Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Întreabă farmacistul Vezi sfaturile farmacistului

Caută sfatul farmacistului ....

spondiloza cervicala


doini... întreabă despre Afectiuni reumatice:
Buna seara! Am spondiloza cervicala si uneori am dureri de cap sacaitoare, cu vertiji; sau parca imi "crapa" capul si mi se invart toate in fata ochilor. Ce imi recomandati ? doinita

Sfatul farmacistului:
Buna ziua! Va recomand sa luati Neurotonic capsule pentru ca amelioreaza circulatia la nivel cerebral, care este cauza acestor manifestari. Se poate alterna cu Migrenal capsule, in cure de cate o luna de zile.


Produse recomandate Sfatul farmacistului


Continua si tu discutia ...

grosu george | 06.03.2012
buna ziua,am stari de vertij,dar nu este nimic neurologic,ce pot sa i-au tinand cont de ulcer gastro-duodenal.M-i s-a recomandat betaserg.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 10.03.2012
Buna ziua! Din pacate Betaserc determina dureri de stomac, pentru evitarea carora se recomanda administrarea in timpul mesei si eventual, reducerea dozelor. Daca vi s-a recomandat Betaserc de 24 de mg este foarte probabil sa determine dureri de stomac, dar ati putea sa luati Betaserc de 8 mg, cate 1 tableta de 2-3 ori pe zi, la mesele principale. Va recomand sa asociati si Neurotonic, cate 1 capsula pe zi, dupa micul-dejun, timp de o luna. Mai faceti investigatii la un medic specialist ORL, exista manevre de repozitionare si exercitii de reeducare in caz de vertij!
Adriana | 30.03.2012
Buna ziua, Prin decembrie 2011 mi-a aparut intai un tiuit subtire in urechea dreapta (ca zborul unui tantar), apoi zgomotul pulsului in urechea stanga. Precizez ca in august 2011 avusesem mari ameteli dupa ce am mancat ff sarat si ulterior am descoperit ca fusese hipertensiune (putea fi si spondiloza cervicala, ca stau mult la calculator). De atunci, adio sare. Mi-am cumparat tensiometru de brat si in ultima vreme am masurat de 3 ori tensiunea si am mereu 109mm cu 650mm (si simbolul inima=batai neregulate). De cateva zile insa pulsul din urechea stanga a devenit prea zgomotos, nu mai pot dormi noaptea. Il aud si ziua dar nu tot timpul, imi pulseaza o artera la baza urechii. Insa noaptea sunetul creste in intensitate si a devenit un chin. Am citit despre acufene, tinitus, Betaserc si Emperin, Calivita, leacuri naturiste (iau ceai si tinctura reglator de tensiune, vata cu bitter suedez in urechea stanga, zadarnic). Sunt aproape de pensie, nu am ulcer doar unele probleme cu articulatiile. Am consumat ceva ciocolata in ultima vreme dar nu beau cafea si am citit ca trebuie redusa cafeina si sarea in cazul asta.Ce ma sfatuiti sa iau ca sa scap de pulsul din ureche si sa pot dormi noaptea? Ce-i mai bun, Emperin ori Betaserc? (vad ca e aceeasi substanta dar Emperin da somnolenta si nu e indicat la tensiune scazuta)
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 02.04.2012
Buna ziua! Va sfatuiesc sa mergeti la un medic cardiolog pentru ca, din cele descrise, acufenele dumneavoastra au legatura cu circulatia. Daca acesta nu descopera nimic, va trimite la un specialist ORL. Sarea in exces, cafeina si alcoolul pot sa modifice concentratia lichidelor din urechea interna, avand implicatii in vertij (ameteli, pierderea echilibrului), ori dumneavoastra aveti acufene. S-ar putea sa va ajute Betaserc (Emperin), sau s-ar putea sa aveti nevoie de alt tratament. Cele doua medicamente contin aceeasi substanta activa si, prin urmare, au aceleasi reactii adverse. Tratati afectiunea cardiovasculara si totul va reveni la normal!
Adriana | 12.04.2012
