Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Cosmeticele organice Tautropfen
Prima pagină » Articolele PCFarm.ro » De ce BIO? » Cosmeticele organice Tautropfen

Cosmeticele organice Tautropfen


  Secţiunea: De ce BIO?


Omul este o parte componenta a naturii si de aceea este responsabil pentru modul in care primeste si foloseste ceea ce ii ofera aceasta.
Aceasta convingere este criteriul si conceptul de baza al calitatii pentru Tautropfen. Cea mai buna si autentica materie prima de la natura - aceasta este baza produselor noastre.

Plantele, uleiurile si plantele medicinale provin din cultivarile controlate biologic si certificate Demeter precum si din cultivari direct din natura.

Protectia mediului uman precum si cea a animalelor si plantelor pe cale de disparitie este pentru noi un subiect important. De aceea Tautropfen sprijina programe de protectie a mediului inconjurator precum si diverse proiecte socio-ecologice in intreaga lume.

Ce au in comun muntii Atlas din nordul Africii, 156 de sate din padurea tropicala amazoniana, o provincie iraniana situata la o inaltime de 2500 de metri, rezervatia Biosfera nordatlantica si Toscana? Foarte simplu: in fiecare dintre aceste locatii se gaseste cate una din pretioasele materii prime pentru cosmetica naturala Tautrofen. In acelasi timp aceste zone sunt importante pentru Tautropfen deoarece aici sunt dezvoltate proiecte socio-ecologice sau un anumit program de protectie a mediului inconjurator. Acesta este, fara indoiala, un aspect important al filosofiei firmei si imaginii Tautropfen care evidentiaza consecventa acesteia.

Cosmetica naturala Tautropfen pune foarte mare accent nu doar pe naturalete, puritate, ci si pe prelucrarea cu grija a produselor ei. La fel de mare este si straduinta de a obtine materia prima necesara produselor prin intermediul unor proiecte sociale care contribuie in mare masura la protectia mediului inconjurator- calitate Demeter la preturi rezonabile cultivate biologic in cultivari certificate direct din natura.

De aceea Tautropfen este implicata la ora actuala in 5 proiecte:

Rezervatia britanica Biosfera Iroise este una dintre comorile umanitatii afiliate Unesco. Tautrofen sprijina acest program prin achizitionarea pretioaselor si purelor alge brune.

In provincia iraniana Kerman sunt prelucrati trandafiri de Damasc la o inaltime de 2500 de metri - pe o suprafata care inainte era folosita pentru obtinerea opiumului. Proiectul „trandafiri in locul opiumului” se desfasoara de 7 ani si sprijina aproximativ 600 de locuitori ai acelei regiuni.

156 de sate situate in zona padurii tropicale amazoniene livreaza materie prima- diferite tipuri de nuci, ca de exemplu nuca de Brazilia, nuci Macadamia si pretiosul fruct de Cupuacu – un fruct din padurile tropicale braziliene din zona ploilor zilnice. Tautropfen plateste pentru acestea un pret corespunzator calitatii, garanteaza astfel locuitorilor un anumit venit material. In acest mod acorda ajutor in ceea ce priveste protectia atat a mediului uman cat si cel al plantelor si animalelor.

Alte proiecte care sprijina atat omul cat si mediul au loc in Toscana si muntii Atlas din Maroco. In timp ce catina si sunatoarea infloresc sub efectul climei mediteraniene a Italiei, soarele fierbinte din Africa de Nord usuca argila. In urma uscarii si macinarii complete ia nastere asa zisa „Ghassoul“ – denumire in marocana pentru argila cu proprietati curative.


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


            Alte articole De ce BIO?
Curatenia Bio - Cand casa respira Sanatate
Consumatorii aleg din ce in ce mai mult sa inlocuiasca produsele conventionale de curatare cu produse ecologice sau organice. Care sunt motivatiile?
Cosmeticele organice Coslys
Coslys este o gama de produse cosmetice de igiena si de ingrijire pentru corp, inspirata direct din natura.
Produsele organice Etamine du Lys
Produsele Etamine du Lys dunt controlate ecologic de catre organismul independent Ecocert.
Cosmeticele organice Centifolia
Fondata in 1983, Centifolia este o societate artizanala total independenta, care nu este afiliata nici unui grup si a carei filozofie a fost intotdeau
Cosmeticele organice Yes
Yes este prima si unica marca de lubrifianti intimi organici din lume!
Cosmeticele organice Essential Care
Essential Care este o gama avangradista de produse cu adevarat organice, fabricate manual cu uleiuri esentiale pure si plante crescute biodinamic.
Cosmeticele organice Green People
Green People a inceput cu o fetita de 2 ani care se scarpina tot timpul.
Cosmeticele organice Earth Friendly Kids
Scopul Earth Friendly Kids este de a crea produse de calitate inalta care sunt sanatoase atat pentru copii cat si pentru planeta.
Produsele organice Natracare
Natracare inseamna mai mult decat produse naturale.
Cosmeticele organice Earth Friendly Baby
Scopul Earth Friendly Baby este de a crea produse de calitate inalta care sunt sanatoase atat pentru copii cat si pentru planeta.
Cosmetice organice Barefoot
Gama Barefoot Botanicals a fost creata de 2 homeopati profesionisti cu experienta si reputatie in probleme ale pielii.
Cosmeticele organice Phura
Prima linie de cea mai inalta clasa formulata exclusiv din ingrediete 100% vegetale.
Cosmeticele organice Greenland
Greenland este unul din cei mai apreciati producatori de produse cosmetice naturale bazate pe conceptul de aromaterapie.
Cosmeticele organice Naturissima
Prima linie cosmetica cu ingrediente 100% naturale, certificata de Universitatea din Milano - Institutul de Chimie Organica.
Cosmeticele organice Sonett
Compania Sonett este un pionier al produselor de curatat organice, incepandu-si activitatea in 1977.

Toate articolele din secţiunea De ce BIO?


Atenţionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse recomandate
Oferte şi Reduceri



Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Nidoflor intravaginal
Nidoflor intravaginal

Bunã ziua, am folosit odatã nidoflor crema intravaginal (nu foarte mul ... Buna ziua! Nu est eindicat sa mai folositi Nidoflor intravaginal! Cel ...



Sfatul farmcistului Logest
Logest

Sunt deja la cea de a doua folie de logest,trebuie sã mã mai protejez? ... Buna ziua! Nu mai este cazul de protectie suplimentara. O abatere de ...


Sfatul farmcistului Yasmin si Serlift
Yasmin si Serlift

Buna ziua! Iau Yasmin la recomandarea medicului ginecolog. Initial mi ... Buna ziua! Cele doua medicamente pot fi asociate, insa va atrag atent ...


Sfatul farmcistului Despre Colilen ibs Aboca
Despre Colilen ibs Aboca

Va rog să-mi spuneți dacă aceste pastile mă pot aj ... Buna ziua! Da, puteti folosi Colilen IBS intrucat este indicat in sin ...