Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Întreabă farmacistul Vezi sfaturile farmacistului

Caută sfatul farmacistului ....

pete pe fata ramase in urma unor cosuri


babi... întreabă despre Cosmetice:
in jurul guri mai exact pe barbie si in coltul guri imi apar tot timplu cosuri sub piele care se inrosesc si dor foarte rau,iar dupa ce le storc imi ramene fata patata si nu stiu ce sa fac sa cap de cosuri si de pete?

Sfatul farmacistului:
Buna ziua! In primul rand sa nu mai stoarceti cosurile respective, pentru ca aceasta este cauza persistentei petelor rosii. Luati un tratament intern pentru detoxifierea pielii (pe baza de brusture, de exemplu Akneil sau capsule simple de Brusture). Asociati produse csmetice cu efect antiacneic care sa actioneze prin micro-exfolierea pielii, de exemplu fiole cu zmeura Floritene si Effaclar K, o crema dermato-cosmetica.


Produse recomandate Sfatul farmacistului


Continua si tu discutia ...

nicoleta | 19.02.2012
Buna ziua!In urma cosurilor mari si rosii care le-am avut pana cum cateva luni mi-a rams fata patata foarte rau.Se vede de parca as avea pojar.Cu ce pot da ca sa dispara sa am un ten frumos?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 20.02.2012
Buna ziua! Va recomand sa folositi dermato-cosmetice pentru ingrijirea tenului acneic, de exemplu gelul de curatare Aroma Perfection si crema din aceeasi gama. Faceti un tratament (de curatare, apoi peeling chimic) la cosmetica o data pe luna, pana cand tenul va avea aspectul dorit.
andrea | 13.03.2012
Buna. Urmez un tratament cu Roacutanne de aprox. 3 luni. Am ramas cu pete rosii si maronii in urma cosurilor mari pe care le-am avut. Momentan nu mai imi ies cosuri decat putine, insa mai trebuie sa urmez tratamentul inca 3 luni. As putea face ceva in privinta acestor pete , chiar acum in timpul tratamentului, sau nu este bine sa actionez in nici un fel asupra lor atata timp cat urmez acest trametament? Multumesc
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 14.03.2012
Buna ziua! Asteptati sa terminati tratamentul cu Roaccutane, intrucat produsele exfoliante sunt contraindicate pe perioada tratamentului, la fel si tratamentele cosmetice cu UV sau expunerea la soare. Dupa incetarea tratamentului cu Roaccutane puteti folosi o masca exfolianta saptamanal, si Fiole cu zmeura Floritene.
Cosmin | 09.04.2012
Buna Ziua!! AM niste pete pe fata.. si cred ca de la cosuri au ramas asa ..Ce pot sa fac sa dispara ? :D
loredana | 20.06.2012
buna iua am si eu o intrebare la d-voastra.am niste pete maronii sub ochi si nu pot scapa de ele..mi-am facut si analize la ficat si mi-au iesit bune...va rog sa imi trimiteti un mail ca sunt disperata cum ii arata fata parca m-as fi bronzat cu ochelarii la ochi...va multumesc ([email protected])
ana | 24.06.2012
aproape pe toata fata am pete maronii ramase de la acnee si mai imi ies cosuri pe sub piele daca stie cineva vreo crema sau un tratament va multumesc
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 25.06.2012
Buna ziua! Va recomand sa folositi Crema depigmentanta Placentor Vegetal, minim o luna. Feriti-va de soare sau aplicati creme cu factor de protectie minim 25.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 28.06.2012
Buna ziua! Raspunsul este pentru Ana: Faceti lunar un tratament de curatare a tenului, la cosmetica, saptamanal aplicati un produs exfoliant (Gelul exfoliant Floritene), iar contra acneei, aplicati crema Normaderm de la Vichy.
psy | 29.06.2012
Buna ziua. Mie imi cresc tot timpul fire de par sub piele dupa ce ma epilez(cu ceara) care transforma in cosuri si raman pete maronii chiar daca firul a iesit la suprafata(de cele maii multe ori ramane insa acolo)...ce ar trebui sa folosesc pentru a disparea cosurile si urmele de genul asta..am pete de luni de zile care parca nu\'mi mai dispar...
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 02.07.2012
Buna ziua! Incepeti prin a va exfolia periodic pielea ( o data pe saptamana, folosind malai sau cosmetice exfoliante - Exfoliant Brown Sugar Urtekram). Firele de par cresc sub piele si din cauza ca aceasta este deshidratata, deci aplicati zilnic dupa dus creme hidratante de corp Pentru petele existente va recomand Crema cu extract din melc, sfaturile de mai sus sunt pentru prevenirea fenomenului pe termen lung. Nu incercati sa scoateti firele ramase sub piele, riscati sa se infecteze si sa ramana urme!
Ana | 06.09.2012
Buna ziua, De doua luni mi-au iesit cosuri mici albe pe obraji si nu pot scapa de ele. Nu am avut probleme cu acneea pana acum, insa aceasta problema ma supara foartea tare. Am fost de doua ori la cosmeticiana si mi-a scos cosurile existente insa de fiecare data au reaparut altele. In momentele mele de disperare am inceput sa ma chinui sa le scot acasa si mi-am lasat pe fata numai pete rosii. Am mers la endocrinolog, la ginecolog, din analize sunt sanatoasa. Ce as putea face pentru aceasta problema? Multumesc anticipat!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 14.09.2012
Buna ziua! Renuntati la urmatoarelee alimente: mezeluri, carne de porc si vita, dulciuri (creme, prajituri), grasimi animale. Consumati peste, pasari de tara, fructe si legume crude, cat mai multe, cereale integrale. Luati si Acneon, timp de doua luni, pentru cresterea imunitatii organismului, ce va implica si un mai bun raspuns impotriva bacteriei ce genereaza acneea.
mariana | 19.09.2012
am un copil care are cosuri pe toata fata sunt rosii si il dor a urmat mai multe tratamente unul cu sotret si ceva creme de la avene , unul cu ceve vitamine si alte creme , momentat se da cu o crema si un gel de curatare de la ivaterm iau mai trecut cosurile are doar cateva puncte negre dar are foarte multe pete cu ce sa il dau sa nu ramana asa are doar 14 ani si ar fi pacat sa i se strice fata
Alina | 29.10.2012
Buna ziua! Am o intrebare,pe obraz am multe pete am folosit tot felul de creme,skinoren,zinerit,brevoxyl si nu mi-au disparut,parca tot mai multe pete am.Ce mi-ati recomanda?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 31.10.2012
Buna ziua! Incercati si crema depigmentanta Placentor Vegetal. Daca nici aceasta nu da rezultate, mergeti la un dermatolog!
