un sfat...va multumsc
georgeionut | 27.05.2014
Buna ziua! Am 17 ani 48kg si 1.71 si sunt foarte slab pentru varsta mea.Ce imi recomandati?
Cosmin Draghici | 30.05.2014
Buna ziua! Ma numesc Cosmin si am 1.82 si 58 kg. Tatal meu este de asemenea destul de slab. Am incercat niste vitamine si miee cu nuca dimineata.. cei drept ma simtea mai bine dar parca am pus 1kg cel mult.. daca imi puteti sugera niste pastile si un regim alimentar va rog frumos. Multumesc anticipat.
alin | 27.06.2014
vand pastile pentru cresterea apetitului respectiv ingrasare aduse din Germania, am facut proba si din 4 pastile am pus 1kg in 2 zile dar sunt si genul de om normal fizic ( nu am parintii slabi sau sa am vreo boala de slabire).
alin | 27.06.2014
buna ziua, vand pastile pentru cresterea apetitului respectiv ingrasare aduse din Germania, am facut proba si din 4 pastile am pus 1kg in 2 zile dar sunt si genul de om normal fizic ( nu am parintii slabi sau sa am vreo boala de slabire).
Caeru Mihaela | 01.07.2014
Buna ziua, am 24 de ani si zm 45 kg la o inaltime de 1,58 am nascut iar pe perioada sarcinii m-am ingrasat 23 kg dar le- am dat jos . poate sa fie si din cauza ca alaptez ???? Si m-am apucat si de fumat???
Alte întrebări Povestea ta
Poate lua zeolit?
Mama mea are cancer mamar triplu negativ ,a făcut 8 ședințe de chimioterapie iar acum ... Buna ziua! In cazul mamaei dumneavoastra se poate administra atat Zeolit-ul, cat si Indole-3-Supreme, acesta din urma e ...
Se pot administra concomitent suplimente cancer?
Buna ziua! Se pot administra concomitent Canticer forte,tumopectin și graviola duo? Într-un can ... Buna ziua! Sepot asocia cele trei suplimente, cu mentiunea ca in cazul Tumopectin si Graviola Duo sa nu luati mai mult ...
Endometru ingrosat 11mm
Pot lua Inodol3supreme daca am endometru ingrosat 11 mm,fara alte manifestations cu resultat la biop ... Buna ziua! Da, se poate face administrarea in cazul dumneavoastra, cate o capsula pe zi in cure de maxim 3 luni cu o lu ...
Perioadă administrare Selezin
Bună ziua, nu vă supărați pentru glanda autoimună , pe ce perioadă se ... Buna ziua! Puteti lua maxim 6 luni Selezin, apoi faceti pauza minim 2 saptamani. ...
Are efect asupra nodulilor intestinali și a endometriozei.
Bună ziua, pastile pot influența pozitiv, adică reducerea endometriozei și a nod ... Buna ziua! Ahcc este indicat in stari cu diviziune celulara anormala, deci ar putea fi util si in endometrioza, chiar d ...
Sfat pentru îngrășare
Bună ziua îmi puteti recomanda va rog ceva pentru îngrășare după naștere am ... Buna ziua! Daca alaptati puteti lua doar vitamine (Femosun sau Pregnacare) in asociere cu Ulei din ficat de cod Moller ...
Mi e somn și sunt obosit tot timpul!!!
De ce mi e somn continuu? Am luat mg, fier, vitamine, am luat și fortifikat forte dar nici o am ... Buna ziua! Va recomand sa luati Rhodiola C de la Parapharm, cate o capsula de doua ori pe zi (dupa micul-dejun si dupa ...
Vreau sa ma ingras
Buna ziua, am 45 ani, 2 copii 1:51 înălțime și 34 kg. Menționez ca nu am reușit ... Buna ziua! Puteti lua tincturi care sa creasca pofta de mancre (Bitter Taina Naturii, gemoderivat de porumbar sau tinct ...
Collanol in insuficienta renala
un bolnav cu insuficienta renala poate lua Collanol? ... Buna ziua! Curcumina din compozitia Collanol ar avea efect benefic in insuficienta renala, in schimb in ceea ce privest ...
Hemoroizi
Am si eu o problema de 3 luni ,acum 3 luni ma durea foarte rau cand ieseam la toaleta si am spus sa ... Buna ziua! Reluati regimul alimentar si aplicati din nou aceeasi crema care v-a ajutat. Nu am cum sa ma pronunt ce avet ...