Buna ziua, Va multumesc pentru raspuns. Am citit ca se recomanda 2 capsule/zi Betaserc (Emperin) de 24 mg, care pot elimina (reduce) acufenele cam in 5 zile. La Emperin scrie aveti grija deosebita cand utilizati Emperin DACA aveti tensiune arteriala scazuta. Eu mi-am masurat tensiunea in 3 randuri diferite si aveam tot 109 cu 64 si pulsul in jur de 61. Intrebarea mea este: intru in categoria de tensiune scazuta? Care este riscul de a lua Emperin in acest caz, considerand ca el scade tensiunea? (lesinul sau altceva). Cred ca s-ar putea evita riscurile luand ceva care sa creasca tensiunea dupa utilizarea de Emperin (gen cafea, vin etc). Multumesc anticipat!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 12.04.2012
Buna ziua! Va incadrati in categoria hipotensivilor, de aceea va recomand sa luati doza aceasta de 24 de mg de doua ori pe zi doar 5 zile, apoi sa o reduceti la jumatate. Pentru cresterea tensiunii prima masura este sa mancati mai sarat, si puteti consuma si cafea. Veti urina insa mai des si veti fi mereu insetata.
tiberiu | 31.10.2012
buna la toata lumea si eu sant cu aceiasi problema imi suna ambele urechi si va rog sa mi spuneti ce pot sa fac sa folosesc emperin sant tare disperat ca nu am liniste si nu pot sa dorm desi in ainte beam multa cafea si stateam la calculator acuma sunetul asta din urechi pana in creier imi suna am fost la medic si mia spus ca sunt stresat va rog sa imi suneti daca este bun acest emperin ?
Elisa | 13.11.2012
Buna seara! Am si eu muschii cefei f tensionati si ma dor f rau cam de mult timp,ameteli,migrene repetate de imi dau fel de fel de senzatii zilnice cand de presiune in varful capului,cand uneori furnicaturi,usturimi,arsura,dureri de imi crapa capul,dureri care se muta in tot capul si care-mi fac viata un chin...am f la doctor de multe ori dar nu am rezolvat nimic...iau Betaserc 2 pe zi de 24mg. Am un tiuit continuu,sacaitor in urechea dreapta de 2 ani si nu am putut sa scap de el. Va rog tare mult sa-mi spuneti ce pot sa iau,ce pot sa fac? Inca o intrebare daca iau Stugeron,se ia ca un tratament in fiecare zi sau se ia doar la nevoie?Mii de multumiri!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 16.11.2012
Buna ziua! Stugeron se administreaza pe termen lung, nu ocazional! Va recomand sa incercati niste proceduri de fizioterapie (ultrasunete, masaj), precum si un program de exercitii care sa detensioneze regiunea cervicala. Cereti sfatul unui kinetoterapeut! Contra zgomotelor in urechi puteti lua Neurotonic, cate o capsula pe zi, dupa micul-dejun.
Elisa | 16.11.2012
Buna ziua!Multumesc f mult D-na farmacist Raluca Crisan pt raspuns!Trebuie sa precizez : cu 2 ani in urma tot stari din acestea aveam,facusem radiografie si mi-au spus ca nu am spondiloza ci muschii gefeii tensionati si de aceea imi imi da starile descrise in primul mesaj de sus.Am facut fizioterapie la Policlinica Malaxa fiind aproape de casa eu neputand sa circul pe distante din cauza ametelilor!Am facut,in perioada aceea fizioterapie,ultrasunete si masaj,apucasem sa fac 5 proceduri cand sa o fac pe a 6-a fizioterapie era s-o patesc f rau din neglijenta asistentelor.Adica!Cea care era specializata in fizioterapie isi luase pauzao ora,plecase din policlinica lasand-o pe o alta in locul ei sa o acopere,care nu era de specialitate. Cand m-am intins pe pat cu spatele in sus pt ca sa-mi puna placile acelea pe ceafa...s-au intamplat 2 rele : domnia sa care nu se pricepea,in primul rand a dat brusc drumul la aparat fara ca sa testeze intensitatea intrebandu-ma cat suport,dand brusc drumul nu numai ca a f un soc f rau,dar si puternic zgaltaindu-ma zdravan pt ca unul din firele de la o placa era dezizolat si in contact cu acea carpa umeda peste care se pun placutele...a facut contact puternic incat m-am ridicat brusc si le-am dat la o parte. Toate astea m-au determinat sa numai continuui procedurile de teama si de sila fata de cadrele medicale pt ca nu isi dau absolut interesul sa-i faca bine bolnavului ca de aceea vine la doctor,ci sunt superficiali,indiferenti facand mai repede rau decat bine. Este a 3-a oara cand o patesc datorita medicilor si bani aruncati aiurea!Asa ca trebuie sa am eu grija singura si cu ajutorul farmacistilor pt ca sa ma tratez pt ca altfel numai am curaj declansandu-mi-se si o panica ce nu o aveam,panica de numai pot sa circul decat aproape de casa.Mii de multumiri pt interesul Dvs acordat noua,celor suferinzi!