Alexandra | 09.11.2012
Buna seara!Am si eu probleme cu tenul,adica mi-au ramas niste semne in urma cosurilor si a varicelei.De fapt,din cauza cosurilor nu am asa multe,mai mult in zona obrajilor,si citeva semne de la varicela.Am 14 ani,si vreau cit mai repede sa fac ceva impotriva lor...
laura | 10.11.2012
buna ziua! deoarece am o virsta destul de inaintata, in ultimul timp au inceput sa apara pete maronii pefata, de mici dimensiuni dar deranjante ca si aspect iar buza superioara are o culoare mai accentuata care iti creaza senzatia optica a unei mustati.la fel si partea superioara a miinilor a inceputsa se pigmenteze si e inestetic. un remediu, va rog!
Farmacist Crisan Raluca | 15.11.2012
Buna ziua! Raspunsul este pentru Alexandra Va recomand sa aplicati gelul cu extract din melc, care amelioreaza aspectul pielii afectate de acnee sau diverse traumatisme. Aplicati in strat subtire, dimineata si seara, timp de minim 2 luni.
Farmacist Crisan Raluca | 15.11.2012
laura wrote: buna ziua! deoarece am o virsta destul de inaintata, in ultimul timp au inceput sa apara pete maronii pefata, de mici dimensiuni dar deranjante ca si aspect iar buza superioara are o culoare mai accentuata care iti creaza senzatia optica a unei mustati.la fel si partea superioara a miinilor a inceputsa se pigmenteze si e inestetic. un remediu, va rog!
Buna ziua! Va recomand crema depigmentanta Skincode, aplicata o data pe zi, dimineata, in strat subtire, pe toate zonele afectate. Rezultatele apar dupa o aproximativ o luna de utilizare constanta.
Eliza | 28.11.2012
Buna ziua! Datorita urmelor acneei, in jurul barbiei si-n jurul fruntii mi-au ramas semne. Vreau sa ma duc la cosmetica dar nu stiu ce tratamente faciale sa urmez. Ce mi-ati recomanda?Multumesc anticipat.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 30.11.2012
Buna ziua! O procedura indicata pentru inlaturarea semnelor lasate de acnee este dermabraziunea. Apelati la un dermatolog! Puteti aplica si gelul cu extract din melc, este indicat de asemenea.
mariana | 08.12.2012
Buna sunt mariana si am avut cosuri dar acum nu mai am asa de multe dar am pete pe fata si a-si dori sa stiu si eu cu ce pot scapa de ele dar raspunsul va rog frumos dak doriti sa mi-l da-ti e facebook ella princes va rog mult
Robert | 05.01.2013
Buna seara ! ce tratament ar trebui sa aplic sa scap de petele rosii si de cosurile de pe fata? vad ca imi si raman unele semne , nu storc cosurile!! Multumesc!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 06.01.2013
Buna ziua! Aplicati gelul cu extract din melc Herbagen atat pentru vindecarea acneei cat si pentru estomparea semnelor pe care le lasa. Lunar, faceti un tratament de curatare si regenerare la cosmetica.
Anca | 07.01.2013
Buna seara Am si eu o problema cu petele maronii si rosiatice in urma cosurilot de pe fata. Am folosit tot felul de produse dar mi-au ramas pete. Mentionez ca lunar fac tratament de microdermabraziune, dar tot se mai vad. Multumesc
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 13.01.2013
Buna ziua! Va recomand sa aplicati zilnic, iainte de culcare, gelul Deromnu, pe baza de ulei de macese si suc de ceapa.
mihaela | 25.01.2013
Buna ziua, am si eu cateva nelamuriri va rog. Joc tenis de mica si am stau mult in soare, am tenul gras,in octombrie 2012 de la un trat. Cosmetic la un salon bio m-am umllut pe fata de cosuri f dureroase si in piele. Bineinteles,mi le-am facut singura si am ramas cu pete pe obraji, cateva sunt si de la soare. Apoi am facut 4 trat de cosmetica la clinica Hilmi, iar acum 1sapt am facut peimul trat pt pete cu AHA. Nu este nicoo schimbare, petele au ramas, intr-adevar am scapat de cosuri. Tin sa mentionez ca am incercat multiple creme si masti pt ten(skinoren,brevuxyl,lavyan, novaderm, cicaplast,masti cu drojdoe de bere sau cu argila, etc) acum tenul meu a devenit cam fragil si este mixt. Pe nas si pe obraji in partea de sus e mai uscat, in rest estw normal spre gras. Cosmeticiana a zis ca mai tb sa fac cam 3 rrat cu AHA. Cred totusi ca pt mine era indicat trat pt pete pigmentare. Dvs ce imi recomandati va rog? Multumesc
mihaela | 25.01.2013
Buna ziua din nou, am uitat sa mentionez ca am folosit si tablete evervescente zinkit, timp de o luna, am facut si microdermabraziune si ultrasunete cu electrodern. Cosuri apar mai rar, dar sunt tot in piele si daca umblu la ele mi se inroseste locul resp imediat si dupa o perioada ramane semn. Multumesc anticipat
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 27.01.2013
Buna ziua! Continuati tratamentele cosmetice , la care puteti adauga fiolele cu zmeura Floritene, recomandate in cazul petelor lasate de acnee, iar zilnic, ar fi bine sa utilizati spuma de curatare Effaclar La Roche Posay, indicata pentru tenul gras si sensibil, fragilizata de tratamente.
Cristina | 29.01.2013
Buna ziua, Dupa ce imi iasa un cos imi ramane pete desi nu storc cosurile si le las in pace....De ce imi raman pete rosii micute si cum pot scapa de ele?
Maricela | 29.01.2013
Buna ziu am si eu o problema si vreau sa imi recomandati un tratament pentru petele ramase in urma acneei....ce imi recomandati pentru detoxifiere si ceva pentru a imi disparea petele rosii ( cat su cum sa iau)
Nick | 30.01.2013
Buna ziua, Am si eu o problema in ceea ce privesc aceste cosuri. In ultima vreme imi tot apar in zona barbiei si langa buze. Am fost la farmacie, mi-am facut un test acolo (pentru a afla tipul tenului) si mi-au fost recomandate gelul de curatare Vichy Normaderm si crema pentru cosuri, calmarea pielii si indepartarea petelor rosii de la Roche-Posay. Am observat ca aceste cosuri trec dupa 2-3 zile, iar in urmatoarea zi imi apar EXACT in acelasi loc, si tot asa. Am renuntat si la aparatul de ras cu lama, acum folosesc unul de tuns barba electric, pentru a reduce iritatiile, dar fara rezultat. Va rog sa-mi spuneti si mie ce sa fac, sau ce produse sa folosesc pentru un efect bun. Multumesc anticipat, O zi placuta!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 01.02.2013
Buna ziua! Aceste pete dispar, dar foarte greu. Puteti sa aplicati Gel cu extract din melcsau Ser renovator 8%, o data pe saptamana, pentru a accelera reinnoirea celulelor pielii.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 01.02.2013
Buna ziua! Va recomand Polygemma Piele, un produs pentru detoxifierea pielii, pe baza de nuc, platan, mesteacan, timp de 2 luni (2 ml de 2 ori pe zi, ianinte de mese). Asociati o masca exfolianta saptamanal si serul renovator 8%, care accelereaza regenerarea pielii.
