Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Întreabă farmacistul Vezi sfaturile farmacistului

Caută sfatul farmacistului ....

mladite de zmeura


medee... întreabă despre Afectiuni urinare si ginecologice:
In urma unui contol ginecologic si a unei ecografi am fost diacnosticata cu "....formatiune lichidiana 2cm langa ovarul drept si col cu o iritatie". Am ciclul neregulat si dismenoree. Doctorul mi-a prescris o serie un antibiotic (nu inteleg cum se numeste), clafen supozitoare,vitamina A si dupa terminarea fluxului menstrual,cerviron si pentru reglarea menstruatiei Duphaston. As dori "sa inlocuiesc" Duphoston-ul cu Extractul din mladite de zmeur (pentru a evita tratamentul hormonal) si va rog sa-mi spuneti care este modul de administrare al Extractului de mladite de zmeura (o tinctura produsa de Plant Extract) si pe ce periada se intinde tratamentul ! Va multumesc!

Sfatul farmacistului:
Buna ziua! Nu este bine sa inlocuiti din proprie initiativa Duphaston-ul.Chiar daca nu suntem de acord cu tratamentele hormonale, uneori ele sunt singura solutie! Extractul gemoterapic din mladite de zmeur regleaza mensruatia si inlatura dismenoreea, dar puteti sa-l luati dupa terminarea tratamentului de la medic, utilizandu-l perioade mai indelungate de timp (2 luni consecutiv urmate de o luna de pauza, dupa care puteti relua cura). Se administreaza cate 30 de picaturi de 3 ori pe zi, diluate in putina apa plata. Nu se asociaza cu antibiotice deoarece contine si alcool.


Produse recomandate Sfatul farmacistului


Continua si tu discutia ...