Greutate prea mica
As vrea sa ma îngraș dar nu reușesc de loc. Am 14 ani 1m52 și 42 Kg As vrea ... Buna ziua! La 14 ani nu trebuie sa luati suplimente de ingrasat, cel mult un complex de multivitamine si minerale este ...
Asociere Reishi cu Atoris si Omega 3
Bună seara ! Reishi se poate luat împreună cu alte medicamente de exemplu Atoris10mg ș ... Buna ziua! Reishi se poate asocia cu tratamentul curent, timp d emaxim 6 luni consecutiv. Mentineti un aport adecvat d ...
Ce metoda pot folosi pentru a ma ingrasa?
Buna ziua, am 23 de ani, am 1, 72 m inaltime si am 52 de kilograme si am senzatia ca sunt foarte sla ... Buna ziua! Daca nu aveti pofta de mancare, va recomand sa luati inainte de mesele principale cate 5 ml de bitter Taina ...
Vreau sa ma îngraș
Bună seara! Am 22 de ani 1.55cm și 44 de kg vreau sa ma îngraș si eu câteva kg ... Buna ziua! Incercati sa consumati mai multe alimente decat in prezent: introduceti doua gustar, consumati doua feluri l ...
Vreau sa ma ingras
Buna ziua! Ma numesc Gina am 22 ani, 1.60 si 43 kg ce asi putea lua sa ma ingras ...nu am pofta de m ... Buna ziua! Pentru cresterea poftei de mancare va recomand sa luati Gemoderivat de porumbar, cate 2 ml de doua ori pe zi ...
vreau sa mai iau in greutate
buna seara! am 25 de ani, 1.61 inaltime, 53 kg. sunt foarte energica si in ultimul timp foarte stres ... Buna ziua! Un aport de 2900 de calorii pe zi este solutia, deci cresteti cantitatea de alimente consumate. Acestea treb ...
cum pot sa ma ingras
Buna ziua!Am 21 ani,1,60 si 43 kg si am luat vitamine vitamax dar tot nu ma ingras.Ce ar trebui sa i ... Buna ziua! Pentru marirea apetitului si stimularea digestiei va recomand sa luati bitter Taina Naturii, cate 5 ml inian ...
Ce imi recomandati pentru ingrasare?
Buna seara!Am aproape 20 de ani,1,59 inaltime si doar 42 de kg.As dori sa ma ingras.Mentionez ca am ... Buna ziua! Faptul ca v-ati lasat de fumat va va ajuta si sa luati in greutate. Pentru marirea apetitului si stimularea ...
Cum sa pun câteva kg pe mine?
Am 17 ani, 1,59-1, 60 și am 43-44 kg, as dori măcar 5 kg în plus, aștept răspuns ... Buna ziua! In primul rand cresteti numarul meselor, dormiti suficient si puteti lua si urmatoarele suplimente: La micu ...
Ingrasare
Buna ziua! Am 18 ani, 1.70 si 42 de kg, imi doresc foarte mult sa ma ingras 10 kg, am mai incercat s ... Buna ziua! Principala conditie pentru a va ingrasa este un aport crescut de calorii, de aproximativ 2800 pe zi. Pentru ...
Oferte şi Reduceri



Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Brintillex
Brintillex

Pot lua 5 HTP daca iau un antidepresiv.??? ... Buna ziua! Nu, 5-HTP nu trebuie asociat cu antidepresive. ...


Sfatul farmcistului Gust amar.
Gust amar.

Bună ziua,am 59 de ani de 1 an am un gust amar ďż˝n gura,mai ales ... Buna ziua! O ipoteza ar fi candidoza linguala, uitati-va daca limba d ...


Sfatul farmcistului Fluend extreme sirop
Fluend extreme sirop

Bunaa ziua! Siropul Fluend Extreme este bun și pt tuse seaca? Ms ... Buna ziua! Daca simtiti ca aveti mucus vascos pe care nu il puteti el ...


Sfatul farmcistului Exista sansa sa fie pozitiv?
Exista sansa sa fie pozitiv?

Buna ziua,va rog sa mi spuneti daca Am facut sex neprotejat in data de ... Buna ziua! Situatia este la limita, din cauza ciclurilor neregulate. ...


Sfatul farmcistului Erecție slabă
Erecție slabă

Bună ziua. Am 59 de ani și ďż˝n urmă cu 2 ani am fost diagnostica ... Buna ziua! Data fiind interdictia fata de raporturile sexuale, nu va ...