georgeta | 19.12.2012
doamna, va rog frumos sa imi raspundeti si mie; am spondiloza cervicala, iau antiinflamatoare voltaren, iau tanakan si totusi am stari de rau; nu pot sta in picioare, am o sete cumplita, ametesc, ma dor ochii foarte tare; am si o gastroduodenita pe care o ti
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 20.12.2012
Buna ziua! Mergeti la medic, aveti simptome grave! Probabil Tanakanul nu este suficient pentru a contracara efectele negative ale spondilozei, dar aveti si alte probleme de sanatate!
denia | 06.01.2013
Buna ziua. Ma deranjeaza urechea stanga,si la gat,tot capul simt pulsatii frisoane,calduri(la cap).ma simt cateodata ametita,am furnicaturi,imi transpira talpile,cateodata mi greu sa si merg,imi simt spatele incordat,ma deranjeaza orice zgomot,am si asa o senzatie de frica interioara de parca ceva s-ar intampla.credeti ca ar fii spondiloza cervicala sau totul ar putea fii de la anxietate,atacuri de panica? am fost la cardiolog si totul ii ok doar ca am tahicardie si estrasisole care le tin sub betalokm zok.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 13.01.2013
Buna ziua! O parte dintre simptome pot indica spondiloza cervicala, insa altele (corelate cu tahicardia) indica o tulburare nervoasa de tip anxios. Va recomand sa luati minerale, in special magneziu si calciu, vor ameliora ametelile si furnicaturile, dar si un produs antistres - Sedivitax sau Adaptonic, timp de 3 luni Puteti aerobic si face masaj de relaxare, va va ajuta in ambele cazuri!
gigel | 03.02.2013
RUGAMINTEA MEA LA DV ESTE: AM AMETELI PUTERNICE MAI ALES CIND MA SCOL DIN PAT SAU CIND MA INTORC DUPA O PARTE PE ALTA. CE IMI PUTETI RECOMANDA? MI S-A INTIMPLAT ACUM UN AN DE ZILE PENTRU PRIMA DATA SI DE ATUNCI SUNT TOT MAI AMETIT. VA ROG MULT SA MI TRIMITETI PE ADRES MEA DE EMAIL VA MULTUMESC
constantin | 09.02.2013
Aceleasi simptome ca si dl. gigel Aveti vreo recomandare ?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 13.02.2013
Buna ziua! Puteti lua Ginkgovasal, care imbunatateste circulatia cerebrala, insa trebuie sa ajungeti si la medic! Evitati excesul de sare, cafeaua si alcoolul,deoarece pot agrava ametelile.
constantin | 13.02.2013
Multumesc
pusi | 28.06.2013
BUNA SEARA! AM DURERI DE CAP CU SENZATIA DE ARSURA IN CRESTET.DURERE SE MUTA DE LA CEFA PINA IN CRESTET SI LATERAL.AM AMETELI SI TLBURARI DE VEDERE.AM FOST DIAGNOSTICATA CU VERTIJ ,ANXIETATE SI TINITUS.AM TIUITURI IN URECHI.AM FACUT TRATAMENT CU BETASERC,STUGERON,SERLIFT,REDERGIN,RIVOTRIL,MSM,TREZEN SI METROPOLOL.MA SIMT MAI BINE,AM FACUT TRATAMENTUL 3 LUNI.CE SA FAC CA NU MI-AU TRECUT TIUITURILE?DURERILE DE CAP NU MAI SUNT ASA DE PUTERNICE.VA MULTUMESC.
flori | 12.09.2013
Buna ziua!! Va rog frumos, spuneti-mi ce sa fac, am niste pulsatii in mod continuu la cap,in partea stanga,stiu ca tensiunea este 10,5.Nu prea ma odihnesc, nu pot dormi iar aceasta pulsatie ma enerveaza ff tare. Va multumesc din suflet!! Cu respet!!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 16.09.2013
Buna ziua! Ar trebui sa va luati tensiunea si cand aveti aceste pulsatii, valorile cunoascute de dumneavoastra nu pot fi valabile in permanenta! Posibil sa aveti o problema legata de circulatie. Daca constati ca aveti si momente cand prezentati hipertensiune, luati tinctura de usturoi sau Artery Blend, indicate in cazul tensiunii oscilante.
flori | 16.09.2013