Alina | 17.07.2012
Extractul de mladite de zmeur poate fi administrat si in cazul pubertatii precoce?
Diana | 15.11.2012
Am inceput tratamentul cu mladite de zmeur pt infertilitate.Adica eu imi doresc f mult un copil si de cateva luni incerc dar fara rezultat si atunci doctora mi a recomandat acest tratament.Mai am un copil deci nu e ca nu pot sa fac ,poate e inca organismul dereglat de la nastere a trecut un an..nu stiu...m am saturat de o singura liniuta.Ce as putea sa iau sa isi faca efectul sigur??va multumesc
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 16.11.2012
Buna ziua! Va recomand sa asociati mladitelor de zmeur si branca-ursului, tinctura sau capsule, dar administrarea sa o faceti doar in zilele 1-14 ale ciclului menstrual (sau mai bine zis, pana la ovulatie, pe care sa o detectati printr-un test).
eva | 19.11.2012
buna ziua, in iulie, in urma unei sarcini oprite din evolutie mi au descoperit 2 noduli fibromatosi de unul de 2,25 cm si 1 de 1,33 cm, si pe ovarul drept un chist de 3, 54 cm .As vrea sa folosesc aceste mladite ca sa elimin aceste chisturi., dar incerc sa raman si insarcinat si nu mai reusesc.Ce schema de tratament imi recomanadati.Folosesc deja ceaiuri de cretisoara, coada soricelului si 10 zile pe luna dupa ovulatie. capsule cu napraznic.In ianuarie trebuie samerg la control.MUltumesc mult
FEKETE EVA | 29.11.2012
Buna ziua.Am fibrom uterin,si incerc sa gasesc un tratament naturist pentru a stopa cresterea fibromului.Daca cineva stie,sa-mi scrie pe mail.multumesc mult.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 01.12.2012
Buna ziua! Puteti incerca Female Hormone Blend, cate 2 capsule de 2 ori pe zi, timp de 3-4 luni. Preparatul ajuta la reglarea balantei estrogen/progesteron, continand mai multe extracte din plante.
cati | 28.01.2013
Buna ziua! Acum trei luni am fost diagnosticata cu chist ovarian drept cu o marime de4.7 mm si de atunci am luat Marvelon 21. In prezent am banuiala ca acest chist nu s-a micsorat deoarece am niste dureri puternice in zona ovariana si o stare de disconfort continuu. As dori sa stiu ce remediu poate exista in afara de operatie, tratament medicamentos sau naturist. Mentionez ca am 34 de ani, nu sunt inregistrata cu alte antecedente de acest gen si nu am mai luat pana acum anticonceptionale. Daca as dori sa urmez un tratament cu mladite de zmeur ma intereseaza daca trebuie sa renunt sau nu la Marvelon 21, pentru ca contin cumva substante asemanatoare si este posibil sa fac o dereglare hormonala?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 01.02.2013
Buna ziua! Cel mai bine ar fi sa mergeti la medic si sa verificati evolutia chistului. Daca nu s-a micsorat, puteti lua Extract din mladite de zmeur, 1 ml de 3 ori pe zi, trei luni consecutiv, in asociere cu supozitoare Conimed SP (adminsitrate in zilele 3-18 ale ciclului menstrual, tot 3 luni consecutiv). In cazul tratamentului naturist nu mai luati si Marvelon.
denisa | 03.02.2013
Buna ziua! Am 42 de ani si de 5 luni am intrat la menopauza. Am consultat si un ginecolog si mi-a spus sa nu admisistrez niciun fel de anticonceptiaonal si sa las organismul asa pentru ca sunt la varsta menopauzei. As vrea sa incep un tratament cu mladite de zmeura(capsule).Se poate? Imi ajuta la ceva?
daniela | 28.02.2013
Buna ziua .as dori sa va intreb.?eu iau un tratament cu clostibegit pt. stimulare si as dori sa stiu daca e vreo problema daca as lua intre timp si tinctura de zmeur?
madalina | 04.03.2013
Buna ziua, Am descoperit acum 2 saptamani ca am un chist lichidian de 6.5 cm la ovarul drept. Nu am avut si nu am nici un fel de durere, doar in apropierea ciclului simt ca este umflata zona dar fara durere. Doctorii chirurgi mi-au dat rezolvare interventia chirurgicala clasica cu taietura ca la cezariana. Nu mi-au facut analize sa afle cauzele si nu au discutat sub nici o forma posibilitatea unui tratament. Am avut in ultimele luni un dezechilibru hormonal datorat unei perioade foarte stresante. Ne dorim un copil, eu am 33 ani si sotul 38 si imi doresc ca operatia sa nu fie singura rezolvare. Credeti ca pot incerca ceva naturist, ce se poate intampla daca intre timp raman insarcinata? Tratamentele naturiste sunt contraindicate sarcinii? De peste 1 saptamana beau un mix de ceaiuri pentru reglare hormonala si vad ca am o stare generala mai buna si senzatia de umflatura in zona respectiva a disparut. Ce ma sfatuiti, va rog? Multumesc frumos,
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 11.03.2013
Buna ziua! Deocamdata rezumati-va la tratamentul cu Clostilbegyt. Daca rezultatele nu apar, va recomand sa faceti urmatoarea cura: Tinctura de branca-ursului, cate 5 ml de 4 ori pe zi, in zilele 1-14 ale ciclului menstrual, si Extract din mladite de zmeur, incepand din ziua 10 a ciclului pana la urmatoarea menstruatie. Tinctura de branca-ursului nu se adminsitreaza in sarcina, de aceea trebuie luata pana la ovulatie! Consumati mai mult legume si fructe crude, seminte de floarea-soarelui, cereale.
mariana | 11.03.2013
Buna ziua! Va rog sa.mi dati si mie un sfat deoarece am o problema de sanatate careia nu.i mai dau de cap. Am 36 ani, 2 copii nascuti prin cezariana si sunt supraponderala.pana in ianuarie nu am avut menstruatie de anul trecut din Iunie. In ianuarie am avut o menstra care s.a prelungit 3 sapt. Am fost in februarie. La un control unde am fost diag cu hiperplazie endometriala de 14 mm si fibrom submucos d 2 cm . Mi s.a recomandat chiuretaj biopsic si histeroscopie. Initial am fost de acord. Avand in vedere ca mai am 2 chiuretaje biopsice la activ si nu am uitat nici acu ce am tras atunci, am luat hotararea sa nu mai fac nimic ci sa incerc un tratament naturist. Dvs ce spuneti, ma puteti ajuta cu ceva?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 11.03.2013
Buna ziua! Daca va temeti ca interventia chirurgicala va va diminua fertilitatea, puteti incerca 3-4 luni o abordare naturista, insa exista riscul ca acest chist sa se torsioneze si sa trebuiasca indepartat prin interventie chirurgicala de urgenta. Daca aceste ceaiuri par sa va ajute, continuati sa le beti, dar informati-va cu privire la plantele din compnenta, daca pot fi administrate in sarcina. Va recomand sa asociati supozitoare Carpicon S, cate 2 grame pe zi, in zilele 5-18 ale ciclului menstrual (acest mod de administrare nu va dauna daca ramaneti insarcinata), si Extract din mladite de zmeur, cate 1 ml de 2 ori pe zi.