Nelly | 02.02.2013
Buna ziua! Am 25 de ani si niciodata nu am avut probleme grave cu acneea imi apareau doar in perioada de menstruatie, dar in ultima perioada (6 luni) mi-a aparut cosuri pe sub piele care au lasat si urme si nu se mai vindeca. Am fost la dermatolog si la prima consultatie mi-a recomandat o cura de pastile. - Doxicilina ( 1 cap la 12 ore); - Prednison cap. 5 mg ( 4 cap/zi); - Omez pt. stomac; - plus o solutie pentru fata (care se face in laboratorul din farmacie). Am luat aceasta cura de pastile timp de 2 saptamani mare lucru nu sa vazut. La consult mi-a recomandat. - Doxicilina (1 cap la 12 ore); - Zineryt solutie: - Masca antiacneica 100% argila verde cambriana+aloe vera+ovaz (de 2 ori pe saptamana). Inca mai am acnee dar nu foarte multa, in schimb cu petele de pe fata ce fac ca nu au disparut. Sa va mai spun ca m-am intoxicat cu pastile si mi-au iesit numai puncte rosi in zona decolteului si in frunte care au inceput sa-mi treaca. Multumesc anticipat.
florivasiu | 03.02.2013
buna seara, sunt un tanar de 27 ani, de vreo 10 ani imi ies pe spate periodic cateva cosuri mari rosii la inceput, dureroase, care cu ihtiol sau crema galbenele se estompeaza apoi dispar dupa o perioada apar in alt loc si tot asa ;mentionezca am prietena si o viata sexuala actva .va rog sa-mi spuneti ca sa fac sa nu mai apara aceste asa zise cosuri.va multumesc, cu multa consideratie
Prica Sara | 10.02.2013
Buna Ziua!Am 20 de ani si am probleme cu petele de pe spate care au ramas din cauza cosurilor.Ce tratament imi recomandati?Nu am luat niciodata nici un fel de tratament pt aceasta problema. Multumesc.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 12.02.2013
Buna ziua! Va recomand sa continuati cu Zineryt si masca antiacneica, asociind insa si Acneon, pentru cresterea capacitatii de aparare a pielii. Faceti-va si niste dozari hormonale, poate o dereglare este cauza! In ceea ce priveste punctele rosii, nu interveniti pentru moment, nu aplicati nimic pentru ca puteti agrava alergia.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 12.02.2013
Buna ziua! Va recomand sa aplciati Zineryt solutie, seara, dupa baie, timp de 5 saptamani.
Raul | 13.02.2013
Buna seara, am 16 ani si am avut acnee timp de 3 ani si acum miau ramas pete multe pe fata rosii, care se vad destul de tare,am incercat multe creme,solurii,medicamente si aproape nici un rezultat..cum pot scapa de ele? Multumesc
oana | 16.02.2013
buna ziua..stiti unde as putea gasi brevoxyl?il caut peste tot..multumesc
anca | 16.02.2013
Buna seara, Am 28 de ani si cam de la 14 ani ma lupt cu acnee.am incercat diverse in toti anii astia f multe tratamente: mibazon, sotret, zynerit, antibiotice, retinA,gamele Bioderma si Vichy, creme preparate in farmacie, etc. se pare k nimic nu a functionat sau aproape nimic, exceptand soarele. vara cand stau la soare nu am aproape deloc acnee si nici pete. ce m-a ajutat cel mai mult pana acum a fost alimentatia sanatoasa, adica, de cateva luni am inceput sa mananc cat mai putin procesat,fara dulciuri, patiserie, pizza,fara uleiuri, in mare doar fructe si legume,cat mai putin gatite eliminand lactatele si ouale(sunt vegetariana cam de 2 ani,deci carnea nu se mai pune:) ). ce a functionat insa f bine in paralel a mai fost si o cura de 3 zile numai cu mere(o gasiti pe net dc scrieti cura cu mere acnee) si clisme in fiecare seara. intr-adevar atunci au inceput sa se vada rezultatele pe tenul meu, curatandu-se de acnee cam 80 la suta. beau si f multe ceaiuri detoxifiante,si de curatare: de papadie,trei frati patati, de urzica, de brusture, sanziene, coada soricelului, etc. un alt ajutor extraordinar a fost apa cu argint coloidal, o folosesc atat intern cat si extern, cicatrizeaza si dezinfecteaza f f bine tenul. cam atat, acum sunt multumita de tenul meu, mai imi ies din cand in cand cosuri dar nu atat de multe ca in trecut. sper ca am reusit sa reduc si poate in timp sa stopez acnee, printr-un stil de viata cat mai sanatos, mancand f multe fructe si legume, prin ceaiuri si multa apa. ce ma deranjeaza inca este faptul ca in urma acneei mi-au ramas pete pe care nu stiu cu ce sa le tratez. imi fac singura scrub cu bicarbonat cam de 2 ori pe sapt si flosesc zeama de lamaie dar vad k inca persista si pana vine soarele mai dureaza ca sa pot sa ma bronzez si sa-mi treaca petele. ce imi recomandati pt pete?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 19.02.2013
Buna ziua! Continuati sa beti aceste ceaiuri si sa consumati zilnic fructe si legume crude. Petele trec greu, puteti aplica fiole cu zmeura dimineata, ajuta la inchiderea porilor si redau luminozitatea tenului, si o data pe saptamana, un ser renovator (8%, nu mai concentrat!), care ajuta la regenerarea pielii. Intrebati si la un cabinet de cosmetica, exista numeroase proceduri care ajuta.
Nicol | 20.02.2013
Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare,pe zona T a fetei am puncte negre si tenul meu nu este prea gras,as vrea sa-mi recomandati ceva bun pentru a reusi sa scap de ele,uneori uit de ele dar cand vine vorba sa ies undeva si ma uit in oglinda raman dezamagita ca nu pot face ceva sa scap de ele. Va multumesc! O zi frumoasa!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 21.02.2013
Buna ziua! Va recomand sa utilizati zilnic gelul Floritene contra punctelor negre, iar saptamanal, sa aplicati si o masca (Clean & Clear sau argila verde Centifolia).
Adela | 06.03.2013
Buna ziua.Vreau sa va cer un sfat.In urma cosurilor mi-au ramas niste pete pe fata.Am folosit intr`un tratament zynerit si acum recent am folosit crema fucidin cu gelul isotrexin si pastile azitrox(prescrise de dermatolog) si nu m-au ajutat in nici-un fel.Ce as putea sa fac ?
Lucian | 11.03.2013
Bună ziua. Am şi eu o problema la care aş vrea un răspuns. Am aproape 18 ani şi am probleme cu coşurile de aproximativ 2 ani. Am
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 12.03.2013
Buna ziua! Va recomand sa aplicati seara, dupa curatarea si tonifierea tenului, gelul cu extract din melc Herbagen, care cicatrizeaza semnele acneice, iar dimineata, fiole cu zmera, indicate pentru tenul patat sau acneic, cu pori dilatati .