Multumesc frumos!!
Daddy | 12.12.2013
Buna seara!!De ceva timp am aceste acufene pulsatile in urechea dreAPta si tahicardie ,amfacut control cardiologic si se pare ca e bine.Ce as putea lua?
Daddy | 12.12.2013
bUNA SEARA!!De 2 ani de zile ma confrunt cu aceste acufene pulsatile plus tahicardie..mi-am facut control cardiologic si totul este bine...Am avut un canal arterial persistent ,dar m-am operat si ar trebui sa dispra aceste simptome.Ce pot sa iau??
Maia | 18.01.2014
BUNA SEARA! DE JUMATATE DE AN AM SENYATIE DE AMETEALA LA MISCAREA CAPULUI, DURERI DE GLOBI OCULARI, SENZATIE DE ARSURA LA NIVELUL URECHILOR SI A CAPULUI SI SENZATIE DE APASARE LA CAP. SIMT CA IMI BATE DERANJANT DE TARE INIMA IN URECHI SI IMI ARD URECHILE. AM O SENYATIE DE OBOSEALA IN A DOUA PARTE A ZILEI. LA RMN CEREBRAL NU A IESIT NIMIC. LA ORL NU S-AU DESCOPERIT PROBLEME DECI NU POATE FI SIND. MENIERE. LA OFTALMO TOTUL E OK. LA CARDIO S-A DESCOPERIT BLOC MINOR DREPT SI INSUFICIENTA TRICUSPIDIANA GR. I. CE POT FACE CA NU MAI SUPORT STAREA ASTA? VA ROG O SUGESTIE!MULTUMESC
Deea | 24.01.2014
Buna ziua ! Numele meu este Andreea. Am niste probleme asupra carora sper ca ma puteti sfatui. Prima este aceea ca am zile cand am dureri foarte mari de spate, ceafa, cap - localizate in partea stanga. Aceste dureri imi dau senzatia de ameteala, stare de voma ( uneori ), vena la cap care pulseaza. De-asemenea, cand ma ridic - in special dupa scaun, ametesc. Precizez faptul ca, am o munca care necesita statul pe scaun mult timp si ca sufar de tetrapareza spastica. (Boala a aparatului locomotor ). A doua problema ar fi aceea ca de aproximativ o saptamana imi pulseaza urechea stanga. Nu mereu, dar destul de tare. Nu stiu ce sa fac. Va multumesc anticipat.
norica | 13.05.2014
am dureri mari de cap in partea stinga in fie care noapte.
Alte întrebări Afectiuni reumatice
Efecte adverse dupa cateva doze Artilane
Sufar de gonartroza dreapta si coxartroza bilaterala. Dupa ultima infiltratie, la genunchiul drept, ... Buna ziua! In mod normal nu ar trebui ca zonele artrozice sa reactioneze astfel la Artilane. Este posibil ca administra ...
Cum se administreaza Collanol
Pstila de Collanol se ia inainte sau dupa masa? Cand e bine s-o iau: dimineata, la pranz sau seara? ... Buna ziua! Luati capsula de Collanol dupa masa de pranz. ...
Durere partea stânga
Bună ziua, mă confrunt cu o durere în piept partea stânga și amorțeală mâna ... Buna ziua! Intr-o prima faza cereti si sfatul unui medic neurolog, apoi daca va fi cazul, faceti investigatii supliment ...
tratament cu colafast si celadrin in gonartroza
Se poate administra in acelasi timp colafast cu celadrin?Trebuie facute cure separate ?Multumesc ant ... Buna ziua! Ingredientele active din cele doua produse sunt diferite, puteti sa le asociati, dar cu administrare in doze ...
Cură roboflex
Bună ziua.Am citit că roboflex se ia în cure de 30 de zile cu pauză.Cate astfel de cu ... Buna ziua! Puteti face 6 cure pe an, mentinand 10 zile de pauza intre acestea. ...
Genacolul coagulează sângele, eu am 82 de ani !
Dacă Genacolu coagulează sângele, fiindcă eu am 82 de ani și face rău la in ... Buna ziua! Componentele Genacol (colagenul hidrolizat si Vitamina C) nu produc un efect coagulant asupra sangelui. Urm ...
Artilane
De ce nu importați și Artilane forte? Compoziția chimică este net superioara a c ... Buna ziua! Nu suntem importatorii produselor Artilane, doar varianta simpla si Pro se aduc. ...
Poate fi administrat la vârsta de 87 ani( mama mea)
Mama mea sufera de : osteoporoza sistematica, scolioza lombara, artroza, menționez ca are 87 d ... Buna ziua! Varsta mamei dumneavoastra nu reprezinta o contraindicatie pentru administrarea Collanol. O capsula pe zi e ...
Neuropatie periferica si scoica verde