Midvichi Gabriela | 13.03.2013
Am 37 de ani si sufar de menopauza precoce de la 34 de ani. Am luat cyclo-progynova dar as dori sa incerc si un tratament naturist. Va multumesc.
Adela | 13.03.2013
Buna ziua. De cativa ani ma tot supara chisturile ovariane. Am luat tratament peste tratament pt ele ma simteam bine 1 luna, 2 apoi reaparareau chisturile...am luat si anticonceptionale, utrogestan,...de toate, momentan sunt la un tratament ce contine: azitrox (antibiotic) ziua 1-3 de menstruatie clostybegyt ziua 5-9 duphaston ziua 11-25 Ne dorim ffffff mult copii, de mai bine de un an de zile ne chinuim sa il avem, insa nu s-a intamplat inca minunea. Tin sa precizez sa sunt la a 2-a luna de tratament mai am una de urmat. Ieri am fost la medicul ginecolog si in urma ecografului si a consultului mi-a spus ca mi-au reaparut chisturile..simt si dureri in partea dreapta ca la ciclu (destul de mari). Alt tratament nu mi-a dat, mi-a recomandat laparoscopia (operatia cu laser) insa nu vreau sa se ajunga la asta. Vreau totusi sa incerc un tratament naturist si pt eliminarea chisturilor si pt a avea copii. Am citit despre mladite de zmeur (bun pt.chisturi) si branca ursului (pt. fertilitate). Va intreb daca sa continui tratamentul meu care il am inca 1 luna, sa-l opresc si sa incep cu naturistul care nu stiu ce si cum se ia, sau sa le iau in paralel si una si alta? Va rog mult sa imi spuneti ce sa fac si cum sa procedez? Va rog sa-mi recomandati daca ii bine sa iau br.ursului odata cu ml.de zmeur, cum sa le iau si de unde sa le comand? pot sa le comand online? in oras la noi nu am de unde sa le cumpar. Multumesc tare frumos.Astept cu nerabdare raspuns. O zi buna
Farmacist Crisan Raluca | 25.03.2013
Buna ziua! Va recomand sa luati capsule de Branca-ursului, cate 6 pe zi, 21 de zile pe luna. Dupa 7 zile de pauza reluati administrarea si puteti urma tratamentul 6 luni consecutiv. Aceasta planta poate reinstala ovulatia, deci are efect benefic in cazul menopauzei precoce.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 25.03.2013
Buna ziua! Va recomand sa nu suprapuneti tratmentul de la ginecolog cu cel naturist, urmati-l inca o luna. Apoi, daca nu da rezultate, urmati urmatarea schema de tratament: Extract din mladite de zmeur - cate 1 ml de 2 ori pe zi 2 luni consecutiv, fara pauze. Tinctura de branca-ursului cate 5ml de 4 ori pe zi din ultima zi a sangerarii menstruale pana la ovulatie (ziua 14 pentru un ciclu de 28 de zile). Va recomand sa asociati si Carpicon supozitoare, cate 1-2 grame din ziua 5 pana in ziua 18 a ciclului menstrual. Puteti incerca sa ramaneti insarcinata urmand acest tratament, extractul de zmeur este admis in sarcina, iar celelalte doua se adminsitreaza astfel incat sa nu dauneze daca ramaneti in luna respectiva.
Lili | 30.03.2013
Buna ziua,am 41 de ani si as vrea un tratament pe baza de plante pentru ovulatie! Nu am ramas insarcinata niciodata, am facut analizele si a zis ca e ok, am fost operata de tiroida si s-a scos jumate din partea dreapta si in prezent nu am nici un tratament! Ce anume as putea sa i-au si cum! Menstruatia este lunara, vine altadata si m-ai devreme cu 3-4 zile! Din cauza stresului cred, imi venea si la 2 saptamani dar acum sa mai reglat! Va rog frumos sa imi spune-ti si mie ce tratament naturit as putea lua! Va multumesc!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 02.04.2013
Buna ziua! Va recomand urmatorul tratament: Tinctura de branca-ursului, cate 5 ml de 3 ori pe zi, si Extract din mladite de zmeur, cate 1 ml de 2 ori pe zi. Branca-ursului stimuleaza ovulatia, iar zmeurul echilibreaza raportul progesteron/estrogen, ajutand la mentinerea unei sarcini. In prima luna luati branca-ursului din ultima zi a sangerarii menstruale pana se declanseaza urmataorea, fara sa incercati sa ramaneti insarcinata. In a doua luna luati Branca-ursului din ultima zi a sangerarii pana in ziua probabila a ovulatiei (scadeti 14 zile din durata medie a ciclurilor dumneavastra), dar cresteti doza - 5 ml de 4 ori pe zi.
Ela | 05.04.2013
Buna ziua, As aprecia f mult parerea si sfatul dvs. Am 36 de ani si sunt la menopauza conform analizelor si doctorului meu de familie. Nivelul LH este 28 isr FSH este 76. Mi s-a spus ca e cu siguranta instalata menopauza si nu sunt sanse sa mai am copii. Mi s-a prescris Clinorette ca si terapie cu hormoni. Nu am copii si am avut mereu problem ginecologice. Am avut un test Papanicolau anormal si am fcaut colposcopie, am operat un fibrom de vreo 7 cm in 2011 si acum am un chist de vreo 6 cm care cred ca imi provoaca dureri zilnice ca la ciclu, balonare si discomfort in timpul actului sexual. Nu am avut menstruatie din Januarie, am bufeuri si insmonie de prin Februarie. Credeti ca m-ar ajuta un tratament cu mladite de zmeura? Pot lua un tratament naturist in parallel cu Clinorette? Luni am o programare si la ginecolog. Va multumesc.
anca | 05.04.2013
ma numesc anca, am 36 de ani si am o o intrebare la problema mea.acum 6 luni mi s-au administrat niste anticonceptionale si am luat o luna doar ca am fost alergica si am facut hemoragie si dupa aia nu mi-a mai venit ciclu PINA in prezent de 4 luni . Am inceput cu mladite de zmeura si tinctura brinca ursului de 3 ori pe zi din fiecare DE AZI.Mentionez ca n-am ramas niciodata insarcinata avind problema cu ovare polichistice din pubertate.as vrea ca sa-mi spuneti o recomandare cum sa le iau,DACA LE IAU BINE, ca sa le rezolv pe amindoua in timp.
Farmacist Crisan Raluca | 08.04.2013