Adela | 18.03.2013
Buna ziua.Vreau sa va cer un sfat.In urma cosurilor mi-au ramas niste pete pe fata.Am folosit intr`un tratament zynerit si acum recent am folosit crema fucidin cu gelul isotrexin si pastile azitrox(prescrise de dermatolog) si nu m-au ajutat in niciun fel.Ce as putea sa fac ?
Romario | 18.03.2013
Buna ziua . am si eu cateva intrebari. - Am acnee de 3 ani ..sincer nu m-am dat cu nimic pana acum cateva luni. in ultimu timp m-am dat cu o crema nivea. atata tot - imi apar niste cosuri care sunt sub piele si ma dor ingrozitor si a ramas umflat...ce crema trebuie sa folosesc ? - Fata mea cand ma uit in oglinda in casa nu se vad da cand ma duc afara si imi bate soarele in fata si ma uit in oglinda se vede ingrozitor...sau cand aprind neonu :( -inca imi mai apar cosuri daca puteti sa-mi da-ti un sfat? si pentru cosurile de sub piele alea mici. de alea am multe. sincer nu ma pot duce la un dermatolog ca sunt in afara orasului la cam 70 de km ! - tin sa mentionez ca pe obraj imi apar multe in zona unde dau cu bicul !
Alexandra | 23.03.2013
AM COSURI DE LA VARSTA DE 12 ANI SI MOMENTAN AMM 15 AANI IMI IES COSURI PE FRUNNTE SI SE INFECTEAZA FOARTE TARESI SE MAI SI INROSESC.CE SA FAC?
Alexandra | 23.03.2013
AM COSURI NEGRE CUM SA SCCAAAAP DE ELE?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 27.03.2013
Buna ziua! Va recomand gelul Dermonu, aplicat seara, dupa curatarea tenului. Saptamanal aplicati o masca cu argila (eventual verde) si cateva picaturi de lamaie.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 28.03.2013
Buna ziua! Va recomand sa folositi crema antiacneica si lotiunea cu salvie Cosmeticplant, si sa luati Acneon, cate o tableta pe zi, minim 2 luni consecutiv. O data pe saptamana aplicati o masca pentru ten acneic.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 28.03.2013
Buna ziua! Tratamentul anterior este eficient si impotriva punctelor negre!
Florin Daniel | 30.03.2013
Buna Seara. Am si eu rugamintea s-a i-mi spuneti cum pot scapa de urmele lasate de cosuri.Aceste urme au ramas pe gat dar si pe frunte si sunt niste pete albe si maroni.
Cristina | 01.04.2013
Buna seara am si eu o problema si sper sa ma ajutati..am tenul normal spre mixt cu cateva cosuri,nu am acnee dar imi apar in preajma menstuatiei as dori sa scap de ele..am incercat diverse creme,lotiuni, tratamente cosmetice si nu pot scapa de ele plus ca de la cosuri mi-au aparut semne care nu imi trec deloc va rog sa imi spuneti ce as putea folosi..am folosit si zineryt skinoren pt cosuri si pt semne am apelat pana si la ulei de argan vit D ..ulei de crin va rog sa imi dati un raspuns. Multumesc anticipat o seara buna!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 02.04.2013
Buna ziua! Va recomand sa aplicati in fiecare seara, dupa curatarea tenului, gelul Dermonu. Contine ulei de macese, acid acetilsalicilic, estract de arbore de ceai si de ceapa, ingrediente care ajuta la regenerarea tenului acneic, prevenind si formarea noilor cosuri.
Farmacist Crisan Raluca | 08.04.2013
Cristina wrote: Buna seara am si eu o problema si sper sa ma ajutati..am tenul normal spre mixt cu cateva cosuri,nu am acnee dar imi apar in preajma menstuatiei as dori sa scap de ele..am incercat diverse creme,lotiuni, tratamente cosmetice si nu pot scapa de ele plus ca de la cosuri mi-au aparut semne care nu imi trec deloc va rog sa imi spuneti ce as putea folosi..am folosit si zineryt skinoren pt cosuri si pt semne am apelat pana si la ulei de argan vit D ..ulei de crin va rog sa imi dati un raspuns. Multumesc anticipat o seara buna!
Buna ziua! Aveti nevoie de un preparat cu efect de reglare hormonala, in special pentru perioada ce precede menstruatia. Va recomand sa luati Premenstrual Solution, cate 2 capsule pe zi, cu 7-8 zile inainte de data presupusa a menstruatiei, timp de 3 luni consecutiv. Renuntati la grasimi animale, mezeluri si dulciuri, beti mai multa apa si consumati mai multe fructe si legume crude.
Bianca | 11.04.2013
Buna ziua, Ce imi recomandati pentru petele rosii lasate de acnee??? Am avut acnee si in urma ei mi-au ramas niste pete foarte inestetice pe fata si nu stiu ce as putea folosi .... Solarul ar putea ajuta???? Ma gandesc ca poate nu s-ar mai vedea asa tare... Astept raspunsul dvs, multumesc!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 18.04.2013
Buna ziua! Exista riscul ca aceste pete sa se inchida la culoare prin expunerea la solar, si sa fie mult mai inchise decat restul tenului, asa ca mai bine asteptati inca o luna-doua, si va puteti bronza la soare. Puteti aplica zilnic gelul Dermonu, pentru estomparea acestor urme, iar o data pe saptamana, aplicati serul renovator 8%, cu efect exfoliant si regenerant.
Cristi Adrian | 24.04.2013
Buna ziua! Am o mare problema cu cosurile si petele maronii si rosii , ce imi recomandati pentr`u a scapa de cosuri si petele de la acestea?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 08.05.2013
Buna ziua! Va recomand folosirea saptamanala a unui produs exofliant, iar zilnic, aplicarea gelului Dermonu, pe baza de cea, extract d emaces si alantoina, care vindeca urmele cosurilor si previne acneea.