Bună. seara Am neuropatie periferica avind probleme la nivelul coloanei lombar, toracal și ... Buna ziua! Scoica verde este indicata in afectiuni ale articulatiilor, contribuie la buna functionare a acestora si la ...
Mandibula si artroza
Buna ziua, as dori sa va intreb ce pot lua ca tratament pentru durere de maxilar,,am de f.multi ani ... Buna ziua! Va reocmand sa luati Fitoalgin, cate 2 comprimate de minim 2 ori pe zi, dupa mese (doza maxima 2 de 3 ori pe ...
Kollagen Articulatii la 20 de ani?
Buna ziua PCFarm. Este indicat a folosi Kollagen Articulatii 11.000 Plus, de la DoppelHertz, de ca ... Buna ziua! Daca fiica dumneavoastra face sport de performanta si-si solicita articulatiile, poate lua acest supliment. ...
Detrical 2000
Bună ziua! Am „ciocuri” pe coloana vertebrală (și în zona lombară, și în cervicală). Am 63 ... Buna ziua! Puteti lua Detrical 2000 UI, cate un comprimat pe zi, timp de maxim 3 luni consecutiv. Apoi este indicat sa ...
Polineuropatie periferica si spondiloza cervicala
Buna dimineata!Am fost diagnosticat cu polineuropatie periferica si spondiloza cervicala ( am facut ... Buna ziua! Spondiloza cervicala poate determina tinitus (zgomote in urechi) si alterari ale ecchilibrului. Puteti lua ...
la ce ajuta tebonin intens 120mg
tata si-a cumparat tebonin intens 120 mg dupa ce-a vazut o reclama la tv avand prospectul in germana ... Buna ziua! Tebonin intens contine extract de Ginkgo biloba, 120 de mg per comprimat. Indicatiile TEBONIN sunt numeroase ...
Neuro Optimizer
Dupa cat timp de tratament cu Neuro Optimizer fac pauza si cat timp? Am 63 de ani . Va multumesc . ... Buna ziua! Dupa trei luni consecutive faceti pauza minim doua saptamani, apoi puteti relua cura, tot pentru 3 luni. ...
Bethaserc 24 mg
Am un Sindrom vertiginos, dar la 79 ani, am ameteli zilnice;pot sa iau Bethaserc neintrerupt? ... Buna ziua! Daca il luati la recomandarea medicului, puteti face administrarea pentru perioade lungi de timp. Totusi, la ...
anxietate cu panica
Buna ziua Pot asocia rhodiola cu antistres(alevia), stres formula(alevia)si neurotonic(cosmopharm). ... Buna ziua! Puteti asocia Rhodiola cu Stres Formula si Neurotonic (pe care il luati dimneata sau cel tarziu la pranz). N ...
remediu
doresc tratament in cazul demielinizarii ... Buna ziua! Neuro Optimizer poate fi folosit ca adjuvant in cazul acestui proces. Se administreaza cate 4 capsule ziln ...
EU VREAU SA IAU RIGEVIDON
Buna am si eu o intrebare eu am 22 de ani si m-am gandit eu sa iau rigevidon. Credeti ca este bun ... Buna ziua! Nu luati Rigevidon decat daca vi-l reocmnada medicul. La o varsta atat de frageda sunt alte pilule mai potri ...
tinnitus
trtatament eficient pt. tinnitus ... Buna ziua! Impotriva zgomotelor in urechi (tinitus), va recomand Ginkgovasal, cate 2 capsule de doua ori pe zi, diminea ...
Oferte şi Reduceri



Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Brintillex
Brintillex

Pot lua 5 HTP daca iau un antidepresiv.??? ... Buna ziua! Nu, 5-HTP nu trebuie asociat cu antidepresive. ...


Sfatul farmcistului Gust amar.
Gust amar.

Bună ziua,am 59 de ani de 1 an am un gust amar ďż˝n gura,mai ales ... Buna ziua! O ipoteza ar fi candidoza linguala, uitati-va daca limba d ...


Sfatul farmcistului Fluend extreme sirop
Fluend extreme sirop

Bunaa ziua! Siropul Fluend Extreme este bun și pt tuse seaca? Ms ... Buna ziua! Daca simtiti ca aveti mucus vascos pe care nu il puteti el ...


Sfatul farmcistului Exista sansa sa fie pozitiv?
Exista sansa sa fie pozitiv?

Buna ziua,va rog sa mi spuneti daca Am facut sex neprotejat in data de ... Buna ziua! Situatia este la limita, din cauza ciclurilor neregulate. ...


Sfatul farmcistului Erecție slabă
Erecție slabă

Bună ziua. Am 59 de ani și ďż˝n urmă cu 2 ani am fost diagnostica ... Buna ziua! Data fiind interdictia fata de raporturile sexuale, nu va ...