Ela wrote: Buna ziua, As aprecia f mult parerea si sfatul dvs. Am 36 de ani si sunt la menopauza conform analizelor si doctorului meu de familie. Nivelul LH este 28 isr FSH este 76. Mi s-a spus ca e cu siguranta instalata menopauza si nu sunt sanse sa mai am copii. Mi s-a prescris Clinorette ca si terapie cu hormoni. Nu am copii si am avut mereu problem ginecologice. Am avut un test Papanicolau anormal si am fcaut colposcopie, am operat un fibrom de vreo 7 cm in 2011 si acum am un chist de vreo 6 cm care cred ca imi provoaca dureri zilnice ca la ciclu, balonare si discomfort in timpul actului sexual. Nu am avut menstruatie din Januarie, am bufeuri si insmonie de prin Februarie. Credeti ca m-ar ajuta un tratament cu mladite de zmeura? Pot lua un tratament naturist in parallel cu Clinorette? Luni am o programare si la ginecolog. Va multumesc.
Buna ziua! Tratmentul cu mladite de zmeur v-ar ajuta, dar nu in asociere cu cel hormonal. Dupa terapia hormonala va recomand sa urmati o cura cu Gemoderivat din mladite de zmeur, cate 1 ml de 3 ori pe zi si capsule de branca-ursului, cate 2 de 3 ori pe zi timp 21 de zile. Dupa o pauza de 7 zile puteti relua adminsitrare, cel putin 4 luni consecutiv. Extractul din mladite de zmeur il veti lua 2 luni, iar dupa o pauza de minim 2 saptamani puteti relua. Daca va revine menstruatia si va doriti copii, adminsitrati Branca-ursului doar din ultima zi de sangerare pana la presupusa data a ovulatiei.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 08.04.2013
Buna ziua! Iata cum este indicat sa luati cele doua preparate: Extractul de zmeur cate 1 ml de 3 ori pe zi, iar Tinctura de branca ursului cate 5 ml de 3 ori pe zi timp de 21 de zile. Apoi faceti pauza o saptamana. Daca se declanseaza menstruatia, veti lua Tinctura de branca-ursului din ultima zi a sangerarii menstuale, timp de 10-12 zile.
maria | 14.04.2013
Buna ziua Am auvt si eu o dereglare hormonala o luna jumate nu mi-a venit ciclul si m-am sperait am inceput sa caut pe internet leacuri babesti am incercat cu ceai de salvia ceai de cimbru si in cele din rma mladita de zmer care se pare ca a dat rezultate dupa 2 zile si mi-a venit acuma intrebarea mea este MAI POT CONTINUA SA IAU MLADITE DE ZMEUR DACA MI-A VENIT MENSTRUATIA SAU TREBUIE SA-*L INTRERUPT ?si daca trebe sa-l intrerup pe perioda cilului pot sa-l reiau nu afecteaza la nimi c???? VA ROG AJUTATIMA CU UN RASPUNS
anca | 14.04.2013
Buna ziua,fata mea de 21 ani sufera de Spov si Hipertiroidie de la 14 ani urmeaza un tratament de la parhon cu (yaz ,spironolactona,eutirox,androcur si siofor) sa saturat si a inceput sa o doara si ficatul,asa ca de aproape 2ani le-a intrerupt.Binenteles ca problemele nu au intarziat sa apara,pilozitate abundenta in zona fetei mai ales ,lipsa menstrasi acnee.Am citit despre tinctura de zmeur si coacaze negre si ceaiuri (coada soricelului cu cretisoara) de tri saptamani urmeaza acest tratament 30 pic.zmeur dim. si 50 pic coacaze seara) Pe 13.04 ia venit tinand cont ca ultima menstra a fost 17 iIanuarie2013.Credeti ca acestea si-au facut efectul?.Le administreaza corect?Si hemoragia din prima zi se datoreaza tot lor? Cand trebuie sa le reia in a cata zi dupa menstoatie? .Va multumesc anticipat.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 18.04.2013
Buna ziua! Extractul din mladite de zmeur se poate administra si in perioada sangerarii menstruale. Luati cate 1 ml de maxim 3 ori pe zi, timp de 2-3 luni consecutiv, apoi faceti pauza minim o luna.
Adina | 24.04.2013
Buna ziua! Am o dereglare hormonala de cateva luni de zile. Am luat Duphaston si Arefam insa fara niciun rezultat. Exista vreo solutie naturista? Eu mi-am cumparat de cateva zile extract de mladite de zmeur dar nu prea stiu cum sa-l folosesc. Mentionez ca uneori folosesc si supozitoare Colonsan.
Anca Maria | 25.04.2013
buna ziua!am 23 de ani si un fibrom de 7 cm .urmez un tratament naturist deoarece doctorii imi dau ca singura solutie embolioza,insa eu am inteles ca si aceasta interventie este foarte periculoasa in timp.mentionez ca imi doresc foarte tare copii,iar medicii nu imi dau nici o sansa.as vrea sa stiu daca mladitele de zmeur au vreun efect asupra fibromului.va rog sa imi raspundeti...va multumesc frumos.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 08.05.2013
Buna ziua! Luati cate 1 ml de 3 ori pe zi din Extractul de zmeur, timp de 3 luni consecutiv. Se poate asocia cu supozitoarele.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 09.05.2013
Buna ziua! Extractul din mladite de zmeur va poate ajuta intrucat echilibreaza raportul dintre progesteron si estrogen. Puteti lua cate 30 de picaturi de 3 ori pe zi, 3 luni consecutiv. Un alt produs indicat este Fitofibrom Stop, cate 3 capsule pe zi, administrate sublingual, timp de 3 luni consecutiv. Continutul capsulelor se tine sub limba 15 minute.
florina | 12.05.2013
buna ziua,am inceput tratamentul cu ganoderma de 2 ori pe zi pentru imunitate cate 2 comprimate dupa 100 de comp luate. am facut pauza o saptamana si as vrea sa incep cu branca ursului pentru a ramanae insarcinata. nu stiu daca cele 2 luate in acelasi timp este o alegere buna.sotul ia branca 2 de 2ori pe zi fara pauza de o luna.as vrea sa stiu daca procedam corect eu am chisturi ovariene care sau refacut dupa o laparoscopie ,iar sotul are spermatozoizii in cantitate mica si proasta .va multumim!
dana | 14.05.2013
Buna ziua,am 38 de ani si as vrea sa-mi spuneti daca pot lua mladite de zmeur pentru fertilitate.Mentionez ca in ian.2011 am pierdut o sarcina in 8 sapt,pe urma am facut niste analize care au iesit bune dar pe urma nimic.De curand am facut un papanicolau care a iesit negativ.As vrea sa incerc un trat.naturist.Va multumesc.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 23.05.2013
Buna ziua! In perioada in care veti incepe sa aveti raporturi posibil fertilizante, luati branca-ursului si ganoderma doar pana la ovulatie. Administrarea capsulelor de branca-ursului va incepe in ultima zi a sangerarii menstruale! Branca-ursului este indicata pentru sot, dumneavoastra ati putea sa mai asociati si Extract din mladite de zmeur, cate 2 ml pe zi, contra chisturilor, tot din ultima zi a menstrei pana la ovulatie (ziua 14 la un ciclu de 28 de zile).
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 24.05.2013