Cristi Adrian | 08.05.2013
Le pot aplica pe ambele odata sau pe rand?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 15.05.2013
Buna ziua! Dermonu va fi aplicat zilnic, iar gelul exfoliant doar o data pe saptamana, cu 5-6 ore inainte de a aplica gelul Dermonu.
voicu madalina | 22.05.2013
Buna am si eu o problema de mica cu cosurile. Am incercat fel de fel de pastile creme dar degeaba spuneti.mi si mie ce sa folosesc am un ten gras si cam sensibil nu suporta orice tip de fond de ten in primu rand si mi.au ramas num pete urate maronii pee fata iar in urma epilatului mi.au esit sib piele fire pe care bineinteles ca le.am scos facandu.mi bubite si nu mai pot scapa de ele sunt rosii si cam maricele iar in zona pieptului la fel mi.au ramas pete rosii si maronii.multumesc. appo stiti cumva ce este bun pentru degetele de la picioare din cauta incaltamintei mi.am facut la fiecare deget la fiecare nod al degetului cate 2 semne nu stiu cum sa ma ecprim a ramas zona f sensibila rosie sibeste putin umflata si se vede foarte urat sunt ca si cum ar fii bataturi pe fiecare deget dar cate2:(.multumesc
voicu madalina | 22.05.2013
Buna ziua imi puteti spune si mie ce pot folosi pentru cosuri si pete? Am un ten gras si cam sensibil..iar in urma epilarii pe picioare mi.am scos firele din piele si mi.au ramas bubite si semne foarte urate. Iar la degetele la picioare din cauza incaltamintei la degetele de la picioare la noduri mi s.au format foarte urat o piele groasa ca un fel de batai imi puteti spune ce pot folosi.
alexandra | 25.05.2013
Buna ziua, am o mare problema cu petele ramase in urma cosurilor, sunt de culoare maro, pe fata si pe gat, va rog frumos sa imi spuneti ce pot sa iau ca acestea sa dispara! Multumesc!
marineta | 30.05.2013
Buna imi puteti sp si mie cumscap de pete le nivelul gurii si dedesubtul ochilor
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 03.06.2013
Buna ziua! Daca aveti pete maronii puteti aplica Placentor Vegetal - Crema depigmentanta, dimineata si seara. Daca petele au o alta culoare, mergeti la dermatolog!
andrada | 06.06.2013
am puncte negre pe fata...cum fac sa scap de ele?
Nicoleta | 06.06.2013
Buna seara, Am tenul mixt si bineintles cu probleme in zona T. De doua zile am inceput sa folosesc Effaclar K, si mi se pare ca s-au maipotolit mici monstruleti de pe fata, insa de la cosuri am si ceva pete mici rosii, ce ar trebui sa folosesc? Si am auzit ca Effaclar DUO ar fi mult mai bun decat EFFACLAR k? Este adevarat? Ce imi recomandati? Multumesc
Andreea | 10.06.2013
Buna ziua! Am si eu o problema. Cam de 1 an au inceput sa-mi apara cosuri pe spate, nu le fac nimic, chiar absolut nimic, dar pe spate mi-au ramas o gramada de pete rosiatice-maronii. Ce as putea face sa dispara? Am incercat diferite creme, dar niciun folos ... Tin sa mentionez ca am 14 ani .
Antonia | 13.06.2013
Buna seara! In trecut am avut acnee, momentan urmez de aproape 4 luni un tratament ce contine Mediket Plus, Eryfluid si Izotrexin. Nu mai am cosuri cum aveam inainte, dar am ramas cu pete rosii de care as dori sa scap. Medicul meu dermatolog a spus sa am rabdare, insa cred ca a trecut destul timp si pot spune ca petele tot nu au disparut. As vrea sa stiu cum sa reusesc sa scap de aceste pete tinand cont ca urmez un tratament care, dupa spusele medicului, ar mai trebui sa dureze inca 2-3 luni? Va multumesc!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 19.06.2013
Buna ziua! Folositi zilnic gelul pentru puncte negre Floritene, iar saptamanal, aplicati o masca de curatare dupa ce stati la aburi 15 minute pentru a vi se deschide porii.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 19.06.2013
Buna ziua! Deocamdata continuati cu Effaclar K, apoi treceti pe varianta Duo, formula mai noua si mai performanta.
George | 24.06.2013
Buna seara ! Am probleme cu cosurile de 8 ani ( de la 14 ani ) atat pe fata cat si pe spate . Am fost la un dermatolog , am incercat multe tratamente ( pentru fata ) , dar nu au dat rezultate . In ultima vreme mi-au mai disparut de pe fata , dar pe spate NU . Ce pot sa fac ?
romanescu anna maria | 27.06.2013
buna eu am cosuri si pete ramase in urma cosurilor sunt pete rosi si maro si numai stiu ce sa folosesc sunt disperata va rog ajutati-ma si daca se poate sa pot sa le gasesc in casa ingredientele pentru petele rosi si paro lasate de cosuri dar si pentru cosu ca mai am cosuri daca nu sa-mi dati ceva care pot scapa de cosuri si petele lasate de la ele am folosit multe creme si numai stiu ce sa fac sa scap de ele va roggg ajutati-ma
Mihaela | 30.06.2013
Buna ! Dupa ce ma epilez pe picioare(indiferent prin ce metoda...fie lama,ceara sau aparat...) mai exact in zona soldurilor, pe fese uneori chiar si in jos spre genunchi ma irit foarte tare si acele bubite care apar se transforma in cosuri si ulterior in pete....trec extrem de greu si este foarte inestetic, parca as avea pojar.Mentionez ca nu rup bubitele si inainte de epilare imi fac un gomaj din zat de cafea!in sezonul rece ma mai descurc dar acum ca a venit caldura imi este si rusine sa ies la plaja..astept un sfat din partea dumneavoastra :) multumesc!
Ana | 15.07.2013
Buna ziua! Vreau sa va cer un sfat. am probleme cu cosurile care sunt localizate pe maxilar, de asemenea am si pete de la acestea. Am folosit zynerit, dar nu prea am ramas multumita. Va multumesc anticipat!
ana | 16.07.2013
am 14 ani si nu stiu cum sa scap de cosurile de pe frunte,nas si barbie am folosit zineryt dar degeaba imi usuca pielea sa folosesc in continuare?
Alexandra | 20.07.2013
Buna ziua! De 1 an de zile nu mai scap de petele maronii,mai intai apar sub forma unor pete rosii,iritate si inflamate,apoi din rosii se transforma in maronii si le am muuult timp pe fata,mai exact pe timpul verii,in anotimpul rece se estompeaza. Folosesc mai nou crema cu fotoprotectie 30 SPF Avene...Am inceput sa iau de cateva zile Esentiale Forte N (gandindu-ma ca or fi de la ficat,ca am avut ceva intepaturi)...si mi s-au mai estompat! Am citit mai sus despre crema depigmentara vegetala-Placentor vegetal.O fi eficienta?Desi fiind produsa in Franta mi-e dat sa cred ca da,eu una sunt foarte multumita de produsele Avene!Ceva sfaturi,mi-ar fi de folos,desi am fost si la dermatolog...dar..stia putin mai mult decat stiu eu in leg cu petele :)Mi-a recomandat sa merg la endocrinolog,iar eu nu vad legatura....ce treaba are glanda tiroida cu petele maronii de pe fata mea?!?!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 26.07.2013
Buna ziua! Anumite dereglari hormonale pot determina cresterea sintezei de melanina (pigmentul pielii), de aceea vi s-a recomandat consulatia la endocrinolog! Foarte important este sa nu va mai expuneti la soare, sau daca o faceti, sa fiti protejata cu crema cu factor minim 25. Daca acum aveti pete care va deranjeaza puteti aplica si Crema depigmentanta placentor vegetal. Daca s-au estompat, este suficient sa va dati cu cea de la Avene. Hepatoprotectoarele pot fi adminsitrate in continuare, pentru o perioada de 2-3 luni.
