Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Cosmeticele orgnice Bema
Prima pagină » Articolele PCFarm.ro » De ce BIO? » Cosmeticele orgnice Bema

Cosmeticele orgnice Bema


  Secţiunea: De ce BIO?


Bema Cosmetici este unul dintre producatorii si exportatorii de top de cosmetice naturale si produse organice pentru ingrijirea pielii pentru femei, barbati si copii, prezenta atat in Italia cat si in strainatate, de 40 ani.
Bema Cosmetici este certificata ISO 9001: 2000 , detinand si certificare organica de la asociatia ICEA/AIAB (Institutul de Certificare Etica si Ambientala /Asociatia Italiana pentru Agricultura Biologica ). Aceste certificate garanteaza sanatatea umana si protectia mediului datorita utilizarii materiei prime naturale, reducand astfel impactul asupra mediului.

Produsele Bema Cosmetici sunt 100% de origine naturala, fara substante chimice sintetice, contina extracte din agricultura organica. Nu contin conservanti si coloranti sau agenti spumanti agresivi (SLS/SLES - Sodium Lauryl Sulfate / Sodium Laureth Sulfate, demonstrat stiintific ca avand urmatoarele efecte adverse: iritatii si coroziuni ale pielii, dereglari hormonale, iritatii oculare si modificari ale structurii oculare la copii, denaturarea proteinelor si efecte carcinogenetice). Cosmeticele Bema sunt fara parabeni, fara uleiuri sintetice (parafine, vaseline, uleiuri minerale, uleiuri de silicon), fara compusi organici halogenati (bromuri, derivati cu brom, ioduri, cloruri cum ar fi methylchloroisothiazolinone), fara formaldehide, fara nitrozamine (MEA, DEA, TEA)

Produsele Laboratoarelor cosmetice Bema sunt testate dermatologic in universitati italiene, testate microbiologic, testate pentru nichel, crom, cobalt pentru a evita orice risc de alergii cutanate, nu sunt testate pe animale, nu contin GMO si aditivi sintetici, nu contin solventi polari (propilen glicol).

Produsele contin emulsificatori ca alchilglutamat care funtioneaza ca un reglator al factorului PH al pielii. Mai mult, are puternice proprietati hidratante ale pielii, nu are efecte toxice si este complet biodegradabil. Proprietatile emoliente, nutritive, de restructurare si reparare sunt date de extractele din cartof, porumb, nuca de cocos si de uleiul de Karite, bogate in substante valoroase ca lipidele testate dermatologic.

In locul conservantilor sintetici obisnuiti se utilizeaza: extract de seminte de grapefruit: - extract de Lonicera Japonica, extract de Willow Bark (salcie neagra), Vitamina E (Tocopherol, Phytostab ( un complex de uleiuri esentiale naturale descoperite de Laboratoarele Bema). Este obtinut printr-o procedura confidentiala, in care sunt utilizate principii active aromatice standardizate. Acestea sunt compuse din uleiuri esentiale naturale, prin urmare Phytosatb este considerat un parfum natural (cu aroma de vanilie si migdale). Phytostab este un principiu activ capabil sa inhibe cresterea micro-organismelor. Este activ pe bacteriile Gram+ si Gram- si pe bacteriile filamentoase.

Testele stricte microbiologice efectuate, au verificat contaminarea cu bacterii. Parametrii admisi de lege sunt de maxim 100 ufc (unitati formatoare de colonii) pe produs. In produsele BEMA se accepta doar maxim 10 ufc, de 10 ori mai putin decat parametrii obisnuiti (-90%), aproape echivalent cu sterilitatea.

Laboratoarele de cercetare BEMA au obtinut cerificat de calitate UNI EN ISO 9001:2000. Acest certificat garanteaza fiecare faza a ciclului de productie.