Buna ziua! Va recomand sa asociati mladitelor de zmeur (adminstrare cate 1 ml de 3o ri pe zi) si Tinctura de branca-ursului (5 ml de 3-4 ori pe zi), din ultima zi a menstruatiei, pana la ovulatie. Daca aveti cicluri foarte neregulate si nu puteti sti cand ovulati, fie faceti teste, fie adminsitrati tinctura 14 zile. Branca-ursului stimuleaza secretia hormonilor implicati in reproducere, regland menstruatia si favorizand aparitia sarcinii.
adriana 1082 | 02.06.2013
buna ziua. am fost diagnosticata cu o rana pe col uterin de la nasatere, dar care nu necesita cauterizata. un folicul congestiv pe ovarul drept care mai e si dureros mai tot timpul. mentionez k m-am tratat de candida si garnerela , m-am tratat cu cervucid,metronidazol si nizoral. in prezent urmez tratament cu logest pentru a opri ovulele sa mai secrete. as dori sa stiu ce anume as putea sa iau. multumesc frumos anticipat. sanatate la toata lumea.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 03.06.2013
Buna ziua! Logest va ajuta in ceea ce priveste chistul ovarian, iar in ceea ce priveste rana, va recomand sa urmati o cura cu Monofemina 2 ovule, pe baza de ingrediente cu efect antiinflamator si cicatrizant. Faceti la o saptamana dupa incheierea tratamentului un examen al secretiei vaginale si daca persista infectia, mergeti din nou la ginecolog.
Scintee Silvia Lacramioara | 12.06.2013
Buna ziua! Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare.In urma controlului ginecologic de acum 2ani mi s-a spus ca o sa intru in menopauza.Timp de 2ani nu am luat nimic,insa de 2saptamani am inceput sa iau MLADITE DE ZMEUR si as dori sa stiu pt.cat timp le pot lua?Pot lua si altceva?Capul nu ma doare,am doar bufeuri.VA MULTUMESC!
Scintee Silvia Lacramioara | 12.06.2013
Buna ziua!As dori sa-mi raspundeti la o intrebare.In urma controlului ginecologic de acum 2ani mi s-a spus ca o sa intru in menopauza.Timp de 2ani nu am luat nimic,insa de 2saptamani am inceput sa iau MLADITE DE ZMEUR si as dori sa stiu pt.cat timp le pot lua?Pot lua si altceva?Capul nu ma doare,am doar bufeuri. VA MULTUMESC!
Petronela | 14.06.2013
Buna seara!Am fost diagnosticata cu ovare micropolichistice!Incerc de 8 luni sa raman insarcinata,dar n-am reusit.Nu am menstruatia regulata, acum de ex mi-a venit dupa 67 zile!Am fost la dr intr-o luna dupa menstruatie pentru a vedea folicolii de pe ovare si cand as avea ovulatie si mi s-a spus ca dintr-a 15 zi de menstruatie,dar nu stiu daca avand menstruatia neregulata se poate calcula perioada de ovulatie la fel la fiecare menstruatie!Ce as putea lua si cum?VA MULTUMESC!
laura | 16.06.2013
buna ziua am un febrom de 7cm subseros posterior imi puteti recomanda si mie un tratament sau nu scap fara operatie astept raspuns va multumesc
laura | 16.06.2013
buna ziua am un febrom subseros posterior imi puteti recomanda si mie un tratament sau nu scap de el fara operatie astept raspuns va multumesc
florentina | 18.06.2013
Buna spuneti-mi va rog daca branca ursului si mladite de zmeur sunt bune pt reglarea ciclului si pt stimularea ovarelor...Si daca sunt bune cum trebuie sa le iau si cat timp(din ce zi a ciclului)multumesc astept raspuns
adriana | 25.06.2013
Buna mi-am cumparat tinctura de branca ursului,si tinctura de extract de zmeur.Spuneti-mi daca asocierea lor este buna, si care este pt ovulatie si care este pt reglarea ciclului si bineinteles cum sa le iau pe timpul ciclului a ovulatiei..........)astept raspuns multumesc
petruta | 06.08.2013
Buna ziua am si eu o problema va rog sa ma ajutati, am 2 copii dar am dorii sa mai avem unul, problema este ca nu am menstruatia regulata.Am inceput sa iau mladite de zmeur cu ce as putea sa le asociez?? MULTUMESC.
alda | 01.09.2013
Buna ziua, in urma cu doua luni am fost diagnosticata cu chist ovarian 58 mm si fibrom uterin (in uter) 50 mm. Am luat antibiotice, antiinflamatoare, arefam si anticonceptionale cerazette. Chistul a disparut dar fibromul inca este. Trebuie sa iau in continuare cerazette la recomandarea medicului. Intrebarea mea este daca pot lua gemoderivatele pentru fibrom in combinatie cu cerazette?
CARMEN | 04.09.2013
Buna ziua, Am 48 ani , fibrom de 6 cm pe peretele exterm , si mai nou mastoza chistica.Mi s-a dat progestogel pentru san.Pot folosi mladite de zmeur , m-ar ajuta in ambele cazuri ? Ce puteti sa-mi recomandati , naturist evident pentru ambele probleme.Mentionez ca am menstruatie uneori la 2 luni , probabil premenopauza mi-a spus ginecologul. Multumesc anticipat , eu am mare incredere in planre.
daria | 08.09.2013
buna seara nu am ramas niciodata insarcinata la ecocraf sa descoperit ca nu se sparge folicolul se absoarbe testele de ovulatie sunt pozitive,urmez un tratament cu utragestan pentru o insuficienta luteala.Ce tratament imi puteti recomanda pentru maturizarea folicului pentru a se produce ovulatia?va multumesc.
cristina | 06.10.2013
BUNA SEARA. In urma unui consult ginecologic am fost diagnosticata cu chist ovarian 6 cm . Mi s-a prescris orgametril 5 mg.Se poate lua in acelasi timp cu orgametrilul si mladite de zmeur? Nu am inceput inca tratamentul si in cazul acesta pot sa iau numai mladite de zmeur ? Va multumesc
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 08.10.2013
Buna ziua! Urmati tratamentul cu Orgametril mai inatai, apoi, dupa ce il terminati, faceti o cura de minim 2 luni cu mladite de Zmeur, cate 1 ml de 3 ori pe zi.
mia | 11.10.2013
va rog sa imi spuneti ce se intampla daca nu faci pauza?
catalina | 14.10.2013
cum se ia tictura de zmeur..eu am chist ovarian drept...de cand pana cand?saptamna viitoare ma internea la spital sa tratez raceala si chitul si dupa vr sa iau tinctura..stii cv si pt imunitate?sa nu mai racesc asa repede la ovare?
teo | 22.10.2013