Alexandra | 30.07.2013
Buna ziua! Multumesc pentru indrumari.Voi urma sfatul si anume voi merge la endocrinolog.Abia acum am citit raspunsul la mesaj,intre timp,am fost la o ecografie abdominala,mi-au iesit toate bune,mai putin fierea si anume diskinezie biliara. Am sept in fiere din nastere. Am omis sa-l intreb pe medic,ce inseamna sept in fiere?!?!daca stiti ma puteti lamuri?!!? Iar in legatura cu petele maronii de pe obraji si frunte,am mers la o farmacie care prepara creme depigmentare,mi-am comandat deja una.Sper sa aiba eficienta si sa nu contina prea multe chimicale,avand in vedere intoleranta pielii. Mi s-a spus ca va introduce si niste vitamine in crema. Am intrebat daca sa ma dau doar pe pete sau pe toata fata,dumneaei mi-a recomandat pe toata fata. Plaja fac doar intre orele 8 si 10:30 max ora 11,iar factor de protectie am folosit stric pe pete ca sa ma pot bronza macar putin si sa se uniformizeze tenul.Nu stiu daca am procedat gresit,petele inca se observa mai ales dimineata. Desi eu personal nu cred ca aceste pete sunt de la soare,desi toata lumea-mi spune asta,este foarte probabil sa fie o dereglare hormonala,iar soarele doar sa le nuanteze si mai mult. Multumesc mult pt sfaturi si astept parerea dvs.
Alexandra | 30.07.2013
Am uitat sa mai precizez ceva si anume,am luat o cutie de Essentiale Forte N exact asa cum scrie in prospect si anume cate 6/zi adica cate 2 capsule in timpul mesei,i-am spus asta medicului si s-a mirat cum asa de multe?!?!m-a intrebat daca vreau sa ma ingras...evident ca nu,iar el mi-a recomandat o capsula pe zi. Chiar ingrasa?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 30.07.2013
Buna ziua! Septul este un perete care face ca fierea sa aiba dua incaperi in loc de una. Este normal ca prezenta acestui sept sa determine dereglari in functionarea vezicii biliare. Folositi crema preparata in farmacie conform recomandarilor. Ati procedat corect aplicand crema cu factor de protectie doar pe pete, insa de acum incolo, daca aplicati crema depigmentanta pe tot tenul, aplicati-o la fel si pe cea protectoare. In ceea ce priveste Essentiale Forte, administrarea dozei de 6 capsule pentru perioade lungi de timp (6 luni) ar putea determina cresterea in greutate. Puteti lua totusi 2-3 capsule pe zi, dupa mesele principale!
Alexandra | 31.07.2013
Multumesc mult!
Daniela | 02.08.2013
Buna ziua! Am probleme cu tenu din cauza cosurilor, sunt mostenire de familie. Am luat medicamente recomandate de la medici dar fara niciun rezultat. Ce imi recomandati?
alina | 09.08.2013
buna ziua. vreau sa imi recomandati si mie ceva impotriva petelor de pe fata. tenul meu are tendinta de ingrasare si mi-au aparut cosuri de 2 ani, acum nu mai am asa multe insa am foarte multe pete. va multumesc.
alina | 09.08.2013
Buan ziua. am probleme cu cosurile de 2 ani si am incercat tot felul de creme, cosurile au mai disparut dar mi-au ramas foarte multe pete, va rog sa ma ajutati.
andrei | 04.09.2013
Buna ziua. Cum pot sa scap de cosuri? acum folosesc un sapun cu sulf..au inceput sa mai dispare pe o parte..dar pe cealalta parte au ramas cateva pete rosii ... si am si pe nas puncte negre si dupa ce le storc in cateva zile mi se ia pielea de pe nas.. ce pot sa fac? am 16 ani si am cosuri de aproape 3 ani..va rog sa ma ajutati
roxy | 26.09.2013
Buna ziua. Cum pot sa scap de petele lasate de cosuri pe barbie si pe frunte am incercat crema de la gerovital antiimperfectiuni dar tot mai am.va rog ajutatima sa scap de ele.
morlovea | 28.09.2013
Buna Ziua! in jurul gurii, pe barbie si un pic pe obrazul drept imi apar cosuri sub piele si daca le ating ma dor rau, dar am pete rosii si daca storc cosurile imi raman pete maro inestetice. Am fost la dermatolog si mi-a recomandat gelul Isotrexin apoi o crema Retina dar nimic bun. Va rog mult sa ma ajutati! MULTUMESC!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 29.09.2013
Buna ziua! Sa nu va mai stoarceti cosurile, e primul pas corect! Faceti o data pe luna un tratament de curatare a porilor la cosmetica, iar saptamanal, aplicati o masca exfolianta. Luati si un tratament intern, Acneon sau Akneil capsule,timp de 3 luni consecutiv, pentru marirea capacitatii de aparare a pielii.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 29.09.2013
Buna ziua! Puteti folosi saptamanal serul renovator 5% Floritene, care accelereaza reinnoirea celulara, iar zilnic, sa aplicati gelul Dermonu, seara, dupa curatarea tenului.
Eu1234 | 24.10.2013
Buna ziua! Raspunsul este pentru Ana.. Este o perioada in care trebuie sa faci dragoste/sex doar asa cred ca vei scapa de ele, am multi prieteni care au si nici acum nu au scapat de ele cu tot felu de creme tratamente si toate cele le-au reaparut iar si nici ei nu stiu ce sa mai faca.. Eu unul sunt foarte fericit deoarece am reusit sa scap de ele si ma simt alt om . Dar orice persoana cu organismul ei. Nu toti suntem la fel la altii le trec mai repede iar la altii nu.. ! Iti urez mult succes in continuare si sper sa scapi de ele . PS: Si inca ceva conteaza si ce mananci(Alimentatia!) trebuie respectata ). Mananca multe legume,fructe,salate, bea sucuri naturale , si evita grasimile si mancarurile grase si grele. Ciao ! Cristi.
CAMI | 01.11.2013
Buna ziua! Am 43 ani si intampin unele probleme. Pe picioare mai exact fata picioarelor,pe fese uneori chiar si in jos, ma irit foarte tare si acele bubite care se transforma in cosuri si ulterior in pete maro,ele trec extrem de greu si este foarte inestetic.Ex anii. Mentionez in sezonul rece ele se mai trag, dar cand vine caldura imi este foarte greu, astept un sfat din partea dumneavoastra. Totodata un aspect urat il am pe fata, toata partea maxilarului cu pete moroni. Eu am avut cosuri pe fata. In prezent fata este bine, dar persista acele pete. Analizele le-am facut si sunt bine,ficatul in special,ginecologic nu mai este cazul. Folosesc o solutie cu hidrochinona impotriva pistruilor si a petelor. La varsta de 30 ani am avut si o biopsie, toate bune si frumoase,dar de trecut nu au trecut! Am folosit intern ff.multe medicamente chiar extern(preparate din farmacie). Multumesc frumos!
honciu robert | 20.11.2013
Buna seara am o priblem ain urma cosurilor pe care le sparg imi raman pete rosii imi puteti spune cum.scap de ele si mai e inca ceva cand ies afara nasul meu (unde am aflate petele rosii) in casa nu sunt evidente dar afara.nasul.mi se face vanat.... cum fac sa scap de asta?