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


            Alte articole De ce BIO?
Curatenia Bio - Cand casa respira Sanatate
Consumatorii aleg din ce in ce mai mult sa inlocuiasca produsele conventionale de curatare cu produse ecologice sau organice. Care sunt motivatiile?
Cosmeticele organice Coslys
Coslys este o gama de produse cosmetice de igiena si de ingrijire pentru corp, inspirata direct din natura.
Produsele organice Etamine du Lys
Produsele Etamine du Lys dunt controlate ecologic de catre organismul independent Ecocert.
Cosmeticele organice Centifolia
Fondata in 1983, Centifolia este o societate artizanala total independenta, care nu este afiliata nici unui grup si a carei filozofie a fost intotdeau
Cosmeticele organice Yes
Yes este prima si unica marca de lubrifianti intimi organici din lume!
Cosmeticele organice Essential Care
Essential Care este o gama avangradista de produse cu adevarat organice, fabricate manual cu uleiuri esentiale pure si plante crescute biodinamic.
Cosmeticele organice Green People
Green People a inceput cu o fetita de 2 ani care se scarpina tot timpul.
Cosmeticele organice Earth Friendly Kids
Scopul Earth Friendly Kids este de a crea produse de calitate inalta care sunt sanatoase atat pentru copii cat si pentru planeta.
Produsele organice Natracare
Natracare inseamna mai mult decat produse naturale.
Cosmeticele organice Earth Friendly Baby
Scopul Earth Friendly Baby este de a crea produse de calitate inalta care sunt sanatoase atat pentru copii cat si pentru planeta.
Cosmetice organice Barefoot
Gama Barefoot Botanicals a fost creata de 2 homeopati profesionisti cu experienta si reputatie in probleme ale pielii.
Cosmeticele organice Phura
Prima linie de cea mai inalta clasa formulata exclusiv din ingrediete 100% vegetale.
Cosmeticele organice Greenland
Greenland este unul din cei mai apreciati producatori de produse cosmetice naturale bazate pe conceptul de aromaterapie.
Cosmeticele organice Naturissima
Prima linie cosmetica cu ingrediente 100% naturale, certificata de Universitatea din Milano - Institutul de Chimie Organica.
Cosmeticele organice Sonett
Compania Sonett este un pionier al produselor de curatat organice, incepandu-si activitatea in 1977.

Toate articolele din secţiunea De ce BIO?


Atenţionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse recomandate
Oferte şi Reduceri



Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Brintillex
Brintillex

Pot lua 5 HTP daca iau un antidepresiv.??? ... Buna ziua! Nu, 5-HTP nu trebuie asociat cu antidepresive. ...


Sfatul farmcistului Gust amar.
Gust amar.

Bună ziua,am 59 de ani de 1 an am un gust amar ďż˝n gura,mai ales ... Buna ziua! O ipoteza ar fi candidoza linguala, uitati-va daca limba d ...


Sfatul farmcistului Fluend extreme sirop
Fluend extreme sirop

Bunaa ziua! Siropul Fluend Extreme este bun și pt tuse seaca? Ms ... Buna ziua! Daca simtiti ca aveti mucus vascos pe care nu il puteti el ...


Sfatul farmcistului Exista sansa sa fie pozitiv?
Exista sansa sa fie pozitiv?

Buna ziua,va rog sa mi spuneti daca Am facut sex neprotejat in data de ... Buna ziua! Situatia este la limita, din cauza ciclurilor neregulate. ...


Sfatul farmcistului Erecție slabă
Erecție slabă

Bună ziua. Am 59 de ani și ďż˝n urmă cu 2 ani am fost diagnostica ... Buna ziua! Data fiind interdictia fata de raporturile sexuale, nu va ...


Sfatul farmcistului Zoely și contraindicatiile
Zoely și contraindicatiile

Buna ziua! Iau Zoely de 10 luni pană acum nu am făcut pauza ... Buna ziua! Pe termen lung este posibil sa luati in greutate, sa exper ...


Sfatul farmcistului Pătează?
Pătează?

Tinctura folosita pe termen lung va pata unghia? ... Buna ziua! Da, unghia se va pata, dar prin crestere si taiere veti sc ...