Am 28 de ani si ma confrunt cu o amenoree secundara de 6 luni de zile. Pentru stabilirea cauzei acesteia, medicul mi-a recomandat sa fac cateva analize in ziua a 3-a a CM si anume: FSH, LH, prolactina, testosteron, estradiol, progesteron si TSH. Dozarile hormonale au iesit ok, mai putin testosteronul care a iesit marit: 1,29, intervalul de referinta fiind 0,09-1,09. In urma acestor analize am facut investigatii suplimentare si la glandele suprarenale (ecografie, 17-OH-Progesteron, DHEA-S) pentru a determina daca nivelul crescut de testosteron este datorat ovarelor micropolichistice sau exista si o afectiune a glandelor suprarenale. Analizele la suprarenale au iesit ok, insa, pentru ovare micropolichistice si pentru reducerea nivelului de testosteron care imi inhiba ovulatia, mi s-a recomandat administrarea de contraceptive Yaz timp de 6 luni. Eu nu vreau sa mai iau anticoncepionale, mai ales ca imi doresc foarte mult un copil, de aceea as vrea sa incerc un tratament naturist pentru aceasta afectiune. Tratamentul cu extract din mladite de zmeur si coacaz negru ar functiona in cazul meu? Ma gandeam si la tinctura de lemn dulce care ar scadea nivelul de hormoni masculini prin efectul estrogenic, insa nu afecteaza raportul estrogeni/progesteron? Am nevoie de un sfat din partea dvs. Va multumesc.
AndreeaE | 07.11.2013
Buna ziua, in uma consultului ginecologic mi s-a pus dg de menometroragie disfunctionala. Perioadele de amenoree (cateva luni) alterneaza cu hipermenoree (menstruatii ce dureaza si peste 4 sapt.) - posibil o premenopauza. Mi s-a recomandat chiuretaj, pe care nu l-am facut inca si as dori sa-l evit. Ce mi-ati recomanda? Va multumesc mult!
Ica | 07.11.2013
Buna ziua, Am 46 ani si am fost diagnosticata cu tiroidita pe care o tratez cu 75mg eutyrox si seleniu . Deoarece am ciclul f.neregulat si un nivel de estrogen ridicat , am incercat sa rezolv problema cu utrogestan - 10 capsule pe luna dar nu am reusit decat sa ma umplu de cosuri(acnee) de care de vreo 6 luni nu mai reusesc sa scap . Sunt disperata ! Folosesc crema cu acid acetilsalicilic de la Elmiplant . Am folosit si crema cu propolis de la Forever (un tub) fara nici un fel de rezultat . Mai am si noduli la sani si chisturi pe ovare . Am inceput sa iau de o satamana vit.E si A . Daca m-ati ajuta cu un sfat v-as fi f. recunoscatoare .
Adriana | 19.11.2013
Buna ziua, Va rog mult sa imi spuneti ce tratament naturist sa urmez pentru fertilitate, sunt diagnosticata cu ovare polichistice si i-au 2 tablete de Metmorfin/zi. As dori sa imi recomandati pe langa tratamentul medicamentos si cateva ceaiuri naturiste/extracte si cum se beau, respectiv daca se evita in zilele cu menstruatie. Multumesc anticipat si sanantate tuturor! Adriana
Anca | 27.11.2013
Buna seara! Am 27 ani si in urma cu 2 luni am fost diagnosticata cu un fibrom uterin submucus de 2.1 cm. Mladitele de zmeur ma pot ajuta? Se iau in combinatie cu alte medicamente? Va multumesc!
Anca | 27.11.2013
Buna seara! Am 27 de ani si in urma unui consult ginecologic am fost diagnosticata cu un fibrom uterin submucus de 2.1 cm. Spuneti-mi va rog mladitele de zmeur ma pot ajuta? Se iau in combinatie cu alte medicamente? Va multumesc!
mihaela | 29.11.2013
buna ziua am 36 de ani si am polip uterin de 1,6cm,ciclul tine 4 zile abundent si pana la 15 zile isi mai da drumul cand si cand,nu as vrea sa-l scot ci sa incerc cu Extract cu mladita de zmeur,am 3copii toate prin cezariana.Va rog ajutatima.multumesc din suflet
Mihaela | 01.01.2014
Buna ziua, Am avut o perioada stresanta destul de lunga si in urma cu vreo 6 luni am inceput sa am simptome premenstruale neplacute. Ele au inceput lent si de doua luni sunt extrem de neplacute. Ele se declanseaza cu 4-5 zile inainte de sangerare: puls ridicat, bufeuri, stare usor febrila, insomnie sau somn agitat, anxietate ridicata, transpiratie nocturna. Testele de endocrinologie, sange si cardio au iesit bune, nu sunt probleme. La ginecolog mi s-a spus ca sunt simptome normale, unele femei le resimt mai intens si pot fi agravate de stres. Menstruatia vine la 28-31 zile. Sunt luni cand vine la fix 28, altele cand intarzie 2-3 zile. Ce tratament naturist pot face ca sa elimin aceste senzatii ingrozitoare la ciclu? Nu am mai avut asa ceva inainte, maxim o durere de cap sau tensiune mamara medie. Multumesc
Cris | 12.01.2014
acest extract din mladite de zmeur poate fi asociat cu duphaston? daca il luam din ziua a 14 a ciclului menstrual cand ar trebui sa vina menstruatia in urma acestui tratament?
Cris | 14.01.2014
care e diferenta daca luam extractul din mladite de zmeur de 2 ori sau de 3 ori pe zi? isi face mai repede efectul daca il luam de 3 ori e zi?
cris | 21.01.2014
salut stie cineva daca extractul de mladite de zmeur da si reactii adverse ? eu am inceput sa l folosewsc si ma dor sanii ?
lumi | 26.01.2014
Am un fibrom de 7 cm,nu am sangerari sau alte simptom,uneori usoare balonari.am comandat fitofibromstop,il pot lua in asociere cu extract de mladite de zmeur si daca da,in ce cantitate.are efect acest produs pt reducerea fibromului?Multumesc
lumi | 26.01.2014
Buna ziua! Am un fibrom de 7 cm,fara simptome,sangerari,doar rareori usoare balonari.As dori sa stiu daca pot lua fitofibromstop capsule asociat cu extract de mladite de zmeur,si daca da ,cum?Are efect asupra reducerii dimens fibromului acest tratament? Multumesc!
Doina Nuta | 27.01.2014
Am luat tinvtura de zmeur sibtotul era foarte bninainre de ovulatie la ecografie.Am stat linistita ca imi vine mensrruatia si nu mi-a venit.Mi-a intarziat 20 de zile.M-am dus la doctor si in urma.unei ecografii a descopetit un chist fe 65 mm catr cred ca inseamna cm cu semmal dopler.Mi-a dat doxiciclina,aceclofen supoxitoare parca asa se numesc si anticonceotionale logest.Nu vreau sa iau anticonceptionale.Nu inteleg de ce m-a dereglat.Mergea totul foarte bn.Anul trecut am luat 3vluni BU si un an mu mi-a intarziat deloc.Acum o luna m-am hotarat sa iau si 3 luni tinctura de zmeur.Poate fi de la faptul ca am luat prea mult.Eu luam 3 ml o data sau de 2 ori pe zi.Nu vreau sa iau anticonceptive.Exista altabposobilitate?
iuliana | 07.02.2014
Buna seara! Sant Iuliana v as ruga sa imi recomanda ti un tratament naturist pentru a ramane insarcinata.Am toate analizele bune si eu si sotul am facut un fiv ne reusit nu sa dezvoltat piticul si la 2 luni jumate l am pierdut.Acum urmez un tratament cu laptisor de matca crud .Ce ne recomanda ti?
Pricop Ramona | 23.02.2014