Cristina | 01.12.2013
buna.As dori niste sfaturi pentru fata mea.Tenul meu este gras. Am de mult timp niste puncte albe care nu au cap si care sunt foarte inestetice pentru mine.am incercat sa scap de cateva dar dupa ce le storceam se transformau in cosuri care apoi lasau urme rosii de care nu am mai scapat. Plus ca mai am puncte negre in zona nasului care nicicum nu vor sa dispara.am incercat remedii naturala,dar ma vad nevoita sa aplic si altceva. Aveti vreo recomandare pentru mine? multumesc!
emanuel | 14.12.2013
Buna ziua. Am avut cosuri sub piele urate,si dupa ce s-au retras,au ramas sub piele,si daca dau cu degetul inca se mai simt acolo putin,si am mai multe asa pe fata,cand ma spal pe fata,se vad toate imperfectiunile,se cunosc cosurile alea ramase sub piele,ce e de catu ca sa dispara,sa le scot?Daca ma spal pe fata mai repede imi ies cosurile,decat daca nu ma spal,si nu stiu care o fi cauza..ca ar trebui invers sa fie,cu uleiul de pe fata sa iasa mai multe,dar daca ma spal pe fata ies cosuri mai des...cred ca am tenul deshidratat,am foarte multe cosuri ramase sub piele nu stiu ce sa mai fac..
Flory | 21.12.2013
Buna ziua am si eu o problema de luni bune am niste cosuri si pete rosii pe frunte si nu pot scapa de ele!ce pot face pentru a nu le mai avea?astept raspuns va rog frumos
Flory | 21.12.2013
Buna ziua am si eu o problema,Deluni bune mi-au aparut cosuri si pete rosii pe frunte si nu stiu ce sa fac ca sa pot scapa de ele\'ce pot folosii pentru a nu le mai avea??astept rasp va rog frumos
Flory | 21.12.2013
Buna ziua ce pot face ca sa scap de cosurile si petele rosii de pe frunte??
Tataru Andreea Diana | 22.12.2013
buna ziua.In urma unui consult la dermatolog pentru acnee,mi-a spus sa nu mai folosesc creme pentru ca incercand sa scap de sebum, pielea produce si mai mult, la fel mi-a interzis sa folosesc lotiuni de curatare pentru ca distrug filmul hidrolipidic..mi-a spus sa ma spal doar cu APA..si data pe zi sa imi fac peeling..o solutie preparata la farmacie din acid salicilic si Inca doua ingrediente...problema mea este ca leziunile exisente se accentueaza LA menstruatie..si mai imi iasa cate un cos sub piele..se umfla, se inroseste apoi dispare..si am si cateva puncte negre..am folosit un gel cu antibiotic..le-a Scos, dar daca nu mai folosesc mimic iarasi imi apar..si pielea a devenit foarte uscata..mai ales pe frunte ma strange..si apar doua linii fine atunci cand ma in runt.am folosit eucerin pentru hidratare dar ii ia luminozitatea si nu imi place..vreau ceva pentru hidratare, leziuni care se accentueaza la menstruatie si puncte never.
Tataru Andreea Diana | 22.12.2013
Am uitat sa mentionez la intrebarea anterioara ca am 27 de ani, tenul mixtt si pori mici..dar care a devenit foarte uscat in unele zone..pot sa folosesc fiole cu acid hialuronic sau colagen.
Teodora | 31.01.2014
Buna ziua ! Am si eu o problema.Imi apar pete rosii pe fata in conditii de stres.Cand ma enervez foarte tare apar si sunt foarte accentuate.As vrea sa stiu ce sa fac impotriva aparitiei lor.Mentionez ca nu le am atunci cand am o stare de calm.De altfel,ma ustura usor.Ca sa ofer mai multe detalii,in caz ca aveti nevoie,cu cosurile nu am si nu am avut probleme.Punctele negre,in schimb apar la ordinea zilei.Multumesc frumos !
raluca | 10.02.2014
buna ziua,am semne pe frunte de la cosuri,urme rosi,ca niste pete mai mari..va rog spune.ti cu ce as putea sa ma dau sa treaca
Felicia | 19.02.2014
buna ziua! am si eu o problema,am cosuri si multe pete lasate de ele pe spate si am incercat multe creme si solutii dar niciuna nu a dat rezultate de 2-3 ani tot caut ceva sa imi faca petele sa dispara sunt foarte jenata de el pentru ca nu pot purta rochite sau maieuri..va rog daca puteti sa imi recomndati ceva eficient impotriva petelor si cosurilor..multumesc
S. Laura | 23.03.2014
Buna seara. As dori sa pentru fiul meu care are acnee severa un tratament eficient. Am fost la doi dermatologi,a folosit pana acum o groaza de creme si geluri,dar fără rezultat.un medic a zis ca are acnee severa celălalt ca are acnee vulgara,asta in decursul aceleași saptam
S. Laura | 23.03.2014
Fiul meu are acnee severa,zice o doamna doctor,iar alta,la care am fost zice ca are acnee vulgara.a urmat de c
S. Laura | 23.03.2014
Buna seara. As dori sa pentru fiul meu care are acnee severa un tratament eficient. Am fost la doi dermatologi,a folosit pana acum o groaza de creme si geluri,dar fără rezultat.un medic a zis ca are acnee severa celălalt ca are acnee vulgara,asta in decursul aceleași saptam
Laura Mihaela | 26.03.2014
Buna ziua. Am o problema de 1 an aproximativ cu cosurile. Imi apar doar pe obrazul drept si imi iesa pe sub piele si imi raman semne rosii si maronii. Parca sunt murdara. Ce as putea folosi? Multumesc frumos.
delia | 30.03.2014
buna as vrea sa va intreb daca iau rocutanne am voie sa merg la bronzare organica?multumesc
Manea Georgiana | 01.04.2014
Eu am avut foarte mult timp cu cosurile(acnee, puncte negre si puncte albe si am reusit sa scap de ele dupa ce am facut un tratmante cu creme naturale pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai (tea tree oil) de la Thurdsday Plantation. Diferenta s-a vazut foarte repede. Tenul a inceput sa devina mai curat, apoi cosurile s-au uscat si treptat au disparut complet. Le recomand, pe mine m-au scapat complet de cosuri.