Buna ziua,am 18 ani si in urma unui control ginecologice mi-au gasit chisturi ovariene...unul din ovare are 1-2 chisturi de vreo 2 mm iar celalalt ovar e plin cu chisturi,ca un fagure,sper sa nu gresesc dar am inteles ca erau de 32mm....mi-a dat un tratament cu Duphaston si supozitoare Carpicon....din cate am inteles Duphastonul face niste schimbari hormonale vizibile,in sensul ca te ingrasi,cresc sanii etc. as vrea sa trec pe ceva naturist, pentru ca nu vreau sa se produca aceste schimbari in corpul meu,este ok??
ioana | 25.02.2014
buna ziua!am 23 de ani,am avut o sarcina la 20 ani,dar problema e ca si atunci am ramas insarcinata foarte greu,dupa 2 ani,fara tratamente,fara nimic.acum as vrea sa raman insarcinata dar nu reusesc.la ginecologie mi-au spus ca am ovare micropolichistice,mi-au recomandat clostilbegyt,timp de 3 luni,dar fara rezultat.ce alt tratament mi-ati recomanda?multumesc!
lia28 | 04.03.2014
am 44 ani, dupa o hemoragie prelungita de 4 luni cu sangerarari nu foarte abundente, am reusit sa opresc hemoragia in 20.01.2014, in urma tratamentului injectabil cu etamsilat si vit k. in data de 17.02 au aparut scurgeri rozalii, timp de 7 zile, apoi au aparut sangerari, iar din 27.02 timp de 4 zile au fost sangerari si simtome ca la o menstruatie. in prezent sangerez usor si nu sunt curata. Din 20.01,2014 iau Gynease prescris 2*1 pe zi timp de 90 zile. din 02.03.2014 am inceput tratamentul cu 2*1,5ml tinctura de mladite de zmeur, acesta mi s-a recomandat pentru 60 de zile. Am uter polifibromatos. Rugamintea mea este sa-mi spuneti daca tratamentul acesta imi va opri sangerarea si daca am vreo sansa sa evit interventia chirurgicala.
ella | 22.03.2014
Buna seara, Am 28 de ani si imi doresc foarte mult sa raman insarcinata. Am fost diagnosticata cu hipotiroidism acum 3 ani, iau Euthyrox alternativ - 75 mg cu 100 mg. In urma cu 4 ani am incetat sa iau anticonceptionale (Leogest, pe care le-am administrat aproximativ 5 ani, cu pauze doar 7 zile pe luna- la recomandarea medicului). In paralel, am slabit brusc aproximativ 8 kg, pe fond de stres si uneori si de infometare. Nu am mai avut menstruatie de-atunci neprovocata de Duphaston sau Clostylbegyt. Ultima incercare cu Duphaston 14 zile a fost fara succes, nu mi-a venit ciclul. Am facut mai multe teste in Viena, inclusiv cel legat de activitatea ovariana (AMH, parca) si totul pare a fi in regula. Mentionez ca am consumat tofu si lapte de soia aproape zilnic, pana de curand, cand am decis sa renunt si la crucifere si la alimentele care ar putea dauna tiroidei. As dori sa incep tratamentul naturist cu ceea ce imi recomandati Dvs., intrucat nu as vrea sa ajung la stimualre pentru fertilizarea in vitro sau inseminare. Am avut o incercare de stimulare la Polisano acum 1 an, insa a esuat din cauza incompetentei personalului medical. Fara sa detaliez, as vrea sa mentionez faptul ca imi doresc sa renunt, daca se poate la tratamentele agresive cu injectii cu hormoni pentru stimulare si sa adopt o cale ceva mai prietenoasa pentru mintea si corpul meu. Am fost extrem de afectata, depresiva si ma ingrasasem enorm din cauza stimularii. Depresia era insa cea mai mare problema- mi-am revenit numai partial, chiar daca a trecut un an de atunci. Asadar, sfatuiti-ma, va rog, caci nu stiu care ar trebui sa fie formula corecta de administrare a tratamentului pe care il sugerati Dvs., intrucat nu am mai avut menstruatie din decembrie 2013, cand am utilizat un medicament puternic (Primasistan). De atunci am mai incercat o data cu Duphaston, acum o luna si jumatate, timp de 14 zile, asa cum am mentionat si mai sus, insa nu am avut menstruatie pana astazi. Mentionez ca nu am ramas niciodata insarcinata, nu am facut niciun avort si nu am fost diagnosticata cu nicio malformatie sau problema genitala. Doar ca nu am mensturatie, prin urmare nici ovulatia nu are loc. Multumesc frumos, astept cu mare interes raspunsul Dvs.!
simona | 05.04.2014
Buna ziua! In urma analizelor hormonale s
mihaela | 16.05.2014
Buna ziua. In prezent fac tratament cu arefam 200mg si clostilbegyt, dar am fost diagnosticata si cu ambele ovare polichistice. pot lua simultan cu acest tratament si tinctura de mladite de zmeur , coacaz negru si supozitoare cu carpicon? Interfereaza?
Arina | 18.06.2014
Buna seara. De 6 luni fac tratament cu Utrogestan si Acifol, din Decembrie, luna in care am cauterizat o rana pe col, si pana in Martie Utrogestan 100 mg iar din Aprilie pana in Iunie Utrogestan de 200 mg la indicatiile medicului. Problema e ca pana acum nu am reusit sa raman insarcinata, sotul si-a facut si el Spermograma la care a iesit bine, cu valori normale. De-a lungul lunilor am tot simtit intepaturi, balonari, constipari. Ati putea sa imi recomandati ceva naturist? Mentionez ca am menstruatia regulata 27-28-29 zile, ovulatia se face remarcata prin durere a burticii inferioare, scurgere asemanatoare cu albusul de ou crud, schimbari de stari emotionale bruste.
Roxana | 18.07.2014
Buna ziua.De 2 ani sunt operata de un chist ovarian (mi-a extirpat unul din ovare stg.),dupa o perioada mi-a aparut pe celalalt un chist de 5,5 cm ,am luat tp . de 3 luni bellara si myo-sun,cand m-am dus la consultatie am descoperit ca nu daduse inapoi decat putin (a ramas de 3,5 cm).Am auzit ca extractul de mladite din zmeur este foarte bun pentru asa ceva.Ce imi recomandati dvs.? Astept un raspuna,va rog frumos.
NICULINA | 21.07.2014
doamne ajuta,am fost la un control midic genecolog sa contatat ca uterul este fibromatos , foarete marit cam ca o sarcina de 3 luni si am inteles cu un strat gros de o anumita secretiie am urmat sf. medicului am luat tratament naturist cu pastile normoflux si cu extras de zmeura,ideea este daca mai trebuie ceva ca tratament naturist ,eu acum ma simt mai bine slava domnului dar va -si ruga sa ma ajutati cu un sfat nu mai am scurgeri decit normal la ciclu ,dar nustiu cum evoluiaza problema cu uteru si secretia pe care ar trebui sa o elimin,multumesc ca ne dati anumite sfatui.SA FITII SANATOSI CU TOTII . ASTEPT CU DRAG RASPUNSUL DV
Loredana | 26.07.2014
Buna ziua, ce supozitoare antiinflamatoare pot folosi in sarcina in primul trimestru pentru o anexita? Sau ce tratament naturist? Multimesc
Alte întrebări Afectiuni urinare si ginecologice
Fibrom și polip uterin
Ce recomandați pentru fibrom și polip uterin? Am un ciclu intre 21 -24 de zile, 2 zile fii ... Buna ziua! Va recomand produsul Fitofibrom stop, cate 3 capsule pe zi cu 20 de minute iniante de mese, timp de 3 luni. ...
Senzație de urinare continuă
Buna ziua. Urinez des, iar dupa ce urinez răm�n cu senzatia ca tot am nevoie sa urinez, de mu ... Buna ziua! In primul rand ar trebui sa va faceti o urocultura, posibil sa aveti o infectie urinara. Cu rezultatul acest ...
Nu mi se mai oprește menstruatia. Ce să fac?
Bună seara! �n mai 2023 am �nceput să iau pentru prima dată Belara pentru reglare ... Buna ziua! Daca menstruatia este redusa cantitativ (adica folositi protej-slip, nu absorbante pentru menstruatie), este ...
Urimil forte in insuficienta renala
Buna ziua! Mama mea are 75 ani, insuficienta renala, poate lua Urimil forte? ... Buna ziua! Vitaminele contiute de Urimil Forte pot fi adminsitrate in insuficienta renala, fiind hidrosolubile. Totusi ...
Secreție alba½ branzoasa, groasa
Bun� seara! Am observat de cur�nd niște m�nc�rimi �n zona intim�, rar usturimi 5 ... Buna ziua! Mai puteti incerca si cu ovule continand clotrimazol sau ovule Micovag (1 ovul seara,timp de minim 5 zile, ...
Contact sexual neprotejat in perioada tratamentului cu antibiotic
Am fost diagnosticat prin analize de secretie uretrala si spermocultura cu Enterobacteriaceae. Nu ma ... Buna ziua! Daca aveti o partenera stabila ar fi indicat sa folositi prezervativul pe toata durata tratamentului si sa-s ...
Mancarimi dupa aplicare crema Silaut
De vreo 2 utilizari, am mancarimi foarte mari de la crema Silaut. Doctorul mi a recomandat tratament ... Buna ziua! Probabil aveti o intoleranta la componentele cremei, sau arti dobandit-o, mai bine zis. Sistati aplicarea, i ...
Gyniel chiar daca nu am luat antibiotic?
De ceva zile prezint secreții vaginale ur�t mirositoare, galbele și de culoare verde une ... Buna ziua! Da, puteti aplica Gyniel capsule chiar daca nu ati luat antibiotic. ...
Poate colora pelvi blu urina in rosu?
In urma unui cancer de col am vezica iradiata hemoragica fac tratament cu cististat și pelviblu ... Buna ziua! PelviBleu contine extract de tomate, ceea ce poate determina o nuanta rosiatica a urinei. Data fiind situat ...
Periodicitate administrare Femovita Forte day&night
Buna ziua! Va rog sa ma informati in legatura cu modul de administrare al produsului Femovita Forte ... Buna ziua! Dupa o cura de 3 luni este recomandat sa faceti pauza minim 2 saptamani, apoi puteti relua administrarea, da ...
Interactiunea medicamentelor
Buna ziua, as vrea sa stiu daca exista o interactiune intre Tergynan si Nurofen. Am dureri de stom ... Buna ziua! Comprimatele vaginale Tergynan NU trebuie asociate cu antiinflamatoarele nesteroidiene cum este si ibuprofen ...
Branca Ursului+Mladite de zmeur
Buna ziua! in ultimele luni am tot avut cateva zile de intarziere a ciclului menstrual. astazi sunt ... Buna ziua! Branca-ursului stimuleaza ovulatia si obtinerea unei sarcini sau mentinerea menstruatiei la femeile in prag ...
Menstruatie exagerată
Bună ziua! Luna februarie am avut menstruatia toată luna. Martie 13,14,15 iar pe 25 mar ... Buna ziua! Intr-o prima faza luati un antiinflamator (daca nu va sunt contraindicate), de exemplu 1 plic de Flamexin de ...
Menopauza timpurie
Buna seara am o problema legata de ciclu menstrual, nu mai am menstruatie de 4 luni. Am 39 de ani.C ... Buna ziua! Pentru reglarea menstruatiei puteti face un tratament cu extract din mladite de zmeur, 30 de picaturi de 3 ...
Scurgeri cu sânge
Buna , am 19 ani mi am început viata sexuală de aproximativ un an , si an , in trecut m am conf ... Buna ziua! Sangerarile intre mesntruatii nu sunt un simptom de sarcina, ci pot avea diverse cauze: o afectiune (inflama ...
Imi doresc sa raman insarcinata
Buna seara! Am fost diagnosticata cu ceva timp cu sindrom ovar polichistic . Medicul ginecolog mi-a ... Buna ziua! Va recomand sa adaugati tratamentului cu gemoderivate tinctura de branca ursului, cate 5 ml de 4 ori pe zi, ...
Amenoree secundara
Buna ziua, nu mai am menstruatie din luna aprilie, am luat dufaston 12 zile cu pauza, nu s a reglat ... Buna ziua! Va recomand sa luati tinctura de branca-ursului, cate 5 ml de 4 ori pe zi o luna, apoi, daca se instaleaza m ...
Dereglari menstruale
Buna ziua am 27 ani si am probleme menstruale. Menstruatia este dereglata foarte rar vine atunci can ... Buna ziua! Va recomand sa luati Extract din mladite de zmeur, cate 2 ml de 2 ori pe zi, diluat cu putina apa plata si a ...
Cresterea progesteronului pe cale naturala
Ciclu intarziat 14 zile ,test hcg negativ iar dr mi-a recomandat sa iau utrogestan 5zile cate 2cspsu ... Buna ziua! Gemoderivatul de zmeur si planta Vitex ajuta la echilibrarea nivelului de progesteron, primul produs poate f ...
Gemoderivatele de zmeur si coacaz pentru polip endometrial?
Buna ziua! Am fost diagnosticata cu un polip endometrial de 17 mm si as vrea sa incerc germoderiva ... Buna ziua! Puteti lua aceste gemoderivate timp de 3 luni, cate 70 de picaturi din fiecare extract, adminsitrarea se va ...
Oferte şi Reduceri



Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Brintillex
Brintillex

Pot lua 5 HTP daca iau un antidepresiv.??? ... Buna ziua! Nu, 5-HTP nu trebuie asociat cu antidepresive. ...


Sfatul farmcistului Gust amar.
Gust amar.

Bună ziua,am 59 de ani de 1 an am un gust amar �n gura,mai ales ... Buna ziua! O ipoteza ar fi candidoza linguala, uitati-va daca limba d ...


Sfatul farmcistului Fluend extreme sirop
Fluend extreme sirop

Bunaa ziua! Siropul Fluend Extreme este bun și pt tuse seaca? Ms ... Buna ziua! Daca simtiti ca aveti mucus vascos pe care nu il puteti el ...


Sfatul farmcistului Exista sansa sa fie pozitiv?
Exista sansa sa fie pozitiv?

Buna ziua,va rog sa mi spuneti daca Am facut sex neprotejat in data de ... Buna ziua! Situatia este la limita, din cauza ciclurilor neregulate. ...


Sfatul farmcistului Erecție slabã
Erecție slabã

Bunã ziua. Am 59 de ani și �n urmã cu 2 ani am fost diagnostica ... Buna ziua! Data fiind interdictia fata de raporturile sexuale, nu va ...