Maria | 12.05.2014
Am si eu o intrebare.Cum pot sa fac sa dispara punctele negre?Am vaga impresie ca din cauza lor imi apar cosuri.Am inceput sa folosesc Hymalaia Herbals,are efect?
Gemanaru | 20.07.2014
Buna am si eu o intrebare am cosuri pe fata imi apar si deasupra buzi am o pata si nustiiu cu ce sa ma dau ca numi dispare si tenu meu me prea gras...as vrea sami dati ceva poate ma ajuta sa scap de ele.
Alte întrebări Cosmetice
Puncte de grasime
Va rog sa-mi spuneți dacă pot folosi kolodium și impotriva punctelor de grăsime de sub och ... Buna ziua! NU este indicat sa folositi solutia Kolodium forte in acest scop, iar zona unde doriti sa o aplicati e cu a ...
Deodorant la copil
Buna ziua. Se poate folosi acest deodorant stick bio cu aloe vera - Jason si de copii-12 ani? Multum ... Buna ziua! Da, la aceasta varsta poate fi folosit! ...
Sampon cu musetel Bio Krauter
Buna seara! Poate oferi acest sampon reflexe blonde-aurii si pe parul saten deschis sau mediu chiar ... Buna ziua! Acest sampon intensifica reflexela aurii in cazul parului blond, nu poate modifica nuantele parului inchis l ...
Creion contur buze Duo - Sante Naturkosmetik, 4 gr
Bună seara! Se poate să-mi spuneți dacă mai primiți curând acest tip de pr ... Buna ziua! Din pacate nu vom primi acest creion, nu mai apare listat la importator! ...
Iklen melano.expert
Bună ziua pot folosi în același timp iklen melano expert și ikle ser sublim ? ... Buna ziua! Da, se pot folosi concomitent cu mentiunea de a a plica Serul sublim dimineata iar Melano-Expert seara. Nu s ...
Effaclar duo și alaptare
Bună ziua ! Pot folosi crema Effaclar duo dacă alăptez ? Multumesc. ... Buna ziua! Categoric, DA! Modul de utilizare (aplicare cutanata) si cantitatile mici de crema utilizata presupun lip ...
Ce pot folosi pentru ten mixt?
Ce chit de ingrijire pot folosi pentru tenul mixt si cu in pic de acnee?Am 20 de ani ... Buna ziua! Va recomand crema Sebiaclear Hydra, care areatat efect hidratant cat si de tratament si preventie a acneei. ...
Crema svr
Crema SVR sebiaclear active se aplica pe toată fața sau doar pe coșuri ? Va mulț ... Buna ziua! Crema se aplica pe zonele afectate de acnee (nu doar cosurile in sine). ...
Epilare cu ceara
Dupa epilarea cu ceara mi-au aparut pete maronii in zona inghinala respectiv pe linia de la bikini a ... Buna ziua! Puteti folosi Iklen melano-expert, intrucat actioneaza asupra petelor(aparute prinr-un exces de melanocite) ...
Inlocuirea Dermosoft cu Cosgard
Buna ziua. Doresc sa stiu daca as putea sa folosesc Cosgard intr un tonic pentru fata. Cosgradul se ... Buna ziua! Cosgard poate fi adaugat in lotiuni tonice, in proportie de maxim 1% din greutatea compozitiei finale. Cosga ...
Gelul cu extract de melc
Acest gel este bun si pentru coșuri, puncte negre ? ... Buna ziua! Gelul cu extract de melc are efect de refacere si cicatrizare a pielii afectate de acnee. Va recomand sa fol ...
Nogrey decoloreaza parul???
Buna ziua,am utilizat No grey conform specificațiilor..iar după cele 21 de zile am observat ca ... Buna ziua! Nu, nu este nimic in neregula. De fapt, acele fire castanii sunt foste fire albe care s-au colorat. Vor ajun ...
cu ce trebuie sa imi dau pe fata ca sa imi treaca cosurile si punctele negre??
buna ziua..imi spuneti va rog ce trebuie sa folosesc pentru a indeparta cosurile si punctele negre d ... Buna ziua! Va recomand produsele din gama Floritene: Gelul pentru puncte negre se aplica pe fata umeda, se lasa 203 min ...
pete
buna ziua am pete de la cosuri ramase si sunt alba la ten si mi se vad foarte tare. nu stiu cum pot ... Buna ziua! Va recomand sa aplicati dimineata si seara, cate o picatura de extract de zmeura, indicat pentr tenul acneic ...
Cosuri si pete!
Buna ziua Am o mare problema cu cosurile si petele rosii si maronii , ce imi recomandati pentru a s ... Buna ziua! Va recomand sa folositi zilnic fiolele cu zmeura Floritene, iar saptamanal, un produs exfoliant - gelul de l ...
Pete rosii lasate de acnee
Buna ziua! Ma confrunt cu acnnea de ceva timp.Am fost la dermatolog si mi-a recomandat zineryt si ... Buna ziua! Va recomand gelul Dermonu, pe baza de ulei de maces si extract de ceapa, care ajuta la regenerarea pielii af ...
Acnee
Buna ziua! Am folosit Retina-a de 2 saptamani in continu + seara imi curatam tenul cu Clerasil ,dupa ... Buna ziua! Petele roz dispar in cateva luni. Daca nu aveti rabdare, puteti folosi gelul cu extract din melc de la Herb ...
petele maronii de pe fata
In urma cosurilor care le-am avut pe fata, mi-au ramas niste pete maronii care desi sunt de ceva vre ... Buna ziua! Va recomand sa aplicati de 2 ori pe saptamana serul renovator 8% floritene, care ajuta la regenerarea pielii ...
acnee poarte puternica
Prietenul meu are cosuri foarte urate pe fata, care se infecteaza si raman cate o saptamana.Are si f ... Buna ziua! Din ceea ce ati relatat reiese ca acneea este severa iar cauzele pot fi atat de natura infectioasa cat si ho ...
Zineryt
Folosesc de ceva timp zineryt, dar fara a fi recomandat de medic. Am aflat de la o prietena ca este ... Buna ziua! Daca constatati regresiunea acneei ca urmare a utilizarii Zineryt, nu este ncicio problema. Daca aveti un te ...
Oferte şi Reduceri



Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Nidoflor intravaginal
Nidoflor intravaginal

Bună ziua, am folosit odată nidoflor crema intravaginal (nu foarte mul ... Buna ziua! Nu est eindicat sa mai folositi Nidoflor intravaginal! Cel ...



Sfatul farmcistului Logest
Logest

Sunt deja la cea de a doua folie de logest,trebuie să mă mai protejez? ... Buna ziua! Nu mai este cazul de protectie suplimentara. O abatere de ...


Sfatul farmcistului Yasmin si Serlift
Yasmin si Serlift

Buna ziua! Iau Yasmin la recomandarea medicului ginecolog. Initial mi ... Buna ziua! Cele doua medicamente pot fi asociate, insa va atrag atent ...